כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל המלצה מה טוב יותר היום למשחקים בתקציב שלי ATI או NVIDIA ? כמו כן הייתי רוצה מאיץ עם קירור פסיבי (אם יש), ושל חברה אמינה שנותנת 3 שנות אחריות (ASUS / GIGABYTE ). אני לא רוצה לעשות "אוורקלוקינג". מה דעתכם על הכרטיס הזה: PX7600GT Extreme LEADTEK ביחס ל - GV-NX76T256DB אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא אבל באתר של Twintech לא רשום איזה חיבורים. האם זה 2x 6Pin או 1x 6Pin ו-1x 8Pin? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקופה הקרובה בשבוע שבועיים הקרובים ושמתי לב שכולם אומרים לחכות שה 6800gs יצא ל AGP אבל זה יכול לקחת הרבה זמן אז מישהו יכול להגיד לי תחליף ראוי ל AGP ומתי יצא כבר ה 6800gs ל agp בארץ??? :-\
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אוטוטו יוצא הף לייף 2 אני צריך כרטיס מסך!! אני צריך עזרה בקשר לקניה הקרובה שלי של כרטיס מסך אז לפי מה שאני רואה וגם תמיד חשבתי אני הולך על Radeon 9800 pro 128Mb DDR 258Bit אני לא מתכוון להתקרב לאובקלוקינג אני גם לא יודע איך לא מעוניין תודה.. מה זה ליבה? מה כדאי לי? ולמה אכפת לי? R360 או משו כזה.. של איזה ח'ברה כדאי לי מה ההבדלים? ATI...Shaphir....MSI....ELSE אני בנתיים מעדיף את ATI כי אם אני לא טועה מקבלים את הף לייף 2 איתו חינם..(זה נכון? לא רק עם ה XT?) יש מצב שאני קונה את הף לייף 2 אז אם הבדל מחיר לא יותר מידי אז עדיף לי ATI.... מה הבדל המחיר והאם עדייף 256MB? גם שנות אחריות איפה יש מה...? ואחרון איפה כדאי לקנות? או איפה בכלל להסתכל? אינטרנט חנויות רגילות..(במציאות...)…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת אם אני יכול עם המערכת שלי. הרכיבים העיקריים במחשב שלי הם: מעבד- AMD 9950 Quad Core לוח אם- GIGABYTE GA-M61PME-S2P זיכרון- 4 GB ספק כוח- 650W כרטיס מסך- HD 4850 512M אני מעוניין בכרטיס מסך HD 6850OC 1GB בגדול יש לי תקציב לכרטיס מסך יותר חזק, אבל אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק. השאלה שלי, אם בכרטיס שאני מעוניין לא יהיה לי צוואר בקבוק, או שהמערכת שלי מתאימה לו? ובאותה עניין....אני ירגיש שינוי משמעותי לאחר השדרוג או השינוי יהיה שינוי מינורי עם המערכת שלי? תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נתחיל מכך שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה, אם יש אשמח לקבל לינק. אם הנושא מתאים יותר לפורום מסכי LCD אז תעבירו בכיף, למרות שאני לא רואה שום סיבה. בכל אופן, יש לי שאלה: האם ההבדל באיכות בין DVI לבית VGA סטנדרטי כל כך משמעותית ששוה להוסיף למסך שמאפשר חיבור למחשב בDVI, גם אם כרטיס המסך שלי בשלב זה לא מאפשר DVI (ההבדל מהותי במחיר, בין 300-500 שקל לפעמים), אבל הוא ישאר למחשבים הבאים שלי כנראה? אם התשובה היא כן, אז במה זה מתבטא?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי החלטתי ללכת על הכרטיס מסך הנ"ל 980 gtx ti הבעיה היא במגוון חברות שזה כל כך מבלבל אותי. המטרה שלי פשוט שהכרטיס מסך יהיה שקט ועם איוורור טוב. אם כך, כדאי לי ללכת על ה- MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning ? הבנתי שהוא ממש שקט. לצורך העניין יש גם את של חברת EVGA שזה יוצא יותר זול וגם את של gigabyte. מישהו יכול לעשות לי סדר מה ההבדלים בין כל החברות ומה אני צריך לבחור?? תודה..
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
עזרה בבחירת מסך CRT במחיר של 700-800 משהו טוב...
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת ,אם מישהו יוכל לכתוב לי, מי הוא היבואן הרשמי של כרטיסי quadro של חברת nvidia בארץ.
-
- 6 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
חברה מצאתי 2 הצעות ממש טובות של 9800P הראשונה של ELSA http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6083 והשנייה מנועה מחשבים של POWERCOLOR http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1575 המחיר אצל פנדה נמוך ב 110 שח... ממה שאני הבנתי 2 הכרטיסים הם 128MB ו 256BIT. שניהם 3 שנים אחריות. מה אתם אומרים? איזה כרטיס שווה יותר? תודה יניב
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני קונה את הגרסה של חברת ספירא והנה המפרט של המחשב שלי amd athlon 64 x2 dual core processor3800+ לוח אם k9n neo series (ms-7260 v1.x) atx mainboard ספק כוח עם 500W וראם OCZ VISTA UPGRADE EDITION XTC 2x1GB DDR2 800Mhz pc2-6400 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי בירור קצר.אני ראיתי את חברת קלאב 3D וחברת אסוס מוציאות גרסה עם קירור מעניין והבנתי מדיונים שאלה גרסאות שקטות יחסית.הנה הכרטיסים http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=726&l4=0&model=2614&modelmenu=1 http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm האם יש כרטיסים נוספים עם הקרור הזה או שאלה היחידים מבחינת ה 1 גיגה זיכרון. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3.2GHZ- דגם 640 ומארז סונאטה 2 של אנטק עם ספק SMARTPOWER2 450W שאלתי האם אוכל להתקין כרטיס מסך כזה במחשב או שיש צורך להחליף את הספק בהתחשב בצריכת החשמל הגבוהה של הפרסקוט וה 8800 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת העבודה שלי אני מבלה הרבה שעות ביום (לפחות 7 שעות נטו מתוך ה9-10 שאני שם) בצפייה רצופה במוניטור CRT (שאמנם הוא מוניטור מקצועי של SONY אבל עדיין CRT...) עד כמה הקרינה יכולה להזיק? האם כמות כזאת של שעות (וגם בבית אני צופה בטלוויזיה לא מעט ...) יכולה לגרום לי לנזק לטווח ארוך?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 512 G92, לשם המלא תראו את המפרט בקיצור היה לי את הקירור של thermalright HR GT משהו כזה שקניתי עם מאוורר 92MM עליו והמעלות היו 38-45 במאמץ ואז קרה משהו מזמן והייתי צריך להחליף את הכרטיס וחייבים את הקירור המקורי אז החלפתי ושהוצאתי את הTHERMALRIGHT אז כל הקירורים ששמים על הזיכרונות נפלו ואין להם דבק יותר... יש אפשרות שאני יוכל להחזיר איכשהו ? כי המעלות עכשיו עם הקירור המקורי על 58-60 בIDLE ובמאמץ עוברים את ה80 מעלות וזה לפעמים גורם לBSOD. עריכה: המהירות של המאוורר על 100% ושאלה בקשר לאפשרות שראיתי באתר של NVIDIA: בדרייבר יש ב manage 3d settings: אפשרות חדשה בדרייבר החדש שקוראים לו- Ambient Occlusion על מה לשים ? ON או OFF ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
במידה ויש לי כרטיס מסך ישן, בן שנתיים-שנתיים וחצי, ועלי לממש אחריות, כבר לא מוכרים את הכרטיס המדובר יותר. הבנתי שעל החנות (לפי חוק?) לספק לי כרטיס חלופי מקביל. השאלה שלי האם הכרטיס צריך להיות מקביל מבחינת ביצועים או מקביל קטגורית (אותה רמת מחיר)?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=82134 האוברקלוקר Sampsa הרכיב מערכת CF שכוללת זוג X1800XT ומעבד FX57, וכרגע התוצאות בסטוק נראות טוב מאוד. תוצאות אוברקלוק יפורסמו בקרוב.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו של ASUS. השאלה שלי היא האם בשביל ה-gtx שווה להוסיף עוד 1000 ש"ח זאת אומרת מבחינת עלות/תועלת האם אני אראה הבדלים רצינים בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה:GIGABYTE R9 280X יש לי ספק 600W של ZALMAN המפרט שלי:מעבד:2.8 760 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:4RAM כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb אני מוסיף עוד 4RAM
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חיפוש קצר בזאפ הראה לי שיש הרבה יותר יציאות קיימות לכרטיס מסך ממה שחשבתי. מישהו מוכן לתת הסבר קצר למה משמשת כל יציאה? AVIVO cvbs D-Sub/VGA Dual DVI DVI HDMI HDTV SPDIF S-Video TV Out Video-in VIVO תודה!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס 9800GT עם חיבור HDMI, אני מחבר את הטלוויזיה דרך הHDMI ומאפשר בדרייבר של nVidia (שמעודכן לגרסא 197.13 שלא אמורה להוות בעיה) את הסאונד דרך HDMI ועדיין אין סאונד בחיבור HDMI. מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי שאני צריך לחבר את הכרטיס קול שלי לכרטיס מסך, נשמע הגיוני אבל לא קיבלתי עם הכרטיס מסך שום כבל שקשור לזה (רק מתאם DVI-VGA), מאיפה אני משיג את הכבל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-