כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום! לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד חדש, כמו שניתן לראות במפרט בצד. על הלוח ישנו כרטיס מסך מובנה HD4200. כפי שכתוב על האריזה- הלוח תומך בHYBRID CF. עד עכשיו לא התעסקתי במדידות מדויקות על הבדלי הביצועים אך הם קיימים, איני יודע אם הם קשורים למעבד או לתוספת שHCF יכול היה לתת(או נותן) בכל מקרה, עקב בעיות הזיכרון שצצו לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457947.0;topicseen*) אני רוצה לדעת אם שווה לי להחזיק את כרטיס המסך המובנה דלוק ועד כמה הוא יתרום לי אם אני אשאיר אותו דולק. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם i3 קצת עתיק.. האם שווה לי להרחיב את הזכרון מ4 ל8 ג'יגה ולשדרג את כרטיס המסך נניח לGTX 750TI יד 2 כדי לשחק במשחקים כמו fallout 4, the witcher 3 וfarcry primal? ברור לי שזה לא יהיה על אולטרה אבל סביר זה יהיה? המפרט שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i3 540 @ 3.07GHz 39 °C Clarkdale 32nm Technology RAM 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H55M-S2H (Socket 1156) 38 °C Graphics S22F350 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 740 (MSI) 36 °C Storage 1863GB Seagate ST2000DM006-2DM164 A…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום, שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ! לפני שקניתי מחשב חדש, חבר של אבא שלי אמר אחרי סוג של בדיקה שההבדלים בין כרטיסי מסך(בלי קשר לזכרון המובנה עליהם) הם לא משמעותיים הבנאדם הזה מבין הרבה במחשבים לפי מה ששמעתי. והדבר הזה גרם לי לחשוב, למשל 7600GT מבית nVidia, משתמש ב10% ממנו(כל מה שאני אומר זאת השערה) וכל כרטיס אחר ככה. וההבדל היחיד שמגדילים את היכולת שלו בכרטיס שיצא אחר-כך למשל: nVidia GeForce 7950GTX שהוא יותר חכם אבל עדיין יוכל להשתמש רק ב10% ממנו, כי אם ישתמש ביותר הוא ישרף, או שיקרה לו משהו דומה ? אני מזכיר שכל מה שאני אומר אלה השערות. אז מה אתם חושבים ? אני צודק ? מה משמעות הדבר שההבדלים קטנים ?
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי יש לי 570tx 1. האם זה מוריד FPS כשאני מראה את המחשב גם על המסך של המחשב וגם על המסך טלוויזיה? (DUPICATE DESKTOP) (מסך מחשב מחובר בDVI והלוויזיה בHDMI) 2. האם אני יכול להראות משחק על שני המסכים ביחד כשהם משמשים כמסך אחד כלומר EXTEND DESKTOP? בהנחה נגיד שיש לי עוד מסך מחשב זהה כמו שיש לי? (יש לי דל 23 ודל 21 - זה אפשרי?)
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שאלה שאלתית, אני מעוניין לקנות radeon 9700 pro , שמתי לב שהכרטיס של gigabyte זול בכמה מאות שקלים מהכרטיס של ati ו hercules. אני אשמח לדעת אם הדבר כרוך גם בביצועים פחותים. תודה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי ריבועים שקופצים לי למסך כל כמה זמן אם אני משאיר את המחשב דלוק זה מתחיל להופיעה ואם אני עושה refresh זה נעלם וחוזר אחרי כמה שניות זה ריבועים מלבנים באורך 4 סמ' בערך בצבע אדום אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך אבל אני לא בטוח אז אני רוצה שתגידו לי אם זה הכרטיס בשביל להחליף אותו אני רוצה להוסיף תמונה להראות לכם אבל אני לא מצליח
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי ASUS7100, כן ממש ישן יחסית אבל בכל זאת ניסיתי את יציאת הטלויזיה שלו (ואצל חברים שלי בכרטיסים חדשים יותר ניסיתי גם) וזה חרא יציאה אינטרליס (קו כן קו לא) ובאיכות... אפשר לראות ככה סרט אבל זה מגעיל במיוחד אחרי שרואים טיפה מההתחלה של הסרט על המסך מחשב ומבינים כמה האיכות ירודה בטלויזיה יחסית. אז אני מחפש או כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה נורמלית או כרטיס נפרד שיוציא משהו נורמלי למסך.יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ברשותי 9800GTX 512MB של CLUB3 קצת יותר משנה וחצי. לאחרונה כששיחקתי במשחקים כבדים (באטמן) שמתי לב שהכרטיס מסך רועש יותר מדי. כיוצאים מהמשחק אחרי 2-3 דקות כבר אין את הרעש של הכ.מסך. חשבתי לא נורא, הוא סוף סוף עובד. לעומת זאת, שאני משחק במשחק חלש כמו FOOTBALL MANAGER, אין רעש. השבוע התקנתי דרייבר 190.62 במקום 180 שהיה. עכשיו ,הכרטיס מסך לא מפסיק לעשות רעש גם אחרי שיוצאים מהמשחק. הדרך היחידה להשתיק אותו הוא לעשות ריסט למחשב. ניקיתי את הכ.מסך כמה שאני יכול. טמפ' במצב מנוחה: טמפ' בזמן משחק:
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
נייד 13 אינץ' קל, דק ומעוצב עם כוח עיבוד גראפי שבאמת מתאים לגיימינג מודרני? מעכשיו יש חיה כזו, רק חבל שהיא יקרה מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיסי מסך? (כמובן שאני מתכוון לשימוש בסרט HD)
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת ארטיפקטים בATI TOOL וזה מראה לי את זה.. אז מה כעת עושים? אפשר לסדר איכשהו? זה יכול להית קשור לדרייבר הבטא שהתקנתי? או שזה בגלל החום של הקיץ? שני ארטיפקטונים קטנטנים זה מפריע [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חברה שמעתי ברחבי הרשת ביקורות מוצלחות לראדאון 9200 se סןף סוף הוכחתי שהמוצר טוב אצלי הוא מ st lab ועשיתי עליו קלוק ליבה 360 מגה הרץ זיכרונות 480 מגה הרץ כ ddr
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הזה.. כמה הוא עולה תקציב: עד 2000 ש"ח (תנו לי את ההצעות הכי זולות)
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תגידו אחים שלי יש הבדל משמעותי בין GF 550 לGF 450 אני רוצה לדעת הכל הכל עליהם כמה עולים מה ההבדלים תמיכה בטכנולוגיות והאם 550 נמכר בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כמו שראיתם בכותרת - אני לא מבין. לנוידיה אמור להיות אנשי מכירות, שיודעים לנהל נכון מלאים וכו' . לנוידיה אמור להיות עובדים שייצרו כרטיסי מסך בקצב. ואם אין מספיק מלאי אז לשלם להם יותר כדי שייצרו - כי אנוידיה מפסידה כסף. לנוידיה אמור להיות אנשים שיתנו לנו יעד מתי נוכל ''לחבוק'' RTX 30XX משלנו. ועוד כל מיני דברים שלנוידיה אמור להיות, וברור שיש. ומשום נראה שאין. אני יודע שאומרים שבגלל הקורונה יש יותר ביקוש לכרטיסים בגלל הרבה משועממים. ושגוגל אמרה שחיפשו את הRTX 3080 הרבה יותר מה 2080 (שאגב זה הגיוני כי יש הרבה אנשים שכל כמה שניות מחפשים כדי לנסות למצוא מקום לקנות ואם היה אפשרות לקנות - סמכו עלי - הם לא היו כותבים שוב RT) ומה גם שלפי אתרים שעוקבים אחרי…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח) ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[ כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא) אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד) אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי) לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס הנוכחי הוא ati radeon hd 4800 אני צופה במחשב בסרטים ומשחק ממש במידה מועטה. כרגע למשל אני משחק במשחק רשת שנקרא blacklight retribution. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה שדרוג לנוכחי ויאפשר לי להתמודד עם משחקים חדשים ברמת החובבן ולא גיימר קיצוני. האם ניתן למצוא משהו ב 500-700₪. שאלה נוספת, האם בדרכ עושים מבצעים לקראת ה Black Friday ומומלץ להמתין? תודה ניב
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
צריך עזרה מחר אני הולך לקנות ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם אמרו לי שה5850 עם oc מגיע ל5870 stock , הבעיה היא אם זה קשה לעשות oc? ואם הקירור שלו מחזיק תoc הזה?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
מה המסך הlcd הכי טוב שניתן להשיג ב-1200 ? ש לציין שהשימושים למסך יהיו בעיקר לגלישה באינטרנט ב word ...
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי את ה4850 החדש של שפיר. כאשר אני נכנס ל ccc בעמודה של ה overdrive בתחתי מופיעים ה current value. משום מה הם כל הזמן מראים 250 ו 160 או משהו כזה - גם אחרי שאני משחק הרבה זמן. מה קורה כאן? :s05:
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
במסגרת העבודה שלי אני מבלה הרבה שעות ביום (לפחות 7 שעות נטו מתוך ה9-10 שאני שם) בצפייה רצופה במוניטור CRT (שאמנם הוא מוניטור מקצועי של SONY אבל עדיין CRT...) עד כמה הקרינה יכולה להזיק? האם כמות כזאת של שעות (וגם בבית אני צופה בטלוויזיה לא מעט ...) יכולה לגרום לי לנזק לטווח ארוך?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שלי ב ATI 4850? במה הוא יותר טוב והאם הביצועים טובים בהרבה? האם יש איזו חברה מסויימת מומלצת? או שגם GIGABYTE מספיק? האם עדיף 1GB מאשר 512MB למסך שיש לי? (17")? תודה, טל.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי לוח אם SLI ואני מיתלבט בין רכישת שתי כרטיסים 6800 GS או 7800GT אחד
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-