כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ספק 550 של קורסאיר , מעבד e8400 ו-4GB זיכרון לוח אם EP35 אני לא בקיא ככ בכרטיסי מסך החדשים והמחירים.. מבקש כרטיס עם ביצועים גבוהים, מחיר עד 500 שח, שיהיה בלי צוואר בקבוק בגלל מעבד וכדומה תודה ושנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב מותג מקו העסקי של היצרן, עם ספק של 305 וואט. אני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך איכותי וחזק, אבל הבעיה היא שמרבית כרטיסי המסך הטובים דורשים בדרישות המערכת שלהם הספקים של 400 וואט ומעלה. שאלתי היא האם למרות ההבדל אני יכול להתקין כרטיס כזה במחשב הנ"ל או שזה יעשה בעיות - מבעיות אספקת חשמל למחשב ועד עומס יתר על הספק עד לקריסתו? ואם לדעתכם לא אמורה להיות בעיה - מה המרווח המקסימלי שאני יכול "למתוח" בין הספק הספק (כאמור, 305) לבין ההספק הנדרש לכרטיס? (100 וואט הפרש? יותר?). המון תודה על העזרה. איתן
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חברה מה ההבבדל בין גירסת ה Oem לבין גירסת ה retial? ומה זאת בכלל גירסת ה AIW (כן אני יודע שהיא יקרה מאוד)
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני בעל HD7970 טרי. הרצה של 10 דקות ב-OCCT מתחילה ב-200FPS שבמהלכה הוא יורד בהדרגה ואז נעצר על סביבות ה-155FPS. הכרטיס לא באוברקלוק. אחרי המון זמן בתחום זה מעורר אצלי תחושה שמשהו לא לגמרי תקין, אם כי תחום ההתמחות שלי הוא לא כרטיסי מסך לכן חשבתי להתייעץ כאן עם מומחי הזון. מצורף קובץ RAR עם הגראפים המלאים יחד עם תמונה אחת מתוכו שממחישה את המצב. הטמפרטורות כמובן טובות, טובות מאוד. הכרטיס הוא גרסת הספייר DUAL X.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התקנתי את הDX9.0C OCT ומאז הFPS יותר נמוך.... איך אני יכל למחוק את הDX9.0C OCT כדי להתקין את הDX9.0C
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם הGT רועש יותר מהGTS האם הרעש יבלע במארז P182? האם התוספת של הכמה מאות שקלים שווה את התוספת בביצועים או בהשקטה שעולייה להיות ? האם גרסא כמו ה8800gt oc2 של bfg משתווה / חלשה /חזקה יותר מה gts?
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ברשותי HD5850 וQ6600, שניהם על סטוק. לא מפליא שדווקא עכשיו בקיץ המעלות התחילו לעלות בצורה מאוד דראסטית והמעלות של המעבד עלו ל43c בזמן מאמץ ו30 ומשהו במנוחה, ושל הכ.מ 90+ בזמן מאמץ ו40-50 במנוחה..זה תקין? ואם כן עד כמה? ואם לא עד כמה כדאי לקנות קירור?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לאחרונה כששיחקתי במשחקי מחשב שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מתאמץ יותר מדי כשאני מכבה או מפעיל פילטרים כמו AA וכן הלאה אז השאלות שלי הן אלה: האם הפילטרים בעצם מכבידים על המעבד של הכרטיס מסך? או שיש רכיבים נוספים על הכרטיס מסך שעוזרים בעיבוד הפילטרים? מדוע יש כרטיסי מסך שמתפקדים יותר טוב מאחרים תחת הפעלת פילטרים? במשחקים עם מנועים פיזיקליים כבדים מי משתתף יותר בעיבוד המעבד או הכרטיס מסך? ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין הכרטיסי מסך לשוק הרגיל לבין כרטיסי מסך למפתחים כגון הQuadro? הייתי שמח לקבל תשובות מקצועיות והסברים מפורטים ומעט אנלוגיות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 4850 GIGBYTE ויש לי אפשרות להחליף אותו לכרטיס הזה 9800 GIGBYTE --זה הקישור תראו את הכרטיס בבקשה ביקורת זה חייב להיות מחר- http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3104&ProductName=GV-N98TSL-1GI אציין שהכרטיס שלי הוא 512, וההחלפה היא ללא עלות והאמרוה להיות עד מחר. ההחלפה היא לכרטיס חדש וחייבת להיות עד מחר.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר למצוא את ה8800GTS 640MB הכי זול בארץ... נדמה לי שמישהו הביא פעם קישור לחנות שמכרה אותו בסביבות 1800 וקצת, אבל יכול להיות שהזיכרון שלי מטעה אותי. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם הכרטיס נתן לשדרוג ל6970 http://tms.co.il/product/10197 וכמה מסובך לעשות אתזה? תודה מראש. עדי
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר משהו. בקרוב אני קונה מחשב חדש, המיועד למטרות גיימינג. המפרט יכלול מעבד core i5 750 בסוקט 1156, וזכרונות בתדר של 1333 (4 ג'יגה). אני מתכוון לשלב את הכ"מ עם המסך 2209WA של דל (מסך בעל פאנל איכותי, E-IPS, ורזולוציה נטיבית של 1680x1050). רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע בגירסאת ה-Toxic של הכרטיס (512MB), שעולה מעט יותר מהגרסה ללא הקירור הזה? אני לא שולל אפשרות ל-OC לכרטיס. מה ההיתרונות שנותנת גרסה זו, פרט לקירור מעולה? תודה
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חוץ מלתקוע אותו על החריץ יש גם חיבור מולקוס..? מה זה החיבור הזה צריך לחבר אותו לספק ... תגיד אם יש תחיבור הזה לכל אחד מהכרטיסים
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי 9700 PRO ואני לא יודע איך מסדרים את הTVOUT שיפעל שמתי את הטלוויזיה על AV כייונתי בהגדרות שהיציאה של הטלוויזיה תפעל סידרתי על שיטת שידור PAL -X חיברתי לווידאו (video in) וכלום :-\ יש לי בטלוייזיה רק שני חיבורים אחד כזה ישן ארוך של 21 פינים ואחד רגיל של האנטנה אם אני אקנה מתאם של 21פינים\חיבור רגיל(?) לSVIDEO זה יפעל טוב ? יש דבר כזה ? וכמה זה עולה אם יש ?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המערכת שלי היא: amd athlon x2 3800 2.1GHZ asrocl alivexfire esata2 3GB ram עכשיו.. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל 9800GT זה ישתלם לי??
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה המצב יש לי 8800GT שכנראה הלך אני מחפש כרטיס חדש אני לא ממש גיימר אבל מידי פעם כשיוצא משחק שווה אני מוריד וגם אחים שלי משחקים קצת. בכל אופן - לא ממש משנה לי ATI או NVIDIA אתם המומחים המערכת שי היום הים Q6600 4 GM RAM לוח נראה לי gigabyte p35 יש לי ספק של 500 לא יודע אם ה מספיק. מה לדעתכם כדאי?תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מעניינית מוזרה לא רק אצלי במחשב כאשר נכנסים לאתרים לא כבדים וגם כבדים וגם באתר הזה במיוחד שיש הרבה פרסומות פלש באנרים הGPU של הכרטיס מתחיל להשתולל ולעלות ולרדת מ 0%עד 100% כול הזמן במהירות זה מצב נורמלי למחשבים שנבדקו ואן בהם בעיות כי לי זה לא מסתדר מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום כרטיס מסך שלי HD4830 עם מסך של DELL דגם 2209WA רזולוציה 1680-1050 עכשיו רוצה להתאים כמו שצריך את הכרטיס מסך עם המסך עצמו במחשב הזה משחקים משחקים וגם רואים סרטים HD לא אכפת לי לעשות לכרטיס OVER DRIVE אז איזה ערכים לתת לו? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב, אני מזמין את המפרט הבא (לפי מפרט קיים באתר) מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty גוף קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - OCZ 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan ומתלבט בין כרטיס המסך המומלץ במפרט: PALIT RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E שנתיים אחריות 805 ש"ח קישור: htt…
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג כרטיס מסך על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המשחק קצת כבד אצלי בהגדרות בינוניות, מדי פעם הגרפיקה "נעצרת" לשניה. איזה כרטיס מסך צריך כדי להריץ את המשחק בגרפיקה גבוהה ואיזה צריך בשביל גרפיקה הכי גבוהה? לחצו על ה"מפרט מחשב" כדי לראות את המפרט שלי. לידע כללי: איזה כ. הכי טוב? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=51207976&Pn=Radeon_X700_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=336328&Pn=GeForce_6600_OC_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=339257&Pn=Radeon_X1300_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=329502&Pn=Ve…
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-