עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pollik,

שלום. בימים האחרונים התחלתי להרגיש שהביצועים ב-COD4 מתחילים לרדת. מתי שיש עשן זה יכול להגיע ל-10 FPS... ראיתי לפני כמה ימים עוד הודעה של מישהו שהתלונן על הביצועים ב-COD4. עכשיו, נזכרתי שלפני כמה ימים החלפתי לדרייבר הבטא, 177.83. עכשיו, חשבתי שזה מה שגרם לירידה בביצועים. האם זה יכול להיות? מפרט: EP35C-DS3R Q9300 @3.11Ghz Gigabyte 9600GT @ 760/1900/1020

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  2. שלום, אני משתמש במחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (M2A-VM HDMI, ואני רוצה לצפות על מסך הטלוויזיה בסרטי HD הנמצאים בכונן הקשיח שלו, ולעשות זאת תוך שימוש בכבל HDMI. הטלוויזיה שלי היא מסוג LCD מתוצרת טושיבה פי42CV 501, יש בה שתי כניסות HDMI. לצערי, ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב ע"י חיבור ה- HDMI המובנה בלוח, אך ללא הצלחה. (ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות הגדרות בביוס, להתקין PowerStrip) יש לציין שדרך חיבור ה-VGA הסטנדרטי ניתן להעביר וידאו מהמחשב לטלוויזיה ללא בעיה. אשמח אם תמליצו לי על על כרטיס מסך (PCI-E) מתאים עם כניסת HDMI, שלא יהווה בעיה בין חיבור המחשב לטלוויזיה. תקציב 200 - 300 ש"ח תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  3. אני רוצה להבין מה זה WDDM 1.1 לעומק ולדעת האם הוא מתאים לכרטיס מסך שלי ומה ההבדל בינו לבין WDDM 1.2. תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  4. מצטער על הבורות... ולמי שיודע, הכרטיס מסך שמגיע על הלוחות של אינטל, יותר טוב או פחות טוב מGeForce 2 MX?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by guymay,

בשעה טובה הלך לי 460 GTX אז אני מחפש שדרוג טוב . הבדל של כ200 ש"ח לטובת 760 או שבכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת GTX 770 ? יש לי ספק Crosair vx 55W האם יספיק לכרטיסים הנ"ל?

6. Started by tranq,

היי. מחפש תחליף לכרטיס נוכחי 8600GT, עד 400שח. מערכת: AMD Athlon 5200 2.71Ghz Asus M2N-E nForce570 Ultra ספק: 400W Kingston 2x KVR667 1G בעקרון המשחקים שאני מריץ ה-8600GT מסתדר איתו אבל הייתי רוצה גם שהכרטיס יסתדר עם GTA4. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by yairxx,

הייי שלום לכולם לאחרונה התייעצתי ברכישת כרטיס מסך וקניתי בסופו של דבר GTX660 של אסוס עם OC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 יש לי בעיה קטנה, שהייתה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס אבל חשבתי שהכרטיס יפתור אותה כאשר אני מחבר את הטלווזיה בכבל HDMI לכרטיס ורואה וידאו במסך מלא אני מקבל כאלה לאגים... זה קרה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס כאשר הייתי מחבר את הטלווזיה ישירות ללוח אם מין לאגים כאלה קטנים ממש לעיתים דיי קרובות למה זה קורה? יש דרך לטפל? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  8. ????

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by ruve,

היה לי mx 400 ולפי דעתי אין הבדל שנראה לעין האם כדאי לי להחליף לרדיאון 9000 pro128. קניתי אותו בעיקר בשביל tv-out חיברתי אותו לטלויזיה עם קבל של vivanco 5 מטר אם s video התמונה מרצדת בטירוף ובנוסף היסתבכתי אם הדרייברים help me )-:

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  10. ??? יש סיכוי שהוא יגיע עם ליבה R350? או ש-MSI מייצרת אותו רק עם ליבה R360? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by eliil1,

רציתי לעשות ככה שהמחשב יהיה מחובר למסך טלויזיה בסלון, פתחתי כבר פורום אמרתם צריך כבל RCA. הייתי בכמה חנויות , יש רק כבלים באורך של מטר אחד, כאשר המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא בערך 5-6 מטר. רציתי לשאול האם ישנן אופציות נוספות חוץ מכבל RCA ? או לפחות האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כבל RCA ב5-6 מטר במחיר לא יקר באיזור נתניה? או ת'כלס אפילו אפשר להזמין .... תודה.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by abenami1,

רציתי לדעת מה צריך כדי לצפות ב HDTV במחשב יש לי : GeForce 8600GT LG LCD L1900J איזה מקודדים/נגנים צריך להתקין ?? תודה...

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by RoD,

מה ההבדל בין Geforce7900GT ל-GeForce7900GT CO? וזה לא OC או משו.. בינתיים ההבדל היחידי שמצאתי הוא בקירור ובמחיר

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  14. דיפדפתי במכרזים של וואלה ונתקלתי בכרטיס הזה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1073913 החברה שלו לא כל כך מוכרת לי והמחיר שלו קצת חשוד... איך יהיו הביצועים איתו? המחיר בכלל משתלם? ואיך הוא יתפקד עם oc?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  15. תקציב: 550 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): 1. גלישה באינטרנט ותוכנות קלות 2. צפייה בסרטי FULL HD על מסך 42" בצורה חלקה 3. משחקים כמו: כל מרוצי מכוניות, כדורגל וכדומה של שנת 2011 על FULL HD הגדרות גבוהות האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא יודע, תלוי אם יהיה צורך (כניראה שלא) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: TMS מפרט של המחשב: מעבד: (Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB לוח אם: Gigabyte GA-G41M COMBO כרטיס מסך נוכחי: אין ספק: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): L…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by roiv11,

שלום, אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש וכמובן שחלק ממנו יהיה כרטיס מסך חדש(או מערך כרטיסי מסך עד הסכום הנ"ל) בעיקרון הלוח המיוחל הוא ה-P67 UD4 לכן המערך מוגבל ל-x8x8 אם אני לוקח מערך אז זה או GTX460 768 MB sli או HD6850 CF. ולאפשרות של כרטיס מסך יחיד אני לא בדיוק סגור איזה כרטיס זה יהיה עכשיו השאלה העיקרית אם ה-סx8x8 פוגע משמעותית בביצועים? אם כן, אז כמובן שאקח כ.מ יחיד ובחזרה לשאלה, איזה? תודה לעוזרים מקווה שלא סיבכתי אתכם .

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by Dr.K2,

שלום רב, ברשותי מסך PF של חברת MAG בין שנתיים. כשתדר הרענון עומד על 75 או יותר, המסך מצפצף עם הופעת רקע לבן. יותר שטח לבן-צפצוף יותר חזק. זוהי תקלה או הגדרה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by huber,

http://www.tomshardware.com/picturestory/464-nvidia-graphics-cards.html אחח.. איזו נוסטלגיה!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  19. ASUS Gainward Albtron Gigabyte Evga LeadTek XFX MSI

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by ORANGEJUICED,

רציתי לדעת עם מישהו הזמין אחד מהכרטיסי שרשמתי ועם כן מתי וכמה זמן פנדה הזו**ת האלו אמרו שזה יגיע ?!?!? תודה..... ??? ???

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  21. כותרת. אין מגבלת תקציב.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by Eden 6600,

אני מאמין שעוד אנשים חשבו כבר על הרעיון הזה לפני ורציתי לדעת אם הוא יעיל ואפקטיבי. אני חושב לקנות מחשב חדש בעוד כמה חודשים ובגלל שאני יוציא עליו הרבה כסף (6000 ש"ח נחשב לדי הרבה לא?) אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים ברמה גבוהה למשך הרבה חודשים, אבל אני מניח שביום מן הימים הוא יתחיל לזייף. אז חשבתי לקנות לוח אם תומך SLI/CF וכרטיס מסך מתקדם (ברמת 9800GTX/HD4870 ביחס לעתיד) וכשהכרטיס יתחיל לזייף, אז פשוט לצרף כרטיס מסך זהה שיעלה גם הרבה יותר פחות, בגלל שעם הזמן המחירים יורדים... מה אתם חושבים על זה?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by tphss,

בקרוב אני קונה כרטיס ATI Radeon 9800PRO All In Wonder למחשב המרכזי שלי (מחו"ל, 350 דולר). ;D עכשיו, למחשב אחר (בבית של אבא שלי), שאני צריך את האפשרויות של הAll In Wonder עליו יש לי 2 אפשרויות: -ATI Radeon 9600PRO AIW -Hercules Radeon 9800SE AIW שני אלה עולים בסביבות ה1500 ש"ח בPANDAS. איזה הייתם בוחרים? אני יכול לנסות בHERCULES לשים את הOMEGA ולהפוך את ה9800SE לPRO. אבל ככה בלי שינויים, איזה יותר טוב? כי יש רק איזה 40% שהOMEGA יפעלו וזה יהפוך לPRO. תודה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו אני עוד לא יודע אם אני יקנה או לא רק רציתי לבדוק אם אני אצטרך להחליף עוד חלקים מלבד הכרטיס מסך שיש לי כרגע ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Sango,

אהלן, מופיע לי הודעה שאני יכול לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. זה מוריד לי אותו אוטומטית ומוכן להתקנה. השאלה שלי האם אני צריך להסיר את הדרייבר הקודם ולהריץ כלים למחיקת שאריות או שה catalyst software update עושה הכל לבד?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים