כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיס נתן לשדרוג ל6970 http://tms.co.il/product/10197 וכמה מסובך לעשות אתזה? תודה מראש. עדי
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את הכרטיס שלי (ati 9200) שקורס כל 2 דקות בעבודה ב proE wildfire (תוכנת לבניית גופים תלת מימדיים). אני לא רוצה משהו משוגע אלא להשקיע כמה שפחות(עד 450) כדי לעבוד נורמאלי. אם אין בתקציב הזה אז אפשר למשוך עוד קצת. אני לא זקוק לו למשחקים. יש לי מחשב P4 2.8 עם 1G זכרון, לוח של ABIT IC7 עם AGPx8 מה יכול להתאים לי?
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי בעיה . 2 בעצם הראשונה היא שאני מדליק את ה TVOUT .....את הסרט בצג מחשב אני לא רואה אלא מסך שחור אבל בTVOUT רואים בעיה שניה היא שאתה הכתוביות אני רואה בג'יבריש למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה לצפיה הקלטה ואם אפשר גם טיימר להקלטות
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי DVD עם יציאת VGA במשרד. יש לי גם LCD 32 אינץ, שמחוברת אליו. המטרה היא לראות גם ב 32, וגם ב 2 מסכי 19 שרכשתי, של חברת דייהו, במחיר זול -999 שקל. (הצגת סרטים ותמונות בקיר במשרד להפקות). רכשתי מפצל אקטיבי, ל 4 VGA עם מגבר. הבעיה: המסכים לא מראים תמונה דרך ה DVD בחיבור ל VGA. ניסיתי כבר את ההגדרות ב DVD, כי ב 32 אינץ יש תמונה. בבדיקה במסכים שלי בבית, של VIEWSONIC זה עובד. הלכתי לחנות, והם חיברו לעוד 2 מותגים- רק אחד עובד, סמסונג, אבל עולה 1800 ואין מטרה לרכוש 2 כאלה יקרים. מישהו יודע מה הבעיה שבחלק זה עובד ובחלק לא? אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג מ-Geforce 7600gs לדגם 8800gt (ואף בודק 9800gt אם אני אמצא מחיר שפוי). אבל בזמן שבדקתי פרטים ברשת קראתי בכמה מקומות שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח מכרטיסים רגילים, אבל לא הצלחתי להבין אם אני אצטרך להחליף את ספק הכח. כרגע אני לא יודע איזה ספק יש לי, אני רק יכול להניח שהוא הסטנדרט שמספקים בעת קניית מחשב ולא יותר מזה. האם אני אצטרך לרכוש חדש? או שהכרטיסים האלה יכולים לעבוד אלא אם אני מתכנן SLI או CROSSFIRE? (ואני לא) ויש אפשרות לבדוק איזה ספק יש לי בלי לפתוח את המחשב? נכון לעכשיו מאחורי המחשב כתוב לי 230W, אבל אני כבר לא בטוח אם זה הספק (וואט) או מתח (וולט)
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4, 2.4. 2GB זכרון פנימי. המחשב הולך לשמש כ-HTPC. אני רוצה לשחק גם ב-Pro Evolution. אני מתלבט בין 2600Pro, HD3650 ו-x1650 מה הכי משתלם לי מביניהם?
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למחשב המיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים קלים, (אני לא גיימר...) אני יכול להשיג אחד מ-2 כרטיסי המסך הללו במחיר של כ-230 שח.האים הם זהים בביצועים או אחד מהם עדיף? Sapphire ATI Radeon HD5450 1024MB PCIe DDR3Sparkle GeForce 9400GT 512MB DDR2 SF-PX94GT512U2LP-HP תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הי חברים, שאלה לי אליכם- כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (הטלוויזיה - LG 4500LE - לד 42") באמצעות כבל HDMI יש לי רזולוציה שונה מאשר המחשב. הכוונה היא, שבמחשב אני רואה חד, ברזולוציה של 1680X1050 (אגב, אם זה משנה משהו, מסך המחשב שלי הוא Dell 2209WA) בעוד שבטלויזיה הרזולוציה הזו לא תופסת על המסך, ורק רזולוציה נמוכה יותר ומסוימת (1280X1024 אם אני זוכר נכון יושבת טוב על המסך (אם כי, כאמור פחות חד) האם יש לי דרך לשנות את זה כך שגם בטלויזיה יראו ברזולוציה של 1680X1050 ? במצב הנוכחי זה לא נכנס במסך כמו שצריך תודה רבה עידן
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך דעה ודיאגרמה שמוכיחה מה עדיף יותר כרטיס מסך 9800GT X2 SLI או HD4870 ??? למסך 22 אינץ?
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איזה גירסה זאת? GTO2? האם זו גירסה מוחלשת/חזקה יותר? האם יש איזה סקירה על הגירסה הזאת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לא מזמן שאלתי על בעייה שהייתה לי בדום 3 שהיו לי תקיעות מעצבנות אז התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס בחזרה והכל הסתדר ושיחקתי ב1280X1024 ברמת פירוט HIGH ופילטרים AA 4 ולא היו תקיעות בכלל עכשיו התקנתי את HALF LIFE 2 ושמתי ברזולוציה 1280X1024 והכל על HIGH וללא פילטרים ויש לי הרבה תקיעות. אז הורדתי את רמות הפירוט לרמה המומלצת שזב MEDIUM ןעדיין יש תקיעות, מה לעשות ומה גורם הבעיה?? בנוסף ללכך זמני התעינה ארוכים מדי והדיסק הקשיח שלי מרעיש מדי , יכול להיות הא הגורם לבעיות?? אני מבקש לקבל תשובה מקצועית ככל שניתן עם פירוט מקווה שלא מטריח אתכם תודה SHIMON1 המפרט בחתימה
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
משהו פה לא מסתדר לי הכרטיסי מסך חמים ואין עליהם טיפת עומס כי המחשב חדש ואין לי עוד כלום על המחשב מדובר ב Twintech 9600Gt XT OC edition בSLI נכנסתי לATITool ובהתחלה הוא הראה לי 49 מעלות עכשיו כשנכנסתי עוד פעם הוא אמר לי להפעיל את התוכנה כאדמיניסטרטור כי הדרייברים משתמש בתקשורת עם ההארדווייר שלי.. משהו כזה הפעלתי סתם לראות עכשיו את המבחן 3D שיש שם וזה נותן לי 615FPS קיצר עכשיו זה בכלל לא מראה לי את המעלות ולא מראה לי כלום בגלל ההודעה הזאת על הדרייבר... ועוד שאלה.. כשהתקנתי את הדרייברים אז לא היה SLI לסדרה 9.. היה ל7 ול8 התקנת SLI קיצר המוכר בחנות אמר לי שהוא פתר ת'בעיה והתקין ת'כרטיסי מסך ושהם עובדים כSLI איך אני יכול לדעת בוודאות שהכרטיסים עובדים בSLI?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך LCD ומצאתי את שני המסכים הבאים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/#specs http://us.lge.com/download/product/file/1000000238/L1730S.pdf מה עדיף מבין שני המסכים? תודה...
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ברשותי ספק corsair vx450 ומתרוצצות לי מחשבות על שדרוג הכרטיס. מהו הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקנות במסגרת הספק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס ויש בעיה בהעלאה של הוינדוס אני מקבל הודעה שאין לכרטיס מספיק חשמל, כי החיבור החיצוני של המתח לא מחובר. קיבלתי את הכרטיס ערום בלי שום כבלים ומתאמים. מי שמכר לי אותו אמר לי שאצלו זה עבד בלי לחבר את המתח החיצוני בלי שום בעיה. הלוח אם שלי הוא ASUS M3A78-EM. מעבר לזה יש את עניין יציאת הTV. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה, אין לי את המתאם שבא עם הכרטיס , יש לו יציאה עגולה 7 פינים שדומה לSVIDEO. חיברתי כבל SVIDEO לRCA, הגדרתי מצב CLONE רזולוציה בטלויזיה של 800X600, ולא רואים כלום. רעיונות ?
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם, שידרגתי מכרטיס שתומך בDX10 לכרטיס שתומך בDX11. עכשיו, במשחקים כמו battlefield bad company 2 ועוד, שלא רואים אפשרות של בחירת DX בתפריט המשחק, האם המשחק מזהה את השינוי, ומשנה את ההגדרות?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש Gforce 9800GTX+ Twintech http://www.wikio.com/product/twintech-geforce-9800-gtx-accelero-twinturbo-179621.html יכול להיות שהספק כוח שלי לא מחזיק? יש לי ספק לא משהו Gpro p-4 500Watx12v
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל! ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות ל…
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-