עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עד עכשיו הסתדרתי עם GeForce 4 mx440 128MB אני מתכנן למכור את המחשב שלי, ברשותי מחשב אחר , עם כרטיס מסך מובנה אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה, אבל נהנה לשחק מדי פעם בדבר כזה או אחר (דום 3 וחברים ) אם לא הייתי מוכר את המחשב 'הישן' שלי, הייתי ממשיך להסתדר עם הכרטיס הישן, גם בגלל שלא צריך יותר, וגם בגלל שאין כסף. בתקציב שלי עומדים הכרטיסים הבאים : FX5500 GIGABYTE 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, DVI, DIRECT X9, TURBO מה זה אומר הטורבו בכרטיס מסך הזה ? יש גם את FX5500 PALIT TV-OUT, 128BIT, DVI 256MB DDR שיש לו 256 MB זכרון ------------------------------------------------------------------ FX5700LE GIGABYTE TV-OUT, DVI, 64BIT, DIRECT X9 128MB DDR הכרטיס הזה יותר יקר …

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  2. ראיתי את ה 8600GTS OC עם אחריות לכל החיים ב-599 משתלם?

3. Started by jesica,

עזרה ברכישה!!! האם יש הבדל בין כרטיס מסך GT של גיגהביט לזה של INNO3D המחירים כמעט זהים. והם היום מתחת ל 500 שיח ולשניהם 512 ו-128 ביט

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by approx,

אני צריך שתעזרו לי למצוא את ה7600gs במחיר הכי זול שיש לא משנה איזה חברה הוא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ‏8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ עולה 550 ש"ח מה אתם אומרים? אני משחק משחקים אבל לא ברזולוציה מעל 1280X1024 ואין לי צורך במקסימום הגדרות. תודה.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  6. בBF3 לדוגמא ה660 שלי נמצא על 70% שימוש ובגלל זה עולה למקס' BOOST ... הליבה מגיעה ל1150MHZ בערך אבל בתוכנות מאמץ או בדיקת ארטיפקטים, הליבה פועלת בכלל על 950-1000MHZ ... אם אני עושה OC עם הKEPLER BIOS EDITOR ומעלה מתח וPOWER TARGET כמה שאפשר, בBF3 זה יגיע ל1254MHZ (אם אני לא משנה את המקס' בוסט) אבל שוב בתוכנות מאמץ אני בכלל על מתח ותדר נמוכים. איך אפשר ככה להריץ בדיקה ? האפשרות היחידה היא לשחק במשחק שמאפשר שימוש בתדר המירבי ולראות אם יש קריסות או ארטיפקטים ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בולשיט ירוק או פופאי על תרד משודרג, מי יוצא לבדוק הכצעקתה ? http://www.tweaktown.com/news/13154/gt300_could_outperform_the_radeon_hd5870/ http://www.fudzilla.com/content/view/15535/1/ באיזה צבע רושמים FIGHT !! ?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by shimronfio,

לפי מה שקראתי באחד המאמר בימים האחרונים ש ATI מוציאה כרטיס חדש דו ליבתי והבנתי שיש משחקים שלא יכולים לנצל כרטיס מסך דו ליבתי? אתם יכולים טיפה לפרט יותר בנושא ולתת דוגמאות למשחקים שמנצלים אך ורק מעבד אחד?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  9. שלום! אני כבר יותר מדי זמן מתלבט לגביי כרטיס מסך, המיועד בגדול למשחק fsx. המשחק הזה הוא ייחודי בדרישות שלו, ובהוסף למעבד מרובע ליבה אני יילך על כרטיס מסך חזק מאוד. בגדול האופציות הכי טובות הן ati readon hd4850 nvidia gtx260 nvidia 9800gtx אני מאוד מבולבל- לגבי ATI- אין לי ניסיון ושמעתי שיש להם דרייברים בעייתיים, אני דיי מפחד מהם. מצד שני הם נחשבים למתחרים של הGTX280 אם אני לא טועה, ויש להם ביקורות דיי טובות. לגבי GTX260- אומרים שהם ניסיון כושל של הGTX280, והרבה אנשים אמרו שהם קיבלו FPS מאוד נמוך עם הכרטיס (לעומת כרטיסים כמו 8800)... מצד שני יש להם ביצועים טובים במשחקים מסויימים וביקורות טובות (בין היתר באתר). בקיצור זהו הכרטיס הכי יקר (חוץ מה280) ונחשב להכי מתקדם אבל אנשי…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by idoleff,

סופי אני קונה כרטיס מסך חדש למחשב... עכשיו השאלה היא מה עדיף לפי דעתכם? 9800PRO או 6600GT??? ואיזה ספק צריך על מנת להחזיק כל אחד מהכרטיסים עם המערכת שלי... תודה!

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום לכם... לצערי הכרטיס מסך במחשב הקיים שלי הלך ( ריצודים בכל המסך, בדקתי אם כרטיס מסך אחר ועובד מעולה )... המפרט הקיים הוא: מעבד Intel E8400 3.0GHZ ( ללא אוברקלוק ) לוח אם GIGABYTE GA-P31 DS3L זכרונות G.Skill 1GBx2 ( 2GB ) DDR2 CL4 ספק כוח ENERMAX 400W LIBERTY מארז GIGABYTE 3D AOURA אשמח להתייעץ איתכם לגביי כרטיס מסך שנע בין 400-550₪ בלבד, לא הולך לעשות אוברקלוק או משהו כזה... המחשב משמש לשימוש של מסמכים - משחקים.. [h=1]תודה רבה![/h]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by RocknRolla,

פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by taltola,

איזה דגם של GTX 1070 הכי מוצלח? משום מה אני הכי נמשך לדגם הזה : Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB מה דעכתם? לא נראה לי שתהיה לי בעיה מבחינת מארז/חומרה, זה המפרט שלי כיום: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter…

14. Started by Assaf L,

שלום לכולם, נראה לי שהגיע זמן לשדרג את הכרטיס מסך ואני אשמח לקצת התייעצות אני מריץ 2400+ לוח KV7-V AGP 750 MB AMERICAN DATA FX 5200 כולם ללא OC המטרה היא מן הסתם להעלות רזולוציה ו FPS בNFS או HL2 לדוגמא התקציב נוטה לכיוון עד ה 1000 (אולי קצת מעל - אתם יודעים איך זה ) כרגע ה 6600 GT על הכוונת אז מה מומלץ ? האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס (הכרטיס לא הצ'יפ) והאם ניתן לעשות לו OC והשלכות לגבי חום ודציבלים ?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  15. בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by bah10,

רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by skot,

איך הכרטיס החדש שקניתי: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX1300PRO-TD256E&class=vga

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  18. אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9. השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ? או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ? בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by amirn,

היי אני מחפש כרטיס מסך שתומך בהאצת סרטי H264 HD הבורד שלי ישן, ותומך רק ב AGP 2.0 - 4X (להחליף בורד לא אופצייה כרגע) האם מישהו מכיר כרטיס מסך - עדיף ATI AVIVO כלומר X1300 או X1600 - שתומך ב-AGP 4X רצוי מאוד שיהייה קירור פסיבי - כי הוא נועד למחשב סלוני שקט, וגם שיתפוס רק סלוט אחד. ראיתי בכמה כרטיסים שכתוב: "an external bridge chip that supports AGP 4x and 8x interfaces" --- מה זה בדיוק EXTERNAL BRIDGE ? *אני לא משחק, אז ביצועי משחקים לא חשובים. רק תמיכה ב-HD ושיהיה מספיק חזק לשטויות של VISTA... תודה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by benor,

תעיפו מבט במודעת הפרסום הזאת, תגידו מה שרשום בה זה נכון? נ.ב נלקח ממגזין PCplus

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  21. ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by The Ripper,

אני עובד על השתקת המחשב ורוצה להחליף את הקירור לפאסיבי ובהזדמנות נעשה סופסוף אוברקלוקינג (יש יתרון לזה בכרטיס הנ"ל?) מצאתי כמה קירורים פאסיביים וגם אקטיבי שאמור להיות יחסית שקט של AC הנה רשימה של מה שראיתי בסדר לפי עלות: 1. AeroCool VM-101 fanless עולה 104 שקל בפנדס 2. Silencer Rev.3 עולה 120 שקל בנועה 3. ThermalTake Fanless VGA CL-G0003 עולה 124 שקל בלוגיק 4. Silencer 1 REV2 עולה 150 בנועה 5. Thermaltake Schooner Fanless עולה 180 בנועה - כאמור אני מעדיף פאסיבי אבל לא ברור לי מה ההבדלים בביצועים ואם הם מכסים גם את הזכרונות? - לAC יש שתי גרסאות של ה-Silencer מס' 2 ומס' 4 ברשימה, למס' 2 יש צלעות קירור גדולות יותר ואחריות של שנתיים לעומת שש שנים - האם יש שימוש במאוורר זול י…

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  23. שלום חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בעזרת יציאת ה-S-Video של כרטיס ה- Voodoo3 3000 שלי. האם מישהו מכיר כרטיס מסך בעל יציאה לטלווזיה שנותנת איכות מקצועית ? (אולי בעל יציאת RGB) האיכות שאני רואה היום טובה, אבל אני מעוניין לראות באיכות גבוהה יותר - או הכי גבוהה שאפשר. יש למישהו רעיון ? תודה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  24. 3DMARKS: שלי זה ה-SUMA. SUMA GEFORCE 4 TI4200 GFORCE 4 TI4600 GEFORCE 4 TI 4200?(normal)one 9,530 11,023 10,942 1024*768 32bit 7,772 9,613 9,503 1024 *1280 32bit …

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  25. ... כאשר ניסיתי, הסתבכתי לגמרי, והיו מספר ארורים בווינדוס... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.