כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
קיימת בעיה בכרטיס מסך שלי לפי דעתי כאשר אני מתקין את 3dmark 2001 והוא מתחיל לפתוח טקסטורות אז המחשב קורס ונסגר. וגם לפעמים הפריימים יורדים בקצב משמעותי כמו למשל ב TOCA RACE DRIVER השמח אם תעזרו לי תודה המחשב שלי AMD XP 2000+ לוח אם ASUS a7v8x-x 256 DDR וכרטיס ATI RADEON 9700 ועוד דבר שזה פעל ה 3DMARK הוצאתי רק 8000 אני חושב שזה נמוך יש לי גם הרד דיסק 80 גיגה + 20 גיגה 7200 RPM של MAXTOR וזהו תודה
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 17" שהעומק שלו לא יהיה יותר מ20 ס"מ. אני רוצה שיראו בו כמה שיותר טוב, פחות חשובה לי מהירות התגובה שלו, אני בקושי משחק משחקים, יש לי כרטיס טוב עם DVI אז אני רוצה DVI. הבנתי שה730B אותו דבר בדיוק רק שהוא יותר מהיר קצת במהירות התגובה, זה נכון? אין עוד הבדלים? יש מסך אחר מומלץ יותר? (רציתי לקנות את ה VP171 אבל הוא הרבה יותר יקר והוא גם לא מתאים לי מבחינת הגודל שלו). תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חג שמח יש לי את הלוח בכותרת עם כרטיס מובנה ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מדגם 8500GT שיש לי . הכרטיס הזה הוא PCI . השאלה האם ניתן והלוח החדש יזהה את הכרטיס למרות שהוא PCI . הבנתי שבלוחות מהדגמים חדשים הסלוטים הם של PCI-E . האם יתאים ויזוהה ע"י הלוח ובמידה וכן , איך ישפיע החיבור מהבחינת מהירות הכרטיס (מהמעבר מסלוט PCI ל-PCI-E) . האם יש ירידת ביצועים ? עריכה : במידה ויש בעיית תאימות , אז אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חדש שמתאים ללוח הזה, בטווח מחיר של 200-250 ש"ח עם יציאת TVOUT זו הסיבה היחידה שאני רוצה לחבר את הכרטיס , ע"מ לחבר את המחשב לטלוויזיה השמנמנה שיש לי בחדר לצפייה בסרטים מהמחשב ל-TV .
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קניתי היום את ה 260gtx הגירסא החדשה מפנדה מחשבים, הכרטיס ניראה פצצה, הוא מגיע עם O.C מהחברה ויש לא קירור סוףףףף, הוא לא עובר את 60 מעלות במאמץ כלל פילטרים והכל על מקסימום, במנוחה 45 מעלות. כל זה ב 975 ש"ח למזומן ;D שלוש שנים אחריות! *לפי התוכנה GPU-Z המעלות יותר נמוכות ב 10 ;D http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=24995&PHPSESSID=bb7c249330b2dde23e7dfaf43834e1a6
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בודד ולוח תומך CF אני חושב על להוסיף כרטיס פיזיקה, יש לי GT9500 ואני חושב להוסיף אותו אז.. מה צריך לעשות ? ^^"
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדון 9600xt 3d 256mb מפנדה אפשר להזמין את זה של החברה גיגה כיוב אצל ksp אפשר להזמין אותי דבר של ספיר הבעיה היא שאצל פנדה זה לא זמין יקח להם די הרבה זמן לשלוח העם יש סיבה מיוחדת שכדי לחכות לגיגה כיוב או לקנות את זה של ספיר? הם שווים בביצועים, בקיצור שווה לי?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם זה נכון, או שמדובר רק בתפיסה פופולרית ללא בסיס - שמסך דק 15 אינצ' שווה בשטחו למסך סטנדרטי 17 אינצ'? זכיתי במכרז של אולסייל (בטעות) במסך מחשב 15" LCD/TFT מתוצרת SAMSUNG דגם 151S בעלות של 2069 ש"ח. האם מדובר במסך טוב? האם המחיר הוא טוב? נראה לי שאני אוותר על הקניה הזו מכיוון שאני צריך מסך בגודל 17 אינצ' לפחות. במקרה כזה מישהו רוצה לקנות את המסך במקומי? תודה, שלומי
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כולם יודעים שמתקרב אלינו בצעדי ענק הG80 שיושק ב7 בנובמבר (רק שלושה שבועות!) בשני כרטיסים: 8800GTX,8800GTS וכמובן הם יתמכו בDX10, בזמן שR600 יושק לא לפני פברואר (3 חודשים!!) האתר INQ מדווח שנוידיה עובדת קשה להביא לנו כרטיסי ביניים שתומכים בDX10 וכנראה יושקו בזמן התעורכה Cebit או מרץ (או אפילו יותר מזה) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35061 זה אומר שאו קונים כרטיסי HIGH END (בטח גם R600 יבוא רק בכרטיסי HIGH END) או לחכות בסבלנות הרבה זמן
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ושמתי לב שיש ביניכם לא מעט מקצועיים שיוכלו לכוון אותי לפני רכישת כרטיס מסך. אז כך, אני מרבה לצפות בסרטי HD ע"י חיבור המחשב למסך טלויזיה LCD SONY HD בעזרת יציאת VGA. את האמת אני מרוצה מאוד מהאיכות, למרות שיש מה לשפר. בנוסף אני עוסק בתוכנות פוטושופ למיניהם ותוכנות לעיבוד שבבים שדורשות כרטיסי מסך חזקים. וגם הצפי מהכרטיס מסך שיוכל להתמודד עם משחקי מחשב כמו COD5. חובה שכרטיס המסך יהיה לו חיבור HDTV או HDMI , על מנת להפיק את מירב הביצועים למטרת הצפיה בסרטים. הכרטיסי מסך שחשבתי עליהם: 1. Geforce 9800GX X2 1GB Sparkle Pcle (HDTV+HDMI - 512Bit) 2. ATI HD4870X2 2GB (HDTV 256Bit) 3. Geforce 9800GX2 1GB 4. Gefroce ENG TX280 HDTV 512Bit אשמח מאוד להצעות אחרות …
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לצרוב את ה 6950 ל 70 אני מטעין את הביוס של ה 70 זה מתחיל ואז ההודעה הזאת באה cannot erase ROM מה צריך לעשות דחוףףףףףףףף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
בעקבות הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466065.0 לפני הכל : *הכרטיס עבר בדיקה במס' תוכנות כגון OCCT . וגם ATI TOOL ו..SANDRA 2010 משהו כזה . ב- ATI TOOL הבדיקה עברה בסדר ללא ERROR ב- SANDRA החבר טוען שהכרטיס נפל כמה פעמים בכמה שגיאות ( אני לא יודע בדיוק מה ומי אבל הוא אמר שהתוכנה הראתה על פגם בזכרון של הכרטיס ) בכל אופן ..החלטתי לפתוח נושא חדש , בשביל אותו חבר שהחליט שהכרטיס פגום , והוא מעוניין לקנות כרטיס חדש ( וגם ספק כוח בנפרד ) התקציב הוא עד 500 ש"ח לכרטיס . ובנוסף לספק אם יצטרך אני לא יודע כרגע מה התקציב ( לא משהו מפצוץ - משהו שיחזיק בשקט את המערכת ואת הכרטיס החדש ) . מפרט שלו הוא : מעבד E7400 זכרון 2GB וספק 500W כלשהו ג'נרי …
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של palit fx 5600 ואני לא מצליח לחבר את זה לטלוויזיה אני למצליח לחשבו למה זה פעל בכרטיס היש geforce 2 gts אז אקבל הצעות בברכה
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בס"ד, שלום אני רוצה הורדה תקינה שלא נגעו בה של DirectX 11 מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני בכיוון של לקנות כרטיס מסך חדש. המערכת היא (לא לצחוק) פנטיום 866 עם 512M זיכרון אני מתלבט בין RADEON9100 ל GF TI4200 המחשב ישמש אך ורק להרצת משחקים. חברה, תנסו להיות אובייקטיבים (למרות שזה קשה), כי תמיד הכרטיס שיש לכם במחשב הוא הטוב ביותר דרך אגב אני מריץ את המשחקים במקסימום 1024X768 (בד"כ 800X600). איזה כרטיס עדיף? תודה, יוסי
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
האם יש הצדקה לכך שהפרש המחירים בין GT לGTO הוא 100 ש"ח ובין GTO לGTO2 הוא 190 ש"ח או בקיצור מהו המומלץ מבחינה כספית...כאילו אם שווה להוסיף הכסף אני אקנה את היקר אך תלוי מה כדאי..
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכוללללם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מה אתם אומרים על הכרטיס מסך במפרט זה? הוא יריץ לי משחקים? אתם בטח שואלים תלוי איזה ואני עונה: אני לא סגור על איזה, אני יודע שאני אוהב משחקי אסטרטגיה כמו heroes, commandos פשוט הפעם האחרונה שבאמת שיחקתי משחק במחשב שלי היתה ממזממן כי המחשב האחרון היה דפוק ולא הריץ לי אף משחק. גם שיחקתי gta וworms.... אה חברה שומעים? מי שאומר הכרטיס הזה לא טוב בבקשה בבקשה שיכתוב מה לא טוב וכן איזה כרטיס אחר הוא היה ממליץ במסגרת התקציב 2200 שח תודה לכווווולללם מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪493 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
פתחתי פה מקודם תרד אבל זה קצת סוטה מן המסללול אז פתחתי חדש הקיצר ככה יש לי בעיה במשחק אחד שרואים שהוא כזה קופץ ואמרו לי שזה בעייה בדרייבר אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן ועדין קופץ(66.93) הורדתי את אחד שלפניו (61.77) והוא אפילו לא מתקין אותו(כאלו הוא ממתקין אבל אחר כך אחרי שהמחשב עולה מחדש הווינדוס לא מוצא שום דרייבר) וכמובן הדרייבר שבא לי עם הכטיס לא עובד(66.81) אז מה לעשוות??רק לי זה קורה? אמור בקרוב לצאת דרייבר חדש? הקיצר אחרי הכל חזרתי לדרייבר 66.81 (כי היתה לי בעיה עם 66.93-גם משחקים אחרים התחילו לקפוץ לי איתו) ועכשיו יש לי בעיה נוספת (שהיתה לי פעם ושלחנו את זה לחנות וסדרו לנו את זה אבל אמרו שבפעם הבאה הם לא יסדרו) דבר ראשון הפוסט בכלל לא מזהה תכרטיס מסך(אפילו ש…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב שמעו חבר'ה ,אני דיי מבין בכל הקטע אבל פה אני בדילמה שאין לי מושג מה לעשות. ההשקעה שאני עושה לא ממש השקעה אבל בכל זאת שאני לא אקנה סתם את הכרטיס ה"טוב" הזה ובסוף הכל יעבוד כמו בקודם. הדילמה הולכת ככה: יש לי מחשב P3 1000Mhz Pc Parnter AGP X2 512 RAM 133 Mhz עכשיו נמאס לי שהכל פועל לאט וכל זה ,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ,אני יושב עכשיו על Gifa 2 MX 32 MB 100/200 שזה ממש ממש עלוב,אבל אני לא ממש משחק אבל כשאני רוצה פעם ב..,אני נדפק וקשה. עכישו השאלה אם זה יוריד ממש מרמת הכרטיס בגלל שיש לי AGP X2,או שזה לא כזה משמעותי,אני יודע שבכל מקרה העברת הנתונים תיהיה איטית יותר זה אין ספק אבל השאלה אם שווה להשקיע את ה300-400 ש"ח ולפחות שהכל יעבוד על Low אבל העיקר שיעבוד וחלק. ושאלה …
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי אוברקלוק שניראה לי שיצא ממש דפוק... עכשיו נכנסתי למשחק וראיתי הכל קווים ובקיצור כאילו אין כרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לדעת האם בטוח הלך הכרטיס או שלא.. מה הדרכים שאפשר לבדוק האם הוא באמת נהרס??? ומה הדרך הכי טובה??? דניאל.
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה כל כך מיוחד בדגם של אסוס? כדיי לי לחכות לנובמבר?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם זאת המערכת שלי: מעבד: intel core duo cpu E4600 2.4 GHZ זכרון: 4GB Ram מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך נוכחי: nvidia GEFORCE 8600 GT הבעיה שלי היא שלמשל בGTA החדש (יחסית) התמונה מקרטעת צריך המלצה לכרטיס מסך סביב ה-500 ש"ח תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך טוב ולא יקר עבור מפרט קיים שקצת ישן כבר , אם אפשר לקרוא לו כך . המפרט הוא : (הדברים החשובים) לוח אם - Asus P5E מעבד - Q6600 ספק כוח - Antec 500Watt וזכרון זה לא חשוב , כי אם צריך עוד אז אני כבר אוסיף לבד כמה שצריך . השימושים של הכרטיס : שיריץ משחקים עכשויים ועתידיים כבדים ככל האפשר בתקציב (בהמשך) , שיהיה כרטיס טוב ואמין , רצוי הרצת משחקים על הגדרות גראפיקה גבוהות ככל הניתן . המסך שאיתו עובד המחשב , רץ ברזולוציה מקסימאלית של 1200X1600 . התקציב הוא 500 עד 600 ש''ח , רצוי לא לחרוג אלא אם כן ואין ברירה וחייבים כרטיס יותר חזק שעולה קצת יותר מהתקציב . יש לי העדפה לכרטיסי ה-AMD , אבל , אם באותו המחיר ישנו כרט…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-