כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 500 שקל גג למשחקים יש לי מסך 19 אינץ רזולוציה 1280*1024 מעבד q9400 וכרטיס מעפן עכשיו אני מתלבט לגבי כל מיני אבל אשמח לעזרה אני חוזר הכטיס שאני מחפש רק למשחקים
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך HD4850 עשיתי ריסט למחשב וכשהוינדוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה : Uploaded with ImageShack.us הסרתי את הדריבר עשרות פעמים והתקנתי מחדש אבל כלום לא הועיל .. התקנתי Net framwork חשבתי אולי זאת הבעיה . ה- CIL CCC ועוד אחד מהתכונות ל ה - CATALYST לא מותקנים כראוי . DRIVER SWEEPER לא פועל גם אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להיפתח וגם הפעם הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. חוצמזה שאר התוכנות עובדות ללא כל בעיה.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אין לי כוח לפרט הכל בטופיק חדש אז תנסו בבקשה להבין בטופיק מפורום אחר... http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=22430 תודה
-
- 16 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך Radeon 9550, והוא טוען שיש לו Pci Express, 256 מגה בייט של זיכרון ו11 מאיצים גראפיים. הוא גם טוען שהמשחק "Doom 3" עובד על המחשב שלו עם 16 אנטי אליאייזינג, רזולוציית 1024 על 768, פרטים אולטרה וכל האפשרויות(צללים, טקסטורות, מודלים) על האפשרות ההכי גבוהה. שאלותיי הן: 1. מה זה PCI Express? 2. במה עוזרים מאיצים גראפיים בכל מקרה, והאם ניתן לדחוף 11 מהם לרדאון 9550 מצ'וקמק. 3. האם קיים בכלל כרטיס מסך שתומך ב16 AA, שלא לדבר על רדאון 9550. 4. האם יש בכלל סיכוי שהוא דובר-אמת?? תודה מראש על תשובותיכם
-
- 15 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מבין שני כרטיסי המסך האלו, איזה מהם עדיף לפי דעתכם ?? וכמו שהבנתי מחירים דיי דומים. תודה, טימור.
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני משתמש בפנטיום 3 600 128SDRAM VOODOO 3 ומסך 19" LCD של סוני. הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ את המשחק קומנדוס ה-1. המשחק עולה אך רואים נורא מטושטש ולא רואים את הפרטים חוץ מזה גם התמונה עולה מחוץ לגובה המסך ומשאירה חלק למעלה שלא רואים ומלבן שחור למטה שאין בו תמונה כלל. ניסיתי לשחק ברזולוציה אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הציעו לי יד שנייה. לקנות או לא ?
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.19 1. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם? 2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג מפרט מחשב: כרטיס מסך כרגע: Generic Non-PnP Monitor על NVIDIA GeForce GTX 550 Ti מעבד: intel core i5 2500 ספק כוח: 550w זיכרון ram: 8gb ddr3 לוח אם: asus p8p67 מסך: full hd (רזוליציה) תקציב: ללא הגבלה בקיצור שינצל את המפרט עד הטיפה האחרונה משחק בעיקר ב Battlefield 3
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש שתכננתי להעביר לו כרטיס מסך ישן אבל החריץ לא מתאים!!! הכרטיס הישן גם כרטיס AGP. האם יש כמה צורות של חריצים???
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני לפני רכישה של כרטיס מסך אני חייב לציין לפני שאני לא גיימר , משחק כן מדי פעם אבל לא גיימר מובהק , אבל לפני כן יש לי שאלה - האם בעבודות אופיס , מוזיקה , אינטרנט גלישה ( משרדי ) יש הבדל בין כרטיס מסך OB - G2020 על המעבד או בין כרטיס מסך חיצוני PCI E ? האם יש הבדל ממשי בעבודה בגלישה למשל ? מרגישים משהו ? יש לי כרגע על המעבד HD2000 רציתי לרכוש AMD SAPPHIRE 6450 1GB DDR3 או NVIDIA PALIT GT610 1GB DDR3 איזה מהם טוב יותר ?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המעבד R5 5500 תומך רק ב PCIE3 חשבתי שזה משמעותי ואז ראיתי את הסירטון הזה וראיתי שעל הנייר ההבדל גדול ובפועל אין הבדל כמעט בין PCIE3 ל 5 . זה בדיחה , זה כמו SATA 2 ו SATA 3 , אני חושב ש PCIE3 מספיק לגיימינג .
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה דרישות מערכת הכרטיס מסך הזה צריך כרטיס מסך EVGA דגם GeForce 210תודה לעוזריםנ.באיפה אני יכול למצוא אותו הכי בזול בנתניה(אם אתם יודעים)
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N650OC-2GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he ומה יותר טוב. זה, או זה: http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=Sapphire-HD6770&Cat2Cat1ID=49&Cat2ID=202& (מצאתי ב400) ?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של palit fx 5600 ואני לא מצליח לחבר את זה לטלוויזיה אני למצליח לחשבו למה זה פעל בכרטיס היש geforce 2 gts אז אקבל הצעות בברכה
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נתקלתי בכרטיס הבא: geforce 4 mx440 se מה בדיוק ה-SE אומר? והאם הכרטיס נחות בהרבה לעומת אחיו חסר ה- SE ??
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לעזור לו עם קניית מחשב HTPC. המחשב בעיקר לסרטים ומדי פעם משחקים. אין צורך בגראפיקה הכי טובה, אך כן צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקי מרוצים מודרנים באופן סביר על הגדרות תצוגה סבירות. אני מחפש את הכרטיס המושלם בין מחיר ביצועים וצריכת חשמל. שאלה נוספת על הדרך. אומנם לא בנושא הפורום (כרטיסי מסך) אך קשורה בעקיפין למהות הדיון ובאופן יחסי לכרטיס גראפי ושימושו. האם I3 יספיק להרצת משחקים מודרנים באופן סביר ?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיסים 9700non pro/9700 pro . איזו חברה הכי טובה מבין הבאות : SAPHIRE POWERCOLOR 3D CONNECT
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הי האם ניתן לחבר 2 מסכים לG210 בו זמנית ופשוט להרחיב את התצוגה ל 2 מסכים?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות UNREGISTER למספר שהכנסתי ל 3DMARK2003? להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, במהלך משחק אני מקבל מסך שחור, זה שלב אחד מעל שיש הודעה שמנהל התקן הפסיק לעבוד וביצע שיחזור אני ממתין כמה דקות ואז זה חוזר למצב רגיל יש לי 4870 ראדיאון עם דריבר 9.7 מערכת הפעלה ויסטה 32 אולטימט שמתי צריכת חשמל על ביצועים כבדים וזה לא משנה האם יש אפשרות לנטרל את ה VPU RECOVER של ויסטה ו ה קאטאליסט או איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחנות שאני מכיר, רדאון 9000 (אני חושב שפרו) ב- 600 שקל, ואני מביא לו את הGeForce 2 mx 400 שלי? תודה, מחכה לתשובה כי זה דיי דחוף..
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין כרטיסי RETAIL ללייט RETAIL אצל כרטיסי המסך של SAPPHIRE. דוד שלי קונה כרטיס 9600 XT 128MB שלהם: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_290&products_id=1483 ואני גם רוצה לדעת אם זה כרטיס RETAIL או לייט RETAIL... פשוט המוכר בחנות לא יודע מה זה לייט RETAIL וגם לא כתוב על האריזה (הוא אומר לי שהוא מכיר רק OEM ו-RETAIL בכרטיסי מסך). אני רוצה להיות בטוח שמה שדוד שלי קונה זה RETAIL. תודה.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-