עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם ה-GTX660 הוא פשרה סבירה לתחנת תלת-מימד ומחשב משחקים כאלטרנטיבה ל-GTX 970 בהנחה שמתישהו נעדכן את הכרטיס, או שזה ממש טעות לחסוך את ה-1000ש"ח האלה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yaniv111,

שלום רציתי לשאול את בעלי הניסיון האם יצא לכם להזמין כרטיס מסך מאתר אינטרנט\חנות\מישהו שלא בארץ? האם זה בכלל משתלם? האם יכולה להיות בעיה במכס?

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by Shbd,

שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MoAv,

מצטער להטריד את מנוחתכם, ובכל זאת.. אני מחפש אם למישהו יש קירור סטוק של HD5770 Gigabyte. אני יודע שזו יריה באפילה, אז תוך כדי גם אשאל איפה אתם ממליצים לי לחפש אותו? אפילו תמורת מחיר סמלי נדיב. תודה וסליחה אם עברתי על חוקים.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by Vent,

אוקיי,אז יש לי את הGigabyte GTX 770 OC Windforce x3 2gb RETAIL והטמפרטורות מחוץ למשחק הם 40 יציב,ובמשחק 70-80 טמפרטורות. אני מקבל את הטמפרטורות האלה ב-Battlefield 3 ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות.Ultra (4xmsaa) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

תראו את הצבעים על הרובה, הם כאילו דהויים וחסרים הצבעים על הרובה, הנקודות הירוקות בלי הצבע, הורדתי את האוברקלוק וזה לא עוזר. מה לעשות? http://img332.imageshack.us/my.php?image=csitaly00007in.jpg

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by eladbu,

א

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Burned,

יש לי כרגע 6600GT Pentium 4 3Ghz 1GB זיכרון איזה כרטיס אני יכול לקנות בסביבות 500 שקל שהמעבד לא יהווה לו צוואר בקבוק, ושהכרטיס יהיה טוב (פיפ"א, סימס, משחקים כאלו). עדיפות לכרטיס שגם טוב עם HD(ואולי גם עם יציאת HDMI)

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בקרוב בתקציב שלא עולה על 1000 k , ושאוכל לחבר שני מסכים למחשב לצורכי עריכת וידאו, אני עורך בצורה חובבנית ככה שהכרטיס לא צריך להיות מטורף כמו quadro או בסגנון... 1- איך בעצם מורכבים המסכים על אותו כרטיס מסך? 2- מה הנתונים שצריכים להיות בכרטיס? הכרטיס צריך להיות ומבוסס ATI, אני חושב בכוון של ASUS , משהו יכול להמליץ לי על כרטיסי מסך מתאימים? (לא מחייב דווקא ASUS) והעיקר שיהיה בתווך של 700-1000

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  11. זה הדגם המדובר http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2696

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  12. יש לנוידיה את ה-7950GX2 ול-ATI יש את ה-X1950XTX, רציתי לדעת למי יש ביצועים יותר טובים (בכללי)?? הנה קישור למה שהתכוונתי: http://hwzone.co.il/news/1156351733/21698/

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by adirnasri,

זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PV-T71U-ZDD9&affiliate=zap או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12249 ומה ההבדל בניהם תודה מראש אדיר

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  14. הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s השבב השני הוא ATI Radeon 9200 128MB DRR בנוי מ 36 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם ל DX8.1 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 6.40 GB/s הכרטיס השלישי הוא Ati Radeon 9600 SE 128MB DDR והוא בנוי מ 75 מיליון טרנזיסטורים! ב 0.13 מיקרון! ומותאם DX9 Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory …

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by spooky,

יש לי G-FORCE 4 64MB ובבדיקה של 3D MARK הציון היה רק 199 האם זה נורמלי לכרטיס הזה או שזה נמוך מדי אפילו בשבילו?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by F430,

צריך להחליף את הביוס לפי מה שאני מבין אבל אין לי מושג אך עושים את זה forums.techpowerup יש הסבר מפורט אבל אני ואנגלית לא חברים

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by FastJack,

שלום. קניתי את הHD4670 וכשאני נכנס לאתר של ATI אני רואה שאין דרייברים לכרטיס מסך, היתכן? בדיסק התקנה שקיבלתי יחד עם הכרטיס יש דרייברים ישנים של catalyst 8.5.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by jackhammer,

קיבלתי עכשיו במייל פרסומת של EVGA למבצע החדש שלהם וחשבתי לחלוק אותה איתכם.... 4 כרטיסי 285 פלוס לוח אם X58 ב1700 דולר דווקא לא רע המחיר כי כל כרטיס עולה 400 דולר זה כבר 1600 (במידה ואתה בנאדם לא שפוי שצריך את כל הדבר הזה) הלוח אם הזה עדיין לא יצא לשוק אבל הדגם הקודם שלו עולה גם איזה 400 דולר אני רק רואה את התמונה שמצורפת........... תראו כמה חיבורי כח צריך!! 12 חיבורים של 6 פינים כאילו WTF :s07: עד לאן נגיע?? ספק הכח הכי יקר שאני מוצא זה של 1200W ואני גם לא חושב שזה יספיק!! מה הצעד הבא? DUAL PSU?? ועוד פעם צחקו שבשביל שיהיה לך מעבד פרסקוט עם כרטיס מסך 6800 אולטרה אתה צריך גנרטור אז אם פעם היו צריכים גנרטור מה צריכים היום? תחנת כח? [attachment deleted …

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  19. שלום חברים, לפני מספר ימים באמצע צפייה ביוטיוב המחשב קרס ולא הצלחתי להעלות את Windows מספר רב של פעמים - המחשב מאתחל את עצמו בשלב טעינת הדרייברים בצורה אינסופית. ניסיתי להתקין מספר גרסאות של הדרייבר של כרטיס המסך (GTX 470), אבל הצלחתי להעלות את Windows או במצב safe mode או כאשר לא מותקן שום דרייבר של הכרטיס. בנוסף, אפילו ב- safe mode יש ארטיפקטים - נקודות אדומות קטנות. מחיפוש קצר ברשת הבנתי שיש מצב לא רע שהכרטיס שבק חיים. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1800 ש"ח פחות או יותר. המערכת שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill F3-12800CL8D-4GBECO 2x2GB Noctua NH-D14 Inno3D GTX 470 Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB Seagate ST3000DM001 3TB Seasonic M12II-620 620W C…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OutRaGe,

היי אני מקבל לפעמים ארטיפקטים בדסקטופ/בדפדפן כרטיס מסך הוא 5750, טמפ' לא במשחקים עומדת על 38-45 וב-MAX על 60-65 דרייבר עדכנתי היום ל-11.10 וזה לא עזר.. דווקא במשחקים אין לי ארטיפקטים.. מה זה יכול להיות ? עריכה: לפעמים המסך הופך רגע לשחור ואז אני מקבל הודעה מהWindows: "Display driver stopped responding and has recovered" תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by i.k,

אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader מצפה לתשובות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by vitali02,

יש איזה חיבור בקופסא: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209980.jpg צריך לחבר אותו לאנשהו??

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  23. שלום לכולכם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וכמובן אני בדילמה איפה לבזבז את הכסף. עדיין לא החלטתי אם ללכת על חדש או משומש. אשמח אם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב אל החלש מבלי להתעסק בכלל כרגע בעלויות שלהם. נניח כי כולם עולים כרגע אותו הדבר. עדיף בשלב זה גם להתעלם מיכולות ה OC שלהם. (אשמח לשמוע גם אם יש לכם טיפים לגבי OC ומודינג, אבל אנא עשו זאת בנפרד כי אני ממש לא מתלהב לעשות OC לכ. מסך). X850 XT PE 7600GT 6800ULTRA X800GTO 16 X800GT0 2 תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by bogy65,

קיבלתי היום את המחשב הכל טוב ויפה שאני לחצתי לחצן ימני על הDESKTOP ואז הגדרות ומשם מתקדם ושם מתאם היה כתוב לי רק שהזיכרון הפנימי של הכרטיס הוא 512 ולא ג'יגה מה נסגר למה זה ככה? או שהוא ככה במצב של מנוחה ובמצב של משחק למשל הוא חוזר לג'יגה ?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.