כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף למחשב i3 3220, 8gb ram וספק FSP 350W (עם 2 מסילות 12V 15A, ביחד עד 28A). עם קצת חריגה מה500 ראיתי את הGTX750 ואת הR7 360. נראה שה360 נותן ביצועים יותר טובים אך לא ראיתי את צריכת החשמל שלו\ביקורת נורמאלית, אני מאמין שלא תהיה בעייה אבל רציתי לוודא. דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן רדון 9800 פרו והוא עבד לי פיצוץ עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וקיבלתי 5125 אם המפרט שלי שזה בסדר לפי מה שהבנתי והיום סתם הפעלתי את הבנצמרק השני Battle of Proxycon והוא פעל כמו שהיה לי את הגיפורס ובדקתי שום פילטרים לא עבדו ממש כלום זה מוזר הפעלתי כמה פעמים את הבנצמרק בבדיקה הזאות וזה כול הזמן על איזה 12 פריימים
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי! השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כמו crysis 1+2, battlefield 3,modern warfare 3 וכו'. לפני שנה קניתי מחשב חדש, שהמפרט שלו נמצא בצד, עם כרטיס מסך מדגם asus geforce gt 440. האמת היא שבהתחלה חשבתי לא לקנות בכלל כרטיס מסך, כי לא היה לי נסיון עם משחקים ברמה כזו, אבל בסוף הצליחו לשכנע אותי לקנות לפחות כרטיס מסך כזה. היום אני מבין את הטעות... האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת זמן, מבחינת- האם אפשר אולי "לשרוד" עוד כמה זמן עם הכרטיס הקיים ולחכות שהמחירים מהצד האדום ירדו כתוצאה מה-gtx660 ti. אני לא לחוץ לקנות עכשיו ואני בכללי מעדיף לדחות מעט את הקניה. לגבי התקציב, אני די גמיש. יכול להיות שתהיה לי אפשרות לרכוש את הכרטיס מארה"ב, ולכן רציתי לדעת מה הייתם ממליצים במקרה של ק…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הוא פשוט לא עובד אני לוחץ אליו והוא לא עולה לי
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2007/05/30/the_power_saving_guide/page7.html משום מה נראה לי שהצריכות הנ"ל, במיוחד ב-3D גבוהות מדי.... 300 וואט לכרטיס מסך???
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישו יודע מה עדיף לי לקנות את הכרטיס(hd3870X2) של חברת sapphire או של חברת his לפי מה שאני יודע הכרטיס של ספייר עושה שימוש בpci-e גירסה 2.0 לעומתו הכרטיס של his גירסה 1.1 למישו יש אולי השוואת בנצמרק בניהם?או ניסיון אישי כלשהו עם החברות השיקול הוא בעייתי כי קיבלתי מידע שחברת ספיר לא הכי טובה אבל מצד שני יש את מה שרשמתי למעלה לגבי הגירסה של הפי סי איי אקספרס השאלה מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. שיחקתי איזה 4 שעות במשחק the godfather 2 הכל היה מצויין פתאום הגיע איזה קטע שיש סרטון כזה וזה התחיל להתקע יצאתי לוינדוס וזה הביא לי שגיאה כזאת http://www.siz.co.il/my.php?i=udg2miynm0d1.jpg ניסיתי לעשות ריסטרט לא עזר.. התקנתי שוב את הדרייבר הכי חדש של ATI ולא עזר... זה עדיין נתקע ויוצא מהמשחק וכיאילו הדרייבר מפסיק לאחר שסרטון הזה.. מה אפשר לעשות ?? מה זה יכול להיות ??
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4003 אני מקבל אותו במחיר של 600 ש"ח יד שניה כמובן .......(זה מכירות שנמכרות מחברות היטק שפשטו את הרגל) איך המסך הזה ? אני לא מצליח למצוא אותו בשום חנות בישראל לעזזל ! כמה הוא שווה חדש והאם הוא שווה בכלל 600 ש"ח ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה מומלץ כי אני רואה שכולם ממליצים בפורום על 8800 אבל אני חובב ATI אז מתלבט..איזה כרטיס ATI מקביל ובאותה רמה יש ל 8800? ואיך אנייודע אם הכרטיס מסך עבר אוברקוק בחברה והאם לקנות כרטיס כזה תןדה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום השתמשתי ב3.8 והביצועים השתפרו אומנם(300 נק' ב3DMARK03) אך נהיו לי מלא בעיות כגון: במשחק מדל אוף אונור החדש לא יכלתי לשחק עם AA הכרטיס מאוד מאוד התחמם ושמתי לב לכך רק כששיחקתי במקס פיין 2 וראיתי פתאום כל מיני צורות משונות והמשחק קירטע בטרוף( FPS 6) המשחק NBA2003 לא פעל יותר ועוד עכשיו החזרתי ל3.7 והכול הסתדר ואני משחק במקס פיין 2 על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 AF16 והמשחק רץ חלק חלק ואני יכול להשים AA בMOH הבעייה הכי גדולה הייתה ההתחממות ושתבינו אני בכלל בלי OC לכרטיס ואני עוד אחד שמתלוננן על בעיות ההתחממות ב3.8 אז בקיצור: תחזרו ל3.7 כי הרבה מאוד מתלוננים על 3.8
-
פרו....(פרטים במפרט) אז ככה אני עדיין עם הדרייברים של omega ה7.1,מה הדרייברים שיפעלו בצורה הכי טובה עם הכרטיס שלי? הכי חדשים בהכרח? (אל תשכחו שזה כרטיס ישן),או שעדיף לי להשאר כל הזמן עם ה7.1 ולא לעדכן ל7.5 כי התמיכה בכרטיס שלי תהייה פחות טובה מדרייבר לדרייבר? או שזה לא נכון? תודה...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי נייד עם כרטיס מסך GeForce 310M, ומהיום הראשון היו לי איתו בעיות בחיבור לטלוויזיה. בנייד הקודם שהיה בו כרטיס מובנה של אינטל, הייתי צריך רק לחבר את ה-HDMI והכל עובד פיקס, ועכשיו אני צריך לחבר ולנתק, להפעיל מחדש ולשחק עם ההגדרות כל פעם עד שאני מצליח להגיע לתמונה חתוכה על מסך הטלוויזיה. גם הסאונד לא תמיד עובר ב-HDMI אוטומטית, אלא שצריך להגדיר אותו ידנית. עדכנתי דרייברים וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? באג של הכרטיס הספציפי? אולי אפשר להתקין איזו תוכנת צד שלישי בשביל זה? אני באמת מיואש כבר.. עזרו לי בבקשה. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מקליפורניה ממשיכה לקצור את פירות השליטה בשוק העיבוד הגראפי וההתרחבות לתחומים חדשניים ומציגה צמיחה כלכלית בכל הקטגוריות אם למישהו עוד היה ספק – לשלוט בשוק כרטיסי המסך, ובפרט בחלקו העליון והיקר ביותר, באופן מובהק זה עסק משתלם בהחלט. NVIDIA, מפתחת השבבים שעושה זאת בפועל בשנים האחרונות, הציגה את הדיווח הכספי שלה עבור הרבעון הראשון של שנת 2016 (שהוא הרבעון הכספי הראשון של שנת 2017 עבורה), ובו הרבה סיבות טובות לשמוח – הכנסות של 1.305 מיליארד דולר שגבוהות ב-13 אחוז מאלו של הרבעון המקביל בשנה שעברה, ורווח נקי נאה של 263 מיליון דולר שמהווה זינוק של כ-41 אחוזים לעומת התקופה המקבילה אשתקד. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אנשים. כבר הרבה זמן יש לי שאלה שמציקה לי ואני לא מצליח להבין מה התשובה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7600gt או X1800GTO. עכשיו כל פעם מישהוא אומר דבר אחר, אז אני רוצה שכבר יגידו לי חד וחלק מי יותר חזק. (דרך אגב הקשבתי להמלצות של אנשים בפורום וקניתי 7600gs ואני מרוצה ממנו)
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550. עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו) לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם. לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על …
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5005 האם שווה לי לקנות אותו או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? והאם הוא תומך PCI - Express תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס מסך HD 4870 ואבא מפנק בכרטיס חדש.. בכל מיקרה המפרט שלי כזה: intel c2d E8500 לוח אם גיגבייט P45 4G זיכרון קרוסאייר ספק 450 קרוסאייר אפשר לחרוג טיפה ב50 שקל בערך... מבקש המלצות מרשת אייבורי מכיוון שהם היחידים שמקבלים צ'קים... תודה רבה=]!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי התקנתי משחק חדש (ישן) לאחרונה קרייסיס 3 והמשחק מבקש כ.מסך שתומך ב-DX 11 . המחשב גם ככה ישן ולכן אינני רוצה בשלב זה להשקיע בכ.מסך חדש (עדיף מחשב שלם חדש). איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? (התקציב בסביבות ה-300 ש"ח ומטה) לא משנה אם זה AMD או נווידיה רק חשוב שיתמוך ב-Win10 x64 עם דרייברים מעודכנים. המפרט שלי: זיכרון 4 גיגה מעבד E5500 2.8gh לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתגע אני לא יודע מה יותר טוב ומקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-