כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. מכיר את היתרונות של ATI לגבי הפעלת HDR ו AA יחד, מה שאין ל nVidia אבל עדיין... מעדיף אולי את ה 7900GT. רוצה לשמוע דעתכם... תודה.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
העלתי וויכוח עם מישהו שטוען ש 2600 הרבה יותר חזק אצלו מאשר x1950pro. הוא טוען שהוא מקבל 75FPS ב Oblivion על 1152x864, noAA with HDR! הטיעון שלו: המפרט שלו: Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz Motherboard: Intel Corporation DQ35JO ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) GDDR3 and 1GB lamest memory available אני אומר שזה שטויות וזה בכלל לא הגיוני, 8800GT אפילו לא מקבל כזה FPS, אלא רק 30FPS על כאלו הגדרות. הטיעון עצמו נכון, אבל הפרש של 50FPS בכאלו כרטיסים? שטויות. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח המלצה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לחבר עד 400 ש"ח למשחקים (בינוני ומטה) רזולוציית המסך כרגע היא 1280X1024 וכמו כן אין לו ספק כח עם יציאת חשמל אז הכרטיס צריך להיות ללא חיבור חשמל חיצוני. תודה, נדב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מעבדי הCUDA מסייעים למעבד גם כשהמסך מחובר דרך חיבורי האון בורד (או יותר נכון, און צ'יפ)?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לאחר שיטוטים בפורומים פה הכו בי כמה ספקות.. הכרטיס אמור להיות מספיק טוב בשביל המסך? אני צריך עוד כרטיס? SLI? והאם על לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לי אפשרות בכלל לSLI? תודה מראש, שם.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
HD 4850 הפסיק לעבוד כמו שצריך בהתחלה הוא היה גורם למחשב להכבות ולהידלק (בלי הפסקה ) רק מידי פעם, ואחרי קצת התעשקות הוא היה חוזר לעבוד היום, לא הצלחתי לסדר את זה כמו שבדרך כלל .... שמתי אותו במחשב אחר, וגם שם קיבלתי בדיוק את אותה תקלה כנראה שמשהוא לא בסדר עם הכרטיס הזה (מבחינת טמפרטורה הוא בסדר) אני חושב שהוא עדיין באחריות במידה ויציעו לי כרטיס אחר במקומו איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה HD5000 HD6000 ו HD7000 ? בהנחה שיציעו לי ... אני פשוט לא רוצה להגיע לשם, לקבל הצעה ולא לדעת מה לענות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך וחשבתי כבר לקנות LCD 17 אינץ' השאלה היא האם יש כרגע מסך טוב LCD 17 שיעבוד במשחקים מצויין כמו נגיד מסך טוב CRT, כי אני יודע שזו בעיה במסכי LCD הזולים אבל לא יצא לי לראות מסכי LCD ברמה גבוה יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש ויכוח של מי יותר טוב..של שתינו זה 256 מגה זיכרון...בקשה אני חייב לדעת !
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חיפשתי באתרי ביקורות ובנצ'מרקים השוואות של ביצועי 7600GS לעומת כרטיסים אחרים, והגעתי לכמה מסקנות מעניינות: 1. קשה להבין איך משחק ירוץ על הכרטיס הזה ברזולוציות "נמוכות" של 1024X768 עם פילטרים באיכות גבוהה, כי כרטיסים שונים עם לכאורה אותם spec נותנים תוצאות שונות באתרים שונים 2. גרסת 7600gs sonic של palit \ xpertvision עם זכרון GDDR3 בניגוד ל GDDR2 שמאפיין את 7600GS, עולה פחות מגרסאות 7600GS "רגילות" של חברות אחרות, ולפי בנצ'מרקים שראיתי, אוכל אותם בלי מלח ! 3. וזה באמת מעניין: יש גרסאות של 7300GT עם זכרון GDDR3 שאוכלות את ה 7600GS המסורתי בלי מלח (!!). (למרות שעוד לא מצאתי כאלה למכירה בארץ, לא חיפשתי בדקדקנות) ובסה"כ רציתי לדעת האם הכרטיס הזנ יכול להריץ משחקים "כבדים" כמו …
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קנה את ה-GeForceFX 5950 Ultra 256MB של Asus רציתי לדעת מה דעתכם על כרטיס המסך..... אהה וגם איך הוא ביחס לRadeon 9800 pro כי זה מה שאני קונה ואני והוא כל הזמן מתוכחים מי יותר טוב........... (תענו לי על השאלות בלי שום שום שום יחס למחירים....כי הוא קנה את הכרטיס הנ"ל בחו"ל) תודה
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני חייב חוות דעת על הכרטיס של HIS לעומת הכרטיס של ASUS לינק לכרטיס של HIS עולה 257 דולר http://www.hisdigital.com/html/product_sp.php?id=157 לינק לכרטיס של ASUS עולה 229 דולר http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=82&catid
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי שאלה הבאתי ספק של 480 וואט ומשום מה יש לי הרגשה שהוא לא כול כך טוב... דבר ראשון איך שאני מחבר אותו לחשמל ישר אני רואה מין עיבוב מהיר במנורה של החדר.. אפשר לדעת למה?? כמו כן משום מה הכרטיס שלי 6800 אולטרה מוציא ב 3dmark 03 כולה 12600 שזה כלום.......... יכול להיות שהספק שלי הלך?? כמו כן עם הספק לא טוב וכאלה אז זה ישפיע גם על הביצועים של הכרטיס מסך שלי?? כמו כן זה ישפיע גם על האוברקלוק של המחשב שלי הכוונה ליציבות וכו וכו?. תודה............... ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בכל 3 היציאות שב9500 פרו שלי. שני מסכים וטלוויזיה באותו זמן אבל כל פעם שאני מפעיל את המסך השני, התצוגה מהטלוויזיה נעלמת ולהפך. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך אני יכול לצפות ב3 המסכים בו זמנית והאם בכלל זה אפשרי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, הרגע הורדתי את האומגה דרייבר, ואני ומעוניין לשפר את הביצועים של כרטיס המסך שלי, כשהתחלתי להריץ ביקשו ממני לבחור בין fastwright on ל fastwright off ובין normal driver ל soft modded9800SE מה ההבדלים בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים, ומה מהן זו הפתיחה של צינורות העיבוד בפועל? איזה פוטנציאל אובר קלוק יש לכרטיס אם בכלל? תודה רבה ד"א אני כותב לאחר 3 שעות של חיפוש בפורום אין מדריך לפתיחת צינורות עיבוד?
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב של לטלויזיה (LCD אם זה משנה) יש לה יציאת S-VIDEO ואני מחשב אותה למחשב דרך הכרטיס מסך ואני מפעיל את מחשב והטלוויזה כאילו לא מזהה שהמחשב דלוק היא כאילו מזהה שיש חיבור כלשהו מהמקום אבל רושמת NO SINGLE OUTPUT מה לעשות חברה אני כבר ממש מעוצבן על החרא הזה
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות R9800PRO עכשיו או לחקות עוד איזה חודש-חודש וחצי ולקנות כרטיס שמבוסס NV40/45 או R400. או שאז לקנות 9800XT שבטח יוזל מאוד עד אז... מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחת מיצרניות לוחות האם הבודדות שלא מחזיקות גם בקווי מוצרים עבור עיבוד גראפי שינתה את גישתה, כך נראה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למשחקים החדשים שיצאו - בסביבות 400-700 - המפרט שלי - i5-2500 [h=1]Intel DH67CL[/h]8g זיכרון ספק כוח seasonic 430w s12ii מסך32 סמסונג led
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, אני מבקש מכל משתמשי ATI RADEON X1950GT\PRO לומר לי את מספר הFPS הממוצע שאתם מקבלים במשחקים הבאים ובאיזה הגדרות(לא להמציא הגדרות ולא לשקר), בתודה. 1) Unreal Tournament III Demo. Timeshift (2 Call Of Duty 4 Demo (3 Full Game>>Half Life 2 Episode Two (4
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה Sparkle Geforce GTX260, 896MB DDR3, Calibre ואני רוצה לשאול כמה שאלות רציתי לדעת האם הכרטיס תומך ב 1080p עכשיו, אם אני רוצה לראות בHD בטלויזיה מתאימה אני פשוט מחבר כבל HDMI מהכרטיס לטלויזיה ואז מה? שאלה נוספת לפי מה שאני שם לב (בSPA Tune) הכרטיס תמיד נמצא במצב של OC... רציתי לשאול אם אני לא במחשב או שלדוגמא אני כן במחשב אבל לא משחק במשחק כל שהוא עדיף לשנות את מצב הכרטיס? ל Green Mode או ל Standard Mode? למה אני צריך שזה יהיה על OC? שאלה נוספת ואחרונה באיזה כבל עדיף להישתמש (מה יותר איכותי) לחיבור מסך המחשב D-SUB או DVI-D ? בנוסף הייתי רוצה לשמוע כמה טיפים למשתמש בכרטיס הזה תודה לעורים!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל מישהו אולי יכול לתת לי לינק לגירסת ניסיון חוקית כלשהי של 3ds max בגירסתה השביעית? מחיפושים בגוגל הבנתי שגירסה 7 עדיין לא יצאה... :-\ האם כדי לנסות וללמוד את גירסה 6 או שכבר עדיף לחכות ל7?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
למה בדיוק הגיעו למספרים האלה של 320 - 640 - 768 וכן הלאה מה הקשר של הקפיצות האלה לעומת הישנות
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-