עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128D.htm# או http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה בכלל משנה מי היצרן (לשימוש רגיל, לא אוברקלוקינג)?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שלום. סלחו לי על השאלה ה"הזויה". אני מנסה להבין אם עובדים עלי - אני נדרש לרכוש כרטיס מסך 5970. המוכר מציין שהכרטיס הוא ATI HD 5970. שאלתי אליו הייתה: "איזה מותג? האם זה ASUS? MSI? XFX?" תשובתו הייתה: זה של ATI, זה מהראשונים שיצאו. לא ברור לי הדבר הזה. אשמח לשמוע את דעתכם תודה!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

מה הדריוור הכי עדכני וטוב לכרטיס מסך Extreme N7800GT/2DHTV של אסוס???

4. Started by ggg123,

לצערי הרב בחנות פנדה אמרו לי שאת גירסה 1900 של ATI לא מייצרים יותר (התכוונתי בסוף לקנות את 1950PRO) ולכן יש סיכוי נמוך מאוד להשיג אותו. כנ"ל לגבי כרטיסי גירסה 7 של NVIDIA. במקומם הציעו לי לקחת כרטיסים מגירסה 8 של ג'יפורס, או מגרסת ה HD 2000 של ATI שהם זמינים. מה הכי מומלץ בתקציב של מקסימום 850 ש"ח? רצוי מאוד שהמחיר יהיה לכיוון ה 800 ש"ח. לי אמרו שהכרטיס הכי מומלץ הוא XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 ובכלל כל גירסת ה 8600. מה אתם אומרים? שימושים: למשחקים סבירים וחדשים. שיריץ סבבה, לא חייב על שיא הגרפיקה. לאפיק PCI-E מפרט מלא: E6550 GIGABAYTE P35-DS3L supertalent 2gb 800mhz cl4 enermax librerty 400w wd 160 gb

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by ^Z^,

היי קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, ובדיוק היום יצא לי לנסות להריץ DVD ראשון. הורדתי את ה (DVD decoder (ac3 filter וניסיתי להריץ תסרט. המדיה פלייר פתח לי חלון שאמר לי ללכת לCONTROL CENTER ולהוריד את הרזולוציה ואיכות הצבע, אז עשיתי זאת והנמכתי את כל הדברים עד הסוף - אבל המדיה פלייר עדיין לא פעל. אז הלכתי להנמיך את ההגדרות בATI CATALIST - והוא לא נפתח לי! עזרה בקשה. ^Z^ נב : כרטיס מסך - ATI RADEON X1300PRO

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by NIR-T,

אני בתהליכי קניית מחשב ואני רוצה לדעת אם לקנות עכשיו את הלידטק TI4400 או לחכות ולקנות את הריידון 9500..... אם אני מחליט לא לחכות יש לכם הצעה לכרטיס אחר עד 1500 שקל?

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  7. הרעש של המאוורר שלו http://planet.nana.co.il/YKWM/geforcefx-boot-hq.mp3 :AR15: :AR15: :bash:

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מעוניין בכרטיס GTX460 ורציתי לדעת אם שווה להוסיף 250 ש"ח בשביל הגרסא של ה 1GB המחשב שלי מחובר למסך 32" ומאמין שבקרוב יהיה מחובר למסך יותר רציני FHD מעבד E8500 4GB RAM עריכה: או בכלל לקחת את GAINWARD GTX465 1024MB בתופת של 370 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HeroesCut,

סתם עשיתי השוואות מחירים בין כמה אתרים ופתאום ראיתי את הכרטיס 5770 במחיר מצחיק של 493 שקל כולל משלוח חינם http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10387&afid=kama

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by Lucifer,

יש בכלל כזה דבר "גבוה מדי"? זאת אומרת, אם המסך שלי (Princeton AGX 700- די ישן, בן איזה 3 וחצי שנים) תומך עד קצב רענון של 85 Hz, יכול להיות מצב שהמסך יתפוצץ או משהו כזה אם הקצב הזה (אפילו שהוא אמור לפעול בו) גבוה מדי? נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ??? תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Gaming video cards X850XTPE X800XTPE GeForce 6800 U X850XT (really more tied with GF6800U) GeForce BFG 6800GT OC Radeon X800 XT GeForce 6800 GT X800XL (better value than GF6800GT though) Radeon X800 PRO (whomever put this behind the GF6800 doesn't know their cards) X800/R430-12P (still not enough tests to determine it's place) GF6800 GF6600GT X700Pro (X700XT MIA, but there are a bunch of X700Pro+ out there which would equal GF6600GT) X800SE Can be better and worse than the GF6600GT and X700Pro but sucks because usually far FAR more expensinve. And anyways SE = Sucky Edition. Radeon 9800 XT GF6800LE X700 Radeon 9800 PRO 256( personally I prefer the R9800P-128 over this car…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RAPTOR22il,

הי חברה, כמו שהבנתם מהכותרת, אני בדילמה בין שני אלה. אני לפני שדרוג מחשב.. מטעמי גיימינג מתקדם, ויש לי כמה פרמטרים חשובים. למיטב ידיעתי מביקורות חומרה יחס היעילות/תמורה של ה9600 עולה על ה3870. מצד שני בכל הנוגע להצגת סרטים הרדאון איכותי יותר.. אבל יש גם את עניין המקום.. אמנם יש לי P182, אבל כל אחד מהם זה סלוט כפול וזה יעשה הרבה צפיפות.. בכל מקרה, אני מעוניין בשני כרטיסים מכל אחד. שקלתי אפשרות של 8800GTS 512 במערך SLI אבל מצאתי אותה יקרה יותר ממה שתכננתי. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by tal_be,

אני רוצה לקנות את הכ.מסך 8800GTS 640MB אבל אני רוצה לדעת אם אני צריך 320MB או 640MB?? מה ההבדל? הוא במיוחד למשחקים טובים וחזקים שייצאו... נב: ה 640MB יספיק לי ל 3.5 שנים עם משחקים בלי תקיעות (לא על הגדרות נמכות)??? כי אני מתכנן מחשב שיספיק לי להרבה זמן... 3.5 שנים ומעלה...

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by -Maoz-,

אני קונה מחשב חדש,ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לבחור. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1500 שקל,אפשר לחרוג קצת... אני חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte FX7900GS PCI-e 256Mb Retail Video Card Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB עכשיו אני לא בטוח לגבי החברות של הכרטיסים אם הם בסדר אם לא תמליצו לי על אחרות. דבר שני אני לא יודע איזה מבניהם עדיף יותר. דבר שלישי אם אתם ממליצים על משהו שלא רשמתי פה והוא בערך בתקציב שלי אז תרשמו בבקשה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  15. יש קובץ מצורף כמו שאתם רואים כול האיקונים בקווים מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש [attachment deleted by admin]

16. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי כרטיס מסך Gainward Nvidia 5500 Fx 256 MB.. האם אני יכול לחבר אותו למסך 32 אינץ LG ? תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  17. שלום יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת איך אני בודק מה הטמפ' שלו וגם אני בן אדם חדש בחברה של ATI ואני מסתבך מלא בדרייבר הכי חדש שהורדתי שלהם הורדתי עם גרסה CCC עכשיו דבר ראשון באתר היה כתוב שזה תומך בשפה עברית ונכנסתי בדרייבר עצמו לשפות והיה רק ENGLISH איך אני משנה לעברית כדי שיהיה לי הרבה יותר קל להשתמש בהגדרות שונות .... ודבר נוסף הוא איך אני מפעיל קבוע בדרייבר הכי חדש 5.11 עם CCC את הפילטרים בכרטיס AA ו- AF ועל מה כדאי לי לכוון אותם 2X,4X וכו' תענו לי בפירוט על כל שאלותיי אם תוכלו אז תודה 1

18. היי לאיזה כרטיס שווה ערך לאנוידיה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dr-XP,

ברשותי ראדון 8500 le והדרברים החדשים .. ושאני מעביר את sof2 לפעול ברזולוציה של 1024, המסך פשוט מתחיל להיות עגול ומחואר.. הכל בא מהקצב רענון.. איך פותרים את זה? האם יש פיקס או משהו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dw,

הי, אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX. בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300. ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר??? בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש ברשותי כרטיס מסוג Gigabyte 7600GT,כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה באמצעות ה"מפצל" שקיבלתי עם הכרטיס,לא ניתן לראות את המסך בצבעוני - התמונה שמתקבלת בטלויזיה היא רק אפור/שחור לבן. בדקתי בטלויזיה נוספת ואותה הבעייה. בחרתי גם בPAL B/G באפשרויות כרטיס מסך ... יש למישהו רעיונות נוספים שיכולים לגרום לכך שאני כן אראה בצבע בטלויזיה ? תודה מראש לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by Led.G,

שמתי עין על 2 מסכים שמאוד אהבתי וההם של סמסונג!! אופציה 1. http://hardware.multiplayer.it/immagini/news/0/18180/img1.jpg אופציה 2. http://www.pcolive.com/pic1/200602211048551559595546.jpg עכשיו כמה שאלות.. האם שווה לי לקנות אחד מהם? מה ההבדל ביניהם ? איזה מסך כדאי לי יותר מבין השתיים? ומה החסרונות\יתרונות? אני אודה למי שיענה לי ! כי זה מאוד חשוב לי.. תו=דה מראשש

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  23. השאלה בכותרת,המפרט בחתימה. תוכלו לתת לי עצות לשיפור התוצאה? (מלבד אוברקלוק) תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  24. היי, השאלה בגוף השאלה. כל פעם שיש לי כרטיס מסך חדש אני מגלה שאני רואה סרטים או צופה בקטעי וידיאו הוא יכול להראות את הסרט רק על אחד המסכים או על מסך המחשב או על מסך הטלויזיה אבל לא יכול להראות על שניהם ביחד בו זמנית. אני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב בשני המסכים אבל כשיש קטע של וידיאו הוא נראה על מסך אחד ובמסך השני במקום את הסרט רואים חלון שחור. אז 1. למה זה ככה? 2. זה מעצבן, יש כרטיסי מסך שמראים בשני המסכים בו זמנית? 3. שאלה קצת פחות קשורה, יש לי כניסה של AGP במחשב וכרטיס מסך NVIDIA LEADTEK 6200. האם יהיו בהמשך כרטיסי מסך בחיבור AGP שיהיו ברמה גבוהה כמו אלה של EXPRESS להרצת משחקים חדשים ב2007? ועד מתי בערך הכרטיס מסך שלי יוכל לסחוב משחקים חדשים? 4. כרטיסי מסך שטובים …

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  25. אם ניקח משחקים כמו Flight simulator X או מירוצי מכוניות - רזולוציה 1900X1200 לרמת פרטים גבוהה וקצב רענון טוב האם עדיף להשקיע במעבד, בכרטיס מסך, או אולי חייבים בשניהם..... אפשרות א : AMD5400X2 + 4GB + כרטיס יקר (8800 GT) אפשרות ב : Q6600 + 4GB + כרטיס זול (8600GS) אפשרות ג : Q6600 + 4GB + כרטיס יקר (8800GT) א,ב - פחות או יותר אותו המחיר, ג כמובן הכי יקר. האם ההבדל בין המעבדים + הזכרון הם בכלל רלוונטיים או שרוב המשקל הוא כרטיס המסך ? חן חן גל

• 6 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.