עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tal_levi1000,

יש לי שאלה קטנה שדי מציקה לי מדי פעם אנחנו רואים שחברה מסןימת מוציאה גרסא "מסורסת" של כרטיס מסוים עם מספר מופחת של צינורות עיבוד ואחרי כמה שבועות אנחנו רואים איזה OCקר שמצליח לפתוח את הצינורות הסגורים ואז הכרטיס נהפך לגרסא היותר חזקה אז השאלה שלי לי היא מדוע החברה שמה את הצינורות האלה מלכתחילא עם הם מיועדים להיות סגורים!!! בכל מקרה עולה להם כסף לשים את הצינורות האלה אז מה הקטע?? זה כמו לסלול כביש ולהשאיר אותו סגור!! מה הקטע פה? אם כבר סללת את הכביש תשאיר אותו פתוח!!

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by ROEY--1,

היי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ביחד עם מחשב ..חדש.. אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה 1100 שקל על כרטיס מסך GT .. בדקתי יש את אלו: ?RADEON 9600XT 256MB ? - שעולה 640 ש"ח 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)6600 של גיגה ביט עולה 670 שקל עד כמה באמת שווה להשקיע עוד 400 שקל לקנות GT או דור יותר חזק איזה הבדל עכשיו אני יראה במשחקים אם יש לכם עוד כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים הזה אנו תנ ו

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  3. כרטיס גרפי N6800 EXTREME 256MB Asus (Chipset )מעבדים: nVidia Geforce FX6800 , יצרן: Asus , יציאות: DVI , TV Out , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit

4. יש לי את המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=416643 אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2123 האם תהיה בעיה? האם אפשר לחבר ביניהם בכלל? אני דיי מודאג.. מישהו יכול להאיר את עיניי? האם אני צריך לקנות את המתאם הבא?: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=4344444343&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he השימוש במתאם מוריד מהאיכות? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  5. דעתכם להבדלים בין שני 8600 sli מול אחד 8800 gts ציפסט nvid .

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Aganathon,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלו. הוא לא רוצה להוציא יותר מדי, בערך בסביבות ה-500 ש"ח :tomato: חשבנו על הכרטיס GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB אצל הדובים (שנמצאים ממש לידנו). http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3787 האם אתם יכולים להציע כרטיסים יותר טובים במחיר דומה ? (אפשר לחרוג מעט) עדיף אצל הדובים אבל לא חובה : האם בכלליות עדיף ג'יפורס 5200FX או רדיאון 9200 ? תודה מראש.

7. שלום רב! היום הדלקתי את המסך הישן שלי והתברר לי שכנראה הוא שבק חיים, כי הוא לא נדלק בשום אופן. הבנתי שהדרך היחידה היא לקנות מסך חדש, אמא שלי רוצה רק LCD, כי המסך ישמש אותה. לפני חצי שנה התפרסמה באתר של טום על מסכי LCD 17'' והHyundai Q17 האם זה עדיין כך? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש! עריכה: יש לי במחשב שאליו יחובר המסך נכניסת מסך סטנדרטית, לא DVI זה יתאים?

8. Started by idofle,

שלום, הכרטיס מסך שלי 8800 GTS ככל הנראה נדפק. המחשב מקבל blue screen בעת סרטים/משחקים שבו כתוב שהכרטיס הגרפי איבד קשר, ויש גם כל מיני פסים מוזרים על המסך בלי שום קשר. אני רוצה להחליף אותו בכרטיס מסך חדש. אני לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק. ראיתי את: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP תהיתי אם תהיה בעיה מבחינת חיבורים להכניס אותו, ואם הספק כוח 400W שלי אמור להספיק (של חברת enermax) אם לא אשמח להצעות לכרטיסי מסך אקוויולנטים ל 8800 GTS, או קצת יותר טובים שכן יתאימו. תודה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  9. את הזכרונות הגראפיים שאמורים להפוך לבחירה הבסיסית החדשה בדור כרטיסי המסך הבא ניתן להמהיר, כך מסתבר - לקצבים מרשימים במיוחד לכתבה

10. Started by lmlm,

אחריי שX1950PRO מצליח לעמוד מול 7900GS של אנוידיה, עם ביצועים מצויינים ויחס מחיר טוב. AMD מתכוונת להמשיך בהצלחה של X1950PRO ומכריזה על X1950GT הליבה של X1950GT תהיה RV570LE (במקום RV570 של 1950PRO ) המפרט: וגם תמיכה טבעית בCROSSFIRE התדר של הליבה יהיה 500MHz (במקום 570Mhz לX1950PRO) ותדר הזיכרון יהיה 1.2GHz (במקום 1.38GHz לX1950PRO) מחיר לא ידוע . ויושק בתחילת פברואר. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=722699&starttime=0&endtime=0 למה AMD (ATI) משחררת כרטיס DX9 בתקופה של DX10? (חודש אחריי יוצאים המיד רנגים של אנוידיה ובDX10)

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  11. אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Gallahav,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך עם GDDR3 יתאים לזיכרון DDR2 ולא יהיו בעיות התאמה כמו שכמה אנשים כבר אמרו לי. אם לא יהיו בעיות אז תגידו לי אם כ. מסך ATI RADEON HD4850 (DDR3 יתאים לזיכרון של SAMSUNG\G.SKILL DDR2 4096 GB עם 800 או 1000 MHZ?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by Vova34,

טוב אני רוצה להשדרג את המחשב והחלטתי שאני יכול להסתפק רק בלהחליף כרטיס מסך וספק כוח בשביל שיוכל לתמוך בו אז בעיקר אני רוצה את המחשב למשחקים ואני רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים(טוב לא כאלה חדשים אני מדבר על משחקים כמו AC,CRYSIS,COD5) חלק על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות על מדיום ואני לא מצפה להריץ אתGTA 4 זה המפרט שלי: אני לא הכי מבין בספקים רשום למעלה בגדול L&C ולמטה 400W real total output is 500W MAX א ולמעלה ליד ה L&C רשום Model:LC-B500E אז התקציב שלי לשדרוג זה באזור ה 1000 ש"ח עריכה:שחכתי צריך גם להוסיף 1GB RAM

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by moshiko4512,

שלום לכולם!! אז ככה יש לי אפשרות לקבל את אחד מהכרטיסים הנ"ל מה מהם עדיף?והאם יריצו משחקים בצורה סבירה כי אני לא גיימר ולא חשובה לי עד כדי כך האיכות? שאלה נוספת היא ,הבנתי שהכרטיסים הנ"ל אינם תומכים DX10 אז השאלה שלי האם בכל זאת הם יוכלו להפעיל משחקים הבנויים לDX10 ופשוט לא יוכלו להשתמש בטכנולוגיה של הDX10 אם ני מגדיר את זה נכון? תודה מראש וסליחה על הבורות!!! :)

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Potter,

למישהו יש המלצה על מסך כזה? מהדגמים של BENQ או LG?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  16. הצילו! משום מה גיליתי ואין לי שום מושג למה ש- המאורר של הכרטיס מסך לא פועל! עזרו לי זה דחוף לי שהוא ישרף!

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by guy_viper,

מצאתי את זה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=27 וזה המחיר הכי זול שמצאתי לג'יפורס 6600, אח"כ זה מתחיל לעלות 750 ומעלה... \: אני רוצה לדעת אם החברה הזאת, innovision, טובה גרועה או סבירה.... אני לא אחד שחייב משהו רציני ומשחק במשחקים על רזולוציות גבוהות במיוחד ככה שלדעתי הכרטיס הזה יספיק לי, מה אתם אומרים? (אם תמצאו ת'כרטיס הזה של חברה יותר טובה במחיר דומה (עד 700 שקל מקסימום!) אז בבקשה תביאו לי לינק לזה אגב, אני צריך AGP

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by silverrfox,

האם אפשרי לעשות R9 280X & CrossFire HD 7850 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tamar,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=201185

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by Armageddon1,

לעומת שאר הכרטיסים

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  21. יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) כרגע זה הכרטיס הנוכחי Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  23. יש לי ג'יפורס fx5200 שקיבלתי מתנה ויש לי אופציה לקנות ati radeon 9700pro ב415 שקל, כדאי לי לקנות?

24. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש שתי גרסאות של הכרטיס, אחת של POWERCOLLOR והשניה של SAPPHIRE. יש איזשהו הבדל משמעותי בין השניים מלבד המחיר?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by arkadur,

צמד 4870X2 לא עולה יותר מידי היום, הGTX260 יתן את הפיזיקה, CUDA, פיזיקס וכל השאר, 1. ה260 יוכל לתת גם תמיכה בDX11 במשחקים? 2. איך כל העסק יעבוד לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.