עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 של אסוס מזה שתי ליבות מזה ??

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by oshric,

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך מתקדם וטוב, עדיף של חברת sapphire כמובן חיבור pci-e אני צריך משהו חזק למשחקים... תביאו לי הצעה טובה כולל מחיר ואתר שאני יוכל להזמין.. דיי דחוף.. תודה לעזורים..

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  3. טוב אז ככה אני צריך כרטיס מסך בשביל חבר עד 600 שקל בעיקר למשחקים חיבור PCI-E תודה..

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by Salwaby,

כמו שכתוב בכותרת , אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP , בתקציב של כ 500-600 ש"ח. הכרטיס לא צריך להיות מפלצת משחקים, אבל רצוי שיהיה יותר טוב מ 9800PRO שהלך לעולמו.(לא מעוניין ביד שנייה) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by none,

אני צריך המלצה למסך LCD כמה שיותר זול, אני יודע שזה לא יצא זול במיוחד, אפשר 15". אני צריך מסך איכותי לראות סרטים, משחקים פחות אבל גם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  7. שלום, לפני כמה דקות רכשתי את הכרטיס הזה מזיגזג : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 המפרט שלי הוא : CPU Type Intel Pentium 4A, 2266 MHz (17 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) עכשיו יש לי כמה שאלות, הראשונה, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח אם הנ"ל? האם המפרט ינצל את הכרטיס עד הסוף? מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותו? פשוט להוציא את הכרטיס הקודם מהמקום, לחבר במקומו את הכרטיס החדש, למחוק את הדרייברים הישנים ולהתקין חדשים? (הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 4 MX440) תודה מראש ואיני בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אז אני מצטער מראש.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום. לאחר ניסיון קצר עם הדרייברים הרשמיים מבית ATI החדשים ביותר: 5.6, גיליתי שהם עושים בעיות, תקיעות במשחקים, הרבה פעמים זה יוצא לי מהמשחקים לגמרי וכו'. למרות כל הבעיות יש שיפור FPS דיי רציני ומכיוון שיש לי כרטיס חלש יחסית (R9550) חבל לי לוותר על כל FPS, אז רציתי לשאול האם הדרייברים של אומגה שמבוססים על 5.6 פותרים את הבעיות שהדרייברים החדשים עושים אך משאירים את שיפור ה-FPS ? תודה מראש. לירן.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by T-Flash,

כבר ראינו ש 7300GT, כרטיס Low-End לאפיק PCIE, מספק ביצועים גבוהים יחסית למחירו, ולכן משתלם מאוד. עד עתה, רק משתמשים בעלי לוח עם חריץ PCIE יכלו להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך, מה ש 7300GT מספק, אבל בקרוב זה ישתנה. האתר NGOHQ מדווח כי NVIDIA מתכוונת להוציא בעתיד הקרוב את גרסת ה AGP של הכרטיס 7300GT המוצלח, זה אמור לעורר הרבה משתמשים עם כרטיס AGP חלש ומערכת חזקה יחסית לקנות את הכרטיס הזה. אין שום מידע על המחיר המשוער, אבל סביר להניח שהוא ינוע בין 500-600שח בתחילת הדרך, וימשיך לרדת עוד ועוד במחיר.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  10. שלום לכולם מאחר והכרטיס מסך 7900GT נדפק ומציג ארטיפקטים (בלי קשר לטמפרטורה) אני צריך כרטיס חדש בתקציב של 700 עד 1000 שקל. המפרט המלא של המחשב: Pentium D 930 3.0 GHz Corsair DDR-2 667 512 X 2 לוח אם GIGABYTE 8I945P-G ספק 480W גנרי שהגיע עם המארז לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק בעיקר על רזולוציה 1280 על 1024. לא נורא אם יהיה צוואר בקבוק קטן אני חושב. ד"א אני לא רוצה כרטיס מסך שיהיה בעצם יותר חלש מהכרטיס שנדפק לי (אפילו מסדרה חדשה), זה יהיה מפגר לקנות כזה דבר. או באותה רמה או יותר חזק. תודה לעוזרים

11. ברצוני לרכוש מחשב בעל המפרט הבא לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD עבור כרטיס מסך אני נוטה לכיוון ה-HD7870XT מכיוון שהוא זול בהרבה מה-660TI ולפי כמה אתרי השוואות נותן ביצועים טובים יותר. בכל מקרה לפני הקנייה רציתי לקבל חוות דעת נוספת אולי מאנשים שמכירים את הכרטיסים ויכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות בכל אחד. יש לי חבר שטוען שכרטיסים של ATI רועשים יותר.. נשמע קצת כמו אמונה תפלה אבל אשמח לשמוע גם על כך חוו…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Shlompy,

אני קצת מבולבל מרוב השמות של הדגמים של הכרטיסים של ATI. פעם הם היו ממוספרים 9XXX. היום יש את X-300, X-800 וכו'. קניתי מחשב ואני מקבל איתו X-300. אין לי מושג בדיוק איפה הכרטיס הזה עומד ביחס לשאר הכרטיסים. השאלה שלי היא כזו, הוא יותר טוב מ RADEON 9250? יותר טוב מ RADEON 9600?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by weamir,

אני מתלבט בין שני כרטיסים של אלבטרון, האחד ALBATRON 6600GT AGP 128MB עם 128 ביט השני -------------------------------------------------------------------------------- ALBATRON 6800 128MB עם 256 ביט ה6800 עולה 200 ש"ח יותר. האם ישנו הבדל גדול בין ה128 ביט ל256, ובין ה6800 ל6600. כיצד הם יריצו את half life 2' uvto vo ,unfho בdirect x 9? איזה מהכרטיסים הנ"ל הייתם ממליצים לקנות?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by Bakshi1,

אהלן, לאחרונה נשרף לי לי ה x1950pro... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שיהיה באותה רמה כמו ה x1950pro פחות או יותר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? מחיר בין 300-400 מפרט: amd 4400x2 3gb ram ddr2 667mhz לוח אם- gigabyte MA74GM-S2H ספק כוח- hec400w trt תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי בעיה בכמה משחקים. יש לי את הכרטיס מסך 5770HD ATI POWERCOLOR עכשיו בחלק מן המשחקים שאני מתקין ומשחק בפעם הראשונה,הם אוטומטית על ההגדות הכי נמוכות,וברוב המקרים אני פשוט משנה את ההגדרות להכי גבוהות והכל פועל מצוין. אבל בחלק מן המשחקים בגלל הסוג של זיהוי מוטעה הזה הם נועלים לי אופציות גרפיות,ואני בטוח שהכרטיס מסך שלי יכול להריץ אותם בלי בעיה. מה עושים? תודה רבה אם לא במקום הנכון בבקשה להעביר *אם אפשר

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by stingeR-,

מה אתם אומרים על המסך הזה? שווה קניה? הוא עולה בסביבות ה1000-1200 שקל....

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by ran-erez,

אני רוצה לשדרג כרטיס מסך, מתי אמורים לצאת \ להגיע לארץ הכרטיסים מהדור החדש ? אם זה בכלל מעניין: לוח ASUS‎ P8P67 REV3.1 מעבד i5-2500K 3.3GHz זיכרון 4*8GB כרטיס מסך ATI HD5870 vipor ספק Corsair TX 750W

18. Started by yochaitb,

אחרי איזה 40 דקות שאני מריץ קרייסיס על HIGH המחשב ניתקע... (התמונה קופאת) המפרט: לוח :P6N SLI V2 MSIl זכרונות 2 ג'יגה CEON 800MHZ מעבד:E6750 כרטיס:8800GT OC של INNO אהרדיסק 250 WD ספק:HEC 450W יש לי שני מאוורי צד של RAID MAX: א.80 מול המעבד שואב פנימה עם מוליך למעבד(פלסטיק) ב.120 מול הכרטיס מסך שואב החוצה(האם צריך להפוך אותו?) המסקנה שהגעתי אליה זה כנראה שכנראה הINNO הוא הבעיה...(אני מריץ על HIGH 1024X720) עשיתי בדיקת מאמץ הכל סבבה מלבד הבדיקה הגראפית(נתקע באמצע)... כך שאני מניח שמה שנתקע הוא הכרטיס. מה שמוזר זה שאני משחק ברשת גם המחשבים האחרים נתקעים שאני מארח... חשבתי עשות קירור כזה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1261100 http://forum.vgames.co.il/showthrea…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  19. שלום לכם. יש לי עכשיו כרטיס מסך מאוד חלש והוא כבר לא מספיק לכלום בכלל. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספיק לי לכל המשחקים שיצאו בזמן האחרון (bioshock, moha, stranglehold) ולמשחקים שיצאו בזמן הקרוב כמו crysis ו-cod4 וכולי. אני מעוניין שהם יעבדו לי על ההגדרות הגבוהות ואפילו מקסימליות (אבל אני משחק על 1024x768). בנוסף אני רוצה שהוא ישאר לי במשך איזה שנה ככה או קצת יותר על הגדרות סבבה (בינוניות ומעלה). המליצו לי על הכרטיס 8600GT בעל 256MB ו-ddr3. הוא עולה בסביבות 650 שקל. כדאי לי? יש לכם כרטיס אחר להציע שבסביבות אותו המחיר? או שעדיף לי לחכות עוד קצת ולקנות כרטיס אחר או משהו.... תודה רבה =)

20. Started by SoftMaker,

כאשר אני מחבר את המחשב לוידאו כדי הקליט זה מראה לי מתי שאני מתחיל לצפות הכל מטושטש שחור לבן עם ליכלוכים והכל קיצר לא רואים! מהי הבעיה? האם בגלל הזרמים שהמחשב מעביר?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  21. שמעו.. אני יודע שהכרטיס המובנה שלי [6150 256MB] חלש.. אבל גם קארבון חלש.. הוא לא צריך להריץ על קצת יותר מההגדרות הבאות חלק? רזולוצייה: 800x600 Level of detail: LOW Brightness: 52% ללא פילטרים כמובן. וברזולוצייה הזו זה מקרטע... ברזולוצייה 640x480 עם שאר הגדרות הנ"ל רץ חלק.. אבל מגעיל :-X הכרטיס מעודכן לדרייברים הכי חדשים [93] מהאתר של אנוידיה אפשר לעשות משהו כדי לשחק חלק על הגדרות 1024 או לפחות 800x600? [אני על משחק 19"] תודה!

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by efee123,

אפשרי וכדאי? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tomerco,

קודם כל איזה כרטיס יותר משתלם ה6800GT או ה7600GS 512 mb? לפי מה שהבנתי ה6800GT עדיף.. אבל שימו לב לBFG OC 7600 GS 512MB AGP הוא מגיע עם 420 מהירות ליבה לעומת ה350 של gt .. ודבר שני נניח שאני לוקח את ה6800gt של איזה חברה (יצרנית) לקחת, שיהיה מתאים מבחינת איכות\ביצועים\מחיר ? ומאיפה לקנות? אני חייב את העזרה שלכם חברה..

24. היי. המשחקים הם Crysis, Civ, cont. strike. אין לי את המפרט המלא של המחשב, זה בשביל חבר. יש חיה כזו ? תודה מראש.

25. http://www.bbspot.com/News/2004/05/radeon_x800_vs_geforce_6800.html ROFLMAOZ ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.