עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! אומנת יש לי את כל הכבלים והכל אבל אני לא יודע איזה תוכנה תוכל להציג לי את התמונה מהממיר למסך..יענו תוכנת טלויזיה כלשהי... יש למישהו המלצות?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by U DUN,

איזה משני כרטיסי מסך עדיף : http://www.club-3d.nl/productshow_vga.php?ordercode=CGAX-PX76TVD&show=PCX&filter=&p=1_full או http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=576 שניהם עולים בערך 1500 ש"ח שזה התקציב שלי והייתי רוצה לדעת איזה מהם עדיף P.S האם יש למישהו אתר עם השוואות בביצועים של כרטיסי מסך על סמך משחקים שונים? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב השאלה שלי היא האם ללכת על amd 7900xt או nvidia 4070ti מפרט של המחשב שלי Intel Core i7-12700KF 12 MSI PRO Z690-A DDR4 ProSeries Corsair RM850x 2021 Corsair Vengeance LPX 32GB (2X16GB)

4. Started by Yamabushi,

כזה שיכול להריץ את Crysis שהכל ultra ברזולוציה הגבוהה ביותר? אני מוכן להשקיע עד 4000 שקל הכרטיס הנוחכי שלי הוא Dleadtek 8800 gts 320 bit אני חושב למכור אותו + את הישן שהוא 7600 msi לחסוך טיפה ולהביא משהו חדש... תודה מראש על העצות

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by omerbr,

טוב אז רציתי לשאול מה הכרטיס שלא יצור צוואר בקבוק על המערכת שלי(C2D E6300 Intel) כאילו הכרטיס מסך שהוא ממש גבולי והאם בשידרוג המעבד למעבד יותר מתקדם בסדרה נניח C2Q Q9400 או Q8400 יוכל להריץ את הHD 6850 של ATI? (כמובן בעזרת ספק נורמאלי של Ss 430W 80+ Bronze )

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by Kenny,

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לשני כרטיסי מסך.. ההפרש בינהם הוא בסך הכל 200 עד 250 שקלים. הכרטיסים הם : Hercules prophet Radeon 9500 pro 128mb VS. Connect 3D Radeon 9700 ^not the pro ver'^ עכשיו ההרקולס זאת חברה ממש טובה.. וה connect3d כמעט אף פעם לא שמעתי עליה.. אבל הכרטיס יותר טוב שלהם. מה אתם אומרים כדאי לקחת? שווה להוסיף עוד קצת ולקבל את ה 9700? ועד כמה ההפרש בין חברות הכרטיסים יהיה משמעותי.. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by roeiw,

איך אני מבצע את זה וחוץ מחימום של הכרטיס יש עוד סיכון?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by alonkl,

LEADTEK WinFast PX8800GTX 320MB PCI-E LG L1750SQ 17" 8ms הממ.. זה מותאם טוב? אם לא.. בכמה כסף צריך לקנות מסך?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by benyben,

אני רוצה לברר כמה ה Frame Rate בזמן שאני משחק. איך אפשר לדעת? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by adi518,

יש לאח שלי כזה והוא סוחב לו משחקים ב FHD בצורה מטורפת...נראה לי כרטיס די סביר. השאלה אם כדאי להוסיף עוד 150 - 200 שקל ל- 6850 או ללכת על ה- 5770 וזהו ?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by Sheirf,

אתמול שמתי אותו במחשב (כרטיס חדש לגמרי מקופסא ללא אוברקלוק וכו) הופיעו לי ארטיפקטים במהלך משחקים ובבדיקה 3dmark05 דרייברים מעודכנים ,טמפ טובה(עכשיו היא על 49) מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לזה? מחכה לפתרונות תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by onadiv,

בעזרה של הפורום אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל אני לא בטוח עם הכרטיס מסך.. 9600GT זה 610 שקל HD3870 עולה 650 שקל שניהם בעלי 256 bit ו512 MB אבל אני לא יודע מה מהירויות השעון שלהם. אני צריך שתסבירו לי מי מהם יותר טוב ולה כדי שאני אדע להבא תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by makakO,

שלום אז ככה, יש לי מעבד 2.8 AMD , 1024 RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שהוא יותר טוב מ-9550 PRO ראדיון עד 250 ש"ח.. AGP תודה

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

לילה טוב וחג שמח לכולם קניתי את הכרטיס GF6600 מסוג GV-N66128DP TURBO FORCE של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# ושמתי לב שאין לו תצוגת טמפרטורה... האם ניתן איך שהוא\או מישהו הצליח לפתוח אותו? האם מישהו עם אותו הכרטיס הצליח לפתוח את החיישן הנ"ל מאחל לכם אחלה חג G.A.

16. והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום האם אני טועה???

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by neogod,

האם אפשר להפעיל את המחשב רק בחיבור ה TV OUT מבלי צורך במסך מחשב על מנת לעבור למצב ה TV OUT ?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך מובנה Intel GMA X4500(HD) רוצה לשדרג ל geforce 210 1gb שווה? מצאתי את הכרטיס ב best buy ב $65 .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by maorwtf,

שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? שאלה נוספת: אם הבעיה אכן בחומרה, איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות שיהיה באותה רמה של הנוכחי שלי? (מעדיף Nvidia …

20. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=664822&tp=galaxy-gf7100gs&rid=664828 הכרטיס הינו המחליף של 6200TC ומיועד לשוק הנמוך ביותר. תהנו

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by Radeon38,

לא ברור לי היום כבר הכיוון של הכרטיסים.אומנם הביצועים עולים אבל איתם גם הטמפ'. איפה אפשר למצוא כרטיסים קרים אבל גם עם ביצועים טובים?.בדקתי את כרטיסים עם קירור פסיבי ורובם לא מתחממים בהשוואה לכרטיסים מקבילים עם קירור אקטיבי.שאלתי היא כזו :האם יש כרטיסים בעלי ביצועים ממוצעים בדגש על ממוצעים שלא מגיעים ל 70 80 90 מעלות - כאלה שאפשר לטגן עליהם... אלה מצב עבודה נורמלי שגם מאפשר צפייה בסרטים עם פענוח חומרתי.אלה האופציות שאני מבקש דעות : 4850 4870 3850 3870 על סדרה 38XX כבר חקרתי עם קירור פסיבי והמחשב שלי בעל מעבד 2 ליבות עם 3 גיגה זיכרון [השאלה כמה כזה כרטיס נחוץ לכזה מחשב לצפיה בסרטים] סדרה 48XX אמורה להיות קרה יותר כי היא חדשה יותר מ 38XX על כן תהליך יצור טוב יותר אמור לשפ…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by hakoki,

היה לי עד עכשיו 8600GT ואני רוצה להחליף היום ל 9600 אבל לא יודע אם יהיה לי מקום במארז, יש הבדל גדול בגודל בין הכרטיסים?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  23. כיוון שאני מריץ ויסטא לא ניתן להפעיל תוכנות ששולטות בחומרה כגון ATI TOOLS, לא הצלחתי למצוא דרך להוריד את השעונים.. הסיבה היא שהכרטיס מגיע ל 100 105 מעלות די מהר ואז הוא פשוט נכבה, דפקתי לו את המשחה הטרמית בזמנו שניסיתי לחדש, זה כרטיס זמני גם ככה, אבל אני אשמח אם למישהו יש פתרון..

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  24. מעל 1024 על 768,

• 7 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.