כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
התקנתי במחשב שלי שני כ. מסך 4850.. משחקים עובדים בצורה מצויינת, והכרטיסים כן עובדים, אבל כאשר אני מעוניין לבדוק את טמפרטורת הכרטיסים, לא ה ATITool ולא ה RIVA tuner יכולים להגיד לא מה הן המעלות, כמו כן לא ראיתי שום התייחסות לכרטיס הנוסף, למרות שיש מערך CF.... יש לכם מושג מה הסיפור? :s05:
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במנוחה 53C במאמץ 82-84C...נורמלי לכרטיס הזה?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, שמח שקיים פורום כל כך מקצועי שעוזר לאנשים בבניית המחשבים שלהם. אז ככה לענייננו, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו לאחד שיתאים לדרישות שלי. אז ככה, הדרישות שלי הם נורא פשוטות. יש לציין דבר ראשון שזה לא מחשב למשחקים, אני לא מאלו שמשחקים עם המחשב יותר מידי (מחשב לעבודה בלבד). המחשב לא הולך לעבור OC בעתיד ואני לא מאמין שאני יתחיל להתעסק עם התחום הזה בכלל. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד עם שתי המסכים שיש לי, כיום אני עובד עם שניהם על כרטיס המסך שלי, רק שיש בעיה אחת ואין לכרטיס המסך הזה שתי יציאות DVI שיכלו לשפר את המצב הקיים. חשוב שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזית ה LCD שיש לי באמצעות HDMI, קניתי כבל DVI ל HDMI שעושה את העבודה בצורה …
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רציתי לדעת בכמה אחוזים הביצועים של 4850 cf יהיו גודלים ל 4870 למשל במישחק crysis
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://hardwarezone.com/news/view.php?id=11007&cid=6
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, במחשב החדש של אחי יש את הכרטיס שבכותרת, והוא רועש נורא. אני לא מצליח להשתלט עליו עם RivaTuner. מה עוד אפשר לעשות? אני חושב שהמאוורר שלו איכשהו נעול על 100%.
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכרטיס מגיע עם יציאה מיוחדת ומתאם 7PIN שמוציא רק ל COMPONENT. נראה כמו הכבל השמאלי בתמונה הזאת http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1571/ES-Cable1.jpg באתר של היצרן אפשר לראות שיש גם מתאם 9PIN עם יציאה נוספת ל COMPOSITE שזה מה שאני צריך, חיבור RCA פשוט. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51083HPZN7L._SL500_AA280_.jpg מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה בארץ ?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות לגבי כרטיס מסך GeForce 8600GT: 1. האם הוא תופס סלוט אחד או שניים (אפשר לשים כרטיס בסלוא הצמוד לו משמאל)? 2. האם הוא מתאים ל-HTPC (האצת תכני HD בחומרה, ותמיכה ברזולוציה של 1920X1200)? זה הכרטיס שחשבתי עליו: BFG PX8600GT 256MB/128bit DDR3 PCI-e Video Card http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10572 אני מעוניין בתשובות לשתי השאלות האלה, אבל אני גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסים אחרים עבור HTPC.
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אחרי הדיון בפורום פשוט ניגשתי לחנות עם המחשב וביקשתי מחירים על הכרטיסים ושהטכנאי יגיד לי אם זה מתאים למחשב ולספק או לא. קיבלתי תשובות והתחדשתי לי בכרטיס palit 9600gt 512 ddr3 עם קירור של זלמן 770 שקלים אבל יצאתי מרוצה , אני אמור לראות שדרוג רציני לעומת התוצאות שקיבלתי מה8600gt? תודה לכל העוזרים בדיון הקודם.
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 8600 על מנת להריץ משחקים בצורה נורמאלית. ברור ש-8800 היה עוזר בעניין, אבל מה לעשות. זה התקציב. השאלה היא: האם עדיף לקנות דגם עם 512MB DDR2 או עם 256MB DDR3? מצד אחד יותר זכרון אך יותר איטי, מצד שני פחות זכרון אך יותר מהיר. מה הכי כדאי? כמה זכרון באמת צריך בשביל משחקים? תודה.
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כותרת^^ Geforce 9600 GT 1GB או Geforce 8800 GT 512MB תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי הזדמנות כנראה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בעוד כשבועיים (גם את הספק ככה שאני מכוסה גם מהבחינה הזו). לפי מה שאני מבין כרטיסים חדשים לא צפויים לצאת בזמן הקרוב, החברות הוציאו את הכרטיסים שלהם לזמן הקרוב ולכן זה נראה לי כמו אחלה זמן לשדרג. התקציב הוא עד 1000 שח אומנם אבל זה כי אני יכול להוציא 1000 שח, אבל אני יותר מעוניין בכרטיס בסביבות 600 שח, לא בא לי להוציא את כל הכסף שיש לי על כרטיס מסך אלא אם זה ממש שווה את זה. מבחנתי הדגש הוא על יחס של ביצועים למחיר שיהיה הכי טוב שאפשר ויכולות OC טובות, אפשר לראות דוגמא מהמעבד והכרטיס מסך הנוכחיים שלי, שניהם בעלי יחס ביצועים מצויין ולמשל הכרטיס מסך לקחתי GT ולא פרו כי עם OC פשוט עברתי תדרים של PRO וככה חסכתי 100 שח, אז משו…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום ובכן השאלה בכותרת...זו הטכנולוגיה החדשה של AMD ATI לפענוח סרטים במחשב.עכשיו יש לזה דור שני שבא בכרטיסי 48XX בקריאה בוויקיפדיה ראיתי שהציפ משובץ [הדור הראשון] בכל כרטיסי 38XX והדור השני בכל כרטיסי 48XX מה כדאי לקחת בהנחה שאני לא גיימר אלה חובב סרטים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך 3650 DDR3 אבל בארץ זה קצת יקר. חיפשתי בחנויות כמו EBAY או TIGERDIRECT וכאלה באינטרנט והמחיר של הכרטיס הוא בסביבות ה100$ (350 שקל מקסימום) כשבארץ המחיר עומד על 130$ (450 ש"ח הגרסא הלא מומהרת). והמכס דורש איזה חצי מהמחיר אם זה מעל 200$ אז אין בעיה במכס. אז מה עדיף לקנות? בארץ את הגרסא המוהרת שעולה בערך 480-470 שקל או לחפש באינטרנט? כי בחנויות באינטרנט לא מצאתי את הגרסא המומהרת. תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה אבל בכמה חודשים האחרונים ברגע שאני מדליק את המחשב או אחרי מאמץ או אפילו סתם במנוחה הכרטיס מראה ארטיפקטים מוזרים לא יודע סתם פסים סגולים על המסך...שלחתי אותו לבדיקה בחברה והם עשו בדיקת מאמץ במשך יומיים ולא היה כלום...מה קורה??...זה הספק אולי??? יש לי enermax 420W האם הוא לא מספיק אולי?....או שאחרי זמן הספק פשוט הוריד מהקיבולת חשמל שלו??..
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חברים שלום ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והסתבכתי עם כול הדברים החדשים. מכיוון שאני מתכון לקנות כרטיס מסך חזק וחדיש השאלה שלי היא כזו, מהוא כרטיס הדגל של הדור החדש? והאם הוא הגיע כבר ואם לא אז מה הצפי? תודה
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ה 4870 או 9800 gtx אני אומר של ati 4870 סליחה כרטיס יותר חזק
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אוקיי אני חייב תשובה חד משמעית לגבי בחירת כרטיס מסך כאשר האפשרויות נעות בין- 4850 8800 (לדגמיו השונים gts/gt ,אולי יש עוד..?) 9800 (לדגמיו השונים gtx/gtx+ ,אולי יש עוד..?) אולי המלצה אחרת... אם אפשר קצת השוואות קצרות של שתי האחרונים לעומת ה-4850. (הכ.מ יהווה חלק ממפרט המיועד למשחקים )
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מכרטיסי במסך הנ"ל עדיף ברמת המחירים הזו (בין 400 ל500 ש"ח) . האם ל PCI EXPRESS 2 של כרטיס ה 3650 יש יתרון על פני ה8600 שיש לו רק 1 ??? להלן הלינקים : HD3650 : http://www.skypc.co.il/pl_product~GV362~8~0.htm 8600GT : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV361~8~0.htm ניתן לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה שאלה קטנה כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 4850 512 GDDR3 HDMI ירוץ טוב על מסך ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI או בכל מסך 22' אחר שקיים כיום במשחקים כמו cod4 ו-cryss או שמא המסך גדול מידי (כפי שנאמר לי בחנות) ולכן אני אצטרך כרטיס מסך אחר או להחליף למסך 20'
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB ורציתי לדעת האם משתלם להשקיע משהו כמו 1000-1500 שקל בשדרוג לכרטיס חזק יותר. אני לא כל כך מעודכן בכרטיסים החדשים ואשמח לשמוע האם הם חזקים משמעותית מהכרטיס שלי? והאם המערכת שלי לא תהווה בעיה לכרטיסים אלו (צוואר בקבוק, ספק כוח,גודל מארז וכו) ? תודה מראש לעוזרים. (המפרט שלי בפרופיל)
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-