כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי כמה שאלות על הזיכרון. קראתי פה ביקורת עליו ורשום שהוא יהיה עם ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי במקום חצי ג'יגה בgddr5 ובכן יש לי כמה שאלות 1. מה זה אומר ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי, או מה זה אומר חצי? 2. מה זה אומר בקר של זיכרון, אני רואה הרבה פעמים בקר 512 ביט וכו'. 3. זיכרון של כרטיס מסך מבחינה פיזית, זה לא מעגל אחד ששים על הכרטיס? כי קראתי גם שבמקום 16 שבבים בזיכרון הקודם, הפעם יהיה 8 שבבים, זאת אומרים 8 פעמים gddr5x ? (מצטער אם זאת שאלה מפגרת) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המליצו לי על כרטיסים רבים אך את אלו המליצו לי הכי הרבה יש לי את הכסף לשלם על שניהם, אבל רציתי לדעת איזה מהם יותר בביצועים שלו... 1) ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro Model - GC-R9800-PRO-C3 Radeon 9800 128MB DDR Powered by the AGP 8X RADEON 9800 PRO Visual Processing Unit (VPU). Integrated 8 parallel rendering pipelines and 4 parallel geometry מחיר: 2,050.00 ש"ח +++ 2) Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128 MB 128 MB DDR memory accelerates the latest 3D games 256-bit memory interface removes hardware performance bottleneck and provides end users with faster 3D graphics Industrys only 8-pipeline graphics solution in its 2nd generation, providing twice the render…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תשמעו אנשים... חלק אומרים לי ש5900 הוא לא טוב וחלק אומרים לי ש 9800 אקס טי יותר טוב..אני אישית מאמין ש5900 ו- 5950 אולטרה הם הרבה יותר טובים כי קראתי על זה מאמרים וראיתי תוצאות שגי פורס מחזיקים הרבה יותר טוב בביצועים...אנשים אל תגידו לי עכשיו רדאון 9800 טוב יותר כי ככה או ככה אני רוצה הוכחות אבל הוכחות ברורות כמו איזה אתר שממש מראה לי הכל על זה שרדאון יותר טובים..אם אתם יכולים אז סבבה שלחו לי הודעה ואני יקנה את ה 5950 או את הרדאון 9800 אקס טי!
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם! בא לי לשדרג כרטיס מסך! עכשיו עקב בעיות כלכליות (חייל משוחרר) הקצבתי לעצמי עד 500 ש"ח ויש 2 כרטיסיס מסך שאני לא מבין מה עדיף מביניהם.. ולמה צריך לתת יותר חשיבות לכמות הזיכרון (1GB מול 2gb) או המהירות ליבה או מהירות זיכרון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מתאים לעיצוב גרפי בD3? האם מספיק כרטיס למשחקים כמו GTX460 756MB או שצריך כרטיס מקצועי כמו PNY Quadro FX 580 512MB GDDR3? הכוונה בעיצוב D3 היא עיצוב בתוכנות Autodesk Maya, Adobe Photoshop, Adobi Illustrator, Studio Max 3D, Softimage. הערה: אני לא קונה כרטיס אלה שואל רק לידע כללי. אם עשיתי משהו לא בסדר אז תגידו ואני יערוך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה בשם Tranquil תאפשר לכם לקבל מחשב סלוני בפרופיל נמוך עם שבבי ה-Ryzen Embedded הכפולים והמרובעים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ההבדל בין הכרטיסים הבאים הוא גדול, או שגם הפחות יותר, עדיין חזק וטוב? 1)Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC 2)Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable והאם העובדה שהראשון עבר OC והשני לא תשפיעה באיזושהי צורה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמליצו לי איזה כרטיס מסך מבין הבאים לקנות ביחס לביצועים לבד וגם וביחס לביצועים/מחיר : Gigabyte RADEON 8500 Deluxe 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 830 ש"ח Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard 575 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 690 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card 615 ש"ח כמו כן, למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הנה המפרט הצולע שלי.. ספק JTC500W ATX12V אני רוצה לקנות ספק- חשבתי על זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1032 וכרטיס מסך טוב שיפעיל משחקים כבדים חשבתי על זה- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11806 מה דעתכם על השילוב בין שתי אה לבין המפרט הקיים שלי? והאם אפשר לוותר על הספק?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד2! הדרישות המערכת שלי עומדות במשחק!!! ובכל זאת כשאני משחק בו כל פעם אני רק שומע את הסאונד ולא רואה את התמונה!!! - כל פעם כשאני משחק במשחק המסך הופך להיות שחור בהיר וזהו וכל מה שקורה זה רק שאני שומע את הסאונד!!! בבקשה שמישהו יעזור לי מהר אני משתגע מזה כברר!!! :'( עריכה: למי ששאל אותי אם גם במשחקים אחרים אצלי במחשב יש מסך שחור: לא!!!! במשחקים האחרים שלי זה לא קורה!!! ויש לי Directx 9.0c ההכי מעודכן שיש עכשיו ויש לי כרטיס מסך: Nvidia RIVA TNT2 Pro עם כל הדרייברים ההכי עדכניים שיש!! וכל קבצי ההתקנה במשחק הותקנו! בלי שום אף פספוס ובכל זאת זה עדיין מראה לי מסך שחור ואני רק שומע את הסאונד!!! נ.ב תודה רבה למי שיעזור לי!!!
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי הזמנתי מפרט חדש למחשב עם כרטיס מסך-GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe הכרטיס כרגע לא במלאי אז הוצעו לי הכרטיסים הבאים במקום -LeadTek GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe או TripleD Axle GeForce GT220 1GB GDDR3 HDMI PCIe שהם גם בDDR3 ויש גם אופציה של DDR2 XFX GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe או PNY GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe לוח האם הוא Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET אשמח לדעת אם כרטיסי המסך פחות טובים ממה שהזמנתי ומה ההבדל בין DDR2 ל DDR3 ואיזה מהם מתאים ללוח האם יש לציין שאיני משחקת במשחקים לכן כרטיס המסך פשוט תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רב למדור גרפיקה ;D אני הולך לקנות 9800, העניין זה שמן הסתם אני מעוניין לבזבז כמה שפחות כסף ולקבל כמה שיותר ביצועים טובים. שאלת "סיר הבשר": האם ניתן לקחת SE לעשות לו OC ולקבל ביצועים של PRO? ואם יש רעיונות יותר טובים מהתותחים פה, אנא הגידו. ארז
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב לאחי שלא מיועד למשחקים. המחשב נקנה עם כרטיס מסך Geforce 9300gs 512mb ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולציה גבוהה HD , בגודל 22" או 24" האם הכרטיס מסך יעמוד ברזולציה זו?לגלישה באינטרנט אופיס ומשחקי FLASH באינטרנט. תודה, אבי
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקיי האם הכרטיס הזה שהוא AGP לא יוכל לעבוד על לוח Nforce 4?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הכרטיס די סיפק אותי בתקופה שבה עבד, אני מחפש משהו שווה ערך / חזק יותר. אין לי עדיפות מסויימת ל AMD או Nvidia, ואין לי בעיה עם כרטיס משומש / מחודש / יד"ש. שאר המפרט מפורט בצד. (ד"א, יש רכיב שמהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסויים)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעעעע זה דחוף לי... האם הוא כרטיס חזק? הוא יותר טוב מה 6800 ?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני איסזה יומיים התקנתי דרייברים אומגה אחרי מחקתי ושמתי את הכי חדשים של NVIDIA מפה התחילה הבעיה.. כאשר אני נכנס אני לוחץ מקש ימני על קובץ כלשהו המסך מתכבה ונדלק תוך איזה שניה.. הסרטים לא עובדים (אולי בעיות קודק אני יבדוק ויחזיר תשובה) אני מפחד שקרה משהו לכרטיס בגלל ההאומגה הזה למרות שמשחק 2004UT עבד יפה על הגדרות גבוהות (עם הדרייבירים של נוידיה) ולא עשה בעיות... מקווה שזה בעיה קלה ולא רצינית.. תודה רבה :xyxthumbs: עדכון: רק שאני מתקין דרייבר מסוים זה עושה לי תבעיה הזאת בלי דרייבר בכלל אין את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD17" ב-1500 שקל אבל שיהיה מסך איכותי אם יש בכלל מסך טוב במחיר הזה :-\ ומי שמביא המלצה אז אם אפשר לתת לינק בבקשה תודה
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם Point Of View טובים בכרטיסי מסך? חבר שלי רוצה לקנות POV GeForce 8800GTX PCI-E 768MB dvi TV out ב- 2800 ש"ח, אבל אני לא בטוח אם החברה הזאת איכותית בכלל, ברוב החנויות לא מתעסקים איתם. דרך אגב חברה מאוד מאוד זולה השאלה פה זה גם אם המוצרים שלהם מאוד זולים בביצועים? תגובות בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק מדי פעם (לא משהו רציני) כרגע זה המפרט: AMD 2500 XP DDR333 512 (אני מתכוון להוסיף עוד ג'יגה) FX5200 הייתי רוצה לקנות כרטיס ככה עד 500 -600 ש"ח. עד כמה יועיל לי השדרוג ובאיזה משחקים אוכל לשחק. חשוב לציין אך ורק כרטיס AGP.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הדולר יורד והמחירים לא יורדים..למה??
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לחבר שלי יש I3 2100 ו-GT430, והוא יודע שהמעבד בעייתי בשביל משחקים חדשים והוא לא ממש שמח בגלל זה.. יש לו 4GB RAM.. כדאי לו לקנות כרטיס מסך חדש בסדר גודל של 270X או שעדיף לוותר ולחסוך למחשב חדש עם I5 כלשהו? הוא רוצה שמשחקים ירוצו מעולה, ישחק הרב בסינגלים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-