כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני הולך לרכוש מחשב חדש ורציתי לשאול מספר שאלות אך לפני שנתחיל להלן המפרט החדש שהיה לי מעבד- Intel Core i7 2600k לוח אם- ASRock P67 Extreme4 זכרונות - Gskill 1600mhz cl9 XL מארז- lancool pc-k62b ספק - crosair 620HX אז ככה קיום אני מרזיק בידי את הכרטיס Sapphire Radeon HD4870x2 . 1.במידה ונמכר הכרטיס האם שווה לשדרג את הכרטיס הנ''ל לנוכח המצב של המשחקים והכרטיסים בשוק+המשחקים המתקרבים אליינו (Battlefied 3 ,Crysis2 ) 2.איזה כרטיסים קיום יותר חזקים מהכרטיס הנ''ל +עדיפות לצריכת חשמל נמוכה יותר ,גודל קטן יותר. 3.האם ספק 620 מספיק למערך CF או SLI ? תודה על הקדשת הזמן. בברכה יוני.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce זה מה שהזמנתי שימו לב שזה מומהר המוכר בפנדה אמר שהוא מגיע לרמה של ה GTS . מה אתם אומרים איפה הוא עומד ואיך הוא ביחס ל 1950PRO שרציתי?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן חברים, מה דעתכם , האם מחירי כרטיסי מסך ירדו עוד דרסטית מחר מחרותיים? או שזה פלוס מינוס הולך להיות המחיר כפי שהוא עכשיו? ממה שראיתי ב newegg ובשלל אתרי אמזון המחיר בשבועיים האחרונים עלה וכרגע המבצעים נראים דלים אם בכלל. השאלה האם מנסיון העבור והשכל הישר , המחיר עוד הולך לרדת או שלא צפויות הפתעות? אני מדבר על אזור כרטיסי nvidia 1070 - 1070 TI תיהי אם לפתוח פה או בצרכנות אבל הבנה בכרטיסי מסך נראה לי יכולה לעזור בקביעה לגבי המחירים גם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רציתי לקנות Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB לאחר ההזמנה התקשרו אליי ושאלו אותי כדרך אגב איזה ספק יש לי אמרתי ש FSP 450W שקניתי שלפי מה שאני יודע מספיק לחלוטין... המוכר טען שמינימום 600W וממליץ על 700-800 וואט.. ואמר כי אם אני רוכש הוא כותב (במחשב שלהם) כי הזהיר אותי ושאני לא יבוא עם בעיות... אני דיי בטוח בזה שאני צודק...אבל עכשיו כל הקטע עם הרישום במחשב נראה לי קצת מוזר... תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס והוא רוצה לעשות SLI ... יש מאיפה להשיג את זה עדין? אפשר גם יד שניה וזה....
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הכרטיס המסך הלך לי ואני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP עד 500 שקל שיכול להריץ משחקים ותוכנות גרפיקה ברמה בינונית
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בהנחה שהמחיר של 9800פרו עולה בערך אותו מחיר כרטיס בינוני של PCI EX . מי מהם ייתן ביצועים טובים יותר ויותר שווה לקנות, תכלס במשחקים וכו'.. אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות כ. מסך ואני יכול להשיג 9800פרו במחיר של כרטיס בינוני מהדור החדש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה 9800 GT של POINT OF VIEW והאם הוא חזק יותר מ MSI 9600GT תודה .
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני בקרוב קונה את ה-PowerColor X800GT 256MB 256BIT כי החלטתי שהוא הכרטיס המושלם בשבילי. אני רוצה לדעת כמה מקבל הX800GT של PowerColor וכמה הוא מקבל בסטוק במדוייק,ואני שואל את זה למי שבעלים של PowerColor X800GT 256MB 256BIT בלבד. תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מנסה להבין משהו שלא בדקתי לפני, כיוון שאת BF3 סיימתי לפני שהיה לי מערך קרוספייר לא בדקתי את העניין. כאשר נכנסתי היום לסינגל פלייר של המשחק תחת תצורת קרוספייר קיבלתי ביצועים פצצה ואפילו ללא סטאטרינג: הבעיה קורה לי רק כאשר אני משחק ברשת, הליבות לא מנוצלות בכלל והסטאטרינג מורגש: למה זה קורה רק במולטיפלייר? חייב לציין שהייתי מופתע שכן בסינגל של כמה משחקים הקרוספייר רלוונטי.
-
- 86 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה כרטיס מסך בסביבות 1500 שקל, AGP חשבתי ללכת על asus 6600gt ויש לי כמה שאלות. 1. האם באמת שווה להשקיע ולקנות 6800 באלפיים שקל? 2. למה לידטק ו-gainward עולים חצי אלף פחות מאסוס? יש לי פנטיום 4 3GHZ שהואץ ל3.6
-
- 62 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאד מוזרה =\ אני עם Vista 64Bit ו-4870 וה-Catalyst 8.8 ואני לא מצליח למצוא את הפרופילים. אני פתחתי את המנעול, סימנתי ב-V, יצרתי 2 פרופילים ושמרתי אותם אבל אני לא מוצא אותם. אני מנסה להכנס ל-C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML אבל, AppData והלאה פשוט לא קיימים אצלי. תודה לעוזרים, אלן.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
להשקיע בכרטיס מסך חדש זמן קצר לפני השקה של דור חדש הוא סיכון לא קטן - אך מי שמוכנים לקחת אותו ימצאו תגי מחיר מפתיעים בהחלט לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש אותו הוא רוצה לדעת איך זה יעבוד אם בכלל אני משער שחרא השאלה עד כמה יש לו ATHLON 2800+ PC CHIPS לוח אם אין לי מושג איזה דגם לא שזה משנה הרבה PC CHIPS = סופר דרינק של הלוחות אם 768MB DDR 400MHZ אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות ? אממ זה מעניין אותי... איך הוא גם באוברקלוק עם קירור סטוק (הגרסא של ספיר) ?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חורש ת'אינטרנט ולא מצאתי מישהו בבקשה יכול לתת לי השוואה של שני הכטיסים האלו אחד כנג השני
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הי, למישהו יש המלצה למסך 17" LCD (צר)? מישהו מכיר את: MAG MS776 ACER AL1712 למה ה-MAG יקר בכ-350 שקלים? מוצדק או לא? תודה...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את דום 3 עם כרטיס ati 8500 128 פנטיום 4 3ג 512 מ ddr המשחק רץ יחסית יפה מאוד התקנתי גם את ההוטפיקס של ati אך משום מה אני רואה את המשחק ב 60 הרץ???????? יש פתרון???
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן. אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה. מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך). בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל: E4300. 965P של גיגבייט 4GB זכרון וספק כוח של אנרמקס 425 PRO המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24. משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי קנה אתמול מחשב מKSP הכולל כרטיס 9800SE של ספיר , באתי אליו , והופתעתי לראות שהכרטיס הוא בעל אפיק זיכרון של 256ביט! , אמרתי , בוא ננסה עליו את הסופטמוד של אומגה , לקחתי את הדרייברים , והופה! , הכל עובד! , הכרטיס על מהיריות ליבה של 324 וזיכרון 290 , ונותן 4900 נקודות ב3dmark03 , ללא ארטיפקטים ללא כלום! , אמרתי בוא נעלה אותו למהירות של 9800פרו , אז שמתי 380לליבה ו338לזיכרונות , ואללה! , עדיין אין תקיעות וארטיפקטים , והכרטיס מקבל 5600נקודות ב3dmark03 , וכל זה עם קירור סטוק וכרטיס שעלה 870שקל! הרצתי פאר קריי ודום 3 , והכל עובד חלק לגמרי!!! , אז , תחשבו על זה... , כנראה שתקופת ה9800SE עוד לא נעלמה , ועדיין ניתן למצוא כרטיסים עם 4צינורות תקינים לחלוטין!
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כבר המון חודשים שאני מחפש מתאם TV-OUT לRADEON 9800 PRO הקשיש שלי ולא מוצא. מישהו יודע אולי מאיפה בכל זאת אפשר להשיג את המתאם? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00r9800promsi00000r9800pro0105&file=panel.jpg
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קראתי פה פוסטים שעוסקים בסוגי המסכים אך אני עדדין מתלבט קשות ויש כמה שאלות ללא תשובה בנתיים בלי הגבלת תקציב(בגבול הסביר כמובן) האם יש מסך LCD שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר?? או שבכלל כולם מוגבלים לרזולוציה מיטבית אחת? בCRT כמובן אין בעיה להחליף(בעיקר למי שמעצב אתרים כך ניתן לבדוק ולעבוד בכל רזולוציה) אני מחפש מסך מקצועי כך או כך קיבלתי המלצה לCRT: VIEWSONIC P97F+SB ואני כנראה הולך עליו אבל אני מתבאס על המקום שהוא לוקח על השולחן לכן אם יש LCD לפי הדרישות הנ"ל אשמח להמלצה או CRT אחר -אגב הSB של viewsonic -סופר בהיר-שאלה למי שיש את המסך-זה שווה או סתם בהיר מידי לעניים? תודה gol נ.ב-המסך בשביל גרפיקה אנימציה משחקים וסרטים
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-