עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפרט המחשב: כ.מסך gigabyte geforce gtx650 2gb 1600MHZ 2X4gb ram 3.2ghz intel-i5 4570 ספק כוח W550 gx-ii coolermaster לוח אם gigabyte 1150ga-h87-d3h מסך 22 אינץ 1080X1920

2. Started by kornov,

שלום רב לכולם. רציתי להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7800GT לאחד חדש 8800GTS. יש לי מסך DELL 2007FS ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור 320MB או 640MB. הסיבה להחלפת הכרטיס מסך הינה יציאת המשחקים החדשים בחודשים הקרובים שהדרישות שלהם די גבוהות. לפי מה שקראתי בפורום יש שמועות שאמורים לצאת כרטיסים חדשים של NVIDIA בנובמבר. אז השאלה המתבקשת היא האם כדאי לחקות עד נובמבר\דצמבר ולקנות אחד מהכרטיסים החדשים או ללכת על מה שיש כרגע בשוק. כמו-כן רציתי לשאול האם אפשרי לקבל זיכוי על הכרטיס הישן שלי. (אני מתכנן לקנות ב PANDAS או KSP) תודה רבה מראש לכל העונים. שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by Herccory,

אני רוצה לקנות מחשב שהכרטיס מסך שלו זה AMD Radeon HD 6630M ואני לא בטוח אם זה כרטיס מסך טוב...(גימינג BF3 או League Of Legends) אם זה יעזור לכם זה המפרט... של המחשב [TABLE=class: cms_table, width: 884] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: cms_table_value]14.5 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: cms_table_value]2.4 GHz Core i5-2430M[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: cms_table_value]6 GB DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] [TD=class: cms_table_value]750 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by srulikg,

שלום. כבר שנתיים שמסך הטלוויזיה שלי מחובר למחשב בחיבור HDMI ולאחרונה הוא מרצד לפעמים. יש לי כרטיס מסך Geforce GTX 670. ניסיתי להתקין דרייבר מחדש, אבל ללא הועיל. יכול להיות שכבל ה-HDMI כבר לא טוב? זה דבר ידוע שכבל HDMI עושה בעיות אחרי זמן ממושך כזה?

• 7 תגובות
    • 10k צפיות
  5. המפרט שלי: intel pentium 4 2.66GHZ OC 3.6GHZ 512MB DDR [ישודרג ל1GB עם שדרוג הכרטיס] JSP Tech EZCool 420w intel GMA900 [בגלל זה אני זקוק לכרטיס מסך נואשות.. חח] Hitachi 160GB כנראה שאני ילך על X1950GT או X1950PRO. עכשיו הספק שלי הוא: JSP Tech EZCool 420w הוא יחזיק את אחד מהכרטיסים האלה? ושאלה שניה. יש את הX1950PRO של CLUB3D המקורר פסיבית. עכשיו ראיתי אותו ב2 מקומות. בסקאי פיסי: http://skypc.co.il/pl_product~CLU1102~8~0.htm פה הוא עולה 921. וראיתי גם בIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642 פה הוא עולה 650. כאילו איך זה הגיוני כאלה הבדלים? אני מבין ששתי החנויות האלה טובות. אבל כאלה הבדלים גורמים לי לפקפק... לפני קניה... ובנוסף.. אותו דב…

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by maxth,

שלום, ברשותי המערכת הבא Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. P67A-UD3-B3 (Socket 1155) Graphics SMBX2335 (1920x1080@60Hz) 4096MB ATI AMD Radeon R9 290 Series (Sapphire/PCPartner) Storage 465GB Crucial CT500MX500SSD1 ATA Device (SATA (SSD)) מעוניין בכרטיס מסך חדש עקב שהנכוחי (r9 290) כבר לא מקבל תמיכה של דריוורים נעזרתי במודים של דריוורים פרוצים(Amernime) מה הכרטיס המסך הממולץ למערכת הנל, שהגבלה של המעבד היא הכי מינורית. אפשר …

7. Started by FatherBoard,

קראתי באיזה אתר חומרה שסדרת הג'יפורס 4 MX היא cripled version (בפשטות - דפוקה). האם זה נכון? הם כותבים שם שהסדרה יצאה לא מוצלחת בסדרת הג'יפורסים.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  8. אז ככה יש לי מחשב שינצל את הcf במלואו עכשיו יש לי hd 5770 ומחשב יחסית סבבה ואומנם המסך שלי lg w2220p הוא ברזולוציה 1680 אבל אני מרגיש שהביצועים במשחקים הם קצת הרבה פחות מהציפיות שלי מהכרטיס ועכשיו השאלה שלי אם למכור אותו ולקנות 5850 או פשוט לקנות עוד 5770 (ד"א הספק הוא seasonic m12 II 620w ) אהה ועוד שאלה הספק יחזיק cf נכון? ואם אני ארצה להוסיף ולעשות גם עוד oc בעתיד? תודה רבה לעוזריםםם בבקשה תענו התשובות חשובות לי מאוד

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Oranl,

היי, אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-GTX460. האם זו תהיה החלטה נבונה בהינתן המפרט שלי (בצד ימין)? ואם כן, של איזו חברה ועם כמה זיכרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי תקציב של עד 1800 ש"ח ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב עד המחירים האלה למחשב של אוברגלוק תודה מראש

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by bennunz,

למישהו יש מושג מי מבין השניים טוב יותר? בעיקר למשחקים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני רואה פה המון אנשים שיש להם בעיה בתפעול של HD4850, והבנתי שזה בעיה בעיקר בדרייברים. אני לא רוצה להגיע למצב שאני משקיע די הרבה כסף במחשב ומשחקים לא יעבדו לי טוב. האם כדאי לי לקחת כרטיס כמו 9800 GT או GTX (אגב GT זול יותר בכ100 שקל מ4850, אולי ביותר) ולחיות עם ביצועים נמוכים יותר אבל לישון בשקט שכל המשחקים בשוק יעבדו בלי בעיות דרייברים, או שעדיף לא להתפשר על הביצועים ולהסתכן בכך שהדרייברים של ATI לא יהיו טובים יותר ואולי אפילו גרועים יותר בעתיד ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  13. לביקורת זאת לקחנו את אחת מהגרסאות המסקרנות ביותר של דור ה-Turing של NVIDIA - ה-RTX 2070 Super JetStream מבית Palit ויצאנו מרוצים. מאוד לכתבה

14. משחקים כמו GTA:SA AOM 3 לא יודע אם הם נחשבים כבדים, תאמרו לי אתם מפרט: CPU processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz CPU Speed 3.05 GHz Performance Rated at 4.58 GHz System RAM 446.7 MB Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Video Card SiS 661FX (SiS 661) Sound Card MPU-401 Compatible MIDI Device CD LITE-ON DVDRW SHW-160P6S PASS, but the Speed could NOT be analyzed. יש AGP תודה(:

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  15. ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by gal555,

http://www.brightsideofnews.com/news/2009/10/21/evga-and-nvidia-to-launch-a-new-dual-gpu-card-on-halloween.aspx

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by ohad_y,

אהלן חברים.. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח אפשר לחרוג קצת.. הכרטיס ישמש למשחקים ולצפייה בHD מידי פעם.. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2570 אשמח לעוד הצעות ותודה רבה,ואני מחפש רק GEFORCE.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  18. פרוט המחשב שלי: פנטיום 4 3GHZ 512 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 הבעיה: אחרי כמה זמן שאני משחק באיזה שהוא משחק המחשב ניתקע וצריך לעשות ריסטרט זה האפשרות היחידה. המשחקים נתקעים אבל ליפני זה הם פעלו חלק בלי בעיות מה יכולה להיות הבעיה? המחשב קר.והכל מתפקד מצוין אז למה המשחקים ניתקעים? מה שמוזר: פרוט המחשב של אח שלי: פנטיום4 1.5GHz 256 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 המחשב של אחי פחות טוב משלי אבל אצלו לא ניתקע כלום הכל פועל חלק אז מה יכולה להיות הבעיה במחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by Or ei,

אני לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת שאי אפשר לראות את המעלות בתוכנה למרות שבHELP הוא מראה את החלק הנוסף אי אפשר להציג את החלק הזה מישהו מכיר איך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by natan805,

ובהנחה שה 7600gs לא ddr3 מי עולה על מי? אני שואל כי כרגע אני מכרתי את ה x1950p ב200 ש"ח ונשאר לי לבנתיים 8400gs שאני צריך לחבר אותו שאני יהיה בבית .פעם היה לי 6800xt שברמה של ה 7600gs ופרולוג'ן 2008 עבד סביר . ולאן אני יכל להגיע עם ה8400gs באוברקלוק {אם זה קשור לפורום }

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by the_rock,

קניתי כרטיס של ledatek gforce 4 460 64 ddr יש לי מסך mag 786 fd מאז אחרי כמה דקות של שימוש אני מקבל כאב עייניים שיניתי כבר את הגדרות של ה-screen refresh rate למקסימום - 100 כמו כן חשוב לי לציין שעד לפני יום עבדתי עם אותו מסך רק עם כרטיס מסך ישן יותר והכל היה תקין אודה על פתרונות נוספים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני צריך כרטיס טלוויזיה למחשב שלי אין הגבלה למחיר

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום, כתבתי את ההודעה הזאת לאחר שנאמר לי שאסור לכתוב את אותה הודעה ב-2 פורומים. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (קצת), יש לי לוח אם מסוג P5LD2-VM ואני רוצה להלביש עליו כרטיס מסך מבוסס 9800GT. הבעיה היא כזאת: הלוח שלי תומך רק ב PCI Express 1.0 (לא 1.1) ואני חושש שהכרטיס לא יעבוד ואני אזרוק כמעט אלפייה לפח. בדקתי בכל מיני פורומים אחרים אבל התוצאות היו לא חד משמעיות ולא החדירו בי בטחון. האם מישהו פה הצליח להתקין כרטיס כזה על הלוח הספציפי הזה? או אוליי יודע את מי אפשר לשאול? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by krelian,

שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  25. שלום לכולם , רכשתי לאחרונה מסך Flatron מדגם L1730B מבית LG . אני פשוט מאוכזב , קשות , מן התצוגה . אך אין לי ספק שזו אינה התצוגה האופטימלית של המסך , וברור שמשהו אינו נכון . כרטיס המסך הוא : NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X . התקנתי דרייברים גם לכרטיס , וגם למסך עצמו . החיבור הוא חיבור אנאלוגי , על אף שקיים DVID . ניסיתי את מה שמכונה בעברית "מיטוב תצוגת המסך" של NVIDIA . ניסיתי כיולים אוטומטיים וידניים . לפני כן השתמשתי במסך מג XJ700T . כמו כן יצא לי לחבר מסך שטוח של Proview . ושניהם היום טובים פי כמה מן המסך הקיים כעת . מבקש את עזרתכם בנושא , בבקשה . תודה מראש , גלעד .

• 7 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.