עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shay999,

קניתי מחשב חזק, להלן: Intel core 2 duo e8400 scythe ninija 2 6heat pipes cpu cooler dfi lan party dk x48-t2rs G.SKILL DDR2 2048MB 1066MHZ DUAL CHANNEL 2GBPI SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E + SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E SILVERSTONE "TEMJIN " PCPOWER&COOLING S61EPS SILENCER 610W ורציתי לשאול כמה שאלות : מה זה OVERCLOCKING ואיך אני משתמש בו? איך אני מגדיר בוינדוס שיש לי שני כרטיסי מסך באמצעות CROSSFIREX איך אני יודע על איזה טמפרטורות המחשב והכרטיסים מגיעים לי ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by suspect,

יש לי ספק corsair ‎550vx ‎‏ והזמנתי hd4870 הבנתי שיש לו 2 חיבורים של 6 פינים ובספק יש לי רק חיבור 1יעודי של pci e ‎‏ ועוד אחד רגיל של 6 מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by jon-E,

באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 ! למה זה ? אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו) ? מה עושים ? תודה . נ.ב מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כותרת

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שיניתי פרופיל, ועשיתי פרופיל במיוחד למשחקים על 55%. אני מפעיל את קרייסיס בAll High-VeryHigh AAx2 1280x1024 וזה על 30-40 FPS קבוע. (את שאר המפרט ניתן מתחת לאווטאר) הטמפ' של הכרטיס עדין מגיעה לכ75 מעלות (חם רצח בגומחה שהמחשב נמצא בה ). על הקירות והטקסטורות מופיעות כל מיני נקודות קטנות. היות והכרטיס מיועד לעבודה במעלות גבוהות, קשה לי להאמין שהוא נכנע לחום. לא ראיתי את זה לפני, שמתי לב לזה רק עכשיו (בשלב עם המפרץ, כשאני משמיד את הנ"מים, ויש מן ספינת טילים אפורה שעוגנת, וכל מני מחסנים מסביב בנמל), יש השערות? אלה ארטיפקטים? אולי מישהו יודע על זה שפאץ' אמור לתקן את זה? או שאולי יש למישהו 4850 HD והוא מוכן להעלות שמירה של האיזור, להיכנס לתוך אחד המחסנים ולהגיד לי אם גם הוא רו…

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. השדרגתי ב3850 לAGP רק שאלה לפני שאני מדליק את המחשב. האם אני חייב לחבר אותו לכבל שנתנו לי 2 מולקסים ל8 פינים PCI E או שאני יכול גם להשתמש רק ב6 פינים שיש לי כבר בספק כוח? שמעתי על משהו שאני לא יוכל לעשות אובר קלוק אבל אני ממש לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by allammo,

מה עדיף? יש לחבר 9800GTX כרגע, יש לו גם 4850 במחשב השני, במה שווה יותר להשקיע? כסף לא פאקטור פה... תודה! :]

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יצא הדרייבר לכריטיסים של NVIDIA בגירסא של WHQL 177.79 http://www.nvidia.com/object/winxp_177.79.html

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. Started by shay999,

יש לי שני כרטיסי מסך HD4850 וכשאני מגדיר את זה בCONTROL CENTER כמו כאן : עכשיו יש בעיה במחשב הוא יצא לי ממשחק ולא העלה את המחשב כבר פעמיים מישהו יודע מה זה ומה לעשות.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  12. שלום! אני מתלבט בין הכרטיס 9600GSO לבין 9600GT 256MB. אני כנראה לא מתכנן OC כי זה מוריד אחריות על הכרטיס וחבל /: ראיתי את ההשוואה שהאתר עשה, אך אין שם את הכרטיס 9600GT 256MB /: יש גם 9600GT ב-560ש"ח+-, שווה את התוספת מחיר<?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by doscape,

הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by Las@Vegas,

שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by ATk,

עכשיו שהמחרים שלהם כמעת שווים, 30 שקל הפרש,לא משהו משמעותי. מה יותר משתלם ה 260GTX או ה 4870?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך... בקיצור אני צריך את הכרטיס המסך הטוב ביותר למשחקים במחיר הזה... אם צריך עוד פרטים תגידו.. תודה. :-)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. זה המחשב הישן שלי, אבל שאלתי היא כזאת. הכרטיס מסך זז מתי שהוא מחובר ללוח אם [הקפיץ שתופס אותו נעלם] האם בגלל זה יכולה להיות הבעיה? אבל יש לציין שרק מתי שאני מתקין דרייבר יש בעיה. [ניסיתי 4 סוגי דריברים]

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by NDickler,

שלום לכולם... קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני עדין לא יכול להתקין (אין PCI-E) ורציתי לדעת מה הוא שווה.. הכרטיס הוא Asus EAX800GTO 256MB GDDR3 ... הכרטיס שלי קיום הוא GeForce FX 5200 128MB אז אני בטוח שהוא יותר טוב השאלה היא מה באמת קיבלתי.. כי אני לא מבין בזה הרבה,

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by haim652,

יש לי עכשיו כרטיס מסך 3870 ואני רוצה לקנות 4870, אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות CF איתם, יש לי לוח תומך CF ראיתי פה כתבה שאולי היה אפשרות: http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/ מהד דעתכם, אפשרי לעשות CF עם 3870 ו 4870?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by אמנון,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8600GT ל-ATI 4870 האם כרטיס מסך זה מתאים(יעלה )למחשב שלי מפרט: ספק 450W קרוסאר חדש לוח אם-PCI EXP X16 GIGABYYTE GA-915P זכרון-2 G מעבד-P4 3 G 775S תודה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי מהיום ארטפקים במשחקים ואפילו בעבודה רגילה אינטרנט וכו. ממה זה יכול לנבוע ? חום ספק כוח שלא מספק מספיק WATT ? או משהו אחר ? הטמפ' של הכרטיס שלי היא 68 מעלות הכרטיס הוא 8800GTS ליבת G80

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by aviv00,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8619&Itemid=1 As you're probably guessing, DirectX 11 graphics hardware comes around the same time, late Q3 or Q4 2009.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Bashash,

אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. שלום לכולם: מתלבט בין שני כרטיסי מסך שקטים למחשב שמיועד בעיקר לעריכת אודיו, שימושים רגילים ו-"קצת" משחקים. אני לא הולך לשדרג לכמה שנים (הכרטיס הוא חלק ממפרט למחשב חדש) לכן בנוסף לשקט היה חשוב לי ה- DIRECTX10 וה-HDMI שקיימים בשניהם.. 1. ASUS EAH3650 SILENT/HTDI/512M. כ-500 ש"ח. http://asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=637&l4=0&model=2105&modelmenu=1 2. ASUS EN9600GT SILENT/HTDI/512M. כ-850 ש"ח. http://asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2200&modelmenu=1 * השוואת הנתונים (שרובם לא הבנתי): http://asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2105,2200&l1=2 נ.ב: על שני הדגמים קראתי דברים ממש טובים אבל לא…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.