עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by קלוקיי,

שלום! יש לי כרטיס מסך 260GTX ונראה לי שהוא פגום, עכשיו אני לא בטוח לגמרי ולכן רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לדעת...

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 ! למה זה ? אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו) ? מה עושים ? תודה . נ.ב מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by OuTsIDe,

ניסיתי עים ה RIVATUNER אני לא מבין איך ראיתי מדריך לגבי ה CATALYST משהו לעשות אבל אין לי את התיקייה הזאת בבקשה עזרה...

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. נודע לי עכשיו שהלך לי הכרטיס X800XL והוא מחוץ לאחריות אז צריך אחד חדש למחשב ישן נראה לי שהמעבד (a64 3000) והזכרונות (512x2) מהווים צוואר בקבוק לרוב הכרטיסים המודרנים - אז אני צריך כרטיס שהוא בערך ברמה של הכרטיס הנ"ל (ועולה כמה שפחות, אני לא מתכנן להריץ משחקים כבדים על המחשב הזה), אפילו שזה כנראה בעייתי להשוות תודה ;D

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by WildFire,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=408 תכנסו ל"מידע נוסף". מחיר מחירון: ¤ 357.00 מחיר בחנות: ¤693.00 הרווח שלך: ¤ -336.00 פעם ראשונה שהנתונים שם אמיתיים

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by idDFdd,

יש לי דרייבר 8.7, הורדתי RivaTuner הגירסה הכי חדשה והוא לא מזהה את הכרטיסים, אין לי את האפשרות לשנות את מהירות המאווררים מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by talsa,

מישהו יודע האם אפשר להשיג את הכרטיב בארץ וכמה הוא עולה פחות או יותר וכמו כן האם באמת משפר ביצועים כמו שטוענים ??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by אמנון,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8600GT ל-ATI 4870 האם כרטיס מסך זה מתאים(יעלה )למחשב שלי מפרט: ספק 450W קרוסאר חדש לוח אם-PCI EXP X16 GIGABYYTE GA-915P זכרון-2 G מעבד-P4 3 G 775S תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שיניתי פרופיל, ועשיתי פרופיל במיוחד למשחקים על 55%. אני מפעיל את קרייסיס בAll High-VeryHigh AAx2 1280x1024 וזה על 30-40 FPS קבוע. (את שאר המפרט ניתן מתחת לאווטאר) הטמפ' של הכרטיס עדין מגיעה לכ75 מעלות (חם רצח בגומחה שהמחשב נמצא בה ). על הקירות והטקסטורות מופיעות כל מיני נקודות קטנות. היות והכרטיס מיועד לעבודה במעלות גבוהות, קשה לי להאמין שהוא נכנע לחום. לא ראיתי את זה לפני, שמתי לב לזה רק עכשיו (בשלב עם המפרץ, כשאני משמיד את הנ"מים, ויש מן ספינת טילים אפורה שעוגנת, וכל מני מחסנים מסביב בנמל), יש השערות? אלה ארטיפקטים? אולי מישהו יודע על זה שפאץ' אמור לתקן את זה? או שאולי יש למישהו 4850 HD והוא מוכן להעלות שמירה של האיזור, להיכנס לתוך אחד המחסנים ולהגיד לי אם גם הוא רו…

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dvirl1,

שלום לכולם! אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מסוג GeForce 8500GT 256MB מה דעתכם עליו? הוא יפעיל את pro evolution soccer 2008 על HIGH?

12. Started by monya2007,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב ומצאתי לו שני כרטיסים (בלוח ה-יד שניה של האתר) 8600GTS עם קירור פסיבי של GIGABYTE וX1950PRO עם קירור של ZALMAN רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים תודה מראש

13. Started by yakir8,

שלום קניתי את HD3650 ליציאת AGP וחיפשתי Driver (עדכני 8.7)באתר של AMD-ATI והורדתי את זה שמתאים לסידרת 3600 אבל כשאני מתקין הוא נותן את השגיאה שבתמונה... אז אך אני מתקין את Driver העדכני ביותר בשבילו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by stingeR-,

יש לי כרגע אפשרות החלפה בימים הקרובים בין ה8800GT החדש שלי לבין 4850 חדש מבית ספיר, בעיקרון, אני מודע לכך שה4850 טוב יותר אין ספק, השאלה היא איך הוא באוברקלוק לעומת ה8800GT שלי שעובד על 760/1850/2080 יום יום מה גם שראיתי המון בעיות עם הדרייברים ב4850(אפילו שהוא חדש) וגם לא מעט אנשים שמתלוננים על ארטיפקטים... ההחלפה לא כרוכה בתוספת תשלום מצידי.. כמובן שהS1 עובר ל4850...

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. חברה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב ,עכשיו הבעיה היחידה שאני לא יודע מה הכי שווה לקנות כדי שייתמוך בלוח-אם ויינצל את המקסימום שלו. כרגע יש לי 6600GT אני יודע שאני יכול לקנות את ה 6800GT ויעבוד,אך אני רוצה לראות אם אפשר לשים משהו יותר מתקדם(כי המחירים של היום לא יקרים),למשל את ה 7800 וכו'.. הינה מידע של הלוח אם,אולי זה יעזור אין לי מושג בזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13065&catid=877#details תודה.

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  16. היי, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך... בקיצור אני צריך את הכרטיס המסך הטוב ביותר למשחקים במחיר הזה... אם צריך עוד פרטים תגידו.. תודה. :-)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by star010101,

שלום למומחים! יש לי מחשב P4 PRESCOT 3.0GHZ . זכרון 2GB ולוח ASUS 865.(P4P800SE( מחפש כרטיס מסך טוב יותר מרדאון 9600PRO 256MB שלא יווצר צוואר בקבוק עקב המעבד או זכרון\לוח. מחפש ביצועים טובים משמעותית אבל שאוכל להרגיש בהבדל. תקציב עד 1000 ש"ח , מחפש כרטיס שייתן ביצועים המקסימליים עם החומרה הנ"ל. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  18. אם במאמץ שני הכרטיסים מגיעים ל80 + מעלות זה יכול לפגוע בביצועים ולגרום לארטריפקטים או איך שלא קוראים לזה? במשחקים אני רואה ריצודים מעצבנים, נקודות מוזרות...זה קורה לי בהרבה משחקים לא באחד. לקחתי אותו לבדיקה בחנות והוא אמר לי שהוא התקין דרייברים חדשים וכנראה זה מה שפגע לי בביצועים..... אני חייב להגיד לכם 4850CF זה פשוט מסריח ומאכזב. מה אני יכול לעשות שזה יסתדר? לא נעים לי כבר ללכת לחנות הוא אמר לי שהוא החליף תכרטיסים והוא ראה שעדיין יש את אותה הבעיה!

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  19. אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. השדרגתי ב3850 לAGP רק שאלה לפני שאני מדליק את המחשב. האם אני חייב לחבר אותו לכבל שנתנו לי 2 מולקסים ל8 פינים PCI E או שאני יכול גם להשתמש רק ב6 פינים שיש לי כבר בספק כוח? שמעתי על משהו שאני לא יוכל לעשות אובר קלוק אבל אני ממש לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by shay999,

יש לי שני כרטיסי מסך HD4850 וכשאני מגדיר את זה בCONTROL CENTER כמו כאן : עכשיו יש בעיה במחשב הוא יצא לי ממשחק ולא העלה את המחשב כבר פעמיים מישהו יודע מה זה ומה לעשות.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by tigery,

http://img521.imageshack.us/img521/288/artns6.jpg מערכת הפעלה vista sp1 דריוורים התקנתי אחרונים כאשר מחקתי קודמים ורק אז חיברתי כרטיס מסף. קלוקים core 450 memory 1320 כרטיס 7900gs של gainward. אין לי משוג מה הבעיה בכלל אולי מסך דפוק לא יודע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hwmenot,

8800: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik 9600: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik לפי מה שהבנתי ה8800 טוב יותר..איך זה שהוא כל כך זול? ההבדלים בינהם,במשחקים,משמעותיים? תודה..

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by Blabber,

אתמול התחדשתי לי בכרטיס שכזה, הכנתי פרופילים של idle ו gaming והוא עושה לפעמים underclock ל 500 gpu ו 750 memory (במקום 625 ו 993 בהתאמה). עכשיו,לפעמים הוא נמצא על המהירויות הראשונות, ולפעמים על שניות, השאלה היא האם הוא פשוט עושה underclock כשאין שימוש ב gpu או שמשהו דפוק?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. כותרת.. פשוט אף אחד לא רוצה לקנות ממני את המחשב בשלמותו אז אני רוצה למכור תכרטיס לבד..

• 3 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים