כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, שיריץ לי קצת משחקים וHD, עד שאני אחליף אותו. המפרט שלי הוא כזה: Abit Kv8 pro - ממה שהבנתי אני צריך לרכוש כרטיס AGP, אבל יש לו גם PCI.. אז לא יודע amd Athlon 64 2Ghz - לא להתבלבל, זאת ליבה אחת 1gb ram 20" LCD - 1600*1200 אני רוצה שהכרטיס: יוריד עומס מהמעבד שלי בצפיה בתכני HD יריץ לי HALO2 וCSS על רזולוציה כמה שיותר גדולה, שהרי אני עובד על 1600*1200 שיכיל חריץ DVI כמובן, ואני אשמח גם לVGA אבל זהו לא פרמטר קובע בשבילי. אשמח להצעות, אני כנראה ארכוש את הכרטיס מNewegg לארה"ב תודה, דורון ד.א יש מס על כרטיסי מסך?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאחר אינספור שמועות לגבי מצבה העגום של חברת נוידיה, מתחילים לצוץ סימנים אמיתיים אשר בוודאי יעוררו דאגה בקרב הלקוחות והמשקיעים... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8723&Itemid=1 http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/31/nvidia-790i-board-pulled-makers
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CF שני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים.... עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומים הייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובה על המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GT ועם כולם המשחק ריצד.. אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס... מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים? הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היה לי כרטיס מסך 260GTX וראו אחרי בדיקת הכרטיס בחנות נמצא שיש לו בעיות של חומרה, (ארטיפקטים וכל זה...)... עכשיו אני מקבל עליו זיכוי ורציתי כרטיס אחר, שמעתי שהכרטיסים של ATI טובים מאוד יחסית, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס שלהם מומלך כיום?, או חברה אחרת של כרטיסי מסך...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצורפים לינקים משני מקורות לגבי העתיד של NVIDIA , מעניין ? Goodbye NVIDIA nForce? ---> http://www.techpowerup.com/index.php?67327 http://techreport.com/discussions.x/15240
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב כנראה נדפק לי הכרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS TDH 640MB יש לי ארטפקטים אפילו ב DOS ועליית המחשב בביוס אפילו. כנראה שזה לא נובע מחום. האם זה יכול לקרות עקב ספק כוח חלש ? או עבודה עם ספק כוח שלא סיפק מתח יציב כל הזמן ? בכל מקרה לגופו של עיניין כנראה שאין כבר בשוק את הכרטיס שיש לי ויש לי אחריות של 3 שנים עליו כנראה שיחליפו לי לכרטיס מדגם אחר השאלה איזה כרטיס שווה ערך בביצועיו לכרטיס שלי וחייב להיות של חברת LEADTEK ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם NVIDIA 8600 GTS עובד עם טכנולוגיית AGEIA ? כי התקנתי את AGEIA אבל כאשר אני פותח אותו רשום : NO AGEIA Physx Processor Installed זה בתוית ה INFO של AGEIA מישהו יכול לעזור בזה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אני מחפש המלצה למי שמכיר בניו יורק לחנות מחשבים. בדקתי ב COMP USA הם כנראה סגרו את הסניפים שלהם בניו יורק. Circuit City ו Best Buy לוקחים מחירים דיי גבוהים. למישהו יש המלצה על חנות מחשבים טובה בניו יורק ? ההבדל במחירים הוא 170$ לעומת 970 ש"ח בערך 300 ש"ח הבדל. ואני מתכוון לקנות עוד כמה דברים כך שההפרש מתחיל להיות קריטי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת כרטיס מסך בתקציב של 300 עד 350 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים פשוטים ולא יותר מזה. אני מתלבטת בין שני כרטיסים: האחד: 8600GT magic 512MB GDDR2 (asus) השני: HD 3650 512 MB GDDR2 (Sapphire) שניהם Pci-express שזה מה שאני צריכה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על שניהם ומה עדיף מבינהם. או אם בכלל יש לכם הצעות נוספות בתקציב הזה בתודה, מורן.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי עוד מעט חוזר מניו יורק ואני מבקש ממנו שיקנה בשבילי כרטיס מסך שמה. דרישות: 1) משהו בחוזק של 4850 / 8800GT 2) שיכנס במארז סטדנרטי ולא במפלצת (בספק לגבי ה 8800GT) 3) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 4) אחריות בינלאומית של לפחות שנתיים! 5) משחק Bundled כלשהו, מעדיף COD4. 6) מתאם HDMI. תקציב (רשום בכותרת): 160$ לי ניראה שהכרטיס הכי משתלם הוא ה 9600GT של XFX: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150306 עדיף שיהיה ב newegg. תודה.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה דרייבר פועל הכי טוב לכרטיס שלי (יתאים מכול הבחינות ויעבוד בלי בעיות) הכרטיס: x1950pro .
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
פתחתי את הקופסא וראיתי את המדבקה (שאי אפשר לפספס) שאומרת לחבר את הכרטיס לספק. מכיוון שזה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, רציתי לדעת אם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך מחשב תוצרת LG, בגודל 17" הפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024 אם זה רלוונטי, הדגם המדוייק הוא FLATRON L1730S שאר המפרט לא אמור להוות בעיה, הספק יחזיק הכל, המעבד יהיה בהתאם וכו'.. רציתי לשאול, איזה כ.מסך מינימלי יניב תוצאות מקסימליות בהגדרות הגבוהות ביותר בכל המשחקים? אני מניח שלמסך כזה, אין צורך בכ.מסך דוגמאת HD4850 ואחד חלש יותר יניב תוצאות דומות ולכן אני כאן, לנסות לחסוך כסף תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין במחשב שישמש בין היתר למשחקים קלים. הוא מתלבט בין שדרוג הכרטיס המובנה ל-8400GS - בעלות 150 ש"ח, או לבין שדרוג הלוח ללוח עם כרטיס x1200/x1250 מה מבין האופציות האלו עדיף?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן P4 2.4C 1GB זכרון וכרטיס ענתיקה TI4200. הוא מחשב שני שיושב בסלון ומשרת אותי לשימושי סרטים מוזיקה וPRO EVOLUTION. PES 6 אני מריץ בכיף בלי בעיה, גרפיקה לא במיטבה אבל עוד בסדר. גם 2008 אני עוד מצליח לשחק, אבל זה בהגדרות הכי נמוכות אבל וזה כבר פחת מהנה. מה אני צריך לעשות כדי לשחק את ה 2008 ברמה גבוהה יותר באמת כמו שצריך? האם אני יכול להסתפק בשדרוג לכרטיס המסך (ואן כן איזה הכי מתאים למחשב שלי בתקן AGP? שלא יצור צוואר בקבוק) או שכל שדרוג מחייב גם מחשב חזק יותר?
-
- 53 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
זה הכרטיס: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2198 9600GSO. רק כמה שאלות: שמעתי שב OC הוא מגיע לרמה של 8800GT. האם אני אוכל בגרסא הזאת להמהיר אותו בלי לקנות מאוורר נוסף? ועוד שאלה - האם בכרטיס הזה גם כן יש את המנוע הפיזיקלי מובנה למשחקים שדורשים( שמעתי שבכל הכרטיסים החדשים של NVIDIA יש)? ושאלה אחרונה - האם יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
חבר אמר לי שלכרטיסי ATI Radeon צריך מסך HDMI ... זה נכון.? אני לא יודע אם יש לי מסך כזה HDMI יש לי שטוח 19 אינץ LG והוא שמן יענו CRT כל המסכים כיום מיוצרים ככה? מחכה לתשובות תודה
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה חזק יותר? זה ה3870.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 זה שני כרטיסי מסך יחד?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1355 ש"ח Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1433 ש"ח מה ההבדלים בין הדגמים (קירור / באנדל / משהו ?) או שסתם יש את ההפרש בין המחירים ?
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב,קיבלתי 2 מפרטים מחברות שונות עבור מחשב לעבודת רינדורים ב3ds max .תקציב של 4000 ש"ח מה אומרים המומחים? הצעה א':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון supertalent ddr2 4096 mb+ כרטיס מסך leadtek qurdro fx 570 הצעה ב':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון סמסונג ddr2 4 gb+כרטיס מסך geforce 8600gt 512 mb dvi pcix
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שימו לב סקירה חדשה עם הדרייבר החדש: http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0 גם ב 1920X1200, ערכת P45 נותנת ביצועים זהים ב 99% לאחיות הגדולות שלה. גם בקרייסיס. (שימו לב, מה שרלוונטי לנו זה X8/X8, הבדיקה של X4/X16 נועדה בשביל לבדוק מה ההבדל בין P35 ל P45 יהיה כאשר הם במצב זהה, כלומר PCI-e 1.1 נגד 2.0, אין לוח P45 שלא תומך ב X8/X8)
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי 4850 והתקנתי את הדרייבר החדש 8.7 וכשאני נכנס למשחק(לצורך העניין HEROES V) יש כמו מין שיבושים בתמונה כאילו זה סרט ישן לא היו לי את הדרייברים הקודמים ולא ניסיתי אותם אז אני לא יודע אם זה אשמת הדרייבר, הטמפ' ב GPU-Z היא 65 מעלות בלי ששיניתי בפרופילים כלום, הרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage וזה נתן לי 6107 נק' לכרטיס המערכת שלי בצד, מודה לכל העוזרים,
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-