כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
פתחתי פה לפני כמה ימים נושא ולא כל כך התעניינתם בו , אז עכשיו אני ישאל שוב. אחרי שראיתי היום את ה 4870x2 והבנתי שהוא כל כך מטורף שבשביל השימושים שלי ( משחקים בסיסיים , צפייה בסרטים ) אין בו צורך. יש לי מסך 22אינץ עם רזולוציה של 1680*1050 , אני רוצה לקנות כרטיס שכנראה אעביר אותו גם למחשב בחדש שלי שאני יקנה בהמשך , יש המון כרטיסים בשוק , זה מבלבל. מה לעשות ? **יביאו לי את הכרטיס מארה"ב**
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/16/ati-nvidia-lucidlogix החברה LUCID הישראלית מפתחת מנוע אשר יגרום לכרטיסים של ATI לעבוד עם כרטיסים של NVIDIA נשמע מבטיח.. לעמוד הראשי מייד ;D http://www.lucidlogix.com
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שנראה לי ולפי שקראתי באתר שלא צריך מה אתם אומרים מה אני צריך להחליף כדי שה4870 יתפקד במלוא פוטננציאל תקציב 3000 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אני מחפש מספר דברים 1) תוכנה שתאפשר לי לעשות FLASH איכותי לBIOS של ATI 2) את ה BIOS עצמו, אחד איכותי שמכיל OC נחמד, בלי שינוי מתחים, ושיאפשר לקבל את ATI כבר כמו שאני אשים אחרי CC, כלומר 790 או 800 וזכרונות על 1100 3) לקבוע מהירות דרך הBIOS! ראיתי שיש מקומות ברשת שיש BIOS שנותנים שבברירת מחדל במקום שהוא יעבוד על איזה 20 או משהו כזה המאורר, שיעבוד על 40 או 50, ושבעומס יעלה להרבה יותר (אם כבר עושה OC אז חייב יותר מהירות למאורר) 4) שכל הדברים האלו יעשו עבור מערך CF - CROSS FIRE, ככה שלא תהיה בעיה מקווה שזה מספיק ותוכלו לעזור לי בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מקודם את ה- ASUS MW221C.... אני מאוד מרוצה, (במיוחד לאחר העברת הצבע ל- sRGB) חדות מעולה וסרטים ומשחקים נראים ממש טוב. "בעיה" (או לא בעיה, בשביל זה אני כאן) אחת היא מין "פס אור" בתחתית המסך... מה שמוזר זה שזה לא כמו זליגת אור מקצה המסך אלה טיפה מעל, פשוט פס באמצע... האם להחליף את המסך בשביל זה או שאין מה להיות מודאג וזו תופעה נורמאלית? (הדבר היחיד בגללו אני שואל הוא בגלל שזה לא מתחיל מקצה המסך למטה) http://www.siz.co.il/up.php?i=qttzroyinzz0.jpg **** עריכה - מצטער הייתי בטוח אני בפורום מסכים, אשמח אם תעבירו**** תודה מראש, עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה הם הטמ"פ הסבירות והטובות לעבודה במאמץ במשחקים עם הכרטיס הנ"ל? אני כרגע עם אוברקלוק 650 לליבה + 800 זכרונות במנוחה - 49-50 במאמץ - 66-7. רציתי להריץ יותר את הכרטיס אבל אני קצת חושש שזה יגרום להריסת הכרטיס בגלל החום, מומלץ לא לעבור את ה 70 מעלות?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דבר ראשון אם אתם רואים שגיאות כתיב זה אולי בגלל שלכותב של חבלות ביידים מההתקנה , מקווה שיעניין אתכם לא מזמן החלטתי שאני רוצה קירור חדש לכרטיס הפשוט שלי אז התיעצתי קצת בפורום וקראתי קצת כתבות והחלטתי שאני הולך על AC accelero S1 מתאים לכרטיסים: 9600GT 8800GT\S HD3800 HD3600 X1800 X1900 לא חשבתי הרבה לקחתי את הויזה הזמנתי מהאינטרנט הקיבלתי אותו היום במעטפה.... באריזה קיבלתי את גוף הקירור, את שני המאווררים שמתחברים אליו (turbo module) , ברגים, גופי קירור קטנים בשביל ה voltage regulators אני ממש לא יכול להתעלם שגוף הקירור הזה הוא פשוט ע-נ-ק-י הוא בקושי נכנס למארז, הייתי צריך לנתק כמה כבלים ולחבר אותם בחזרה אחרי שהתקנתי את הכרטיס עם הקירור אלו הן התוצאות הק…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה המפרט הקיים שלי: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz Gigabyte GA-945GC-S2L Kingston CL5 667Mhz 2x1GB Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 DX10 2xDVI GYRO 520W PS LG Super Multi DVD\CD Rewriter GSA-4167B Case-Thermaltake sopranoDX מין הסתם המטרה של הכרטיס מסך היא משחקים צריך המלצה לשידרוג כרטיס מסך טוב של NVIDIA!!!
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב הנוכחי שלי לפני כשנתיים ואני רוצה להחליף את כ.המסך שלי (7300GT) לכרטיס שיאפשר לי להריץ כל משחק שקיים בשוק בצורה טובה (ברזולוציה ובאיכות תמונה גבוהה). מה שאני רוצה לדעת זה האם המפרט הנוכחי שלי יאפשר לי להשיג זאת רק ע"י החלפת כ.המסך או שצריך להחליף גם את המעבד ( או את כל המחשב)? במידה ויש צורך רק בהחלפת כ.המסך אז איזה כרטיס מומלץ עד 1200 ש"ח , ובמידה וצריך להחליף את המעבד האם ה 7200 יעשה את העבודה? מפרט נוכחי: מעבד - E6300 לוח - Gigabyte - 965p ds3 v.1 זכרון - 2G , 667MHZ תודה
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם: למשחקים כמובן! twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc 256mb ddr3 pcie או pine xfx nvidia geforce 9500gt 512mb dd3 pcie או twintech nvidia geforce 9500gt 512mb ddr3 pcie? תעזרו לי בבקשה זאת תיהיה השאלה האחרונה ואז לסגור את הנושא!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הערב אני טס לארה"ב ומתכוון לקנות HD4850 של חברה בשם VISIONTEK. http://www.circuitcity.com/ccd/Search.do?c=1&searchType=user&keyword=4850&searchSection=All רציתי לשאול אם מישהו שמע על החברה הזאת, או אם יש המלצה אחרת לכרטיס מסך באותו תקציב (200$) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, מפרט TDG1001 AMD Value Game PC 5000: * CPU (מעבד): Athlon X2 5000 * Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI * Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB * Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB * Graphics (כרטיס.מסך): ATI ASUS HD3200 + ASUS HD3450 256MB * Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW * Case (מארז): Recom Blackdraft ATX * Power Supply (ספק כוח): Recom 450W * OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה): Vista Premium 32bit + Norton Nis2008 * מחיר סופי כולל מע"מ: 2,499 ש"ח מפרט כזה (בדגש במיוחד על הכרטיס מסך), יסחוב משחקים קלים ופופולאריים? (fifa, sims וכו') אני מתכוון לעוד שנה שנתיים (sims3, fif…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעלה כאן נושא שאותו אני חוקר כבר די הרבה זמן ויש לי היסטוריה די ארוכה ועגומה בכל הנוגע אליו. אני פותח את הנושא בפורום זה על סמך המסקנות שעלו בכל מני בדיקות שעשיתי שכיוונו אותי לכיוון כרטיס המסך ופחות לכיוונים של בעיות תוכנה/מערכת הפעלה. אז ככה.. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמאפייניו הראשיים: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L P35 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon HD3650 DVI-I 512MB DDR2 (לאחר מכן הוחלף ל- Gigabyte 8600GT 256 DDR3 על כך בהמשך..) שמח ומאושר, הרכבתי את המחשב והתקנתי XP. אחרי ההתקנה של כל הדרייברים והמקודדים הרצתי סרט AVI. התוצאה היתה מפתיעה, לרעה! משום מה, כשניגנתי סרטים באיכות "נמוכה" (640 פיקסלים על 272 פיקסלים), כשכרטיס המס…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כמובן שאני מחכה לקושחה החדש של המסך אבל שיגיע ישר אקנה מסך + מחשב אני מחפש כרטיס/ים משהו בסביבות 2000 שקל כי לרוב במשחקים אשתמש בקונסולה לכן לא ארצה להשקיע על כרטיס יקר בטרוף כי נמאס כבר שיוצא כרטיס כל כמה חודשים
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לדעתכם האם זה פקרטי לשלם כ"כ הרבה כסף עבור כרטיס HIGH-END כאשר אפשר לרכוש כרטיס MID\MID-HIGH שנותן כמעט את אותם הביצועים לרוב בהפרש גבוה מאוד של שקלים? כידוע שוק כרטיסי המסך מתקדם מאוד מהר מבעבר וקצב התחלופה של חומרה הוא מאוד גבוה. פעם זה היה עיניין של שנתיים כיום זה עיניין של מתחת לחצי שנה. לכן השאלה היא האם שווה באמת להשקיע כ"כ הרבה בשביל כרטיס כה חזק שלא יחזיק הרבה זמן? זהו דיון פתוח אז לכן תשמרו על שפה נאותה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום אני עוד מעט קונה מחשב ויש לי אפשרות לקנות את ה9800X2 ב1600 שזה מאתים ש"ח יותר מה4870 אז רציתי לדעת עם איזה כרטיס אני אוכל להשאר הכי הרבה זמן בלי החלפות כלומר מי מהם יותר חזק? חום וצריכה לא אכפת לי.... מסך או 19" או 22 רחב
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, השבוע צריך להגיע אליי BFG NVIDIA GeForce 9800 GX2 OCX 1GB PCIe 2.0 רציתי חוות דעת אליו ומה המחיר שלו בארץ אני מקבל אותו חינם מחבר שיש לו חנות מחשבים במיאמי הוא קונה אותם בגרושים לעומת פה רציתי לדעת מה עם המחירים שלהם ועם אני ירגיש הרבה הבדל לעומת הכרטיס שלי 8800gt oc2 תודה
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה ההבדל והאם אפשר להתקין כרטיס PCI-E 2.0 על לוח עם PCI-E X16 ? תודה לעוזרים מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו הביא לי דרייבר לכרטיס מסך שלי יותר עדכני וזה מחק את הקודם וזה גם לא היה מתאים אז אין לי דריבר בכלל במחשב עכשיו לכרטיס מסך והורדתי מלא גירסאות וכלום לא עבד הוא רשם לי בסוף ההתקנה : "setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. setup will now exit. " הורדתי את הגירסא שאני צריך ..פשוט הכל בתוכנה "everst" שהדרייבר שאני צריך זה: http://www.siz.co.il/my.php?i=5zuyniwmymmw.jpg וגם זה לא עבד בקיצור אני לא יודע ממש מה לעשות הכרטיס מסך כבר שבועיים לא עובד אי אפשר משחקים במחשב אי אפשר ממש כלום רק אתם יכולים לעזור הכרטיס מסך :msi radeon 9550 מערכת הפעלה ווינדוס XP חברה של הכרטיס מסך זה :ATI תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-