כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
וכש4850 כבר לא יספיק להוסיף לו עוד כרטיס או שפשוט לקנות כרטיס חדש כש4850 יתיישן?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אחרי בדיקות והתלבטויות ארוכות החלטתא לבחור בין 2 כרטיסים שעונים לתקציב ולדרישות שלי. Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ או Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB DDR3 600MHZ/1800MHZ איזה יותר חזק ומהיר? עושה רושם שה9600GT אלפא דוג מה דעתכם? איזה נוטה פחות להתחמם תחת עומס או שימוש ממושך?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס מנועה והם טרם החזירו לי תשובה האם זה נורמלי. מישהו יודע מה פשר הסימונים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי ATI 1800GTO שהיה בזמנו ברמה בינונית ומעלה, זה היה לפני שנתיים. זה היה הכרטיס הראשון של ATI שרציתי לנסות אחרי NVIDIA שיהיה לי לפני. הגיע הזמן לשדרג כנראה ויש לזה כמה סיבות. ATI 1800GTO הוא בריא רק בחורף כי הוא מגיע לי ל 80 מעלות בעת עבודה מאומצת ואני חייב להחזיק את ה FAN DUTY על 100% כדי להשאיר אותו בסביבות 80 מעלות :-\ למה NV 8600GT אתם שואלים זה כדי שהמחשב לא יהיה לי ל BOTTLE NECK כיון שיש לי מפרט הבא: Asus P5WD2 Premium 2048 MB DDR2 667 DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz ATI Radeon X1800 GTO R520 המליצו לי על NVIDIA 8600GT כי הוא מתאים למפרט שלי, לקחת את הדגם הכי חדיש לא יעשה צדק למחשב. אני אשמח לשמוע המלצות שלכם בענין.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס הוא Twintech nvidia geforce 9800gt xxt 512m oc pcie 650MHZ/200MHZ הוא עולה 730 שקל ב FOXPC מה אתם חושבים על הכרטיס?איך הוא בהשוואה ל 4850 רגיל בלי OC
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
ראיתי שיצאה הגירסה של 1G ב300 שקל יותר מהחצי ג'יגה. האם שווה לקנות את ה1G? שיפור משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעלה כאן נושא שאותו אני חוקר כבר די הרבה זמן ויש לי היסטוריה די ארוכה ועגומה בכל הנוגע אליו. אני פותח את הנושא בפורום זה על סמך המסקנות שעלו בכל מני בדיקות שעשיתי שכיוונו אותי לכיוון כרטיס המסך ופחות לכיוונים של בעיות תוכנה/מערכת הפעלה. אז ככה.. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמאפייניו הראשיים: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L P35 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon HD3650 DVI-I 512MB DDR2 (לאחר מכן הוחלף ל- Gigabyte 8600GT 256 DDR3 על כך בהמשך..) שמח ומאושר, הרכבתי את המחשב והתקנתי XP. אחרי ההתקנה של כל הדרייברים והמקודדים הרצתי סרט AVI. התוצאה היתה מפתיעה, לרעה! משום מה, כשניגנתי סרטים באיכות "נמוכה" (640 פיקסלים על 272 פיקסלים), כשכרטיס המס…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן שנה וחצי והמפרט שלו הוא כזה מעבד אינטל 6600 דאול קור זיכרון דאול 2 גי'גה לוח אסוס p5b - delux ספק כוח קרואסר 520 וואט אני רוצה לקנות את הכרטיס הכי חזק שיתאים למחשב שלי חשבתי על הGTX 280 וגם על הראדון החדש (4870) אבל אני לא יודע מי מהם יותר חזק בקיצור מה הכרטיס הכי החזק שקיים היום והאם הוא מתאים למחשב שלי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את HD 4870X2 המסך שיש כרגע ברשותי הוא מסך CRT "19 של סמסונג שתומך ברזולוציה של 2048X1536 האם שווה להשקיע בכרטיס כפול שך 4870 או ביחיד ביחס לרזולוציה????????? תודה לעונים :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה ואולי מישהו מכם יכול לעזור לידידה שלי יש כרטיס מסך GFORCE 6800GS/XT בתקן AGP לאחרונה היה לה דרייבר ישן לכרטיס היא לא זוכרת איזה. היא כמו כן משחקת בעולם הוירטואלי "SECOND LIFE " לאחר העידכון של הגירסה החדשה של הדרייבר (175.19)המחשב וכן המשחק לא מזהה את סוג הכרטיס וכן נותן מסכים כחולים לפני יומיים הצעתי לה לנסות לעשות ROLE BACK לדרייבר מוקדם יותר (169.21)ו( 163.75 ) שום דבר לא נראה עוזר והיא לא מצליחה לעבוד איתו. היא קיבלה 12 פעמים מסכים כחולים לאחר חזרה ל175.19 היא הצליחה להיכנס וזה עובד אבל זה דורש ממנה לעשות ניקוי CACHE כל יום עכשיו להלן המפרט שלה : CPU: AMD (Unknown model) (2411 MHz) Memory: 2048 MB OS Version: Microsoft Windows XP …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה עדיף directx 10 או להישאר בXP עם 9? מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך.. תודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה להביא כבר את המחשבב ופשוט שיגעתם אותי פהה. תגידו לי פעם אחתת ולתמיד . מה כדאי לקנות ? ריידון או ניבידיה ? HD4850 או 8800GT ? תודהה
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין 8400 8500 ו8600 של Geforce. ואם מציעים אותו דגם אבל אחד אם מאוורר והשני בלי (כלומר רק אם צלעות קירור) האם יש הבדל בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קניתי אותו ביין הראשונים כשהוא עוד נמכר עם הבאג בביוס שלו שהמאוורר של הגוף קירור לא מגביר את המהירות במאמץ.. איך מסדרים את זה? (נ"ב כרגע אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להגביר אותו כל פעם לפני משחק)
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לפי ביקורות שהתפרסמו ברחבי הרשת, נראה שמערך CF של שני כרטיסי HD4870X2 לא תורם משמעותית לשיפור החוויה הגראפית של המשחקים השונים. בכל הביקורות שראיתי הבחנתי כי כמות המשחקים בהם ל-CF עליונות ברורה בהשוואה לשאר הכרטיסים היא נמוכה מאוד, ולפעמים כרטיס אחד בודד (2 ליבות) גובר על 2 (4 ליבות). כמובן שבכל ביקורת מערכת הבדיקה הייתה שונה, אך בכולם נראה כי הפוטנציאל המפחיד שקיים ב-4 GPU's אינו מתממש. השאלה שלי למה? צוואר בקבוק? נאמר ב-GURU3D כי ישנו צוואר בקבוק שנוצר (השתמשו ב-E8400). באתרים אחרים השתמשו ב-Q9770, ועדיין לא הורגשה עליונות מטורפת. דרייברים? האם הדרייברים הם אלה שמכשילים את ארבעת הליבות לפרוץ במלאכת חישוב מטורפת? תמיכת המשחקים? אולי המפתחים צריכים לתכנת את המשחק שיידע לה…
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את מהירות המאוור של הכרטיס ואני לא מצליח קראתי מדריכים ולפי מה שהבנתי אני צריך להיכנס לפרופיל שבהגדרות של הכרטיס ולערוך פרופילים לכרטיס והבעיה שאני לא מוצא את התיקיה שיצרתי לה את הפרופיל, אני צריך שתסבירו לי בבקשה כי הכרטיס חם מאוד ואני לא מבין איך לעלות את המהירות של המאוורר... בבקשה תעזרו לי תודה....
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב הנוכחי שלי לפני כשנתיים ואני רוצה להחליף את כ.המסך שלי (7300GT) לכרטיס שיאפשר לי להריץ כל משחק שקיים בשוק בצורה טובה (ברזולוציה ובאיכות תמונה גבוהה). מה שאני רוצה לדעת זה האם המפרט הנוכחי שלי יאפשר לי להשיג זאת רק ע"י החלפת כ.המסך או שצריך להחליף גם את המעבד ( או את כל המחשב)? במידה ויש צורך רק בהחלפת כ.המסך אז איזה כרטיס מומלץ עד 1200 ש"ח , ובמידה וצריך להחליף את המעבד האם ה 7200 יעשה את העבודה? מפרט נוכחי: מעבד - E6300 לוח - Gigabyte - 965p ds3 v.1 זכרון - 2G , 667MHZ תודה
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על ספק גנרי של 450 W.. מי עדיף? איפה הגרפיקה יותר טובה? 4850 יעבוד עם ספק כזה?
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את ה ACCELERO S1 על הכרטיס שלי (אפילו פתחתי ת'רד על זה) והתחלתי לעשות OC.... 8) אני משתמש בתוכנה EVGA PRECISION כי מצאתי אותה נוחה.... כבר נראש אני אומר שהטמפ' הם לא האישו פה כי אני נשאר על טמפ' נמוכה גם המאמץ הכי גדול ב OC הגעתי לשעונים של 666 CORE 1620 SHADER 1010 MEMORY אבל אני רוצה עוד.... אני לא מצליח להגיע ליותר מזה... נגיד אם אני יקח את ה CORE ל 700 וישחק קצת, CRYSIS כי זה הכי טובעני... המחשב פשוט יקפא במקום ואני אצתרך להפעיל אותו מחדש... אולי יש איזושהי פעולה שאני צריך לבצע בביוס ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 945GZM-S2 יש לי סלוט של pci express 16. ספק כוח 500 וואט. היום יושב שם 8500GT. (מעבד dual core 3.2ghz וזיכרון 4GB ומשתמש בויסטה אולטימייט 32BIT SP1) אני לפני שדרוג כרטיס מסך אני רוצה את: Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ (אגב האם המעבד הזה נוטה להתחמם יותר מדי? יש לי 3 מאווררים באיכות בינונית פלוס...) הוא צריך 400 וואט מינימום ככה שזה לא הבעיה. העניין הוא שהוא צריך סלוט PCI-E 2.0. האם הוא מתאים למחשב שלי? מה ההשלכות של הסלוט השונה? נ.ב האם כדאי לקנות את ה9600GT XT OC EDITION 512MB DDR3 700MHZ\1900MHZ? גם הוא PCI-E2. מה יותר חזק? לא אכפת לי להוסיף את העוד 100 שקל לזה שרשמתי למעלה... חשבתי גם על 48…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Crossfire HD4850, ויש לי בשני הכרטיסים כאילו בכל אחד 2 חיבורי DVI, ובאמצע חיבור שנראה כמו PS2, אפשר לדעת מזה החיבור הזה ולמה הוא משמש? תודה.
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול, אם אני קונה 2 כרטיסי nVidia זהים(כדוגמת 9600gt), אז יש לי SLI? אם לא, יש הבדל בין קנייה של 2 כרטיסים לבין קניית SLI? (מבחינת ביצועים, מחיר, וכו') נדב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-