כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצות לכ. מסך מקצועי שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית תקציב עד 2000
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף 9800GTX+ או ה- HD 4850 של ATI מבחינת ביצועים , חום ומחיר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מעבד E8400 לוח אם עוד לא יודע (פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם..), בכל מקרה לוח אם סביבות 500-600 שקל. איזה כ. מסך אתם ממליצים? חשבתי על ה Gigabyte nVidia Geforce 9600GT אבל אז מישהו אמר לי שעדיף לי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe שעולה פחות והוא אמר שזה יותר טוב.. איזה מהם עדיף? Gigabyte לא יותר טובה מ Palit? ה Palit הוא DDR3? ועוד דבר אחרון, באיזה מקום אחד יש גם 9600 Silent, מה זה אומר, שהקירור יותר טוב? (זה תוספת 50 שקל - משתלם, זה רק ב KSP, באייבורי לא ראיתי את זה, יש את זה גם שם, כי אני הולך לקנות באייבורי למרות מה שאומרים עליה?) תודה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מעניין אותי האפשרות הבאה. שילוב CROSSFIRE של כמו TRI WAY בעצם 4870X2 שזה שני 4870 ולזה להוסיף 4870 רגיל מה דעתכם? אפשרי? האם DRIVERS יתמכו בזה? והאם יתן שיפור ביצועים בכלל במשהו?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי 4870, שמתי לב שמשחקים מסויימים מבקשים להתקין את התוכנה, ואם אני לא מתקין אותה ( לא תומך ) המשחק לא עולה... ואם אני כן מתקין אותה המשחק דווקה כן עולה... השאלה אם כדאי לי לעדכן גירסאות של התוכנה ( כי זה לא תומך לעזאזל ) ???
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן חברים...בקשה מוזרה הא? בכל אופן,העניין הוא שיש לי מחשב ישן בבית,אחד שלא שווה שדרוג או משהו כזה וכל מה שצריך מהכ.מסך זה שיראה תמונה על המסך של המחשב. אני מנסה עד כמה שאפשר לקנות כ.מסך כזה מאחר ובתור התחלה זה איזה 150 שקל וממש חבל לי להשקיע את זה על מחשב ישן שאין דרישות בכלל מהכ.מסך. אם במקרה למישהו מכם יש כ.מסך PCIE ישן (לא משנה כמה ישן,העיקר שעובד ושקימים לו דריברים מן הסתם) שהוא לא צריך/עמד לזרוק אני ממש אשמח אם תוכלו לתרום לי אותו. אני צריך אותו די בדחיפות לכן אין לי זמן למשלוחים בדואר או ליסוע רחוק לקחת אותו לכן מומלץ שזה יהיה מאזור חיפה/הקריות.. אין לי בעיה לתת חצי מזרק של משחה טרמית AC5 אם זה ידרבן אותכם קצת
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
RBE היא תוכנה לעריכת BIOS של כרטיסי ATI מבית techpowerup. רציתי לדעת צריך לעלות גם מתחים? חשבתי על לעשות 800 ו1100 ובכל השאר לא לגעת ולאפשר בתוכנת CCC שיהיה אפשר להגיע ל900 ו1200 (או משהו כזה) מה דעתכם? מישהו ניסה ? אני מדבר על שימוש בתוכנה RBE לערוך את הBIOS. (וראיתי שיש שם עוד דברים, אם מישהו מוכן להסביר, לדוגמא נושא של מאוררים וכו') בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אז ככה: איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך בנצ'מארקים ל 4870X2, 4870, 4850X2, 4850, GTX 260 GTX 280 תודה למי שיעזור! שבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 8500 gt ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה עם כבל s-video ל-rca ואני מצליח, רק שאי אפשר לראות בטלוויזיה בדיוק את אותה איכות שרואים במחשב\ כאיילו במחשב אני רואה רגיל ובטלויזיה אני רואה איכות ממש גרועה.. אז אני רוצה שזה יהיה הפוך.. איך אני גורם לזה?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA... מה לעשות? איך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שיש מצב שEnemax Liberty 400W יסכוב את הכרטיס הזה? או שזה ממש נשמע כמו בדיחה ?
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות על הכרטיס מסך HD4850 1. הכרטיס יריץ לי משחקים כבדים וחזקים על הכי גבוהה [high] כמו המחשקים האלה: crysis, cod4,Diablo ועוד משחקים כבדים מהסוג הזה. 2. יהיה לי מסך 22' אז הכרטיס יהיה בסדר עליו, כאילו הגרפיקה תיהיה בסדר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן HTPC עבור אבא שלי, שאחת מדרישותיו היא שהמחשב יתמוך ב-1080/24p (כלומר ב-24 הרץ/fps). כמעט וננעלתי על כרטיס האונבורד ב-790GX כמו כולם, עד שקראתי נושא בפורום של AVS בו נטען כי גם הכרטיס הזה ואפילו ה-4850 אינם תומכים ב24p מלא, ומגמגמים כשמנסים לנגן תוכן כזה. לטענתם, רק כרטיסים מסדרת 9xxx עושים זאת ללא גמגום... האם למישהו בפורום יש ניסיון עם הצגת תוכן ב-24 הרץ עם או בלי גמגום? נ.ב שאלה לא קשורה (כדי לא לפתוח 2 נושאים) - מה הגובה (במילימטרים) של כרטיס הטלוויזיה Hauppauge 150? האם הוא יכנס במארז Low-Profile? תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כשקניתי כרטיס סיכרון RAM אמרו לי שהמחשב שלי לא יכול לקלוט סוג מסוים ומעלה של כרטיסי RAM. אבל עכשיו יש לי כרטיס מסך 6600GT ואני רוצה לדעת אם שדרוג שלו ליותר גבוה יכול להוות בעיה למחשב? או שהוא לא יקלוט או שיצור בעיה במערכת או משו? או שאין בעיה וכרטיסי מסך לא מושפעים מהמערכת הכללית? הנה מה שאני מחפש לקנות: (אם אתם יכולים רק להגיד לי אם זה כרטיסים טובים..) http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6035 http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=44404&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי התקנתי אתמול ויסטה ועכשיו כשהכרטיסי מסך מחוברים כקרוספייר התצוגה בסדר עד שהלוגו של ויסטה אמור לעלות ואז המסך נכבה. אם אני מחבר את המסך ישירות לכרטיס מסך אז הכל עולה ואז אני יכול לחבר את הכבל של הקרוספייר וזה מזהה את החיבור. מה עושים?? מפרט בצד תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל, ואיזה כרטיס יותר שקט????? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 או זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3619 או שיש לכם משהו ממולץ אחר בתחום המחירים האלה... תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
x1950pro vs hd3650ddr2 x1950pro vs hd3650 ddr3 תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA..אבל ברצוני גם להתקין DRIVER CLEANER 3 ע"מ למחוק באופן מוחלט את שאריות הדרייברים הקודמים. ניסיתי להתקין DRIVER SWEEPER, שמשום מה מסרב לפעול על WIN VISTA...לכן אני רוצה לנסות DRIVER CLEANER...הבעיה היא שאני לא מוצא קישור \ ו\או הורדה של התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות ללוח MSI 925X Neo Platinume בלי התחשבות במחיר. ומה ההבדלים בין הסלוט PCI-Express שלי לעומת גרסא שניה, האם אני יכול לשים כרטיס מסך שתומך בגרסא 2 בלוח שלי?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/4870-quadfire-machv,video-295.html יאאמי
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-