עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EITANPP0,

יש לי כמה שאלות על הכרטיס מסך HD4850 1. הכרטיס יריץ לי משחקים כבדים וחזקים על הכי גבוהה [high] כמו המחשקים האלה: crysis, cod4,Diablo ועוד משחקים כבדים מהסוג הזה. 2. יהיה לי מסך 22' אז הכרטיס יהיה בסדר עליו, כאילו הגרפיקה תיהיה בסדר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ofer_shm,

מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל, ואיזה כרטיס יותר שקט????? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 או זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3619 או שיש לכם משהו ממולץ אחר בתחום המחירים האלה... תודה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by Toxin II,

אהלן... אני מעוניין להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA..אבל ברצוני גם להתקין DRIVER CLEANER 3 ע"מ למחוק באופן מוחלט את שאריות הדרייברים הקודמים. ניסיתי להתקין DRIVER SWEEPER, שמשום מה מסרב לפעול על WIN VISTA...לכן אני רוצה לנסות DRIVER CLEANER...הבעיה היא שאני לא מוצא קישור \ ו\או הורדה של התוכנה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by dingo888,

יש לי כרטיס מסך geforce 8500 gt ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה עם כבל s-video ל-rca ואני מצליח, רק שאי אפשר לראות בטלוויזיה בדיוק את אותה איכות שרואים במחשב\ כאיילו במחשב אני רואה רגיל ובטלויזיה אני רואה איכות ממש גרועה.. אז אני רוצה שזה יהיה הפוך.. איך אני גורם לזה?

5. Started by liorsn,

Gigabyte Geforce 8800GT 256 mb

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. יש לי בעיה אז ככה: איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  7. שלום ברצוני לבצע CF היבריד של 3200 (הכרטיס OB) ושל 3650 (כרטיס חיצוני) עד כמה תוספת ביצועים אני אקבל. אם אפשר גם קישור לסקירה...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איך מגדירים בדרייבר של NVIDIA שיהיה במשחקים AFx16? סיבה(אם זה מעניין אתכם): אני רוצה שב-CALL OF DUTY 4 יהיה AFx16, ואולי בעוד כמה משחקים בעתיד. ולמה ב-CALL OF DUTY 4 אפשר להגדיר AA עד x4, אי אפשר להגדיר שזה יהיה גבוה יותר.

9. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות ללוח MSI 925X Neo Platinume בלי התחשבות במחיר. ומה ההבדלים בין הסלוט PCI-Express שלי לעומת גרסא שניה, האם אני יכול לשים כרטיס מסך שתומך בגרסא 2 בלוח שלי?

10. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3446 מה אתם אומרים עליו יש לו קירור טוב ?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם לדעתכם יש בעיה כלשהי עם הכרטיס, או שהבדיקות שהן לא CPU TEST גם מושפעות מהמעבד? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

לא משנה על איזה הגדרות אני אשים בכל זאת ירקטע... הדרייבירים שלי הם 8.6... משהו יודע מה הבעייה?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by mj23,

מה המצב אנשים קניתי לפני חודשיים משו כזה ת 4870 512 מגה ולא שאני מתלונן או משו כל המשחקים עובדים על מקס+פילטרים בלי שום בעיה אבל עדיין יש לי תתחושה הזאת שהדריברים פשוט מעקבים תכרטיס שלי מלפרוץ את כל הכוח שיש לו כאילו לא יודע הרגשה מוזרה כזאת אז רציתי לשאול עד כמה באמת ההרגשה הזאת נכונה כאילו עד כמה הדריברים משחקים תפקיד והאם בעתיד הקרוב אני יוכל להנות מיותר כוח מהכרטיס שלי בגלל הדריברים?!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כשקניתי כרטיס סיכרון RAM אמרו לי שהמחשב שלי לא יכול לקלוט סוג מסוים ומעלה של כרטיסי RAM. אבל עכשיו יש לי כרטיס מסך 6600GT ואני רוצה לדעת אם שדרוג שלו ליותר גבוה יכול להוות בעיה למחשב? או שהוא לא יקלוט או שיצור בעיה במערכת או משו? או שאין בעיה וכרטיסי מסך לא מושפעים מהמערכת הכללית? הנה מה שאני מחפש לקנות: (אם אתם יכולים רק להגיד לי אם זה כרטיסים טובים..) http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6035 http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=44404&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asf,

שלום לכולם אני חדש בפורום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לחיבור כמו שבתמונה המחשב ישן ולכן אני לא מחפש השקעה גדולה ושיתאים למסך רחב יש בירשותי מסך מיסוג samsung 2243 תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הכרטיס ישמש בעבור מחשב עם מסך 22" המשתמש אינו גיימר, אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים כמה שיותר טוב. תודה.

17. אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי בשום משחק נימעס לי ואני מחפש כרטיס בתווך המחירים שציינתי קודם כל אני אוהב לשחק על גרפיקה בינונית עד גבוה ועם 30FPS לפחות. עם פילטרים בלי זה ממש לא משנה לי. מה שאני מצפה מי הכרטיס שיהיה בעל קירור פאסיבי עדיף עם אין אז אקטיבי ושכמובן הכרטיס יוכל להריץ תמשחקים הבאים COD4 - GRID - GTA4 קריסיס לא נכלל פו ביגלל שזה סתם משחק מעפן ועוד דבר שאני לא מבין זה כמות הזיכרון כמובן שהכרטיס צריך להיות מצוייד ב256MB זיכרון של GDDR3 לפחות ועד 512MB של GDDR3 ופו הבעיה יש לי מסך 19 LCD והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280X1024 וביגלל זה אני לא יודע עם256MB יספיקו לי או שכדי לקחת 512MB למסך כזה ? עכשיו אינה המערכת שלי למטה מבקש עזרה רק מי האנשים שבאמת מבינים בתחום …

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. אהלן חברים...בקשה מוזרה הא? בכל אופן,העניין הוא שיש לי מחשב ישן בבית,אחד שלא שווה שדרוג או משהו כזה וכל מה שצריך מהכ.מסך זה שיראה תמונה על המסך של המחשב. אני מנסה עד כמה שאפשר לקנות כ.מסך כזה מאחר ובתור התחלה זה איזה 150 שקל וממש חבל לי להשקיע את זה על מחשב ישן שאין דרישות בכלל מהכ.מסך. אם במקרה למישהו מכם יש כ.מסך PCIE ישן (לא משנה כמה ישן,העיקר שעובד ושקימים לו דריברים מן הסתם) שהוא לא צריך/עמד לזרוק אני ממש אשמח אם תוכלו לתרום לי אותו. אני צריך אותו די בדחיפות לכן אין לי זמן למשלוחים בדואר או ליסוע רחוק לקחת אותו לכן מומלץ שזה יהיה מאזור חיפה/הקריות.. אין לי בעיה לתת חצי מזרק של משחה טרמית AC5 אם זה ידרבן אותכם קצת

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי כ.מסך 88GT של SPARKLE עם קירור סטוק, לא עבר OC מעולם. בהתחלה הכרטיס פעל מצויין. לאט לאט, עם הזמן (משהו כמו חצי שנה יש לי אותו, מתוך שנה אני חושב של אחריות) הרגשתי שהביצועים שלו יורדים. ולא בגלל משחקים חדשים, באותם משחקים. למשל בהתחלה, הייתי משחק COD4 על רז' של 1280X1024, עם כל ההגדרות על מקסימום וכו', המשחק רץ, ללא קרטועים, ללא ירידות FPS, פשוט רץ חלק, כמו קונסולה. עכשיו (אחרי פרמוט והתקנה של כל הדרייברים החדשים) אני משחק על COD4, עם אותה רז' על אותן הגדרות, המשחק פועל בסביבות ה 15FPS. אפילו שאני מוריד הגדרות, ש 80% מההגדרות על מינימום או מכובות בכלל, המשחק רץ על מקס' של 20FPS. הלכתי לחנות, ביקשתי מהם להחליף לי בגלל שהוא לא פועל טוב. הבאתי להם את המחשב שיבדקו, והם א…

• 70 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by BeN-T,

מה ההיתם ממליצים לקחת ולמה? מסך 22 אינץ'. תודה. לילה טוב. בן.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. שלום אני במהלך בניית מפרט לHTPC, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך חרישי כמה שיותר (פסיבי לא ניתן, כי המארז חם מידי) שיוכל להתחבר ל2 טלויזיות, הולך להריץ סרטי HD (חשבתי על כרטיסי HD3XXX כי הם בעלי תמיכה טובה בHD). תקציב כ500 ש"ח. כרטיס טלויזיה, הקלטה באיכות של לפחות 1650X1080 (המחשב הולך להחזיק לפחות חמש שנים בתקווה ל10 עם שידרוגים), עדיף עם שלט רחוק. תקציב עד 500.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. אהלן לכן. אני זקוק לכרטיס מסך חדש. בכל אופן אני מאוד קצר בכסף,ואני גם רחוק שנות אור מלהיות גיימר. המשחקים שאני משחק זה בסגנון ובדרגת "כבדות" של Generals וכו'. כמו כן אני די מעוניין לשחק ב-SC2 ו-RA3 לכשיצאו. כמובן ש-DX10 לא חשוב לי ואפילו ברמת פירוט הכי נמוכה אני אתסדר ברזו' של 1024*768 ואולי אפילו קצת פחות - לא קריטי העניין. השאלה היא אם שווה לי באמת,בישביל השימושים הצנועים הללו,להשקיע כ-480 ש"ח ב-9600GT? האם אני לא יכול להסתפק ב-8600GT שהבנתי שבסה"כ די חזק שעולה כ-290 ש"ח? (גרסאת ה-GDDR3 כמובן) ואיפה -9500GT מתברג לעניין? כאמור ה-DX10 ושטויות נוספות ממש לא חשוב לי,בטח ובטח שלא פילטרים ושאר דברים דומים

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by hwmenot,

מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מה עדיף, 8600gt או 3650 ATI? בעיקרון אני משווה אותם כאשר לשניהם יש 512MB בעוד ל-ATI יש GDDR3 ול-NVIDIA יש GDDR2. אם יש כרטיס מסך עדיף משמעותית בהשקעה קטנה תגידו.

• 7 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים