כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=609&pageid=1 מטורף!!! תראו איך CRYSIS רק רץ שם או COD4 (300 400 פריימים לשניה) וכו' ממש מדהים רק מוכיח כמה ביצועים נשיג תוך שנים ספורות במחשב ביתי רגיל ;D
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך להרצת Solidworks המחשב יחובר למסך 19 אינץ', והתקציב הוא עד 270 ש"ח עם חריגה ל300 לא מתוכנן OC, ירכש בTMS. יש את הHD3470 ששמתי עין עליו.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את השרשורים בנושא הדרייברים החדשים של NVIDIA שמכירים בתוכם את PHYSX. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר ולומר לי האם הכרטיס שלי(8800GTS) תומך בהם ללא שינוי קובץ הINF. יש לי VISTA 64, וכאשר אני מחפש דרייברים באתר של NVIDIA עם המפרט שלי הוא מציע לי רק את דרייבר 175.19 אודה לכם על התגובות!
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתלת מימד (Maya, Rhino, SolidWorks וכו') ולעבודה בדו-מימד (Photoshop, Illustrator וכו'). אין לי צורך (או כסף) להשקיע באחד מהכרטיסים מהסדרות המיוחדות לתלת מימד של Quadro FX או FireGL ולכן אני מחפש את כרטיס בעלות מינימלית מאחר ואני כן מתכנן, במידה ויהיה צורך, לרכוש בשנה הקרובה כרטיס מיוחד לתלת מימד. לפי הבנתי אפשר לקחת כרטיס פשוט ולכן חשבתי ללכת על ATI HD3450 בעלות של כ-200 ש"ח על מנת לחסוך לשדרוג עתידי. (המערכת הינה מבוססת Q9450 ו-4GB זיכרון). הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה.. בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו? בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב. ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.? תודה לעוזרים . יום טוב. בן.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך של מחשב נייד 7150M נחשב חזק בשביל מחשב נייד?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס 4870 ואני רוצה לשאול אם הספק ENERMAX MODU82+ 425W יחזיק את הכרטיס עם המערכת הזו CPU- AMD 6000 RAM-4GB 800MHZ MUSHKIN MATHER BORD- GIGABYTE GA-MA78G-DS3H האם הספק יחזיק את המערכת? וגם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס אם יש לוח אם שיש לו PCI 1 ולא PCI 2? עוד לא קניתי את החלקים אז אם תמליצו לי על משהו אחר אני ישמח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך של ATI שווה ל-9800 GT ?בביצועים
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח.. ואם אפשר קישור לחנות שממנה מומלץ להזמין. תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר בדיקה מקיפה של הרעש שיוצא לי מהמחשב גיליתי שהכרטיס מסך שלי הוא זה שמרעיש ומה שמעצבן הוא זה שהזמנתי תמחשב הזמנתי סוג אחר של כרטיס מסך אבל בtms אמרו לי שהם מביאים לי פיצוי וזה באמת היה פיצוי מבחינה כלכלית כי הכרטיס מסך הזה עלה ב200 ש"ח יותר מהקודם אבל עכשיו אני מתבאס על זה כי הוא מרעיש..! מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי מסך רחב של Benq 22 אינץ'. -האם צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש?, כי זה נראה כאילו הביצועים שאמורים להישאר אותו דבר טיפל'ה ירדו (נכון שעליתי רזולוציה אבל עם כל הכבוד assassin's creed) צריך להמשיך לזוז חלק - בהתחשב שהפריימים הם 70-80. אם כן, איזה דרייברים להתקין? 177.83 או לחזור ל 175.19 ? -------- האם ישנם דרייברים מוסיימים למסך עצמו?, הגיע לי עם זה דיסק כלשהוא אבל כמו שזה נראה הוא חוברת הדרכה בלבד. ------- למה אני לא יכול להעלות מעלה מ60 הרץ????
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מבקש הסבר ממי שיודע על ההבדלים בין 9800GX2 ל-280. ממה שראיתי בנתונים הטכניים יש להם את אותם נתונים וההפרש במחיר די גדול (600 שקל). הליבה שונה או משהו כזה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 של VIEWSONIC שלפי המפרט שלו יכול להגיע לרזולוציה של 1680 * 1050. אני צריך לבחור בין HD4870 לבין 9800GX2. איזה מהם עדיף? (מה גם שלא לגמרי הבנתי איך HD4870 מנצח את GX2 כשלNVIDIA יש 2 ליבות ופי 2 זיכרון). מישהו יכול לעשות לי סדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי שאלה - אני משחק CALL OF DUTY 4 , ואני בשלב עם הסירה. משום מה אני מקבל 10 FPS, אפילו ברזולוציה 1024. משהו לא הגיוני. המעכת היא E2160 2 GB 8800GTS 512 G92 המשחק פועל על WINDOWSX VISTA. האם זה הגיוני? ייתכן כי ה VISTA גורמת לביצועים המזוויעים האלו? אגב בדקתי ב FRAPS (וגם כמובן מרגישים שזה לא זז.
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בהתלבטות קשה בין HD4870 ו GTX260, ביצועים זהים ומחירים כמעט זהים. השאלה שלי היא, ל HD4870 יש רק 512 מגה זיכרון, האם בעתיד זה לא יגביל לי את הכרטיס? כלומר אני יודע שככל שהרזולוציה גבוהה יותר הכרטיס צורך יותר זיכרון עצמי, לכן אני הייתי מעוניין לדעת האם נגיד עוד שנה זה דבר שימנע מהכרטיס ביצועיים מיטביים? כלומר יש כבר היום משחקים שדורשים 512 כמו COH, קרייסיס ועוד... לכן השאלה שלי האם כדי לי ללכת על ה 260 במקום ה HD4870 (משום שכמעט והחלטתי ללכת עליו)? גודל המסך- 22". תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי מספר דיונים ברשת בנושא - ניצול רוחב פס PCIE 2.0 של הכרטיס הנ"ל, לעומת PCIE 1.1 של P35. התשובות היו תמיד שהוא יכול "לעבוד" על 1.1, שהוא "תואם אחורנית" 1.1 אבל אף אחד לא אמר האם תהיה פגיעה בביצועים של הכרטיס הנ"ל ברוחב פס של 1.1 - או, האם 4870X2 יכול לנצל יותר מרוחב הפס של 1.1? לעונים תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי קיים המפרט הבא: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 עכשיו בגלל שיש לי FPS נמוך אני החלטתי להחליף כרטיס מסך ומכיוון שאין לי תקציב כרגע לקנות מחשב חדש אז החלטתי לקנות רק כרטיס מסך ולא משהו מטורף. מדובר כפי שרשום בכותרת ב 8600GT 512MB ויש לי שתי שאלות *האם יהיה לי צוואר בקבוק מטורף שלא שווה לי בכלל להחליף כרטיס מסך? *יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל רק עם 1ג'יגה(של הכרטיס) אבל של חברה לא מוכרת(Manli) או שבאותו מחיר לקנות את הכרטיס הנ"ל עם 512 מגה אבל של חברה מוכרת יותר(Asus). מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה עם כרטיס מסך שרכשתי יד שנייה radeon 9800 pro הכרטיס המדובר זקוק למקור מתח נוסף (מולקס? - זה שמתחבר גם לכונן דיסקטים) העניין הוא כזה, בהתחלה הכל עבד חלק אבל עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא עובד למשך שנייה ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו שוב לא קורה כלום ורק ניתוק של הספק למס' שניות מאפשר לי להדליק אותו שוב (לשנייה) הכרטיס עובד בסדר על מחשב אחר והבעיה היא לא בספק כי ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר. לציין כי כרטיסים אחרים כן עובדים על הלוח שלי (gigabyte 478 לא זוכר דגם ספציפי) האם ייתכן כי הלוח תקול אבל רק בעניין של כרטיסי מסך שדורשים תוספת זרם? תודה רבה מראש (זו התקלה הכי מוזרה שקרתה לי מעולם) סוון
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני כרטיסי GeForce7600GT ב SLI. יש לי כמה בעיות: 1. אני לא מצליח לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי עם 94.24, 93.71 ו91.37 בכל אחד מהניסיונות ההתקנה מצליחה אך אחרי הריסטרט הווינדוס (XP) לא עולה ונתקע במסך שחור. כאשר רק אחרי safe mode אני מחזיר את הדרייבר לקודם (83) ורק אז זה עובד. 2. כרגע מחוברים שני הכרטיסים ב SLI אבל נראה לי שרק אחד מהם פעיל והשני לא כאשר בפרטים דרך הeverest או כל תוכנה אחרת אני רואה שהSLI הוא על disable. 3. החום של הכרטיס מסך במצב רגיל בלי עומס מגיע עד ל 75C. אשמח לכל מענה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5732 כ-250 שקל הפרש לבין http://tms.co.il/product/5689 על מה ולמה ההפרש הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניראה לי שהתמונה תדבר בעד עצמה. אני בספק אם זאת טמפרטורה נורמלית בזמן מאמץ, בנוסף למה המאורר רק על 74% ממהירותו המקסימלית ?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
למרות שכבר ראיתי מודעות כאלה פה ושם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח עם חריגה אפשרית רציתי לדעת אם אפשר גם היכן אני צריך להשתדרג כדי שהכרטיס מסך המומלץ יעבוד על המקסימום במפרט הבא: Mainboard : Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL Chipset : nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Processor : Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 7600 GT תודה!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש כרטיס 8800 כי שמעתי שהוא מריץ די טוב את המשחקים החדשים. פתחתי את זאפ וראיתי שיש מלא סוגים. הזול ביותר 482 ש"ח. היקר ביותר 1700 ש"ח. מה ההבדלים? אני רוצה משחקים כמו ביושוק וקריסיס למחשב ולא מצליח להבין האם כרטיס 8800 שעולה למשל 482 יצליח או לא יצליח להריץ. בקיצור אם תצליחו להסביר לי בצורה פשוטה אני אשמח. תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
עשיתי לו OC והגעתי עם CORE ל600 וMEMORY ל1000 עם קירור סטוק ושיחקתי גריד והגעתי ל84 מעלות....לא קיבלתי ארטיפקטים(קיבלתי רק כשהCORE היה ב610) אז האם הטמפרטורה בסדר ומה המקסימלית?ולמה קיבלתי ארטיפקטים?בגלל הCORE או הMEMORY? והאם כדאי להפריד את הSHADER CLOCK מהCORE CLOCK ולהגביהה אותו או שזה מסוכן ולהשאיר אותם מחוברים? אני לא יודע אם זה לפה או ל אוברקלוקינג אז סליחה מראש... ותודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-