עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Epik_yozhik,

i want to buy a good and not so expansive GPU from the US and bring it with me to israel im kinda uninformed about what is good or bad i was looking at the ati 4870 i found that they are pretty cheap 240-250 what do you say guys worth the money?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 7ven,

שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה עם כרטיס מסך שרכשתי יד שנייה radeon 9800 pro הכרטיס המדובר זקוק למקור מתח נוסף (מולקס? - זה שמתחבר גם לכונן דיסקטים) העניין הוא כזה, בהתחלה הכל עבד חלק אבל עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא עובד למשך שנייה ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו שוב לא קורה כלום ורק ניתוק של הספק למס' שניות מאפשר לי להדליק אותו שוב (לשנייה) הכרטיס עובד בסדר על מחשב אחר והבעיה היא לא בספק כי ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר. לציין כי כרטיסים אחרים כן עובדים על הלוח שלי (gigabyte 478 לא זוכר דגם ספציפי) האם ייתכן כי הלוח תקול אבל רק בעניין של כרטיסי מסך שדורשים תוספת זרם? תודה רבה מראש (זו התקלה הכי מוזרה שקרתה לי מעולם) סוון

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by huber,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3379 אם זה רציני (ונראה שכן כי זו חברה במימון אינטל שכנראה נמאז לה להיות תלוייה ברישיונות של שתי היצרניות האחרות) - עולם המולטי GPU עומד לעבור מהפך.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  4. NVIDIA שחררה כיום את חבילת הPhysx שלה יחד עם דריוור 177.83. הדריוור מכיל בהתקנה גם את דריוור הPhysx החדש, הv8.08.01. חבילת הPhysx ניתנת להורדה ביחד עם: Unreal Tournament 3 - PhysX Mod badaboom Video Transcoding: 30-day Trial Beta Warmonger Full Game Folding@home - Join The Fight Against Cancer Sneak Peak: Nurien Demo Sneak Peak: Metal Knight Zero Demo The Great Kulu: Technology Demo Fluids: Technology Demo GeForce Graphics Driver - v177.83 גודלה הכללי של כל החבילה הוא 2719.00MB (כמובן אם אתם בוחרים להוריד את הכל) ניתן להוריד אותה לWindows XP 32Bit/64Bit ולWindows Vista 32bit/64bit לתמונות, מידע והורדה, כנסו לקישור הבא: http://www.nvidia.co.uk/content/force…

• 113 תגובות
    • 17.4k צפיות
  5. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה אבל אני לא יודע אם הוא שווה בשביל המערכת שלי והאם שווה להשקיע על הכרטיס מסך. המערכת שלי היא כזו: לוח אם : GIGABYTE GA8I945GZME-RH מעבד : E6300 1.86GHZ (אין לי אפשרות לעשות OC כי בלוח אם אין אפשרויות המהרה.) כרטיס מסך נוכחי X1600PRO זיכרון: 2GB לגבי הספק כוח יש לי עכשיו 430 אבל אם אני יחליט לקנות את HD4870 אז נקנה ספק כוח 520WATT של CORSAIR מודולרי. תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by talsa,

אז ככה בהתחשב במפרט הקיים האם 4850 יספיק לי לרזולוציות מקסימליות והגדרות VERY HIGH ב CRYSIS והאם אפשר להחליף ולהשאיר הספק הקיים ? לגבי ה4870 אין לי ספק שצריך ספק אחר השאלה האם שווה את ההשקעה של גם ספק וגם הכרטיס לעומת השיפור שיציג במישה לא צריך להחליף ספק ב4850 ? אשמח לעזרה זה מעסיק אותי די הרבה לאחרונה (זהו נכנס הג'וק של כרטיס חדש )

8. Started by Zakash,

http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=27&limit=1&limitstart=6 לפי זה הGTX לוקח... זה אמין?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. נשרף לי הכרטיס שקניתי מKSP השרמוטות האלה אחרי כמעט שנתיים..והם אומרים שיש לי רק שנה אחריות בכל מקרה - המפרט שלי: E6300 Gigabyte 965P-S3 2x 1G Kingston DDR2 667 X1950pro 512mb Arctic Cooling - ז"ל :'( הכרטיס הזה סחב לי עד היום הכל על הכי גבוה עם 1680X1050 (ברור שחוץ מקרייסיס) אז אני מחפש יורש ראוי, וחשבתי על ה9600GT, או שיש 9800GT..הם אמורים להיות טובים ומשתלמים ביחס למחיר לא? המוכר הציע HD4850 אבל אני לא בטוח שהמעבד שלי יכול לנצל אותו בכלל.. בקשה דעות\המלצות.. תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by mc_elad,

למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  11. הצגתי תבעיה שלי פה בנושא אחר כשהתלוננתי על הרעש שהכרטיס עושה ועל כך שאין מה לעשות בנושא... t.m.s יצאו איתי לא בסדר ואמרו לי שלא יחליפו תכרטיס והציעו לי קירור ב160 +הרכבה 60+90 משלוח שזה יוצא 300 שקל! אני רוצה מחשב שקט בכל מצב אבל השאלה האם אני יוכל לעשות משו שיעלה לי יותר זול?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rani,

האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתלת מימד (Maya, Rhino, SolidWorks וכו') ולעבודה בדו-מימד (Photoshop, Illustrator וכו'). אין לי צורך (או כסף) להשקיע באחד מהכרטיסים מהסדרות המיוחדות לתלת מימד של Quadro FX או FireGL ולכן אני מחפש את כרטיס בעלות מינימלית מאחר ואני כן מתכנן, במידה ויהיה צורך, לרכוש בשנה הקרובה כרטיס מיוחד לתלת מימד. לפי הבנתי אפשר לקחת כרטיס פשוט ולכן חשבתי ללכת על ATI HD3450 בעלות של כ-200 ש"ח על מנת לחסוך לשדרוג עתידי. (המערכת הינה מבוססת Q9450 ו-4GB זיכרון). הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Oranili,

משתגע ולא מוצא ! בNVIDIA אין .. תודה לעוזרים |כן|

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by gggil,

HD3650 PCIE DDR3 עולה בערך 400-500 שקל. DDR2 עולה בסביבות ה300-350 שקל. יש הבדל כל כך גדול בין הגרסאות שכדאי להשקיע בDDR3 או שלא ארגיש שום הבדל בין הDDR2 ל3?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BeN-T,

קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה.. בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו? בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב. ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.? תודה לעוזרים . יום טוב. בן.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RETMIX,

איזה כרטיס מסך של ATI שווה ל-9800 GT ?בביצועים

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by bv500,

מבקש הסבר ממי שיודע על ההבדלים בין 9800GX2 ל-280. ממה שראיתי בנתונים הטכניים יש להם את אותם נתונים וההפרש במחיר די גדול (600 שקל). הליבה שונה או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  19. היי כרגע אני על 825 ו1100 בהתאמה לGPU וזכרונות כמה אפשרי לשים מבלי שיפלוט חום עצום מידי ומבלי לעלות מתחים? אני חייב לציין שכרגע זה יציב בטירוף! פלוס לא חם בכלל. אז כמה מפה אפשר לעלות?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by sergey_kendis,

MSI 8800GT 512MB OC GDDR3 DX 2xDVi PCI-E 2.0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403 ובכמה הוא יותר טוב מה-Gigabyte 8600GT 256MB

21. Started by gimdy,

1.מהו הכטיס מסך האידאלי למשחקים מהסוג NBA GTA FIFA וכדומה .. המסך הוא 19 רחב של ASUS 2. מהו הכרטיס מסך המומלץ לצפייה בסרטים עם אפשרות ל HD (למחשב מבוסס AMD) ?

22. Started by soulz,

יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה שבשבל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?

23. שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם לדעתכם יש בעיה כלשהי עם הכרטיס, או שהבדיקות שהן לא CPU TEST גם מושפעות מהמעבד? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  24. http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=609&pageid=1 מטורף!!! תראו איך CRYSIS רק רץ שם או COD4 (300 400 פריימים לשניה) וכו' ממש מדהים רק מוכיח כמה ביצועים נשיג תוך שנים ספורות במחשב ביתי רגיל ;D

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ה3870X2 מעולם לא היה יותר מדי רלוונטי עקב התמחור שלו - מעבר ל2000 שקל כשהוא יצא (בתקופה בה ה8800GT שלט ללא עוררין ועלה 1000 שקל פחות), וגם היום ברוב החנויות קשה למצוא אותו במחיר נמוך יותר. או שלא. מסתבר שעכשיו נזכרו בכמה חנויות שכדאי להם להפטר מהמלאי, וראיתי את הכרטיס הנ"ל מוצע ב1250 שקל. אם להתעלם רגע מעניין צריכת החשמל, האם המחיר הופך אותו לרכישה שראוי לשקול? איך הכרטיס בהשוואה ל4870, שעדיין עולה לפחות 100 שקל יותר?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים