עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lipa,

לפני שאני מעלה את המשחק האם הפעלת ה-AA זה ב-OPENGL או ב-DIRECT 3D ? מתי אני מפעיל את OPENGL ומתי אני מפעיל את DIRECT 3D ?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  2. יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by ORrrr,

כמו שאתם רואים בתמונה את ההגדרות של ה AGP, למעשה הן לא כאלה בביוס.. בביוס זה על x4 וה Fast writes הוא על Enabled. מה הגורם העיקרי לכך שיבצר המצב הזה שההגדרות בביוס לא יממושו? על אף שהוא הכי מעודכן שיכיול ללוח האם שלי. ובנושא הזה: הורדתי את ה Flash bios utility או משהו כזכה כדי לראות כרסאות עדכנוית לביוס שלי והופתעתי לראות שהגרסא הכי מעודכנת שם להורדה היא בעצם F4 שלמעשה הביוס שלי בא מוכן עם F6... מה דעתכם בנושא?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by yonni,

איזה כרטיס יהיה יותר טוב לתוכנות אנימציה כמו 3D STUDIO MAX, MAYA ודומיהם.... לא במשחקים!

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  5. פתחתי אשכול חדש פשוט בגלל שאולי יהיו הרבה תגובות וזה נושא בפני עצמו אז מה באמת צריך להגדיר בכרטיס הנ"ל כדי להוציא ממנו את המקסימום וכמובן לקבל כמה שיותר נקודות ב3dmark???

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  6. מדיי פעם אני רואה פה ושם אנשים שאומרים שהם התקינו dx9 ולפני זה היה להם dx9.0a אז אי לא מבין יצא כבר הfinal או שעדיין הגירסא הכי חדשה היא alpha? תודה 8)

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by goory,

אני חייב להחליף את ה Gforce mx200 המעפן, אני חייב המלצה לכרטיס טוב ולא יקר במיוחד (לווא דווקא geforce) לידע כללי מדובר על Athlon Xp 2000+ palomino gigabye- g7vax 512mb זיכרון יש עוד כמה דברים נחמדים בתוכו (לא חשוב לצורך דבר)

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  8. האם זה רק תמיכה ב AGPx8 ? בפנדה מוכרים כרטיס מסך חדש של ג'יגהקיוב שהוא 9600 במחיר יותר זול מ 9500. האם שווה ללכת על זה ? (לא שמעתי על החברה קודם, אבל היא מופיעה באתר של ATI)

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by eranmor,

ביקרתי עכשיו בעמוד המחירים של ATI http://www.ati.com/shopati/pricespcusa.html ראיתי דבר מוזר והוא שהALL IN WONDER RADEON 9000 PRO עולה כמו RADEON 9600 PRO מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה וגם מה זה "ALL IN WONDER"?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  10. הייתי רוצה לקנות שבוע הבאה כרטיס מסך חדש יש לי שני אופציות וכולם מציאים לי לקנות את ה 9100 גם ה 9100 וה 9200 שניהם באותו מחיר ובעלי אותו כמות זכרון על הכרטיס, וגם DVI ה 9200 כולל גם AGP 8 וגם DIRECT X 9 אך מדוע הוא נופל מה9100, האם מישהו יכול להפנות אותי למקום להשוואה מדוייקת? אשמח מאוד לקבל תשובה תודה

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by EvilForce,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי לדעת האם כדאי לי לקחת Gforce4 Ti4200 של Leadtec או שעדיף לי בהרבה Redon 9500 ATI? בבקשה ממכם תעזרו לי. תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Samsung 19 959NF או LG 19 F900P NEW Flatron ???

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by none,

אני צריך המלצה למסך LCD כמה שיותר זול, אני יודע שזה לא יצא זול במיוחד, אפשר 15". אני צריך מסך איכותי לראות סרטים, משחקים פחות אבל גם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by yoniby,

שלום, השאלה שלי אם שווה לשים עוד 100 שקל על הכרטיס מסך בשביל לקבל אותו בגירסת הRETAIL ההבדל המשמעותי לפי מה שהבנתי הוא שבאו אי אם יש לי שנה אחריות ובריטייל 3 שנים! אני חושב ששווה להשקיע אבל לא החלטתי מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  15. שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אהלן, אני עומד לקנות מחשב ומתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : LEADTEK WinFast PX8500 GT TDH 256MB PCI-E GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe שניהם עולים בסביבות 500 ש"ח שזה התקציב שנתתי לכרטיס מסך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט,הורדות,וסרטים. אשמח לקבל הצעה לכרטיס טוב יותר בתקציב הנ"ל . תודה לכל המשיבים.

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by quantoM,

במשחק Counter-Strike:Source ה FPS תלוי בעיקר בכ.מסך או במעבד ?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  18. שבת שלום. איזה כרטיס מסך באפיק AGPX8 יספיק לי כדי להריץ את המשחק PES2008 על ההגדרות הגבוהות ביותר? כיום יש לי FX5200 שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים יחד עם המחשב (מאז רק הספק כח הוחלף, הקודם נשרף), רוב העבודה שלי על המחשב היא משרדית (בעיקר גלישה ומסמכים) ולכן אני צריך כ.מסך הכי מינמלי שיש שיעלה את המשחק על HIGH. כאשר ניסיתי לשים על HIGH הוא מזהה שהכרטיס לא תומך ולכן אין לי אפשרות בכלל לסמן ובכך ולנסות להריץ את המשחק על האיכות הזו. באיכות MEDIUM המשחק אומנם פועל אך "רץ" עם תקיעות כל 2 שניות וככה אי אפשר לשחק. ועל LOW אני משחק חלק אבל הגרפיקה על הפנים, אומנם אני נהנה אבל הגראפיקה הורסת. בהתייחסותכם אנא רישמו איזה כ.מסך מסדרת NVIDIA ואיזה כ.מסך מקביל מסדרת ריידון יספיק לי להגד…

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  19. שלום לכולם... לאחרונה קניתי מחשב חדש (בחתימה) עם כרטיס 2900 Pro. ביצעתי לכרטיס OC בעזרת התוכנה AtiTool והגעתי איתו לתדרים של 820 לליבה ו1035 לזיכרונות (2070 אפקטיבי) לפי מה שהבנתי, הפרו הוא גרסה מדוייקת של ה-Xt עם תדרים נמוכים יותר,לכן רציתי לשאול אם עם התדרים הנוכחיים קיבלתי בעצם כרטיס ברמה של xt ? נ.ב - מה התדרים המקוריים של ה-Xt? תודה רבה, דוד...

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by tamar,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=201185

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  21. ממ אז ככה נשרף הכרטיס מסך :\ אני רוצה תחליף זול יחסית וראיתי שיש את הכרטיס של Leadtek עם תמיכה של 256MB למרות ה128 ביט. מצאתי אותו ב640, ובחיבור AGP מה שמתאים לי למחשב.. מה אתם אומרים ? הוא יעשה ת'עבודה שלו ? לא רוצה להריץ על המחשב משחקים בגרפיקה מטורפת.. בעיקר לפרו אבולושיין :] תודה , איתי

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  22. ביצועים במשחקים החדשיים שיצאו מול ההשקעה [כסף] pci-e x16 700 שקל מפרט המחשב רשום ליד שם המשתמש שלי בתודה מראש אביב

23. Started by doron_93,

שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.