עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט הבא: PIII 800MHZ 256 SDRAM PC PARTNER MOTHERBOARD שתומך ב-AGP 4X GEFORCE 4 MX 440 8X שתומך כמובן גם ב-4X WINDOWS XP PRO יש לי לוח אם שתמוך ב-4X AGP וכרטיס שתומך ב-4X AGP. דרך ה-BIOS שלי זה מודלק. כשאני נכנס למאפיינים של הכרטיס שלי אני רואה שאני פועל ב-2X. ניסיתי לעשות קצת TWEAKING אבל זה לא הולך הגבוה ביותר זה 2X ואין לי מושג למה. עזרו לי! זה דחוף! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by SuB,

שלום! אני עוזר לחבר למצוא כרטיס מסך שישמש אותו בכל המשחקים שהולכים לצאת בשנה וחצי הקרובות + כרגע יש לו Geforce2 mx 220, כרטיס שכבר לא עומד במשחקים שפועלים כיום.. התקציב הוא 1000 ש"ח (גג 1100, כמה שפחות יותר טוב). שאלה נוספת היא האם רדאון 9600 פרו טוב יותר מה-9500 פרו. הנה כמה כרטיסים ששמעתי עליהם ועל חלקם קראתי ביקורות, תעזרו לי לבחור, או שתציעו אחד אחר משלכם: *Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card במחיר-1073 ש"ח *Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card במחיר 1159 ש"ח *Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card במחיר 1029 ש"ח *Albatron Geforce F…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by adamginz,

הנתונים כמעט זהים של המאג מעט יותר טובים לאל ג'י - פלאטרון למאג- דיאמנדטרון

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  4. היי, הורתי כמה סרטים של HL2 והם כולם באים בפורמט של BINK VIDEO EXE, לפי האיכות זה ניראה כאילו זה מרונדר בזמן אמת , שכן האיכות גבוהה בהרבה משל DVD, מצד שני הכרטיס שלי תומך בDX7... , מישהוא יודע אם זה סרט או קטע גרפי הסרטים שבאים בפורמט של EXE? יאיר.

5. Started by Sting,

יש לי Gforce 4 Ti 4200 128 DDR של Innovision ורציתי להחליף אותו בכרטיס מסך יותר טוב על מנת להשיג ביצועים יותר טובים במשחקים החדשים , במסגרת התקציב חשבתי להחליף אותו ב RADEON 9600 Pro 128MB DDR רציתי לדעת כמה דברים... 1. האם הכרטיס מסך 9600 שווה ? ואיזה כרטיס עדיף בדיוק מבחינת חברה וכו' ? 2. איך אני מתפטר מה- Gforce 4 Ti 4200 ??? (ואל תציעו לי לזרוק אותו מהחלון או לפח בגלל שזה של inoo3d , אני צריך כסף עבורו ! ) 3. מה ההפרש שיצא לי בעלות בין שני הכרטיסים ? והאם זה משתלם מבחינת ביצועים ?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by nadnad,

מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by game kILLer,

אני כנראה הולך לרכוש מסך חדש ואני צריך שיהיו בו את הרכיבים הבאים: טוב למשחקים כמו זוית צפיה וכו קל האם זה משנה אם המסך מחובר ב DVI או היציאה הרגילה? תנו לי המלצות מסך 15" בסביבות 1500-1800 ש"ח

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari02.jpg אוקיי אז צריך עכשיו לא חיבור חיצוני אחד אלה שתים!! http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari01.jpg הכרטיס בלי היטסינק תשמעו הוא לא גדול כמו שכולם חשבו באותו גודל של טי4600... http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari03.jpg תוצאה מעולה בלי אוברקלוק ובלי כלום תראו הקירור של הכרטיס הוא הוונטק שמוכרים בפנדה במחיר של 70ש"ח או פחות...

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by RED_ALERT,

???

10. Started by zarub,

היי,הייתי רוצה לדעת בבקשה מה המשמעות של OEM במקרה הזה ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ובכלל מה זה אומר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by source,

radeon 8500 128+dvi או g force 4 mx קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 רק תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש!

12. Started by flesh2,

חיפשתי בגוגל ובחיפוש של האתר ולא מצאתי ביקורות על הכרטיסים, למישהו יש ביקורת עליהם? (אם אין אז מה הביצועים בערך של כל כרטיס?) תודה רבה מראש.

13. Started by H.I.V,

איזה כרטיס יהיה יותר טוב: 9500פרו ו9800NP שיש לשתיהם מה''צ כמו ל9800 אחרי OC ל9500פרו? האם שתהים יעבדו אותו דבר? או של9800 יש עוד יתרונות עליו?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב בKSP ועכשיו רק נודע לי שכרטיס מסך R9600pro של sapphire ב970שקל אין להם כבר במלאי. האיש שם לו איזה radeon 9600 256MB ב800שקל(והוא כמובן התלהב מה256MB) עכשיו אני לא יודע בידיוק מה יש להם במלאי אבל תסתכלו באתר שלהם ותתנו לי הצעות כי מחר בבוקר אני מתקשר על שם האמא ובוחר לו כרטיס מסך אחר... , איזה נבלות האנשים האלו!

15. Started by safari,

שלום לכם... רציתי לדעת איך הכרטיס הזה ... לאיזה כרטיס הוא שווה מסידרת הגיפורס ומסדרת הרידאון? והם הוא בכלל טוב? תודה לכם

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by NuXeR,

יש לי את האפשרות , האם להפעיל ?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  17. זה טוב 5882 ב 3DMARK החדש עם מחשב פנטיום ארבע 2400 מגה הרץ ו512 דדר והכרטיס אגב הוא של לידטק גיפורס 4 440 מאקס.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by AMD-GUY,

הכותרת אומרת הכל ;D תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by Phlip_dE-SuSsa,

יש לי רדאון 9700 חיברתי אותו לספק ומימנו שירשרתי להארד דיסק כמו שהם ממליצים האם אני חייב לשרשר או שאני יכול לחבר כל אחד בניפרד מה עדיף לעשות? המחשב עושה לי בעיה שאני מדליק אותו מאז שיש לי את הרדאון יכול ליהיות שזה הספק כי הוא 300W

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by DJO,

אני תמיד משתמש באופציית OPENGL, רציתי לדעת מתי עדיף להשתמש ב DIRECT3D, האם זה תלוי במשחק או אולי בכרטיס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by urik,

היי יש לי כרטיס מסך של nvidia gf 3 ti200 חיברתי את היציאת טלויזיה לטלויזיה ולא רואים כלום אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה מראש אורי

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by mrraz,

מסתבר שלמרות ששמתי באנריל 2 את כל האופציות על המקסימום ואמרתי שאין הבדל גדול בינו ובין הכרטיס המוחלף NVIDIA 440 קיים הבדל גדול! מסתבר שאפשר לשנות במאפייני הכרטיס את הפילטרים שנקראים החלקת משוננים (?) ל- x6 ואת הפילטר האנאיזוטרופי ל- X16 קיבלתי תמונת מסך מדהימה באיכות ובצבע אבל כנראה שעברתי גבול מסויים עם הפנטיום 3 733 שלי ולמרות שהמשחק התקדם חלק הורגשה ירידה במסכים לשניה שהוא מצליח לייצר. לא נורא לפילטרים האלה יש הרבה ערכי ביניים ואני מניח שנצליח למצוא משהו איכותי וגם מהיר.

23. Started by def,

יש לי Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Model P4B533 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2424 MHz FSB 133 MHz Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Name NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Version 6.13.10.4109 את ה DirectXוהדרייבר של הכרטיס מסך הורדתי אתמול והיום קיבלתי 5990 נק בד"כ התוצאות היו סביב 9000+ עד 9800 מה קרה ? מה עושים???? זה הדף תוצאות http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&XLID=6000820&UID=9990456&projectType=6 יש מצב שיש קשר לזה שעברתי מ60 הרץ ל72??? :AR15: עריכה: עכשיו הרצתי עד פעם אבל ביטלתי את הtv out וגם הורדתי בחזרה ל60 הרץ והתוצאה היא …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם ראיתי שיש בכול מיני אתרים חוץ משל nvidia דריורים שהיא פירסמה כמו הדריור האחרון שלה שאמור לשפר את הביצעים של ה-3dmark 2003 אז שאלתי היא למה הם לא מוצאים את זה באופן רישמי אצלהם באתר כי יש עדיין את 41.09 ???

25. נכון לעכשיו אני עובד עם מסך 15" של elite... הוא משמש אותי מאז 1996 ואני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה משהו קצת יותר גדול... ראיתי שמוכרים את ה-CTX PL9 בקצת פחות מ-1300 ש"ח... שמעתי על CTX שהם לא רעים... האם יש על מה לדבר בתחום ה-19" או פשוט להשקיע ב-17" איכותי? חשוב שתזכרו ש: -בתקציב שלי אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם יותר מזה (hell, ה-1300 שקל האלה זה משכורת של 4 חודשים...). -אני לא מתכוון להחליף את המסך הזה בשנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה לטווח ארוך. -אם יש משהו שאני לחלוטין לא מבין בו זה מסכים (האמת שגם סורקים אבל הם לא מעניינים אף אחד)... אני אשמח לאינפורמציה על פרטים טכניים של המסך ו/או קישורים לאתרים שמסבירים על מושגים כאלה ועל מה צריך לשים את הדגש. תודה מראש! P.S. לא…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.