עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  2. איזה מן אפשרויות אני צריך להפעיל/לחבות בשביל לקבל כמה שיותר ביצועים ?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  3. יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by roma,

מישהו אולי יודע האם הכרטיס הזה יגיע לארץ? אם כן אז מתי? מה יהיה מחירו בארץ (בערך)? איזה מהירות תהיה לכרטיס ליבה\זיכרון (בעירך)? האם הוא יתן ביצועים דומים ל gf4 440 mx???

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by Or ei,

אני לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת שאי אפשר לראות את המעלות בתוכנה למרות שבHELP הוא מראה את החלק הנוסף אי אפשר להציג את החלק הזה מישהו מכיר איך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by Or ei,

בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה נותן ביצועים טובים יותר ????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום שלום, הורדתי את 3dmark2001 והרצתי אותו על המחשב שלי וקבלתי תוצאה של 3320 תאמת אני לא ממש יודע מה זה אומר ואם זה טוב או רע - למה וכו' אשמח לקבל הצעות הבהרות. ניר. המפרט שלי : pentium3 733 256mb זיכרון 133mhz GeForce 3 ti200 64mb ddr460mhz wd 20GB 7200 תודה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by ino,

מישהו יודע אם יש מצב לכרטיס הזה כבר בארץ? אני מחפש אותו בכל מקום ובנתיים מצאתי אותו רק באקסלנט במחיר גבוהה מדיי, בבקשה תעזרו לי זה ליום הולדת של אח שלי תודה.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  11. היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  12. קניתי מפרט זה: p4-2.4 asus 533 מארז זכרון DDR 256 רדאון 9000 PRO סה"כ 3000 ש"ח ..... מחיר גבוהה אני יודע ... השאלה שיל האם להשאיר את ה רדאון או להחליפו ב GFORCE 3 - TI - 200 תשובות כמה שיותר מהר אם אפשר זה חשוב לי תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by The P.U,

יש לי שתי שאלות הקשורות ל AGPX8: 1. מה זה בעצם AGPX8 ומה המשמעות של זה? 2. אם אני מתכוון לקנות RADEON 9700 אני צריך גם לוח אם שתומך ב AGPX8?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Vortex,

כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תמליצו לי איזה כרטיס מסך מבין הבאים לקנות ביחס לביצועים לבד וגם וביחס לביצועים/מחיר : Gigabyte RADEON 8500 Deluxe 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 830 ש"ח Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard 575 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 690 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card 615 ש"ח כמו כן, למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, יש משהוא שמאוד מעניין אותי, האים ישש לנו, כבני אדם את היכולת להקרין הולוגרמות אם כן באיזו רמה, האים יש לינק לתמונה, איך זה עובד והאים זה נכון שאפשר בטכנולוגיה מסויימת "להרגיש הולוגרמות" כמו בSTAR TREK. תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ravid,

יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by INFERNO,

ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the_rock,

קניתי כרטיס של ledatek gforce 4 460 64 ddr יש לי מסך mag 786 fd מאז אחרי כמה דקות של שימוש אני מקבל כאב עייניים שיניתי כבר את הגדרות של ה-screen refresh rate למקסימום - 100 כמו כן חשוב לי לציין שעד לפני יום עבדתי עם אותו מסך רק עם כרטיס מסך ישן יותר והכל היה תקין אודה על פתרונות נוספים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}

22. Started by Culandur,

יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by urich,

אני רוצה מסך 19 אינץ והמסך נראה לי כאופציה מכובדת מה דעתכם אם לא אולי תמליצו לי על מסך 19 שטוח שלא קורע את הכיס

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by heilper,

קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by frodo,

שלום. יש לי Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card,איזה דרייברים אני אמור בדיוק להתקין? אני רוצה את האופציה של לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה שלי האם שאני מתקין דרייברים זה משנה לי את האיכות של כל מה שאני רואה על המסך? אני חדש בתחום וממש לא מבין בזה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.