כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כ מסך חדש ומתלבט בין ה 8800GT/GTS/X לHD3070 מה עדיף?? ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר?? והאם עדיף לחכות עוד חודש חודשים לראות לאן נושבות הרוחות?! בתודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנתיים עם מעבד E6300 ולוח אם של אינטל (לא זוכר כרגע איזה בדיוק). אני די בטוח שהוא תומך מן הסתם ב PCI EXPRESS אבל אני רואה שכל הכרטיסים החדשים הם PCI EXPRESS 20 בלי קשר (ועם) אני מתכנן לקנות את ה 4830 עוד מספר ימים אבל רציתי לוודא שהוא יתאים למחשב שלי גם בנושא התאימות של PCI EXPRESS 2.0 מה דעתכם? איך זה עובד עם התאימות ובכלל התאמה כללית?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מעבד I5 זיכרון 4 GB רוצה להריץ משחקים כמו diablo 3, transistor ו xcom enemy unknown לדוגמא הבעיה היא שהספק נראה לי חלש מאוד 320W נראה לי האם חייב להחליף ספק כח? אם אפשר על המלצה על מוצרים מהחנות של IVORY גם הם ממש קרובים אלי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב- GeForce4 MX או GeForce3 TI ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שמחזיקה את זה במלאי , ואם אני מוצא זה עולה 1600 + :\ זה ממש יקר...זה אמור לעלות 1450 ככה..זה הסכום שאני מוכן לשלם כמובן ל AGP. תודה חברים-אם אתם מוצאים אתם גאונים.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב..היום אני כבר סוגר את העסקה על המחשב, ואני אשמח לקבל מכמה שיותר עצות אם כדאי HD3870X2 או 8800GTS..לא אכפת לי כבר מהכסף..לא חסר לי להוסיף עוד 600, להוריד אבל אני רוצה לדעת בלב שלם מה יישתלם לי, אני אודה לכל מי שיעזור. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
צילמתי במצלמה וידאו סרט של 100 דק' על גבי הקסטה הרגילה של סונוי ....מיני 8 ממ איך אני יכול להעביר את זה למחשב או לגבות על סידי כ DVDRIP או כ AVI אבל שיהיה באיכות טובה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני בעליו הלא-גאה-בכלל של x1950pro מזה 2.5 שנים (נרכש בזמנו בסכום של 1,200 ש"ח.. מי אמר שפראיירים לא מתים?? ). הכרטיס אכזב אותי מאוד, החל מOC מגוחך של mhz בודדים בלבד, ועד בעיות מחרפנות: במשחקים הכרטיס קורס תוך 10-15 דקות בלבד; הכרטיס הרבה פעמים לא חוזר ממצב Power save mode של המסך, ופשוט לא שולח אות.. בקיצור - כוסומו x1950pro, לך הביתה. המפרט: E2160 @ OC 3.25 GHZ (freezer 7 pro) 4GB CL4 GB 965p-DS3 @ 360 mhz bus Enermax Liberty 400W XP 64BiT המסך: Dell 2709w @ 1920x1200 התקציב: עד 1,000 ש"ח (אפשרות לחריגה קלה אם היא באמת שווה את זה). המטרה: כרטיס מסך חזק שיאפשר לי להנות ממנו בשנתיים הקרובות לכל הפחות, ורצוי שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ובמאמץ. היעד: מכיוון ש…
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כמה זמן יכולו עד להחזיק כרטיסי המסך MX שיפעלו בהם משחקים? אשמח לתשובה!!!!
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי מת לי הכרטיס. TI4200 ששירת אותי נאמנה איזה 3 שנים. הוא אפילו מת לפני איזה חודשיים, ונאלצתי להשתמש בינתיים באיזה RIVA TNT2 מאובק שמצאתי באיזה ארון... אז עכשיו אני איתו. ואני עצלן, כל כך עצלן, שחודשיים אני סוחב עם כרטיס מסך שיותר זקן מאחי הקטן. בינתיים גם ניסו לתקן לי אותו, ללא הצלחה. כנראה שזה סופי. אבל זהו, הגיעו מים עד נפש. אני רוצה כרטיס נורמלי. ואם יש תחום בחומרה שאני לא מבין בו יותר מדי, זה כרטיסי מסך. וזה נובע מהסיבה העיקרית: אני לא גיימר. אז כן, פעם באף פעם אני משחק באיזה GTA, אבל בגדול, אני כמעט ולא משחק, ואם כבר כן, אז עדיף שזה יהיה קווסט, ועדיף שיהיה דו מימדי בגלל זה הTI4200 שירת אותי נאמנה הרבה זמן, ולא הצטרכתי להחליף אותו. אני מחפש משהו ברמתו לפחו…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , צריך עזרה בבחירה של כרטיס מסך ב 1100 שקל. לפי דעתם מה הכרטיס עם הביצועים הטובים ביותר מבלי להתחשב באוברקלוק. יש לי אפשרות לקנות את ה 9800NP עם 256BIT ב 1130 ש"ח. במחיר דומה של + - 50 שקלים אני יכול לקנות את ה 5900XT של אלבטרון וכמובן את הגירסה המוחלשת של 9800 פרו עם 128BIT . מה נראה לכם הכרטיס הכי משתלם ? תודה . נ.ב - אל תציעו לי ללכת על ה 9800 פרו ולהוסיף 200 שקל. אני יודע את זה לבד. פשוט הכרטיס הוא בשביל אח שלי והוא גם ככה רצה לקנות עד 1000 אז שכנעתי אותו להוסיף 100 שקלים ולא לקנות 9600XT .. התשובה חשובה לי גם כי יש לי ויכוח עם חבר שלי שטוען שכדאי לקחת או 5900XT או את ה 9800פרו המוחלש. אני טוען שהכרטיס הטוב ביותר פה הוא דווקא ה 9800NP שמפגין ביצועים בדיוק…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 700 ש"ח, מקסימום 800 ש"ח. יותר לכיוון של רדאון! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP הוא יעלה לי 206$ כך כתוב באתר (האם באתרים זה זול יותר או יקר יותר-בארצות הברית) אני אעשה לו OC בתקווה להגיע לביצועים מטריפים... שווה או לא שווה והאם המחיר אמיתי... http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=BROWSE&manufactory=1387&depa=1
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך יעוץ בנוגע לקניית כרטיס מסך.. תקציב 1000-2000 ש"ח תודה על העזרה StorM FighteR
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחשב הוא כבר ישן אפשר לומר כרטיס מסך 9800GTX המעבד Q6600 2 גיגה ראם הINTEL DG965WH ספק כח מודולרי של ANTEC 600 או 650 וואט לא זוכר אפשר לומר שאני כבר לא משחק כל כך משחקים הסיבה המרכזית שאני רוצה להחליף אותו היא בגלל שיציאה אחת שלו נדפקה וכל פעם להחליף בין הכבל של המסך מחשב לטלויזיה לא זורם לי בכלל חח (הכרטיס יעבור כנראה למחשב בסלון) לתכלס אני כבר לא מעודכן לגבי כל השינויים שקרו בעולם המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך סביר ברמה של ה9800GTX טיפה יותר לא יזיק עד 600 שקל לא נראה לי צריך יותר מזה ושיוכל להעביר קול דרך הHDMI (בזה אפשר אבל אין בלוח אם תחיבור לכבל SPDIF המיוחד) אם יש קובמינציה אחרת בלי כבל שהכרטיס עצמו יקבל בצורה כל שהיא אחרת את הקול..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרדאון שקניתי לא מזמן מציג ביצועים מאוד אכזבים במודים של HL. ה-FPS בד"כ על 30 ומטה באיזורים קצת עמוסים ויורד לרמה כמעט בלתי שחיקה באיזורים עמוסים. יש לי את הדרייברים האחרונים, הוא מקורר טוב ואין בעייה של חשמל מהספק. ניסיתי גם את הקונפיג הרגיל, גם את הקונפיג של הביצועים וגם את הקונפיג של האיכות, אין הרבה הבדלים. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! איש לי בעיה עם ה8600GT שלי ,במקום לעבוד על X16 הוא פתאום עובד X1 ,והביצועים במשחקים ירדו ממש ... בCOD 4 היה לי 100 FPS בערך ,פתאום יש לי 30 FPS וזה נתקע מאוד ... יש פתרון לזה? ד"א המפרט שרשום הוא לא נכון ...זה המפרט החדש: E6550 2.33GHZ| P35-S3L |2GB Kingston |8600GT 256MB |JSP 880E
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן בן יותר מ -6 שנים . עד כמה זה בעייתי לצפות וידיאו 4k שמקורו במצלמות action כמו GOPRO 4 BLACK? אני חושב לרכוש מצלמה כזאת ,אולם אני חושש שלא אוכל להנות מכל יכולותיה מפני שאין לי כרגע את הכסף לרכוש מחשב חדש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש את אחד הכרטיסים שבכותרת. המחשב הוא מחשב משחקים על מסך של 19 אינץ'. המפרט שלי כרגע הוא : ASUS P5B Intel P965 Intel Core 2 Duo E6300 LEADTEK PX7900GS 256MB Mushkin 2GB DDR2-800 TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC (שני מסילות של 20 אמפר שאפשר לשלב למסילה אחד של 30 אמפר) והשאלות : א. האם הספק יספיק לכל אחד מהכרטיסים? הבנתי ש RADEON צורך הרבה. ב. האם המפרט כמו שהוא כרגע יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אם כן, איזה רכיבים צריך לשדרג? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו קנה את הכרטיס?, מכיוון שהוא עולה 950שקל ואני פשוט מאוד לחוץ אם הכסף, מה הביצועים של הכרטיס?, האם למרות היותי DDR1 ומהירות זיכרונות נמוכה יותר עדיין עוקף את ה6600GT או שלא? אין עליו שום ביקורת ברשת ואני חייב לדעת את זה, זאת האופציה היחידה שלי, ואל תבקשו ממני להחליף ל256MB GDDR3 כמובן שהכרטיס לא בשבילי אלא לחבר שמאוד מאוד לחוץ על הכסף.. לא מצאתי שום ביקורת...
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 650 ti boost 2gb ram. מעוניין לשדרג לכרטיס שיוכל להריץ את המשחקים הנ"ל: Halo Wars Definitive SNIPER ELITE 4 TEKKEN 7 TitanFall 2 לא חייב שהכרטיס ישרת אותי לעתיד הרחוק צריך שהוא יהיה רלוונטי רק לשנה וחצי הקרובות ושהוא יריץ אותם סבבה. תודה לממליצים !
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך (יש לו OnBoard כרגע ) , התקציב הוא 400 ש"ח , AGP X8 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2707 אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דברים שאני צריך בו : 17" 8MS - משמש למשחקים - והרבה מאוד חשוב לי האחריות שלא ידפקו אותי כמו עם המסכים של SAMSUNG קיצר שיהיה מסך אמין מהיר וטוב. אם יש משהו שממש כאילו זה מסך פצצה וזה יותר בכמה מאות (כמה, לא באלף שקל יותר...) אפשר לחשוב על זה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-