עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחר שקראתי את הכתבה באתר על ההשוואה המביכה בין DDR2 ל-DDR3, בו לא היה יתרון ברור לסוג הזיכרונות החדש, עלתה בי השאלה: האם כרטיסי מסך המגיעים עם זיכרונות DDR3 גם כן סובלים מביצועים נחותים בהשוואה ל-DDR2?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by jabbahutt,

הי, לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי: Lancool K-60 Intel i5 2500k Mugen 2 Gainward GTX 570 Micron 8GB Memory Enermax Pro+625W הבעיה היחידה שלי היא - המחשב מאוד שקט - איך שמפעילים משחק שקצת מאמץ את הכרטיס הגרפי (נגיד, Just Cause 2) - הוא מתחיל להרעיש כאילו אני מריץ Furmark בערך.... יש מה לעשות עם זה? תודה, Jabba

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dj-ariel,

ATi Radeon X1950Pro ממש בא לי בטוב..אני עובד כרגע קורע ת'תחת בשביל לחדש קצת ת'מחשב אבל חבר טוב אמר לי שהוא לא יעבוד אצלי בגלל שיש לי AGP ג'יפה 4 mx 440 מה אתם מציעים לי לעשות? ואם יש כרטיס מסך ברמה שלו עד 1000 שקל.. טנקס

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by MasterOr,

מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: לחץ כאן השאלה אם אני יוכל להגיע איתו לביצועים של לפחות 6800 או יותר אפילו אני מדבר יותר על צינורות מאשר תדרים שיותר קל וגם כרגע אם ההבל ביניהם כל כך גדול?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  5. מה יותר טוב crossfire xpress 3200 or quad sli מה יותר חזק ומה הקטע של 4 כרטיסי מסך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה ? שיפעיל משחקים על רזולוצויה הכי גבוהה עם הגדרות הכי גבוהות? או פחות? יש לי מסך 17אינץ' עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 למשל בקרייסיס 2 אני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה anti analysing x16 ואת כל השאר על הרמה הכי גבוהה וכמובן שזה לא ממש הולך אז הנמכתי את כל ההגדרות על רמת GAMER (רמה 2) ועשיתי בלי אנטי אנלייסינג והמשחק רץ טוב השאלה אם ככה זה אמור להיות או שזה רק אצלי נתתי את קרייסיס כדוגמא כי לפי מה שהבנתי זה אחד המשחקים הכי תובעניים מבחינת גרפיקה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by Shbd,

ראיתי ב- KSP xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E ב- 2800 ש"ח?????? 6800 רגיל ב- Pcie עולה 2600........ ???

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  8. שלוווווום לכוווולם שמעתי שזה אחלה פורום אז באתי לפה במיוחד בשביל לקבל עצות בקשר לקניית מסך LCD שאני מעוניין לקנות!! אז ככה אני מעוניין במסך דק-LCD, לא משנה לי החברה אלא האיכות!! התקציב שלי, שזה הדבר החשוב ביותר, הוא 1500 ש"ח שנראה לי מספיק בשביל מסך LCD איכותי. פרט חשוב, כבר מצאתי מסכים נחמדים ששווים בדיקה, העניין שלא היה להם חיבור DVI - חיבור דיגיטלי, הבנתי שזה דבר חשוב מאוד בעיקר אם קונים מסך חדש שאמור להחזיק להרבה שנים. אז עוד פרט חשוב זה שיהיה חיבור DVI. תודה רבה לעוזרים, אסף. נ.ב אתם יכולים גם לתת תגובות שינחו אותי למאיפה כדאי לי לקנות מסך, איזה חברות טובות(למרות שזה פחות חשוב לי) ואיזה מסכים מומולצים.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  9. איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה? וממש אין לי כח לתוח את המחשב.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by I.A.F. Soldier,

אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין... אני חדש כאן ובעטות פתחתי את הדין במקום אחר אז רשמתי אותו פה...

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Holy,

אחרי שלא כל כך מצאתי מסך מחשב עם S-Video החלטתי לחפש מתאמים מסתבר שמ-Scart אפשר להוציא VGA וכך ניתן לחבר ממיר דיגטלי למסך מחשב ולראות על גביו טלויזיה ללא שימוש במחשב. מצאתי כל מיני סכמות איך אפשר לבנות כזה דבר בעיקרון זה צריך להראות ככה מישהו בנה כזה דבר? מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה בארץ? כל עזרה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי שלום קניתי כרטיס מסך חדש, חברתי אותו, התקנתי את הדרייברים שלו וכאשר חברתי אותו ל-TV OUT לראות סרט, גיליתי שהכרטיס משדר מן תמונה כזאת שרופה. ניסיתי להוריד את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של ATI ולהתקין, לא עזר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הצבעים, בדקתי שהתמונה על PAL וגם לא עזר. בעיה נוספת: שאני מנסה להריץ על הכרטיס משחק דיי פשוט, FIFA 06, התמונה קופצת באופן אקראי במשחק... נ.ב הכרטיס בא עם סטנט שמתחבר ל-TV OUT של הכרטיס מסך ומוציא ליציאת RCA... העניין הוא שלי יש כבל S-VIDEO ל-RCA (כאשר מצד האחד ה-RCA מתחבר לטלויזיה ומצד שני לכרטיס), לקחתי מפצל מהכרטיס מסך של אחי וחברתי בשלי, מן מפצל כזה שמתחבר ליציאה של ה-TV-OUT בכרטיס ומוציא ל-S-VIDEO. אשמח לקבל תשובות…

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by X-It,

Intel pentium 4 3.2 ram: 1024 667 mhz Geforce 6600 gt ultra יעבוד על מינימום לפחות? ויש מצב לבינוני?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  14. בקיצור אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל אני ער לכך שהיו על כך דיונים רבים אבל בכל זאת כמה שאלות: - אלו מהכרטיסים זמינים עכשיו בחנויות (6600gt, x700pro או x700xt) - הכרטיס הולך להיות חלק ממחשב שייבנה..... האם יש לוחות אם זמינים (נראה לי שאלך על amd אבל הכול תלוי במחיר) בעלי ממשק pci-experess - מהו הכרטיס המשתלם ביותר מבחינת מחיר מביניהם ומיהו בעל המחיר הזול ביותר - חוץ מהעובדה שהradeon צולע בdoom3 האם בשאר המשחקים הקיימים והמשחקים שעומדים לצאת הוא משיג ביצועים טובים יחסית לgeforce ? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידאו ואני לא ממש מבין בזה מה צריך לחפש מה טווח המחירים אשמח להצעות והסברים

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by spider272,

אפשר להזמין מחו''ל כרטיס מסך??אין בעיה עם המכס??במיכרז ב ebay

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  17. וניתן לחבר אותן גם ל PCI-E וגם ל PCI. נגיד לדוגמא! יש לי כרטיס PCI-E אבל הלוח אם שלי לאתומן ב PCI-E רז האם יש אפשרות לחבר אותו ל PCI? (לא את חיבור ה PCI-E הקטן אלה חיבור ה PCI הרגיל הרי כרטיס כולל שתי חיבורים?)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Talker,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס ויסטה (יולימייט) 64 ביט ואני צריך דרייברים לכרטיס מסך HD4870... איזה גירסא היא הכי מעודכנת? חיפשתי באתר של AMD - שהוא www.game.amd.com וזה נורא בלבל אותי הורדתי משהו אבל עדיין המשחק CRYSIS לא עובד טוב על V.HIGH רזולוציה גבוהה (1680 על לא זוכר מה חח). צריך דרייבר אחד שישמש לכל הדברים (משחקים,סרטים,גל� �שה באנטרנט...) או שלכל אחד יש דרייבר בנפרד? הקיצר זה מחשב חדש ובדקתי באתר www.systemrequirementslab.com אם אני יכול להריץ CRYSIS וכמובן שזה עבד אפילו את המומלץ אז אין סיבה שזה לא יריץ לי כמו שצריך... (ויש לי DIRECTX 10... יש אחד יותר חדש?) חחח סליחה על החפירה תעזרו בבקשה שבת שלום! עריכה: הורדתי את התוכנה GPU-Z שבעצם מראה לך הכל על הכרטיס מסך ו…

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by zolder,

ני מחפש כרטיס מסך איכותי בסביבות 1000 ש"ח והאם סרטים שאני מוריד למחשב אז אני אוכל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות את הסרטים שם ובאיזה איכות זה יהיה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. האם לקנות RADEON 8500 של חברת Sapphire במחיר זול (530 שקל) ומה לגבי RADEON9000 ? זה כרטיס טוב ?? פשוט אני רוצה משהו יותר מתקדם מ GE FORCE 4 ואין לי כסף לTI או לRADEON9500 וכו' תודה

21. מה הכרטיס הכי זול שיתן לי על 2560X1440 את אותם הביצועים שה5850 נותן לי על 1680X1050, בגלל שרוב העבודה שלי היא בsolidworks או ב proengineer אני נוטה קצת יותר לכיוון nvidia בגלל cuda. הספק שלי הוא seasonic m12II-500W אני לא מגדיר תקציב כי אין לי תקציב ידוע, כמה שאצטרך, אשלם, אבל שוב המטרה היא הכי זול שיתן לי את אותם הביצועים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 710t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח) ועוד שאלה לגבי x850pro המוכר אמר לי שהx850pro עדיף בגלל שיש לו מהירויות שעון גבוהות יותר מאשר לx800xl וגם זיכרונות עדיפים על אלה של הxl... מה עוד שהוא נותן לי את הכרטיס ב2000 שקל זה משתלם או בכל זאת להתעקש על הxl..?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  23. לאחרונה החלטתי לקנות כרטיס מסך יש לי מערכת מצויינת אבל כרטיס חרא (FX5200) המערכת: AXP 2500+ Barton Abit Kv7 Via Geil 512 Cas 2.5 איזה כרטיס מסך הכי יתאים למערכת שלי? (תקציב - עד 1200 ש"ח) בהתחלה חשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1597&catcode=153 הוא טוב? שווה להשקיע בו? וגם חשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1219&catcode=153 ואיך לא חשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=704&catcode=254 מה הכי טוב לפי יחס מחיר - תועלת? כמובן שאני צריך גם להחליף ספק איכותי אז איך הוא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=713&catcode=259 יתאים לAMD? ומספיק אמין וחזק להפעלת כרטיס…

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by AntiVir Guard,

רציתי לדעת אם DX10 נתמך רק ב-VISTA או יש אפשרות שימוש גם ב-XP 64BIT? ואם הוא נתמך רק ב-VISTA אז כדאי לעבור לויסטה רק בגלל זה? ודבר אחרון - עד כמה גרועים הדרייברים של נוידייה לויסטה? ??? ???

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by F430,

אז ככה זה 8800ULTRA http://cgi.ebay.com/NVidia-8800-Ultra-768MB-2-DVI-PCI-e-x16-Video-AS-IS-C_W0QQitemZ370291954968QQcmdZViewItemQQptZPCC_Video_TV_Cards?hash=item56371ed518 עכשיו הבנתי שהוא לוקח חשמל כמו בית אבל הוא קרוב בביצועים ל4850?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.