עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, שואל בשביל חבר שמעוניין לרכוש את הכרטיס עבור משחקים ותכן HD(ישב במערכת HTPC) יחד עם מעבד Q6600. האם הכרטיס הזה יספק את הסחורה ,במיוחד עבור HD? ובכלל מה המחיר ההוגן לכרטיס כזה בן 4-5 חודשים. תודה

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by orenoren,

שלום. רכשתי לאחרונה כרטיס: GIGABYTE Geforce FX6600GT 128 mb bulk לפניו היה לי כרטיס מיושן (440mx) ועקב דרישות חדשות (פרוייקט לא קטן ב 3DMax) החלפתי לכרטיס החדש. ציפיתי לשיפור משמעותי מהכרטיס החדש ואני פשוט לא מקבל אותו. בנוסף, ניסיתי להריץ משחק, לא זוכר את שמו, איזה שהוא ראלי מכוניות תלת מימדי ואני מקבל המון פוליגונים "מרוחים" על כל המסך. אותה תופעה מופיעה בעוד משחק כשבכרטיס הקודם זה לא קרה. כנראה משהו בהתקנת הכרטיס ו/או בהגדרתו לא הלך בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעייה. (הכרטיס עלה המון... חברה שלי מתבאסת עלי... יצאתי אפס תודה.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by AtomiX,

for games

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zombie,

הגדרות מקסימליות ללא פילטרים על 1080 P ישנם מקומות שראיתי מתחת ל30FPS הגיוני? הדרייבר מעודכן ושאר המשחקים רצים יפה... מעבד 6600k ו 8GB זכרון...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם שאלה 1: אני רוצה להריץ משחקים כגון generls ו Need for speed בצורה חלקה. המפרט שלי בצד שמאל. איזה כרטיס בהשקעה מינימלית יריץ משחקים פשוטים בצורה חלקה? שאלה 2: איזה כרטיס צריך בשביל להשתמש במסך 24" כגון 2407WFP של Dell? האם ישנם למסך זה דרישות נוספות מהמחשב, חוץ מהכרטיס מסך? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by Void,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 כמה שאלות: שווה לקנות(שווה תכסף)? האם הוא אוברקלוקר טוב(ולכה אפשר להגיע איתו)? מה עם הקירור, יעיל לOC ובכלל? מה תדרי הליבה והזיכרון? יש לו חיישן טמפרטורה? והאם הוא עדיף על 7600GT אקסטרים של לידטק? CONNECT3D חברה טובה בכלל?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by sh_idan,

כמו שוודאי הבנתם זה לAGP, המחיר שלהם זהה כמעט לחלוטין, ובכל זאת- מה עדיף?

8. אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by Armageddon1,

קניתי מסך חדש mag 796fd2 ויש לי איזה בעיה עם הגדרת הצבעים אני גם מנסה להתחל את ההגדרות של המסך וזה לא נותן הבעיה בצבעים היא ב color manager יש שם כמה סוגים של צבעים שמוגדרים כברירת מחדל 6500K 5500K 9300K וכולם נותנים אותו צבע (אבל כל הגדרה צריכה לתת צבע אחר ) מה לעשות או להחזיר להם תמסחך אולי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TheSoupNatzi,

ChainTech Nvidia GeForce 2 Titanium 64DDR 400MHZ שווה 350 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by d-undertaker,

שלום לכולם! היום רכשתי את המסך הנ"ל אך התצוגה ממש בהירה והתמונה ברקע המחשב רואים את הפיקסלים מה שבמסך הקודם לא היה.. לא הבנתי מה הבעיה שכן המסך הזה אמור להיות איכותי יותר?? האירו את עיניי בבקשה

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by Jhonta,

טוב אז כרגע זכיתי ב BFG 8800 GTS 640 באיביי כנראה שעוד לפני שהצעתי, הייתי צריך לברר סופית מה דרישת הספק לכרטיס הזה.. כרגע יש לי את ה Neo 430W שמחובר לE6600 והארדיסק אחד האם זה יספיק בשביל להפעיל את הכרטיס ? האם זה יספיק להפעיל את ה GTX ?? תודה ומחכה לתשובה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by yuvalfr,

מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים". קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי 8800GT והוא מאוד חם, הייתי רוצה להגביר את המאוורר, איך עושים זאת? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by benasoor,

שלום לכולם . מה כדי HD4670 אוGeForce 9600GT ואין כמעט הבדל במחיר (40 שקל במקסימום)? ואם אתם אומרים HD4670 אז מה כדי של Connect3D או ASUS או GeCube כי לכל אחד יש קירור אחר http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1373 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1488 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1387 הנה תגידו לי איזה הכי טוב? ודרך אגב ה 9600GT הוא של Twintech http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1084 התקציב הוא בערך 500 שקל

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by mistaarvim,

ה1950xt? ניתן להשיג אותו עדיין על המדפים, או שהוא ירד מפס היצור? ואם כן אז יש למישהו מושג מתי מפסיקים את היצור?

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by 4450gm,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב שמצורף בקישור http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=74700 כלל הנתונים מתאימים לי הנקודה המרכזית שמטרידה אותי היא כרטיס המסך 64MB DDR2 ATI X300 במה הוא יגביל אותי? אני עורך וידאו ברמה בסיסית + שימוש בפוטושופ, שוב ברמה בסיסית האם משחקי תלת מימד לא יעלו בכלל ? אשמח לעזרה בנושא

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

יש לי כמה שאלות על המסך הזה: 1.בעל איזה פאנל הוא? 2.האם הוא מתאים למשחקים וסרטים? 3.האם הוא שווה את המחיר שלו:1722 ש"ח? 4.הוא מתקרב מבחינת איכות למסכים החדשים של דל DELL2007FP LCD? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by al_lot,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב ואני כבר לא יודע מה לבחור בסקריה של ישנה TOM של ATI RADEON9600 PRO מראים שהוא יותר חזק מ GF FX 5600אולטרה ובסקריה חדשה שהתפרסמה רואים שהוא יותר חלש בהרבה אני מתלבט בין כמה כרטסים ATI RADEON9600 PRO GF FX 5600אולטרה ו GF FX 56000 עם 256מגה זכרון מישהו יכול לעזור לי לבחור וגם לתת קישור לבקורת אחרות חוץ מאלה של TOM אני כרגע מעדיף את ATI כי הוא הכי זול

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  20. המערכת שלי לוח: Gigabyte GA-M57SLI-S4 מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3216 MHz (16 x 201) 6400 זיכרון: 4095 OCZ XTC Platinum כרטיס מסך : nVIDIA GeForce 8800 GT השאלה זה אם כדאי להוסיף כרטיס נוסף של 8800 GT או פשוט לשים כרטיס אחד בהמלצתכם כי אין לי מושג איזה כרטיס ישתווה בערך ל2 כרטיסים של 8800GT תודה רבה לכם! עריכה: לאחר קריאת הכתבה על הכרטיס המסתורי הזה http://hwzone.co.il/news/1193595815/57246 כמעט ולא מצאתי את הכרטיס הזה למכירה בארץ אז אולי בכל זאת כדאי ללכת על כרטיס 1 אחר?

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by asdasdasd,

יש דבר כזה ? ואם יש מה העלות והאם זה מוריד ביצועים מ לוח רגיל ל PCI EXPRESS שמחובר ל כרטיס PCI-E ?

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by Black Knight,

שלום, יש לי מסך של AOC מדגם: Monitor Name: AOC Spectrum 7Klr A Monitor ID: AOCB800 הוא שווה משהו היום? אתם צריכים עוד מידע? נקנה לפני כשנתיים וחצי. איך הוא למשחקים?

23. Started by ashkenazone,

אהלן, שמעתי שמועות על זה שפתאום גילו שהX1600 הוא אוברקלוקר מטורף! משהו עם הליבת 90 שלו והאפשרות להעלאת מתח בדרייברים. מישו יודע משו?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by MOFRA,

http://www.bfgtech.com/6600GT.html מצעים לי אותו ב800 ש"ח האם כדאי ואם משהוא שמכיר אותו באופן אישי שיכתוב פה האם הוא מרוצה ממנו או לא

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by J S Bach,

היי, אני מתלבט כרגע בין שני הכרטיסים. אני יודע שתאורטית אני יכול לפתוח את ה-6950 (רק גרסת ה-2GB, נכון?) ל-6970 במחיר שהוא נמוך מה-570. השאלה היא בסופו של דבר מה היסכוי שזה יעבוד ואיך כרטיסי AMD בהשוואה לכרטיסי NVIDIA עם רוב המשחקים המודרניים (קרייסיס 2 / וויצ'ר 2 /באטלפילד 3 וכד')? למי דרריברים יציבים יותר וכו'? למרות שחשבתי לשדרג את כל המערכת, כרגע זה הרכיב היחיד שאחליף. עד כמה בעייתי יהיה צוואר הבקבוק שיוצרים המעבד והזיכרון? (סביר להניח שאאלץ להוסיף עוד 2GB זיכרון, נכון?) *רזו' - 1920*1080. שימוש עיקרי: משחקים וסרטים. כאשר ברצוני לשחק על הגדרות מקסימליות. בתודה מראש. נ.ב. האם כדאי לדור חדש של כרטיסי מסך מאחת החברות? הבנתי שיכול להיות שאנווידיה תשחרר את הסדרה החדשה לקרת…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.