עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אנשים! אני מביט בשני כרטיסי מסך של EVGA. האחד - http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N975-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family השני - http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N976-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family המפרט שלהם, לפי הכתוב באתר החברה(לא פתחתי את ה-PDF, הסתפקתי במה שכתוב באתר עצמו), זהה לחלוטין מלבד העובדה שהאחד מומהר והשני לא. גם בתמונה הם נראים לי זהים. עכשיו נשאלת השאלה - מה ההבדל בין הגרסא המומהרת לבין הגרסא הלא מומהרת אם אני בעצמי, בתור משתמש קצה, אמהיר אותה לאחר שאתקין את התוכנה המתאימה מהדיסק? תודה לעונים המבינים!

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  2. שלום! יש ברשותי כרטיס מסך nvidia 8400gs (מחשב נייד) והוא נחשב דיי טוב אבל יש לו בעייה- הוא הגיע 128 מגה במקום 256. שנה ומשהו אחרי אני מבין שזה הרבה יותר קריטי ממה שחשבתי. בקיצור, אני מריץ עליו FSX דיי טוב, אני לא מקבל הרבה מאוד פריימים ותמונה חלקה אבל זה מספיק נראה לי. אז אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחפות על החסרון במגה ביית שלו או בכלל משהו כדי לגרום לו לעבוד יותר טוב... אם למישהו יש הצעות איך אני יכול לשפר את ביצועיו ולקבל יותר פריימים, אודה לו מאוד! תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Adielion,

כי יש לי עדיין מחשב עם הפלטפורמה הזאת בבית, אולי יש לה עוד סיכוי לקום לתחייה?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by alexbmw,

מה עדיף מהם למחשב ישן עם amd athlon 3000+ ? ומה דרישות הספק שלהם ?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי , יש לי כרטיס מסך של nvidia וקראתי פה בפורום שכשאני מתקין דרייבר חדש עדיף להסיר את הקודם עם תוכנה שנועדה לכך ולא להתקין עליו.. אפשר בבקשה המלצה לתוכנה כזאת ? ד"א הכרטיס שלי זה nvidia 7600gt

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. קניתי מחשב והיתקנתי את מערכת ההפעלה ואת שאר הדרייברים ועד שאני מתקין את הכרטיס מסך הוא עובד בתבנית של 32 סיביות ואחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך זה נהפך לי ל-4 סיביות !! ואתם מתארים לכם איך זה נראה מה אני עושה כדי לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by SenDeR,

אני צריך כרטיס מסך חצי גובה למחשב נייח לרוחב. צריך שיהיה כרטיס בינוני למשחקים איזה דגמים יש ? תודה.

8. Started by theNomad,

היי, אני שובר את הראש כבר זמן מה בבחירת כרטיס מסך. יש לי מפרט מוכן למחשב ונשארה לי רק בחירת הכרטיס לקנייתו. המפרט הולך ככה: לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד - Intel® Core 2 Quad Q-9550 2.8GHz 12MB 1333MHz מאוורר למעבד - Thermaltake Big Typhoon 120 זיכרון - A-Data 2 x 2Gb DDR II 800MHz דיסק קשיח - 500GB 7200rpm SATA II 32M מארז - Raidmax Sagitta II ספק כוח - Huntkey 500W מסך - Samsung 19" T190 התקציב שלי לכרטיס הוא בסביבות ה1500 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות מ2 החברות (nVidia וATI) חבר'ה, תודה מראש

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by elyaz,

שלום אתמול קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=21748 כל הכרטיסים הרגילים שאני רואה בתמונות באינטרנט הם עם פלסטיק אדום כזה בצד המאוור. הכרטיס שלי הגיע בלי הפלסטיק הזה, עם מאוורר בצבע שונה, ועל העטיפה רשום "own design". מה ההבדל בין זה לבין האחרים? האם זה משהו שאני צריך להצטער שקניתי אותו או לא? תודה

10. ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?

11. ערב טוב חברים !! אני צריך כרטיס מסך חדש, מאחר שה7800GT הלך לעולמו... (עשיתי לו OC וקרה מה שקרה.. מאוורר לא עובד ובמשחקים אני רואה חרבושים וכל מיני חייזרים על המסך) מזה למדתי לקח, שאני לא עושה OC יותר אז ככה יש לי ברשותי 650 שקל בדיוק חחח ואני רוצה לשים אותך על כרטיס מסך.. ראיתי שאתם מבקשים גם את המפרט המלא אז הנה : INTEL CORE 2 E6300 1.8MHZ 2GB זכרון 667 MHZ לוח אם של ג'גהבייט מסך 19 אינץ' ספק 500 ג'נרי... (יש מצב להחלפה בעתיד הקרוב) וזהו נראה לי, תגידו לי אם צריכים עוד נתונים ואני מתכוון לשחק על הגדרות גבוהות.. לגבי הרזלוציה אין לי מושג לא יודע בכמה המסך שלי תומך (לא מתכוון לקנות אחד בקרוב...) עדיפות לחנויות קרובות לבית KSP TMS ו PANDAS תודה לעונים !!! …

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by m_g,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רואה שכל יום יוצא עוד כרטיס ועוד כרטיס ועוד שדרוג ומה גם שבעוד חצי שנה יוצא דירקט איקס 11 ובעוד שבועיים אני טס לניו יורק אז חשבתי להביא משם 9800GTX X2 שעולה רק 230 דולר אבל אני לא סוגר על עצמי אם זה כדאי, כי לפני 3 שנים השקעתי בערך 2500 שקל ב7800GTX שהיה באותה התקופה הכרטיס מספר 1, ואחרי בערך 3 חודשים יצא דירקטאיקס 10 והכרטיס שלי היה שווה לנעליים משומשות וככה הלכו לי בעצם 2500 שקל. אז הפעם אני לא רוצה לחזור על אותה הטעות, האם כדאי לי להשקיע את ה200 דולר ולהביא כרטיס אכזרי או להמשיך לסבול עם הג'יפה שלי ולחכות לדירקט איקס 11 ??

13. Started by d0s,

שלום, אני הסתכלתי בשוק היום וראיתי שיש הבדל של מאתיים ש"ח בין ה 4870 של פאליט לבין ה 4870 של גיג'ה ביט. באמת יש כזה הבדל בביצועים של אותו כרטיס רק ע"י חברות שונות? האם שווה לי לקנות את זה של ג'יגה ביט? אני יכול להתלבט רק בין שתי אלו אז בבקשהלאלתת לי הצעות של חברות אחרות. תודה.

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by sasmimo,

שלום רציתי לדעת האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1455 אני רוצה כרטיס עד 1000ש"ח בביצועים טובים -------------------------------------------------------------- מעבד: 800X4 .3.2 Intel Core 2 Quad Q6600 לוח:ASUS P5KC זיכרון:OCZ 3GB מסך :22"ACER ספק: Corsair CMPSU-550VXEU 550W 1680X1050 תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שלום! אני משחק בזמן האחרון FSX ואני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש בגלל שהישן התקלקל. אני רוצה להתייעץ איתכם לגביי כרטיס המסך - כרגע יש לי מסך 19 אינץ'/17' אני לא בטוח, אבל הוא מעולה ואין סיבה להחליף. אני רוצה שהמשחק ירוץ על ההגדרות הגבוהות ביותר בצורה חלקה. אשמח לדעת אם יש כרטיס שיסחוב לי תוספות כגון REX: http://www.realenvironmentxtreme.com/ או חבילות של שדות תעופה ברמה גבוהה. משהו חשוב: האם עדיף NVIDIA על גביי ATI? שמעתי שהFSX עובד טוב יותר עם NVIDIA. ועוד משהו: עד כמה משפיע המקום שיש לי על הכרטיס מסך - 128/256/512/1024 מגה...?? בקיצור אני מקציב 1500 שקל לפרוייקט מקסימום, אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת, והאם כדאי SLI או CF. תודה רבה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by yacovmateo,

יש לי את הבעיה זאות כבר כמעט חודשיים... בזמן שאני משחק הכרטיס פשוט מוריד את מהירות השעון למשל במשחק FAR CRY 2 רוב המשחק רץ סבבה אבל בחלק מהמקומות הכרטיס מתחיל להריד CLOCKS אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל אחרי חצי דקה אותו סיפור בCRYSIS WARHEAD ביכלל, לגמרי אי אפשר לשחק במשחק, כול תזוזת עכבר באמצע המשחק הקולקים יורדים וכמוון גם ה FPS צונח למטע וזה לא זה שהכרטיס לא מספיק חזק בשביל המשחק או שיש לי צוואר בקבוק או משהו כזה כי אני רואה שהכרטיס מפעיל את המשחקים לגמרי סבבה אם לא להזיז את העכבר המשחק על 25+ FPS, על V.HIGH או איך שלא קוראים לזה ב WARHEAD, ניסיתי להוריד גראפיקה ל GAMER אותו סיפור...אפילו על MEDIUM זה קורה יש משחקים שזה קורה פחות אבל לרוב זה קוראה ברובם הכרטיס הוא …

17. המחשב שלי בן שנתיים ואין לי שום כוונה לשדרג שום רכיב אחר ( המפרט שלי רשום ). אני גם לא מתכוון ולא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס, אבל מצפה שהכרטיס יהווה שידרוג לנוכחי ( ASUS X1900XT HTVDP 256MB ) במקרה הטוב או לפחות ברמתו, במקרה הרע. התקציב הוא כמה מאות שקלים ואם יהיה אפשר לקבל כרטיס עם 512MB זה יהיה עדף. הכרטיס חייב להתאים לשאר הרכיבים הנוכחיים שלי כולל לגודל המארז ( P180 ) הלוח אם והספק, מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 ולכן תמיכה בדיירקט איקס 10, אינה הכרחית. תודה.

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  19. התכנון הוא 40 אחוז מהזמן להשתמש במחשב כמדיה סנטר 40 אחוז מהזמן לשחק בA.C או NBA 2K החדש. בשאר הזמן פשוט להרביץ לו ASUS M2A-VM HDMI מעבד AMD 5200 הספק של TT 450W 2GB זכרון HD 320 של WD וכרטיס טלויזיה של HAUPPAUGE. קירור GEMINI2 של קולרמאסטר של הכל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה יש לי דרייברים של הcatakyst גרסה לפני 8.10. עכשיו בשביל להתקין תחדשים אני צריך למחוק קודם כל תקודמים או שישר להתקין תחדשים? פעם שעברה שמחקתי תדרייברים הקודמים המחשב עשה ריסטרטים שהפעלתי תווינדוס והייתי חייב להתקין תדרייברים בsafe mode .. מה אתם אומרים חייב למחוק קודם תדרייברים הקודמים?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Impact,

מה ההבדל בין GECUBE 4850 512MB ו SAPPHIRE 4850 512MB? המחיר של ספיר עולה 895 ושלי ג'יקיוב עולה 949.. מה ההבדל ולמה GECUBE יקר יותר? הוא יותר טוב בביצועים, או שאני משלם על ה"שם"?

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו(7300) על מנת שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה וכן את משחקי PES השונים באיכות גבוהה. בהתחלה הסתכלתי כאן בפורום וראיתי המלצות בעיקר על הHD 4670... אך שוטטות נוספות באתרים של חנויות שונות(כגון KSP) וכן במנועי השוואת מחירים(כגון ZAP) גילתה לי כי כרטיס המסך שלי - שעונה בדיוק על מה שחברי רוצה ועוד קצת, עולה בערך 250 - 300 ש"ח!(http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578639). האם זה הגיוני שה8600GT כ"כ זול? האם במחיר הזה, הוא כדאי? אם לא - למה? וכמו כן - אז איזה כרטיס (PCI-E כמובן) כן כדאי בטווח מחירים המצומצם הזה?(כל שקל חשוב, אז דין 300 ש"ח לא כדין 400 ש"ח). תודה מראש לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברס, נמאס לי מה ג'יפורס 8600 שלי ואני רוצה להשתדרג, בעיקר בשביל שאוכל לשחק פארקריי 2 כמו בנאדם. קצת חיפשתי ויש לי התלבטות: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 או HD4670 או twintech 9600gt xt אבל משומש מחבר שיש לו אותו רק חודשים ספורים או המלצה אחרת. ספק שברשותי או hec 350W ואני מניח שהוא יחזיק את הכרטיסים הללו במידה ואני לא רוצה לעשות oc.. מפרט בצד. תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by AsDoNaTiOn,

שלום מישהו שמע על הכרטיס מסך GeForce 9800GT Super+1GB ? איך הביצועים שלו לעומת 9800GTX? תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by SyndromE,

Guru3d ביצעו השוואות חדשות עם מס' רב של כרטיסי מסך: http://www.guru3d.com/article/far-cry-2-pc-vga-graphics-performance-review/1 ההשוואה נערכה עם ה- Hotfix ל-farcry2 של ATI אל מול הדריבר בטא החדש 180.42 של Nvidia. כל הבדיקות בוצעו על DX10 \ AAx4 \ Very High (מלבד Physics שעל medium) מס' מסקנות רלוונטיות שלהם: בדקתי אצלי את המשחק - דבר ראשון ששמתי לב - בהגדרות גבוהות DX10 נותן ביצועים טובים יותר מ-DX9 ! הביצועים שלו (בהתחשב בגראפיקה) הפתיעו אותי לטובה..זז הרבה יותר טוב מקריסיס למשל. לצערי vsync+dx10 די איכזב אותי אז אני מכבה vsync. בהשוואה הנ"ל כל הכרטיסים במהירות stock לפי הבנתי, אבל שימו לב איך זה רץ על ה-8800gt שלי ב-OC, על 1600x1200, עם הגדרות ULT…

• 114 תגובות
    • 20.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.