כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש סטנדרטי להורים שלי. הוא הגיע עם כרטיס מסך בנוי בתוך הלוח אם. במחשב הישן יש כרטיס מסך יחסית חדש (gigabyte HD4550 512MB DDR3). האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם החדש והוא יתפקד כראוי? אני יודע לעשות את החיבור הפיזי, השאלה אם הכרטיסי מסך יכולים לעבוד יחד או האם אפשר לבטל את הכרטיס מסך הבנוי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי החליט שהוא לא מסתובב וניתקע ועשה לי הרבה בעיות אני עובד עם קרוס פייר. אז הכרטיס העליון הפסיק לפעול והיה עובד רק שאני שם אותו בתוכנה של הכרטיס על 100% במאוורר. זה קרה כמה שבועות ליפני פסח עבר פסח וליפני 3 ימים שמתי תכרטיס במעבדה כאילו שמתי אותו הלכתי כי כבר מכירים אותי ממש טוב שמה התקשר אליי יום אחרי ואמר לי מתי שיוצא לך תבוא תיקח. אז היום הלכתי לשמה הוא מביא לי כרטיס מסך ממש ממש גדול אני עושה לו מה זה? הוא עושה לי הכרטיס שלך. בגלל הערכה שיש לי לאנשים האלה אני אומר לו שמע זה לא הכרטיס שלי זה כרטיס יותר טוב עם OC ועולה יותר יקר משלי,אז הוא אמר לי אני שלחתי זה מה שקבלתי הרווחתה מה אכפת לך תהנה. בקיצור הביא לי כרטיס יותר טוב. זה הכרטיס…
-
- 40 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ונראה שה-7870 מתאים לי לתקציב וגם מאוד מומלץ פה. אני רואה שבכל מקום ממליצים על ה sapphire 7870 XT, רציתי לדעת אם יש סיבה ספציפית פרט למחיר? האם יש הבדלים גדולים בין גרסאות 7870 שונות חוץ מהקירור והתדרי שעון (ליבה / זכרון)? האם חלק מהכרטיסים משתמשים בליבות שונות? פשוט איפה שאני קונה אין את הגרסא הזו של ספיר (וחוץ מזה, יש כל מני גרסאות אחרות שיותר משתלמות כלכלית ככה נראה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי אנשים! רציתי לשאול האם אפשרי להתקין את ה4850 על PCI-E רגיל ולא II...? ומה החסרונות? והאם הם משמעותיים... המפרט שלי מצד ימין...
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
2 בעיות חוזרות שאני ממש מתחיל לשנוא אצל NVIDIA: 1. בכל פעם שיש עדכון דרייבר, זה מאתחל את ההגדרות של כרטיס הקול שלי\הגדרות Sound. אני תמיד עושה disable ל-devices של טלוויזיה ומסך, ומשאיר כברירת מחדל את אוזניות. עם כל עדכון של דרייבר, אני צריך לסדר את זה מחדש. עכשיו תארו לעצמכם מצב שהתיישבתם, שמתם את האוזניות על הראש, הדלקתם סרט, ולא שומעים שום דבר, כי שוב, איך לא, היה עדכון של הדרייברים. 2. כל עדכון של GeForce Experience צריך לעשות Login מחדש. למה? מי קבע את זה? למה זה שימושי? מי המהנדס טילים ב-Nvidia שהחליט שצריך משתמש, ועוד להיות כל הזמן אונליין כדי להשתמש בתוכנה המעיקה שלהם? אני משתמש ב-Nvidia כבר עשור אם לא יותר, ומתחיל להתגעגע ל-ATI ולתוכנות ה…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בעיקרון אני משחק משחקים שהם קצת כבדים אבל לא ברמה הגי גבוהה, אני לא גיימר מטורף זאת הכוונה וצריך את הכרטיס קצת לעבודות גרפיות כמו עבודה עם פוטו שופ ותוכנות כאלו. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אז זה עולה 1800 שקל בחנות מסויימת , והם אומרים שיש חוסר עכשיו להרבה מאוד זמן... איזה תחליפים טובים יש באותה רמת מחיר באותה רמת מהירויות? תודה
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב שלי: EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487 עד כה היה לי ATI אני לא מצליח למצוא את האופציה ליצור VIDEO OVERLAY בממשק התוכנה של NVIDIA? האם זה לא קיים? קשה להאמין. האם זה מתחבא? תעו לי למצוא. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין גרסאת ה128 ביט ל256 והאם הוא משמעותי {אם הוא קיים} ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שקט לחלוטין ללא מאוורר שתומך בוידאו ביתי עד 800 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי מה יקרה כשארצה לשדרג את המחשב מבחינת ביצועים גרפיים. האם אצטרך לוותר על הכרטיס שלי? או שאפשר פשוט לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה ליקנות gtx 260 ורציתי לישאול אם ספק של500 watt יחזיק אותו
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
באתר של החברה רשום שהוא GDDR3,אבל ראיתי שכמה אנשים ברשת כתבו שהוא מגיע עם DDR ב740או700 מגה הרץ לזיכרון. מישהו קנה את הכרטיס כבר ויכול להגיד שהוא בטוח GDDR3 ו1000 מגה הרץ לזיכרון ? זה הכרטיס: http://www.palit.com.tw/en/products/ati_agp_X800GTO.html http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני משחק רק בשני משחקים COD4 & WOW, וגם זה בקושי. אין לי זמן למשחקים חדשים ולא בונה על שום דבר עד לקיץ הבא, בגלל לימודים. אני ממש לא דורש יותר מדי מבחינת גרפיקה, סך הכל שיעבוד על רזולוציה 1680*1050 מסך רחב בלי תקיעות. איזה כרטיס יתאים? הסיבה שאני מתעקש לא ATI, כי אם תעשו חיפוש בגוגל ל-3850 freeze, תבינו שבחלק מהכרטיסים יש דפקט ש-ATI לא מוכנים להודות בו. בגללם אני צריך להוציא עוד 200 שקלים, ולקבל כרטיס מסך חלש יותר .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שני כרטיסי מסך שונים? ואם כן מה יותר טוב ואיך GIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL נמצא לעומתם. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק לכרטיס של Gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2326&ProductName=GV-N66256DP-E לינק לכרטיס של Leadtek: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_td_1.html את ה-Gigabyte אני יכול להביא ב520 ש"ח, את ה-Leadtek ב565 ש"ח. מה עדיף?
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך עבור מחשב חדש שאני מרכיב ב .R.S.M i5 2500k עם לוח אם p8h67 של Asus התקציב סביבות 1000-1200 ש"ח הכרטיס ישמש למעט משחקים בשעות הפנאי, איני גימר כלל, אבל אני כן רוצה לשחק קצת ולהנות. ברשותי מסך 23' של LG (לא רחב ולא מיוחד בהבטים אחרים) עם רזולוציה 1920*1080 לדעתי מבחינת המארז אני בונה על AntecP193 בנוסף שמעתי שכרטיסי מסך עם מאורר מובנה נהרס מהר יותר, אז אולי עדיף כרטיס מסך ללא מאורר כלל (אני לא רוצה לקנות מאורר לטובת כרטיס המסך) תודה
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, יש לי מחשב מעבד: i9900K עם 64 זיכרון ראם. ספק 600W של זלמן (80+). אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשיו, והתקציב שלי קצת זול (המחשב עלה יקר) בכל אופן ראיתי ביד 2 palit GTX 1070 JetStream במחיר של 1100 שקל. שומש למשחקים כשנה וחצי. ללא אחריות. 1 - מה אתם חושבים לגבי הכרטיס מסך הזה? 2 - האם הספק כח יספיק לי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב חברי הפורום היקרים. זה עתה חזרתי מארה"ב, ויחד איתי הבאתי 2 כרטיסי XFX RX 580 אשר נועדו להחליף את כרטיסי הGTX 670 שלי ושל אחי. הכרטיסים, שניהם יחדיו, נרכשו ב199.99 דולר דרך פאיפאל (הגנת קונה) כולל משלוח בארה"ב. כך למעשה התייתר הצורך לשלם מכס בעת החזרה מחו"ל, כיוון שעד 200 דולר (כולל) קיים פטור מלא מהצורך להצהיר על התכולה (200 דולר מצטבר). כל כרטיס עלה 100 דולר בלבד! בעת רכישתם בחו"ל (איביי), לא ידעתי אם אקבל כרטיסים טובים או לא. במחירים אלו (100 דולר) לפעמים אפילו היו scammers שפרסמו מודעות פיקטיביות שהוסרו על ידי איביי במהרה. לאחר פניות לעשרות מוכרים מצאתי את הבחור שימכור לי את הכרטיסים ב100 דולר ליחידה. לפני יומיים חיברתי את הכרטיסים למחשב, ול…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אנשים! אני צריך עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה לצורכי צפייה בסרטים על גבי המסך של הTV יש לי בטלויזיה יציאת RCA ומהכרטיס מסך קיבלתי בבאנדל S-VIDEO לRGB....מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-