עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by desheh,

אממ, החלטתי כי אני לא צריך כרטיס High-End, וכי אני מסתפק באחד מן הכרטיסים הללו. לאיזה הביצועים הטובים ביותר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tamir6066,

הי,אני מטלבט אם כדאי לי לקנות את הכרטיס ה8800 GT. האם הוא כבר ישן? איזה עוד כרטיסים כדאי בתקציב של 800-900 שקל? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by OmegaShadow,

עד היום יצא לי להשתמש רק בכרטיסי מסך של Nvidia ואת ממשק ההגדרות (הדרייבר והתפריט שלו) יצא לי להכיר די טוב. אני מניח שהוא די נוח וחסר באגים מעצבנים. ופעם בכמה זמן יוצא לי להשתמש במחשב שיש עליו כרטיס של Ati ואז נראה שכל ההגדרות שם יותר מסובכות , ולוקח שעה למצוא שם משהו , אבל זה נראה כאילו הם נותנים יותר אופציות להגדרות ושליטה. אז רציתי שאנשים יגידו לאיזה מהחברות יש דרייבר יותר יציב ונוח לשימוש (בלי קשר ליכולות הכרטיס כי על זה כבר יש הרבה דיונים). למשל בשביל אנשים שמחברים את המחשב לטלויזיה אז האם זה מספק את כל ההגדרות הנדרשות וכו'. נ.ב. - ברור שזה לא הסיבה שבגללה בוחרים כרטיס מסך למחשב , אבל מעניין אותי לדעת גם לגבי זה , כי השוואה בין כרטיסי מסך יש בהרבה אתרים , אבל דווקא הפ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pponi,

שלום מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש למערכת ישנה (עם PCI E ) בעלת ספק EXTREME LIBERTY 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? האם יש צורך בשדרוג הספק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. אז אז התקציב שלי הוא עד 450-500 ש"ח משהו כזה, אל תתנו לי לחרוג יותר מידי בשביל לא להתפתות... יש לי כרגע את כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב-420 ש"ח ב-K.S.P לפני כמה חודשים.חצי שנה והוא בסדר אבל הייתי רוצה איכות יותר טובה בצפייה ובזאפ ראיתי שני כרטיסי טלויזיה במחיר טוב ויש תגובות טובות של אנשים אז הנה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=402365 http://zap.co.il/model.asp?model_id=402260 תודה מראש.

6. Started by patrik,

[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D

7. לחבר שלי יש מסך סינק מאסטר 1200 NF של סאמסונג כמה לימכור יד שניה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

evga gtx 670 ftw 4GB כרטיס המסך המושלם בשביל future proofing , אבל לחנויות בארץ הוא כנראה לא יגיע :'( וגם אם יגיע המחיר שלו בחו"ל 500$ אבל החנויות ימכרו אותו ב4000 ש"ח רק בגלל שזה כרטיס "למבינים". דווקא במחירים של כרטיסים רגילים כמו ה-ZOTAC gtx680 המחיר בארץ שפוי יחסית לחו"ל (500$ לעומת 2600 ש"ח) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500238 http://ksp.co.il/?uin=15582 זה כל כך מעצבן שגירסאות מיוחדות של כרטיסי מסך לא מגיעות לארץ ואם כבר מגיעות אז שוחטים אותנו במחיר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יהיה איזה כרטיס מסך מסדרה 9 שמאתים לרזלוציה הזאת? אני לא רוצה לקנות סתם איזה 9800GX2

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי GeForce 2 MX, ויש לו יציאה לטלוויזיה. עוד לא ניסיתי לחבר אותה, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לפצל את השידור, זאת אומרת שאני אשדר מהמחשב שלי למשל את המדיה פלייר, אבל אוכל לשים אותו ברקע ואמשיך לעבוד. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, הבנתי שפה זה 'ה' -מקום לשאול את השאלה שמטרידה אותי כבר זמן מה... יש לי מחשב סבבה שלאחרונה כבר מתקשה להחזיק משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. לוח אם : gigabyte 965p ds3 מעבד: intel core 2 due E6600 @ 2.4GHz זיכרונות: 2x DDR2 1G 333MHz כרטיס גרפי: Geforce 7950 GT התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח ואפשר גם יותר בהנחה שיש לזה טעם: ה"בעיה" היא שאמרו לי שלמסך 19 אינצ' אין מה לקנות את ה GTX 260 כי יהיה צוואר בקבוק במקום אחר... :-| האם כדאי? האם ראוי? או שלא יהיה הבדל רציני לעומת HD4850. כדאי אולי לקנות עוד זיכרונות, או שיש מספיק...? או שבכלל כל המפרט עתיק מידי ? בעיקרון אני גיימר חובבן והמטרה היא לשחק גם על הטלוויזיה 32 אינצ' LCD ב HDMI... תודה מראש !!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by grozini,

קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by L1ron,

יש לי מחשב חדש חזק , וטלוייזית LCD חדשה 32" FULL HD. יש דברים שאוכל לעשות בשביל שאראה הכי טוב ואנצל את המחשב שלי כמה שיותר ובצורה הכי אופטימלית? לדוגמא :נגן שרואים דרכו יותר טוב ..הגדרות מסויממות..וכו' .. ועוד שאלה קטנה-יש לי מחשב חדש והורדתי את המשחק METRO 2033 ,יש בהגדרות AA X4 ו AA X 16 , 16 זה איכות יותר טובה? והמחשב שלי זה HD 6850 Intel Core i5 2500K 4GB 1600MHZ זה אמור לעבוד בצורה הכי טובה על ההגדרות הכי גבוהות , לא? וכדאי להשים AA16 בהגדרות?

14. Started by lir@n,

יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 הרצתי עליו את ה3די מארק וכתוצאה מהתוכנה נדפק לי הכרטיס... שלחתי אותו לתיקון ומסתבר שהבעיה הייתה אצלהם... (בזמנו הכרטיס היה חדש רק 3 ימים מקנייתו!!) השאלה היא האם להריץ את ה3 די מארק? או לא @? אני דיי מפחד שלא יקרה שוב משהו... אשמח לקבל עצות... עכשיו ברור ששיחקתי לפני... אפילו שיחקתי הרבה... שיחקתי בut2003 הכל היה סבבה פשוט הרצתי ת'תוכנה כדי לראות מה הוא שווה... עכשיו הבעיה היא גם מהחנות הם זוחלים חיכיתי כמעט שבוע וחצי עד שהחזירו לי אותו... עכשיו אני לא יודע אם שווה להריץ את התוכנה ואם הביטוח מכסה את זה יש לציין כי הכרטסי חדש...מאוד ו...זהו למי שצריך יותר מידע שיבקש בתודה מראש... נ.ב רציתי לדעת אם יש איזה משהו מדליק שאני יכול לעשות עם הכרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, יש לי מסך CRT של MAG בגודל "19 וכרטיס מסך ATI X1650 Pro עם דרייברים מעודכנים. לאחרונה אני מרגיש כאבי עיניים וחוסר נוחות לשבת זמן ממושך מול המסך. הרזולוציה במסך היא 1280X1024 וה Refresh Rate הוא 85 מגהרץ. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ע"מ שהתצוגה תהייה נעימה יותר לעין? ובכלל מהן ההגדרות האופטימליות? תודה לעוזרים

16. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041122/index.html אני החלטתי ללכת על לוח מבוסס nforce 3 הותיק ולא לחכות ל - nforce 4 החדש רק בשביל ה - Pci Express ועכשיו אני מרגיש שבחרתי נכון. בקיצור - אין כיום שום צורך ב - PCI Express גם לא במשחקים הכי כבדים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) אם תוספת של 1G RAM תעזור, אני אשמח לקנות מחר. תודה, בני. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ^^^ תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש כזה דבר? למה כרטיסים שבדקתי זה נותן לי רק דרך dual view ואני רוצה דרך clone! התקנתי גם את UltraMon שעוזר קצת לנוחות אבל זה עדיין לא נוח כמו clone יש כרטיס מסויים שתומך באופציה הזאת של ריבוי צגים ברזולוציות שונות? עדיפות לATI למרות שאם יש רק לNVIDIA אז גם סבבה בתודה אלי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by THE FOX,

מתלבט בין Palit FX6800GS 256MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1577 לבין GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5965 איזה כרטיס יביא לתוצאות ופריימים גבוהיים יותר ב OC ומודים שיעשו לכרטיס? המוד לפתיחת 6800GS מצליח בפאליט? התקציב הוא בסביבות ה800. אם יש משהו אחר יותר טוב שמח לשמוע. [מתוכנן OC]

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Kolshamen,

http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=263#b2 http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3086&ProductName=GV-N275UD-896H לראשון יש קירור שניראה ממש טוב... על השני קראתי ביקורות טובות אם יש לכם ניסיון עם אחד הכרטיסים אתם מוזמנים לשתף

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eido,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה, הכרטיס התחיל לעבוד עם אקטיפקטים מעצבנים (פסים ורודים כאלה לאורך המסך וגם קוביות עם צבעים שלא אמורים להיות שם לפעמים). יש לציין שהאטיפקטים מופיעים ישר כאשר מדליקים את המחשב ולא כתוצאה ממאמץ של משחק או משהו. מה ניתן לעשות? אולי לא שמתי מספיק משחה טרמית? יש מצב שהכרטיס נדפק לגמרי ולא ניתן לסדר את זה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לחבר שלי יש 600 ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס הכי כדאי ומומלץ עד 600 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. איסור הפרסום של NVIDIA חלף, וכל שותפותיה מתחילות לחשוף את מה שהן הכינו ופיתחו בכדי לסחוט כל טיפת ביצועים מהליבה הגראפית החדשה והמתקדמת שלה הדור החדש של NVIDIA ממשיך לנוע קדימה במלוא המהירות, ומבלי להמתין ל-AMD שעדיין לא הציגה לנו אף מוצר מדור ה-Polaris שלה. הפעם, מדובר בתום מועד אמברגו המידע אודות כרטיסי GeForce GTX 1080 אשר אינם משתייכים אל סדרת ה-Founder's Edition שפותחה בידי NVIDIA – אלא מהווים דגמים ייעודיים וייחודיים, עם מעגלים מודפסים ומערכי קירור שנוצרו ועוצבו על ידי שותפות השיווק של מפתחת השבבים. עשרות דגמים כרטיסים חדשים נחשפו כמעט בו זמנית ברחבי הרשת, ועומס המידע הוא ללא ספק גדול ומבלבל – אך למזלנו האתר הגרמני computerbase החליט לסייע לנו ולעשות קצת סד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים