עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Killer Storm,

נגיד אני רוצה לראות מהמחשב לצג טלויזיה אז אני צריך להשתמש בTV Out של הכרטיס מסך נכון?! אז בכרטיס שלי אין...בכל מקרה אני רוצה כרטיס PCI שהוא גם מתפקד ככרטיס טלויזיה באיכות טובה-גבוהה וגם מסוגל לעשות TV out לכל דבר שאני רואה בWindows Media Player כמו סרטים...וכו'...אני לא יודע עם בכלל יש כאלה דברים בכל אופן עם אפשר להשיג כאלה בחנויות האינטרנט תנו לי דגם ושם חברה וכמובן מוצר במחיר טוב וגם עם איכות טובה :

2. אני צריך כרטיס שישמש לעריכה בעיקר והמחשב לא מיועד למשחקים הכרטיס מסך שמעניין אותי הוא X800GTO CONNECT3D בעיקר בגלל האופציות שלו ללכידה, VIVO יש פה למישהו עוד רעיונות לכרטיסים בטווח של 800 -1000 ?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  3. הופיע בזמן ששיחקתי במשחק ונשאר עד עכשיו. נראה שהמחשב מתפקד רגיל רק שיש לי את הפיקסלים המוזרים הללו... What Happened? Radeon 9600XT Windows XP x64 Edition תודה. עריכה: מתנצל על הכותרת הראשונית. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by Satlan,

שלום. איך אני מגדיל את הזכרון אשר המחשב מקצה לכרטיס מסך לקחת מהזכרון הראשי ? בתודה לעונים מהר ;D

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by ndnd,

אהלן יש לי Q6600 @3.0GHZ 8800gt 520w supply כרגע אני מתלבט בין שני כרטיסים GTX 560 Ti או HD 6870 עד כמה הספק שלי מגביל אותי? אני רואה שה6870 צורך פחות חשמל אבל ה560TI קצת יותר טוב עם תמיכה בפיזיקס, עד כמה זה משמעותי? וכמה רציני יהיה הצוור בקבוק? כדאי להעלות את המעבד ל3.2/3.4 נכון? והאם כל זה יספיק לי בשביל לשחק MW3, BF3, RAGE על הגדרות גבוהות? תודה

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  6. היי, כנראה שהכרטיס שלי הלך ואני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך , 200-300 ש"ח שדומה ביכולות שלו ל 9600GT לא צריך כרטיס יותר טוב אני גם לא צריך, אם הוא טיפה פחות טוב אז לא נורא אבל לא משהו ממש גרוע.

7. Started by o9009,

קניתי מסך של סמסונג ניגודיות 2000 2 מילי שניה רענון בקיצור כל סרט שאני שם {חוץ מדיוידי } הצבע נמרח מה יכולה להיות הבעיה ? ;D

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by david85,

יש לי כרטיס מסך די בינוני geforce 4 mx 440 אבל אני רוצה ביצועים יותר טובים וגם יותר גרפיקה עשירה במשחקים. השאלה שלי היא האם כדאי להחליף את הכרטיס הישן ולקנות רדאון 9500 פרו? ואם תוכלו לרשום מה יותר טוב הרדאון או ה-gf4 ti 4400 וכמה עולה היום בישראל הרדאון 9500, חח מקווה שלא הגזמתי בשאלות... ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Goldenmario,

היי, יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT. וכשאני משחק ב Diablo III המחשב מתחמם אחרי כמה זמן, ואני צריך להוריד את ההגדרות כדי לשחק כמו שצריך. את רוב המשחקים שבדקתי אני יכול להריץ עדיין טוב איכשהו, (למרות שהמחשב יחסית ישן) חוץ מהכרטיס מסך שהוא לא עובר את ה Recommended. בעיקרון המשחקים שאני רוצה להריץ הם: Skyrim, Diablo III, Anno 2070, Call Of Duty MW 3, Battlefield 3 וכל המשחקים בסגנונות האלה שיצאו בזמן האחרון. אשמח לדעת איזה כרטיסי מסך יכולים להריץ את המשחקים האלה וכמה הם צריכים לעלות. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ב Everest הוא רושם לי Unknown ספק כוח: 450W RAM זיכרון: 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Placebo,

שלום בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש ושאלה שעלתה בדיון במפרטים עם המסך שלי ינצל טוב את כרטיס מסך המסך שיש לי זה Samsung SyncMaster 930B והכרטיס מסך שאני קונה זה GeForce 8800gts 640MB עם יהיה איזשהו בעיה ביניהם? או שכדי לי לרדת לגירסאת 320MB.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  11. שאלתי בחנות כמה עולה כרטיס מסך 7600 gs ואמרו לי 500 ש"ח .וגם שאלתי כמה עולה 7600 gt ואמרו לי שעולה 800 .אני חושב ששנהים ddr 3 ו256 מיגה בית השאלה שלי האם שווא להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה gt .או שהם כמעט אותו דבר וחבל על הכסף

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  13. נשמע לי מאוד הגיוני... הרזולוציה הטבעית של משחקים ומסמכי טקסט היא ברטיו של 3:4 למשל 1024X768 או 1280X1024 ואף 1600X1200. במסכי LCD כל רזולוציה שאינה הרזולוציה הטבעית של המסך נראית הרבה פחות טוב באופן משמעותי. כשמדובר ברזולוציה "רוחבית" שאינה 3:4 הפונטים "נמתחים" ומטשטשים - אפילו במסכים טובים. לגבי טקסט ראיתי את התופעה הזו בעצמי גם במסכים של 3000 ש"ח, לגבי משחקים אין לי מושג... לסרטים בפורמט רחב (WS) ברור שזה יתרון אבל לשאר השימושים זה דווקא נראה לי חיסרון משמעותי מאוד. מהי דעתכם המלומדת?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  14. השאלה בכותרת...הבנתי שהכרטיס הנ"ל צריך 575W, מה אתם חושבים ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by daniel1saida,

שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך מ7300SE לHD4670 אני לא משדרג יותר כי המערכת שלי חלשה מפרט Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) North Bridge Intel Grantsdale i915P South Bridge : Intel 82801FB ICH6 וזיכרון 1.5 GB DDR וספק MONO MODE , מודל ATX - 480 , הספק: (לפחות מה שרשום 480) אז יש הבדל גדול והאם זה יפעיל לי4 DEVIL MAY CRY על S"HIGH +AA4 ברזולוציה 1200 על 1600 ויהיה צבר בקבוק תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by POD,

ערב טוב לכם, קניתי מחשב חדש והכרטיס שהזמנתי היה 6600GT של Gigabyte. הגעתי הביתה וראיתי שהרכיבו לי A6600GT של Leadtek. עכשיו, התעצבנתי וצעקתי קצת על המוכר שממנו קניתי. המצב הוא כזה, יש אופציה שהוא יחליף לי אותו (ויפצה אותי על הטעות) אבל הוא אמר לי שהוא יותר טוב מזה של Gigabyte. מה אתם אומרים? להחליף? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני עוזר לו ליבחור את הפריטים...... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין X1950PRO לבין.... X1800XT חוץ מהזיכרון.... ומה יותר טוב ביניהם ומה יותר שווה ליקנות.... תודה מראש... ואם כדאי לקנות כרטיס זול יותר או באותו מחיר שיותר מישתלם. המחשב בעיקר למשחקים....תודה

18. Started by kakolokia,

תקשיבו לא הייתי בטוח איפה לשים את התרד שלי.. אני מקווה שזהו המקום.. אז תקשיבו אני קונה מחשב מסקי אך אני רוצה כרטיס מסוים שאין להם.. הכרטיס הוא - EVGA GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm (ש"ח 1580) יש שם כרטיס דומה- (1728 ש"ח) BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE אך הוא מומהר פחות, גרסת 65nm ויקר יותר ב140 שקל! ועכשיו יש לי שאלה - האם Skypc יוכלו לייבא לי את הכרטיס במיוחד בשבילי? (אולי בתוספת מחיר או משהו). יש גם אופציה אחרת לקנות את הכרטיס מfoxpc ואת שאר המפרט מSky.. אבל תהיה לי בעיה באחריות לא?? (ד"א sky מרכיבים לי את המחשב לא אני..) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by ronkeren,

מפרטי קיים: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB 2X2GB memory cards מסך: Samsung syncmaster 226bw מערכת הפעלה: מתכנן להתקין win7 64bit הכרטיס חייב להיות עם חיבור HDMI בשביל שתהיה אפשרות חיבור לLCD בנוסף אני משתמש בתוכנות גרפיות אז גם לכך ישנה התייחסות כמובן. אני מעדיף כרטיס של NVIDIA מחיר: תכננתי להוציא עד 700 שקלים אם יהיה צורך אני יגיע גם ל-800. תודה מראש רון

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  20. יש משהו יותר טוב ב9600? כי אני רואה שברוב המקרים הוא יותר איטי.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  21. יש לי GF 5200 ואני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כך שהטלויזיה פועלת בתור מסך קיבלתי כבל חיבור ביחד עם הכרטיס השאלה שלי מה אני צריך לעשות ? כאילו מה אני צריך לשנות בהגדרות של הדריבר .....

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  22. חומרה: ספק כח - JSP-TECH AMD/INTEL 300W EZCOOL לוח אם - G41TM-E43 HDMI MSI מעבד - E5300 Dual Core 2.60 Ghz זיכרון - 3GB DDR2 כ. מסך מובנה INTEL X4500 OB אם צריך עוד משהו אני יעדכן.. תקציב - פחות מ-500 שקל תלוי בכרטיס.. מומלץ כרטיס טוב למשחקים עכשוויים חחחח

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by lmlm,

תמונות: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=503391 וראיון http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2/index.php?p=01 קרדיט לMelvinB מפורום doom3world.org

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  24. המפרט שלי : opteron 170 @ 2.4Ghz 3gb DDR 160Gb 460 watt thermaltake 7900gt 256mb lcd 19' BenQ FP93GX אני רוצה להריץ far cry 2 ו red alert 3 בעיקר.... שניהם עובדים טוב על הגדרות בינוניות אבל אני רוצה לשחק על גבוה. תודה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! יש לי מחשב ישן P4 אך הכרטיס מסך אינו תומך ברזולוציה המקסימלית 1050X 1680 על איזה כרטיס אתם ממליצים הזול ביותר לצורך צפייה בסרטים,אופיס,וגלישה כרטיס PCI-E כמובן תודה

• 8 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.