עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cons,

מתי אתם חושבים שישחררו את ה GTX 960 ואת ה 285X R9 ? ואיך הביצועים שלהם יהיו בערך בהשווה לכרטיסים הקיימים. מה קורה עם המחירים של הכרטיסים שעבר זמנם כמו ה GTX 770, GTX 680, GTX 780 למה הם כולכך יקרים , האם יגיע זמן שפשוט ימכרו אותם במחירים ממש נמוכים כדי להיפטר מהם ? אני שואל כאחד שצריך כרטיס מסך חדש הGTX 970 הוא טיפה OVERKILL לשימוש שלי וכל האופציות האחרות לא משתלמות בזמן שהGTX 970 מביא הרבה יותר ערך בהפרש מחיר מזערי.

2. היי, ברשותי מחשב בן 5.5 שנים בערך שאני מעוניין לעבוד עליו עם פוטושופ. נתונים טכניים: מעבד - i5-4690. זיכרון - 16GB (שני סלוטים של 8 ) לוח אם - Gigabyte B85-HD3 הכרטיס הגרפי שלי הוא זה שמובנה על הלוח אם. סך הכל לשימושי אינטרנט וסרטים הוא עובד מעולה, לא הרגשתי שום קושי עד כה ולאחרונה שדרגתי מ-Windows 7 ל-Windows 10. אני מתכנן ללמוד ולעבוד על Photoshop ו-Illustrator בקרוב. לא דברים כבדים מדי. עיצובים לחולצות וכאלה, עם לא יותר מדי שכבות אני מניח. ניסיתי להעלות את התוכנות בלי לטעון עליהן כלום. עולה די חלק. לא חכמה אני יודע, אבל אולי זאת איזושהי אינדיקציה התחלתית למה אפשר להעמיס …

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  3. יש לציין שהמשחק קורס אחרי חצי שעה בערך של משחק, אני שם תמאוורר על 100 אחוז. יש לי תדרייברים האחרונים למה המשחק קרוס לי ככה? לפעמים הוא נותן לי את אופציית ה vpu recover ולפעמים קורס לגמרי.. מה אני צריך לעשות? האם זה בעיה בכרטיס? למרות לא ניראלי שזה מהכרטיס.. מקווה לעזרה.. תודה!

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  4. אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים??? אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by pponi,

שלום מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש למערכת ישנה (עם PCI E ) בעלת ספק EXTREME LIBERTY 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? האם יש צורך בשדרוג הספק?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  6. Started by musari,

היי קניתי את ה5970 והכרטיס שהיה לי לפני הוא 4870X2 וניסיתי לעשות בינהם קרוספייר המחשב קורא את 2 הכרטיסים אבל אין לי אפשרות לקרוס פייר משהו יודע אם בשביל קרוספייר חייב 2 כרטיסים זהים? ודבר שני אני דיי מאוכזב מהדרייברים בטא שקיבלתי שלו נותנים לי לשלוט על המאורר ובחלק משמשחקים (DIRT2 וCOD MW2)יש לפעמים ירידות פריימרים (במיוחד כשיש עשן ברזולוציה 2560X1600) שאני יורד מהרזולוציה יש עיוותים כי המסך שלי זו הרזולוציה הטיבעית שלו אז עד שיצא דריברים לא בטא(בדקתי באתר הרישמי וגם של זה בטא)מישהוא יכול לעזור לי למצוא דריברים נורמליים(יש אנשים אתרים לא רישמיים שמוציאים חיפשתי והיסתבכתי עם התוצאות בגוגל) כי זה לא פעם ראשונה שATI מוציאה כרטיס לפני שהוציאה דריברים נורמלים...תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  7. 7900GT או X1800XT מבחינת FPS

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום לכם, ככל הנראה כרטיס המסך הוותיק והטוב שלי, נתן את נשמתו לבורא היום בערב. :'( :'( :'( אשמח להמלצה על כרטיס לא יקר, שיתמוך בהאצת חומרה, ויוכל להוציא את הפורמטים המתקדמים, וכמובן שיהיה באותה רמה של ה6800GS אחרי OC של 20%. אריאל

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by Alduin,

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=SDMHS75P%2FB 17 אינץ בעל זמן תגובה של 8 חיבור אנלוגי ודיגיטלי בהירות של 400 ניגודיות של 600:1 זווית צפיה של 160/160 ומחיר שנראה מאוד מגוחך....מעניין כמה יעלה בארץ נראה אחלה מסך, אני בספק שהוא ימכר ב2000 שח בארץ.... ליותר מידע (גם על מסך ה19 אינץ החדש): http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=1448

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by grozini,

קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  11. שלום התחלתי לבדוק קצת את הקבצים של המחשב ואני מגלה את התוכנה GATORהזאת מותקנת לי במחשב ואני זוכר שראיתי ראיתי התוכנה הזאת בכמה אתרים שמתחננים שתתקין אותה!!! עכשיו בהוספה והסרה אין שום זכר לתוכנה הזאת! עכשיו ניסתי למחוק אותו ומה הוא רושם לי קבצים בשימוש!!!!! העפתי אותה והכל עובד כמו שעבד רק פחות נבלה על המחשב!!!

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  12. http://hwzone.co.il/news/133385 תגובות יתקבלו בברכה. דיון נעים =]

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  13. שלום הx1950pro שלי מת אז החלפתי אותו ב210gt אני עליתי בsave mod מחקתי את הדרייבר של ati מהממשק של windows אחר כך מחקתי אותו שוב עם sweeper ואז התקנתי את הדרייבר של nvidia הכל בsafe mod לאחר למכן העלתי את המחשב בצורה רגילה ועדיין blue screen. אין מנוס מפרמוט?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  14. ^^^ תודה

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by natanel102030,

אהלן, לפני כמה שנים התעסקתי עם זה אבל היום פחות... למה כל כ. המסך של nvidia מבית Gigabyte מגיעים בKSP בגרסת OC? האם יש בעיות חימום עם הקירור המובנה? אפשר המלצה למשהו עד איזור ה1000 שקל ( כחלק ממחשב בעלות כוללת של 4000 לא כולל SSD )

16. Started by Amit BL,

היי, יש לי מחשב שנמצא בבית 4 שנים, לפני כמה ימים הכרטיס מסך הפסיק לשדר אות למסך והוא מושבת כרגע. אני מחפש כרטיס מסך סביב ה-500 שקל, השימוש העיקרי הוא לשימוש יום יומי במחשב, לגלישה, סרטים וכדומה, ואם יש אפשרות שיפעיל משחקים. המקסימום שאני מוכן להשקיע בתנאי וזה יהיה שווה זה 1000 שקלים. הנה המפרט: מעבד: Pentium D 930 3.0 Ghz DualCore 2X2MB Cache s775 800MHZ לוח אם: Asus P5WD2 LGA775 (955X+DC+SATA2+2GBE) כרטיס מסך ישן: GIGABYTE GF7800 GT 256M DDR3 DULDVI VIVO PCI-E ספק: Enermax noistaker EG425PVE 420W Dual Fan 24pin Power Supply

17. Started by kobt,

אני קונה X1600PRO לAGP 256MB יש לי עכשיו GF440MX ויש לי דריברים של אינוידיה אני צריך לפרמט או רק למחוק? איך אני מוחק?? למאוור של הכרטיס מסך צריך לחבר לספק? או שרק מחברים אותו למסך וללוח אם והמאוור פועל? אם צריך לחבר לספק את המאוור אז אני יכול לא לחבר אותו ולפתוח את המארז ולשם לידו מאוורר גדול שמחובר לחשמל וזה יחסוך בחשמל לספק הגיוני?

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  18. לפעמיים אני רואה מסכי מחשב מחוברים עם 2 סוגי הכבלים הכחול והלבן,זה תקין? או שאמור להיות מחובר רק כבל אחד,האנלוגי או הדיגיטלי.

19. חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל שמשני הצדדים הוא חיבור S-VIDEO אבל רואים בטלויזיה שחור לבן ואני לא מצליח לתקן את זה יש לי כרטיס מסך GE FORCE 4 MX 4000 בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by patrick,

שלום אנשים, ברשותי כרטיס 6600GT של GIGABYTE בתושבת PCI-E שמעתי פעם על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיס.. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך? אני זוכר משהו על תכנה RIVA TUNER אבל הקטע שאני לא מצליח להבין שם איפה עושים זאת.. אם בכלל עושים זאת משם בכל אופן אני צריך תמיכה בנושא , תודה

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by djelectric,

אחרי חיפוש ארוך במקומות כאלה ואחרים לא מצאתי תשובה ברורה, האם אני יכול לשים את הS1 שלי גם על 9800GTX+ ? אגב, גם אם לא רשום באתר הייצרן זה לא אומר שזה לא יכול להיות, בדיוק כמו עם HD4000 השאלה היותר מתאימה היא האם סוג תושבת הקירור ב 9800GTX+ הוא כמו האחרים האלו?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by danieltrt,

שלום לכולם היום ראיתי את הכרטיס HD 4870 הזה ב880 שקל http://skypc.co.il/pl_product~AX4870512MD5~8~0.htm איך הוא בהשוואה לשאר הHD 4870 שעולים הרבה יותר בסביבות ה1200 שקל? ואיך הקירור שלו? כדי לקנות? תודה לעוזרים. 8)

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by djelectric,

בביקורת זאת נבדוק האם לכרטיס המסך עם הקירור הפאסיבי של Sapphire יש מקום בשוק, או שמא ביצועים תמיד מחייבים רעש לכתבה: http://hwzone.co.il/r7-250-ultimate-%d7%9c%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%98/

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by amirfefer,

קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  25. היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, התקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia. מישהו מכיר איזשהו fix שפותר את זה? אני כבר לא יודע אם קיבלתי כרטיס מסך לא תקין, או שזו באמת בעי…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.