כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_Details.aspx?prodid=1297
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של אזה חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס מסך READON HD7970 : (למשחקים בעיקר) : של אסוס או ג'יגהבייט : בשני האתרים הפרסומות לכרטיסים כאלה מפוצצות שזה ממש מבלבל להחליט .. אין מפרט בינתיים - שאלה עקרונית . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז כרטיס הג'יפורס 6600GT שלי בנוסף לספק הכוח 475W נמצאים ומותקנים אצלי במחשב. עכשיו הפעלתי את המחשב, וניסתי לשחק בפאר קריי, אבל האיכות לא הייתה מי יודע, וגם היו קצת מריחות, ודברים שחורים. שמתי על ההגדרות הכי גבוהות. וככה גם בדום 3- שמתי על רזולוציות גבוהות, אבל זה לא עבד טוב. כשאמרתי לשני המשחקים לעשות AUTO DITECT ולהתאים את הרזולוציות למחשב שלי, הם שמו הכל על הכי נמוך. בתוכנה אוורסט אני לוחץ על GPU בתוך DISPLAY, והוא לא מראה שום דבר. זה כאילו המחשב לא מזהה את הכרטיס שלי, אבל התקנתי דרייברים. מה קורה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרגע hd5850 בודד,אני שוקל קניית עוד כרטיס וספק חדש ולעשות crossfire. או מצד אחר לרכוש כרטיס בודד עד 1500 ש״ח. גיימינג נטו על רזולוציית 1680x1050
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי אתם חושבים שישחררו את ה GTX 960 ואת ה 285X R9 ? ואיך הביצועים שלהם יהיו בערך בהשווה לכרטיסים הקיימים. מה קורה עם המחירים של הכרטיסים שעבר זמנם כמו ה GTX 770, GTX 680, GTX 780 למה הם כולכך יקרים , האם יגיע זמן שפשוט ימכרו אותם במחירים ממש נמוכים כדי להיפטר מהם ? אני שואל כאחד שצריך כרטיס מסך חדש הGTX 970 הוא טיפה OVERKILL לשימוש שלי וכל האופציות האחרות לא משתלמות בזמן שהGTX 970 מביא הרבה יותר ערך בהפרש מחיר מזערי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים שלו יהיו משחקים (GTA, CALL OF DUTY) כל הרכיבים של המחשב מצויינים, אבל את כרטיס המסך ( GeForce 9600GSO) איני מכיר. אני בטוח שהוא לא מהטובים ביותר בשוק, אבל איך הוא בערך? האם הוא יריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ? תודה רבה. עריכה: המחיר לא רלוונטי, מכיוון שאני מקבל את המחשב במחיר מיוחד, בתור חבילה, אין לי אפשרות להחליף את הכרטיס. אני רק רוצה לדעת איך המחשב יריץ את המשחקים. מפרט: Core 2 Quad q9300 g33 express 4GB Ram 640GB Geforce 9600gso 768MB
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לכן אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות לכן אני צריך מאוד את עזרתכם. אני חשבתי לעצמי אם הכרטיס מסך asus geforce 4 v8460 ti 4600 deloxe טוב כיוון שאני יכול להרשות לעצמי לקנות אחד כזה. אז בבקשה תעזרו לי טוב!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על האפקט של הdownsampling? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה הכרטיס הזה : Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB :-\ -האם הוא יותר טוב מה XT? -האם המחיר 1140 הגיוני? -מה LE אומר? - PixelView זאת חברה מוכרת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם. הכרטיס מסך שלי שהוא Sapphire HD 6970 מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה LCD 37 אינץ' , עד לא מזמן הכל עבד בסדר , כאשר הייתי רוצה לראות סרט כלשהו , הייתי מפעיל את הטלויזיה , מפעיל את הסרט , מעביר אותו למסך הטלויזיה , מגדיל את הגודל תמונה של הנגן למסך מלא ובכיף רואה את הסרט שבחרתי , הוידיאו והקול עבדו שניהם בלי בעיות , רק לא מזמן נוצרה בעיה , אני לא יודע למה אבל הסאונד הפסיק פתאום לעבוד , וידיאו עצמו עובד בסדר אבל אין קול , ניסיתי לשחק עם Playback Devices (ששם דרך אגב תמיד הייתי מחליף את ברירת המחדל של הקול מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלויזיה) שליד השעון בסרגל כלים למטה ולא עוזר כלום , ניסיתי לנתק ולחבר בחזרה את הכבל כמה פעמים וגם ללא הצלחה , הקול פשוט הפסיק לעבוד. מה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי בסוף קנה את ה GeForce 2 MX400, (ראו בת'ארד שלי על AGP2X וAGP4X) הוא קרה לי כדי שאני יתקין לו אז התקנתי הכל עבד בסדר אבל מה? היה פס על המסך גם במשחקים אז אחרי שהלכתי אמרתי לו להתקין את הדריברים מחדש ועכשיו הוא מספר לי שהמסך נתקע (הווינדוס) למה? (הוא נגע במשהו?) נ.ב - אם זה עוזר במשהו אני התקנתי את הדריברים מהוספה חומרה חדשה (WIN98) והוא התקין אותו מהתפריט של הסידירום (AUTORUN)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבולבל מכל המספרים שיוצאים האם הכרטיס SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 טוב יותר מהכרטיס SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5? תודה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-RDNA2 של AMD מגיעה אל נתח שוק חדש - המיינסטרים, או לפחות מה שנשאר ממנו בתקופת המשבר הסוריאליסטית הזו. בואו להכיר לעומק את Radeon RX 6700 XT, עם 12GB של זיכרון גרפי מהירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התחלתי לבדוק קצת את הקבצים של המחשב ואני מגלה את התוכנה GATORהזאת מותקנת לי במחשב ואני זוכר שראיתי ראיתי התוכנה הזאת בכמה אתרים שמתחננים שתתקין אותה!!! עכשיו בהוספה והסרה אין שום זכר לתוכנה הזאת! עכשיו ניסתי למחוק אותו ומה הוא רושם לי קבצים בשימוש!!!!! העפתי אותה והכל עובד כמו שעבד רק פחות נבלה על המחשב!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם. קודם אציג את החומרה של המחשב שלי נכון לרגע זה, ואחר כך אסביר מה הייתי רוצה - בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים טוב ממני וידעו לעזור לי . בכל מקרה - מעבד - Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz זכרון - 16GB לוח אם - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K (LGA1151) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950 במידה וזה רלוונטי, על כרטיס המסך עובדים כרגע 2 מסכי מחשב, ובקרוב יצטרף מסך שלישי. לעניין עצמו, המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה - קיובייס, הקלטות ומוסיקה בכללי, פחות למשחקים, שם אני בד"כ משתמש בקונסולות, אבל מה לעשות, בטוח שתסכימו איתי, יש משחקים שג'ויסטיק לא מצליח להשתוות לעכבר ומקלדת. מפה לשם, הבנתי שכנ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את כרטיס מסך: Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL ויש לי מעבד AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333 אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו. תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בידיעה המזהירה מפני קניית מסכים בחלק הדרומי של כדה"א. ע"פ אותה כתבה מסכים המיוצרים עבורחצי הכדור הדרומי מיוצרים אחרת מאשר המסכים לחצי הכדור הצפוני, וזהאת בגלל הבדלים מסויימים במגנטוספירה. מסכים כאלה שנמכרו באירופה (בעיקר באנגליה) גרמו לתצוגה משובשת. נשמע קצת מוזר, אבל... בכל יום לומדים משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך NVIDIA בלי הגבלת תקציב שיהיה לי לשלוש השנים הקרובות כמו כן אני מוגבל אין לי כרגע PCI EXPRESS לכן אני צריך AGP איזה הכי כדאי ומה גודל המחירים תודה משה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת היה לי כרטיס מסך "inno3d FX5700-LE 64 bit W/128mb crt dvi tv" והשאלה לאיזה כרטיס מסך הכרטיס הזה מגביל היום פחות או יותר ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה זכרון הננו נה הוא עושה, בבקשה תגידו לי מה אתם יודעים עליו??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז את המחשב אני קונה מ -TMS אני מתלבט בין Giada GTX 560 Ti שעולה 900 ש"ח לבין Sapphire 6950 2GB שעולה 1125 ש"ח. השאלה הראשונה שלי היא האם בפתיחה של ה6950 ל6970 קיים סיכון גדול או סיכון דיי קטן.. הייתי שמח לשמוע מכאלה שעשו את זה.. נניח והסיכון הוא קטן ואני עושה את הפתיחה הזו, באיזה מקרה אני אקבל יחס ביצועים / מחיר טוב יותר.. בקניית ה560 TI או בקניית ה6950? אני פשוט רוצה לדעת אם ההשקעה הזו של עוד 200 שקל תהיה שווה לי בסופו של דבר.. תודה רבה! :>
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: Intel Pentium IV 2.4B ghz 512mb ddr 333 ATI radeon 9500 pro 128mb ddr 5.1 sound card on board (realtek AC'97) Gigabyte GA-8SQ800 ואלו תוצאות הבדיקות: QUAKE3-93 FPS 1600x1200x32 the most high details UNREAL2-50 fps 1152X864x32 the most high details DOOM3 ALPHA-30 FPS 1152x864x32 very high details GUN METAL-30 FPS 1280x1024x32 the most high details SOF2-60 FPS 1024x768x32 very high details C&C GENERALS-30 FPS(in skirmish with x60 speed its 55 FPS) 1024X768X32 the most high details מה דעתכם? המחשב מתפקד כמו שצריך?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני מס' ימים נשרף לי הכרטיס מסך, למזלי הוא עדיין היה תחת אחריות ולכן הכרטיס הוחלף ללא תשלום. לטענת החנות הכרטיס מסך שברשותי איננו מיוצר עוד ולכן לא ניתן להחליף את התקול בחדש. ולכן - הכ. מסך הוחלף למתקדם יותר, כביכול. הכ. מסך שנשרף והוחלף - Gigabyte GeForce 6600GT 128MB. הכ. מסך הנוכחי - Palit GeForce 7300SE/7200GS 256MB (איך אני יכול לבדוק באמת מלבד לפתוח את המחשב?! בכל מקום כתוב לי אחרת). אינני מבין כ"כ בכ. מסך, ולכן מחיפוש פשוט בגוגל נראה כי זהו כ. מסך זול. אני יודע ומבין שכיום הכ. מסך שנשרף לי (6600GT) איננו שווה רבות, אך בכל זאת, האם הכ. מסך החלופי יוכל לספק לי את אותם הביצועים ואולי אף יותר? אשמח אם תתנו לי חוות דעת כנה, בכדי שאוכל לפעול בהתאם. תודה רבה מראש,…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם . אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card מה דעתכם? האם עדיף משהו אחר ? יש לי מחשב שפרטיו הם: intel core 2 duo e6550 2.33 2 ram 500g hard drive מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-