כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
עקב המבצע של TMS אני שוקל לקנות את ה5850. רציתי לדעת מה הצריכת הספק שלו והאם הספק שלי יסחוב אותו (Corsair VX450). תודה.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe מיועד לעריכת וידאו
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי לכולם המעבד : amd 5200+ מה יכול להיות תחליף טוב ל 8800GT שיש לי כבר 4 שנים בערך. משהו שיריץ טוב משחקים למה היום הוא כבר סוס "מת". אשמח להמלצה טובה בתקציב שרשמתי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם . אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card מה דעתכם? האם עדיף משהו אחר ? יש לי מחשב שפרטיו הם: intel core 2 duo e6550 2.33 2 ram 500g hard drive מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מתחנן מחשב מבוסס I5 ואני רוצה לקנות מערך SLI של GTX 460, מה היתרון של מערך המבוסס על הגירסא של ה-1G, על ה-768M? האם יש למה להשקיע עוד 200 שקל על כל כרטיס בשביל ה-1G, או שעדיף לקנות את ה-768M? תודה לעוזרים! נ.ב. אני מתחנן לקנות את הגירסא של Gigabyte עם שתי המאווררים.
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב, שידרגתי את המחשב שלי לא מזמן , והכרטיס הישן שלי (8600GT) יושב לו כאן בצד , ותהיתי אם כדאי לבצע SLI עם GTX460 שקניתי. האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם זה ייתן שיפור ניכר בביצועים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? עד כמה שהייתי מעודכן בנושא, בתקופה ש 4870 ו 260GTX שלטו בשוק, ההגבלה של pcie x16 הייתה לא משמעותי וכמעט אפסית אם אני לא טועה. עם כניסת הכרטיסים החדשים לשוק, אני מתעניין לדעת אם יש חידושים בעניין והאם זה כבר נעשה יותר משמעותי. יש אולי איזושהי טבלה שמסכמת הפרשי ביצועים של כל כרטיס כשמלבישים אותו על pcie x16 או על pcie 2.0 ? תודה, המשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
רציתי לקנות 5770 אבל כל היציאה של line כרטיסי ה-6xxx גרמה לי לחכות ליציאה של היורש... לצערי כבר עברו חודשיים ועדיין כל מה שיצא בהסידרה הנ"ל הם כרטיסים רציניים ויקרים יותר. תהיתי אם מישהו יודע מתי אמור לצאת היורש שלו? לי לא ידוע על איזהו timetable של AMD אבל אולי מישהו כאן יודע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 אם אקנה אחד נוסף ויעשה להם crossfire לאיזה כרטיס מסך כיום הם יהיו שווים? עריכה:שניהם 512mb
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ששון ושמחה פתחתי את ה-6950 שלי ל-6970, השתמשתי בפתיחה שכוללת פאץ' לביוס הקיים של ה-6950 ולא צרבתי ביוס של 6970 כדי שאוכל לשנות מתחים. השיידרים נפתחו ל-1536 אבל כמובן מהירויות השעון נשארו על סטוק. אני רוצה לעשות אוברקלוק עם Afterburner אבל יש 2 בעיות: 1. מהירויות השעון מוגבלות ל-840\1325 אני לא יכול להגיע איתה למהירות של 6970 סטוק 2. אני לא יכול לשנות את המתח, האפשרות לא קיימת, נכנסתי לקובץ קונפיג ושיניתי את enableunofficialoverclocking ל-1 זה לא עזר... יש תוכנה אחרת? או פתרון לזה? או שפשוט לצרוב ביוס של 6970 ולגמור סיפור? אבל אז הבעיה היא שמהירויות השעון ישתנו אבל המתח של הכרטיס לא...
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם! יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים התקציב שלו הוא עד 700 ש"ח כיום יש לו כרטיס של NVIDIA 9300GS והוא לא מרוצה הוא משתמש במע' הפעלה וינדווס 7 האם למע' הפעלה זו יש השפעה על משחקים כבדים? על איזה כרטיס מסך תוכלו להמליץ לו? תודה רבה ליאור
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה ולהשתמש באחת המאפציות שלה(ז"א, לבחור משהו ולעשות RUN) אני מקבל ארור: Create Process Faild sommmmmmmmmeee1?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהמסכים הללו: BLINEA 106080 '19 19 CTX PR960F WEGA TRINITRON 19''VIEWSONIC P95F IIYAMA 19 PRO 454 Samsung 19 959NF בהתחלה התכוונתי ללכת על הiiyama,אבל אז קראתי שיש לו בעיות עיבוי בכתב, אז החלטתי להביא את העניין לדיון בפניכם כדי להגיע להחלטה. (הiiyama עדיין נשקל בתור אפשרות בגלל שלא הצלחתי לגבש דעה בנוגע אליו). ועוד משהו: שלא יהיו אי הבנות, זה לא במקום הEizo שלי אלא למערכת אחרת(של אחי).
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת חוות דעת ואייך המסך הבא http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_6_203&products_id=423〈=he לא מבחינת המחיר מבחינת ביצועים
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ATI DRIVERS 4.6
-
- 17 תגובות
- 961 צפיות
-
-
המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 הרצתי עליו את ה3די מארק וכתוצאה מהתוכנה נדפק לי הכרטיס... שלחתי אותו לתיקון ומסתבר שהבעיה הייתה אצלהם... (בזמנו הכרטיס היה חדש רק 3 ימים מקנייתו!!) השאלה היא האם להריץ את ה3 די מארק? או לא @? אני דיי מפחד שלא יקרה שוב משהו... אשמח לקבל עצות... עכשיו ברור ששיחקתי לפני... אפילו שיחקתי הרבה... שיחקתי בut2003 הכל היה סבבה פשוט הרצתי ת'תוכנה כדי לראות מה הוא שווה... עכשיו הבעיה היא גם מהחנות הם זוחלים חיכיתי כמעט שבוע וחצי עד שהחזירו לי אותו... עכשיו אני לא יודע אם שווה להריץ את התוכנה ואם הביטוח מכסה את זה יש לציין כי הכרטסי חדש...מאוד ו...זהו למי שצריך יותר מידע שיבקש בתודה מראש... נ.ב רציתי לדעת אם יש איזה משהו מדליק שאני יכול לעשות עם הכרטיס מס…
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
-
בקשה כל מי שיודע משהו על החברה והכרטיסי מסך שלה שיכתוב לי ויגיד לי איך הם... תודה
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קניתי radeon 9600 XT of Asus. הורדתי דריברים מ-www.ati.com (catalyst 4.3) כל פעם שאני מעלה את המחשב יש לי 2 "unknown devices". וכתוב שזה Radeon 9600 - SERIES אז התקנתי את הדריברים מהדיסק וזה כתב Asus Radeon A9600XT. הבעיה היא שהדריברים שבדיסק הם ישנים ולא כוללים Control panel. מישהו יודע לסדר שזה יזהה שזה Radeon 9600 XT ולא יכתוב unknown device בלי להתקין את הדריברים מהדיסק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס msi gvorce3 ti 200 128mb, והתקנתי DX9, משום מה המחשב עושה בעיות מעכשיו... unreal2 לא עובד... simcity4 - יוצא באמצע כל פעם... מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה? האם זה בטוח הDX9 שעושה בעיות? אגב, אני עובד עם WINXP עם כל העדכונים האפשריים.... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איך שהבנתי GF 7 יחליפו את GF6 ו-7600 יהיה במקום 6600 של היום.. האם זה נכון? מישו יודע אולי מתי הם יוצאים? כמה 7600 עלה בערך?
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-