כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך. דרישות: 1) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 2) אחריות של לפחות שנתיים! 3) חיבור HDMI, אפשרי במתאם או מובנה בכרטיס, לא קריטי. 4) משחק Bundled כלשהו, לא חובה, אבל עדיף. תקציב (רשום בכותרת): 600 ש"ח לי ניראה שהכרטיס הכי מתאים הוא 9600GT. תודה.
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי כרטיס של amd והדגם רשום בכותרת מאז שקבלתי אותו אני רק בבעיות תקיעות במשחקים מסכים שחורים ופסים לפעמים וזה מתחיל לעלות על העצבים שלחתי לבדיקה ב startpc בזמן שהם בדקו תכרטיס הראשון הם שלחו לי כבר חדש אבל עד כה זה נכון ששלחו כרטיס חדש אני לא יודע... בקיצור מהבדיקה של הכרטיס הראשון הם אמרו שאן בעיות.. עם הכרטיס השני ממשיכות אותם הבעיות מה לא עשיתי ... שמתי במחשבים שונים גם אותו הדבר בקיצור חושב לפנות היום שוב לחברה ולבקש להחליף לדגם אחר וזהוא..
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ביררתי אצל הרבה מסכים את זמן התגובה. אני ידע שמסך טוב כדי שיראו בו טלוויזיה ומשחקים טוב צריך קצב טוב. השאלה שלי מהו קצב טוב, זמן עולה או זמן יורד? Response Time 16 או 40 ומעלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כאמור קניתי היום כרטיס מסך Sapphire מKSP ראשון לציון , בעלות של 840 בערך. והבנתי כבר שהגעתי הביתה שיש איזה מבצע לAMD לסדרת כרטיסי מסך האלה שהם מקבלים משחקים מתנה לא ? ראיתי שקוראים לזה Never settle. האם הייתי אמור לקבל משהו ? או שזה לא תופס בארץ ? המוכר לא הזכיר שום דבר על זה.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרגע hd5850 בודד,אני שוקל קניית עוד כרטיס וספק חדש ולעשות crossfire. או מצד אחר לרכוש כרטיס בודד עד 1500 ש״ח. גיימינג נטו על רזולוציית 1680x1050
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע בערך קניתי את הכרטיס.. עד עכשיו אני מרוצה מאד מהביצועים.. אבל משום מה יש לי בעיה מעצבנת עם הדרייבר שלו.. מותקן לי פה ה 8.6 וכל כמה זמן קופץ לי מין חלון מוזר כזה (צרפתי תמונה) והדרייבר פשוט נסגר, אני אמור אחרי זה לפתוח אותו מחדש והכל חוזר למצב הרגיל.. ( עד שאחרי עוד כמה שעות זה שוב קופץ וסוגר לי את הדרייבר..) זה קורה לי כשאני מריץ לדוגמא דברים שלא קשורים בהכרח לכרטיס מסך - כמו התקנה של משחק או כשמשהו אחר פועל.. מישהו יודע מה זה ? זה קרה למישהו כאן ? כל פתרון / הסבר ייתקבל בברכה.. אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל לחפש את הבעיה.. תודה , שחר.. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני חיברתי LCD עם מתאם של DVI ל DVI ו CRT ל אנולוגי. אז האיכות במשחקים וסרטים תרד? ???
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הכירו את הגרסה החדשה של המוצג המצליח מבית אפל - עם מסך גדול יותר, מקלדת מבטיחה והופעת בכורה לכרטיסים גראפיים מדור ה-Navi של AMD לכתבה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
9900GT:http://www.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=136&cat3_no=&prod_no=1817#menu 8800GT OC :http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm מה יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס מסך 9800GT מ-KSP שכנראה לא תקין.. מחר אני יגיע לשם בבוקר, אני מאוד מקווה שהם יחליפו אותו במקום ולא יתחילו לשלוח לי אותו לספק ואני צריך לחכות חודשיים עד שאני מקבל תשובה. עכשיו כשאני חושב על זה, זה כן היה נראה כאילו פתחו אותו בעבר (סימן של חלק ממדבקה על הסלוטייפ שמדביק את השקית המיוחדת שבתוכה שמים את הכרטיס מסך) אבל לא נכנס לזה. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://techreport.com/reviews/2006q4/radeon-x1950-pro/index.x?pg=5 שימו לב בביקורת הבאה לכריסים הבאים .. מחירים מחנות אחת.. 7900GTX-2900 2X 7900GS- 2520 מי מוביל ובאיזה פער ?... X1950XTX -2700 2X X1950P- 2700 מי מוביל ובאיזה פער ?... נכון שתמיד היה אפשר להשוות 7900GT ב SLI ל7900GTX יחיד ולהגיד ש SLI חזק יותר.. אבל הם היו יקרים יותר ובהרבה.. והיום שני 7900GS עדיפים בהרבה ועולים פחות יש מיקרים ברזולוציות הגיוניות ששני 7600GT לוקחים ת7900GTX או X1950XTX.. אז ליפני שאתם קונים כרטיס HIGH END יקר אולי קדאי לחשוב על מערך SLI או CF של שני כרטיסים בינינים +...
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הרגע הורדתי אותו מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מחשב ואני רוצה לדעת אם לקנות עכשיו את הלידטק TI4400 או לחכות ולקנות את הריידון 9500..... אם אני מחליט לא לחכות יש לכם הצעה לכרטיס אחר עד 1500 שקל?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר (לחבר) את המחשב לטלויזיה אבל יש לי עם זה כמה בעיות בכרטיס מסך יש יציאת s-video עם 7 פינים יש לי מתאם אחד שהגיע פעם עם הכרטיס מסך asus GeForce 256 שמעביר מ-svideo 7 pin רק ל-rca. בכרטיס מסך שהגיע עם הכבל הזה הוא עובד יופי אבל על כרטיס מסך אחר רואים ממש גרוע. יש לי גם ממיר שהגיע עם Asus GeForce MX 4 שממיר מ-s-video 7 pin ל-s-video 4 pin ול-rca. על הכרטיס שהוא הגיע איתו רואים מצויין. עכשיו אני רוצה לקנות לחבר שלי גם חיבור כזה הבעיה שלא מצאתי בשום מקום מתאם svideo to rca אז חשבתי לקנות כבל s-video 4 pin ארוך ומתאם מ-scart ל-s-video. כל זה עולה משהו כמו 70 שקל וחבל לי לקנות בלי לדעת בודאות שיראו טוב ולא ממש גרוע כמו שרואים עם אחד המתאמים שיש לי. למישהו יש מושג אי…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות עוד מעט מחשב חדש, הוא ממש לא בקטע של משחקים אבל מדי פעם הוא רוצה לשחק פה ושם... הבעיה היא כרטיס המסך ה8500GT תומך בdx10 אבל חלש ביחס לסוניק של פאליט... האם ההפרש בביצועים הוא קריטי? בגדול שני הכרטיסי עולם סביב 450 ש"ח... השאלה מה עדיף כרטיס עם תמיכה בDX10 או כרטיס יותר חזק ממנו אבל עם תמיכה עד DX9C?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן! אני מתכוון סופסוף להחליף את כרטיס המסך שלי (Voodoo3 3000 ) במשהו קצת יותר מתקדם - GF4 4800SE של לידטק. מבחינת המחשב שלי כרגע: מעבד - AMD Athlon 1000Mhz , זכרון - 133Mhz 640Mb RAM (שש מאות וארבעים, לא שישים וארבע. אינ מציין את זה כי פעם כבר התבלבלו/לא שמו לב) לוח אם - Asus A7V השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לעבודה על 3D (לייטווייב). בהנחה שהכרטיס ימשיך איתי גם למחשב הבא, מתי שזה לא יהיה, האם אני אוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך, או שהמחשב יוריד מהביצועים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מפרט מחשב ב9000 ש"ח, אך אני עדיין לא יודע מה עדיף, האם עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הנוספים לכרטיס פיזיקה, ולהתפשר על 8800GTS 640MB? או שבכלל עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הנוספים משדרוג מGTS לGTX, ולהוריד את כרטיס הפיזיקה. מה אתם אומרים? ???
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מה נסגר? כל כרטיס שיוצא היום יש לו איזה 5 גירסאות על אותה ליבה, תוקעים לו איזה שם מפוצץ... X800 WTF ?! איך הם הגיעו לזה מ9800XT ? וטרליון גירסאות לNVIDIA וATI... GT ULTRA XT PRO LE SE NU NP !#!@#!@# AHHHHHHHHHHHHHHHHHH וזה לא מספיק, כל חברה שקונה את הצ'יפים ומוציאה כרטיס חייבת לשחק עם הכרטיס ולהוציא גירסאות משלה וגירסאות עוד יותר טובות מהגירסא הכי הכי מהירה הרגילה ופתאום חברה אחרת מורידה את מהירות הזכרון של הכרטיס הספציפי הזה ובחברה אחרת יש להם קצת כרטיס איטי יותר כי בא להם... פעם היה Radeon 9000Pro ו Radeon 9000 וזהו... וידעת שהפרו הוא פרו והוא יותר טוב וכולם היו אותו הדבר. אפשר להשתגע עד שאתה קונה היום כרטיס, פשוט עצוב.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כתוב פה על כל מיני בעיות דרייברים שיש בינתיים עם כרטיס הרדאון 9700 , המשחק פשוט קופא, וזה קורה עם הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. לינק: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33633219
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי טלויזיית LCD 32" בסלון, וכשאני מחבר אליה את המחשב הכל נראה נהדר ותענוג לעבוד עליה. מדובר בדגם לא יקר של מאראנץ, LC3250EX. אבל לרוב המחשב נמצא אצלי בחדר, מחובר למסך CRT מצויין - G90F+ של וויוסוניק. כמו כן יש לי טלויזיה בחדר, 21" ישנה של JVC על זרועות ברקן, ומערכת סטראו ישנה גם היא של שארפ שמשמשת לרמקולים. עכשיו תעשו את החשבון לבד - מסך 19" CRT, טלויזיה 21", מערכת מגודלת - כל זה תופס המון המון מקום ונמאס לי. עכשיו עקב הניסיון הטוב שלי עם הטלויזיה בסלון, חשבתי שיהיה נחמד לעשות משהו דומה בחדר - ושמתי עין על דגם 26" של סמסונג (LA26R51B) עם נתונים טובים והרבה חיבורים, שראיתי בחנות והתרשמתי ממנו לטובה. הקטע המצחיק זה שבזאפ המחיר הכי זול שלו הוא 7500 שקל, אבל במ…
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עזבו אתכם ממשתלם/יחס מחיר עלות או כל דבר אחר. אני שואל בשביל לדעת על הביצועים נטו. איזה מהם עדיף בשביל מערך SLI? פרטים על ה8800GT HeatPipe: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=214 פרטים על ה9600XT Edition: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=223 תודה.
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בעיקרון אני משחק משחקים שהם קצת כבדים אבל לא ברמה הגי גבוהה, אני לא גיימר מטורף זאת הכוונה וצריך את הכרטיס קצת לעבודות גרפיות כמו עבודה עם פוטו שופ ותוכנות כאלו. תודה
-
- 15 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בכרטיס HD5850. כרגע יש לי מסך 22 אבל אני רוצה כרטיס חזק בשביל שימשוך איזה שנתיים + אופציה לשדרוג עתידי של המסך. האם הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות יותר ממסך 22 כמו 1920X1200 עם פילטרים ? מישהו מצא מחיר זול יותר לכרטיס ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5795 ושאלה אחרונה, האם החיבור HD משפיע על המשחקים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יצרנית השבבים נאלצת להודיע למשקיעים שלה כבר עכשיו על עיכוב של חצי שנה לפחות במעבר אל תהליך ייצור מתקדם של 7 ננומטר - ועל גישה עסקית חדשה שלא תפסול על הסף שימוש בייצור שבבים חיצוני במסגרת חלק מהמוצרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-