כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אז אם לא אבקש את סליחתי, בכל אופן אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי עם כרטיס מסך של לדטק px8600 gts 258mb קיבלתי יחד עם זה שני משחקים אחד מהם הוא סיריוס סם השני הוא JTF בכל אופן בעת הפעלת המשחק של סיריוס סם יש קירטועים בכל התצוגה של המשחק ממש אי אפשר לראות כלום התצוגה שבורה לגמריי ואין לי מושג איך מסדרים את זה התקנתי את כל הדרייברים המתאימים לכרטיס המסך הזה, אולי תוכלו לעזור לי מה גורם לזה שאין תצוגה חלקה זה בכל זאת כרטיס מסך חזק מאוד! המשחק JTK התצוגה חלקה לגמריי למרות שלפעמים יש מעין פסים שעוברים כאילו מקרבים פלאפון למסך... אבל זה הרבה יותר חלק מהסיריוס סם, מה אני יכולה לעשות כדי לסדר את זה? אני מתה לשחק כבר אודה לכם על כל עזרה, תודה…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט, ההבדל בינהם באוברקלוק מקסימלי הוא בערך 5%. ו- שה7950 הוא אוברקלוקר יותר טוב מ7970. 7950 יעלה 1200 (בקבוצתית, אם היא תצא לפועל) - הבעיה שאני לא יודע באיזה קירור מדובר 7970 עולה 1800 (במכירה קבוצתית) האם ההבדלים שציינתי נכונים? אם כן, לא מוגזם קצת 500 שקלים הפרש בינהם? :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^ מעבד 478 3GHZ HT DDR 512X2 כרגע 1080P לא רץ על המחשב האם הכרטיס החדש של AMD יצליח להריץ 1080P שמקודד ב-H264 חלק עם המפרט שלי? תודה מראש, swg
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים או שלוש שבועות רציתי להזמין את המסך viewsonic vp191b... התקשרתי קרוב ל 6 חנויות וכולם אמרו לי שאין את הדגם הזה אבל אמרו שיש עוד מעט את הvp191s או שניסו להסית אותי לדגמים אחרים וגם אם כן היה להם את המסך במלאי כולם אמרו לי שייקח זמן עד שיגיע המסך אליהם... לפני כארבעה ימים נכנסתי לחנות מחשבים חדשה ליד הבית שלי ושאלתי את המוכר (שאני מכיר אותו דרך אגב) אם אפשר להזמין אצלו את הvp191s... הוא התקשר ליבואן הרשמי של viewsonic, דיבר איתם ושאל אם אפשר להביא את המסך ומתי בדיוק יגיע (הייתי לידו לאורך כל השיחה) בסיום השיחה הוא אמר לי שדווקא את השחור כן יש במלאי והכסף יגיע בערך בעוד חודש +/- עשיתי את ההזמנה, כבר שילמתי מקדמה מראש והוא אמר שהמסך יגיע תוך עשרה ימים... השאלה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות לי RTX2070, נכנסתי לביקורות (בין השאר באמזון וניואגג)- הכמויות של כרטיסים מתים הם עצומות... אפילו המציאו קיצור חדש שמתאם שלב בגסיסת הכרטיס וכולל מראה של SPACE INVADERS ... משהו מדווח שהבעיה היא בזכרונות GDR6 של מיקרון, ואחרים טוענים שהזכרונות של סמסונג אמינים יותר. שקלתי לקחת משכנתא ולקנות 2080, אבל הדיווחים דומים. יצא לי החשק בינתיים, ונראה לי שעדיף לחכות בשלב זה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים יהיה העדיף ביותר ובעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? השימוש של המחשב - בעיקר עבודה משרדית, ומדיי פעם משחקים וסרטים (לא תכני HD - לא סרטים בהפרדה גבוהה). Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤219 Palit Radeon 2400Pro Sonic 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤204 HIS Radeon 2400Pro 128MB (To to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Sapphire HD 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤222 *וגם.. למשל בכרטיס השני כתוב "HDMI", איך זה מתבטא בחיבורים של הכרטיס? אני יודע שיש DVI, VGA, S-VIDEO . אז בנוסף יש חיבור HDMI? כי התמונה של המוצר לא מראה ככה. *האם ה"SONIC" בכרטיס של פא…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש בשנה שעברה. ועכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. התקציב הוא משהו כמו 1500 פלוס מינוס.. אפשר להתגמש. אני רוצה כרטיס שיעבוד לי הרוב על high quality אז אם אני חי בסרט ואין במחיר הזה אז תגידו לי. זה המחשב שיש לי עכשיו: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ASUS M2N-E Westren Digital 1600AVJS 160GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe Raidmax SAGITTA HEC 500TDT 500W http://img218.imageshack.us/my.php?image=90004077kl9.jpg תודה מראש לכולם (: הספק שלי יעמוד בזה? יש לי 500W
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוב פה על כל מיני בעיות דרייברים שיש בינתיים עם כרטיס הרדאון 9700 , המשחק פשוט קופא, וזה קורה עם הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. לינק: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33633219
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב וחג פורים שמח הזמנתי כבר את רוב המפרט ונשאר לי תקציב סביבות 2200 שקל לכרטיס מסך השאלה העיקרית היא מה יהיה עדיף לי מבחינת ביצועים וטווח הרחוק והקרוב ההתלבטות היא בין מערך של MSI R9 270X GAMING 4GB לבין R9 290 TRIX בודד המפרט שהוזמן לבינתיים הוא I7 4770K MUGEN 4 GA Z87X D3H GSKIL DDR3 1600 ARES 4*4 CORSAIR R500[כבר בבית] SAMSUNG 840EVO 120GB[כבר בבית] SEASONIC 620W S12II[מהמחשב הישן] SAMSUNG F3 500GB[מהמחשב הישן] השאלה הנוספק היא אם אני אצתרך להחליף את הספק אם אני שם מערך. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה X1600PRO לAGP 256MB יש לי עכשיו GF440MX ויש לי דריברים של אינוידיה אני צריך לפרמט או רק למחוק? איך אני מוחק?? למאוור של הכרטיס מסך צריך לחבר לספק? או שרק מחברים אותו למסך וללוח אם והמאוור פועל? אם צריך לחבר לספק את המאוור אז אני יכול לא לחבר אותו ולפתוח את המארז ולשם לידו מאוורר גדול שמחובר לחשמל וזה יחסוך בחשמל לספק הגיוני?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם לדעתכם יש בעיה כלשהי עם הכרטיס, או שהבדיקות שהן לא CPU TEST גם מושפעות מהמעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מרכז מדיה לסלון ואני רוצה לשלב בו מסך LCD קטן, אם אפשר שיהיה מסך נגיעה. מישהו יודע איפה אפשר למצוע מסכי LCD קטנים ? 10 אינטש או פחות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקשה כל מי שיודע משהו על החברה והכרטיסי מסך שלה שיכתוב לי ויגיד לי איך הם... תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד 4800X2 וזכרון שני ג'יגה 800mhz של G.skill, ספק נויזטייקר 420. התקציב שלו לכרטיס מסך הוא 1100 שקל, הוא לא מחפש רזולוציות גבוהות ופילטרים אלא רק לשחק. הצעתי לו לקחת את הLeadtek 8600GTS Extreme מסקאי שעולה 1172. מה אתם אומרים-שווה לקנות?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למטרת משחקים ואשמח אם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא 700~ מפרט המחשב: מעבד pentium D 2.8 זיכרון 1GB 667Mhz DDR2 מ"ה winXP 32bit רציתי גם לברר לגבי משמעות הנתונים הטכניים של הכרטיס מסך: - 128 ביט הכוונה לרוחב העברת נתונים בין המעבד של הכרטיס לבין הזיכרון שלו ? כמה הכרטיס מסך צריך לתקשר עם המעבד של המחשב? (ז"א כמה משפיע המהירות/רוחב BUS של המעבד במחשב) - משנה העובדה שיש לי במחשב DDR2 ועל הכרטיס מסך יהיה DDR3 ? - שווה להתקין win 64 bit מאיזהשהי סיבה שיכולה להאיץ משחקים ? אשמח לכל תגובה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!! אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX! גדול הכרטיס!!!!!!
-
בבעלותי מערכת מחשב חלשה מאוד מפרט: מעבד: E6500 2.9 GHZ לוח אם: ASUS P5G41C 2 GB RAM אני יודע שהמחשב מסכן ולא מתאים לגיימינג, אבל אני צריך כרטיס מסך שהכי יתאים למחשב זה שיוכל להריץ משחקים כמו COD4 באיכות נמוכה. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי כ"מ Zotac GTX580 1.5GB אתמול בלילה שיחקתי כמה שעות CRYSIS 2 על מקסימום הגדרות. בשלב מסוים ראיתי שהכרטסי מסך הגיע ל85 מעלות. האם הטמפרטורה הזו תקינה? הקירור הוא קירור סטוק-מפוח.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהדלקת המחשב מופיע 'No Signal' על המסך (המאוור בכרטיס מסתובב). ניסיתי להחליף מסך וכל כבל אפשרי - אך לשווא. בנוסף יש איזה חלק משוחרר בכרטיס מסך מצורפות תמונות להנאתכם: הוא רופף וכבר לא מולחם לכרטיס מסך, האם הכרטיס מסך אבוד? האם זה בר תיקון? מה החלק הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסביבות 2500 פלוס מינוס חיבור לשני מסכים - יתרון
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש, יש ברשותי כבר לוח ומעבד, i5 750, ואני מחפש כ.מסך טוב בתקציב עד 900 ש"ח, עם קירור שקט לא חשוב לי שהוא יהיה overclocker טוב במיוחד אשמח ללינקים מחנויות (אמינות) אני בעיקר מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: 5770 מול 4890 ב-KSP ראיתי את ה-5770 של גיגהבייט עם קירור שקט ב-830 ש"ח ב-RSM ראיתי את ה-4890 של powercolor ב-710 ש"ח, אבל עם קירור רפרנס רועש במיוחד אם למישהו יש המלצה מה לעשות אני אשמח לשמוע תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס שלי כרגע 7800GTX, בשלבי גסיסה מתקדמים ומראה ארטיפקטים ירוקים על כל המסך. את ה Windows הוא מסרב להעלות ולכן אני כותב לכם מ-Safe Mode. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם הופיעו ארטיפקטים ירוקים. הכרטיס מת וחבל. לכן, אני מבקש ממכם, חברי פורום תצוגה וגרפיקה המלומדים, המלצה לכרטיס מסך חדש באזור ה 800 שקל. אני יודע שהמעבד שלי חלש וקצת מגביל את כל העסק. בOverClock ל 2.6 הוא משתווה בערך ל X2 5000, ככה שתהיו בעניינים. אני עדיין בעיצומם של כמה משחקים - GRID, WIC, FC2, Red Alert 3 - שאותם הרצתי על הגדרות בינוניות עם 20-30 FPS. אני מחפש כרטיס שיוכל לתת לי משחקיות קצת יותר חלקה בהגדרות קצת יותר גבוהות, וימצה עד תום את המעבד החלשלוש שלי. נכון לעכשיו, אני עובד עם מ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז זהו, אתמול התחדשתי עם הכרטיס הזה שהוא 1GB ואני לא ממש מתמצא בהגדרות למינהן... הבנתי שלכרטיס הזה יש שני מצבי עבודה - OC או "רגיל" בלחיצת כפתור. אני מניח שזה נמצא ב-CCC, ואני התקנתי את הדרייבר האחרון 8.12 ולא מהדיסק המצורף... בקיצור איך משנים? אם יש עוד דברים שחשוב לדעת ( במיוחד למישהו כמוני שלא ממש מבין ) כדי לקבל ביצועים טובים ומערכת תקינה, אשמח לשמוע הבהרות ועיצות שימושיות.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.האם יש אופציה להפעיל 4-3 מסכים שונים עם תוכן שונה בצורה כזו? 2.האם יש כרטיס מסך שאפשר להפעיל דרכו 3 מסכים במקביל ביציאות של DVI, DVI, HDMI ו/או DVI,HDMI,VGA ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנעלו לי את האשכול הקודם בגלל ריבים מיותרים לא יצאתי עם תושבה ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545770.0 זה האשכול הקודם האם משהו יכול להמליץ לי על ספק וכרטיס מסך .... ד"א : איך זה לקחת את : http://www.tms.co.il/product/10569 עם ספק : http://www.tms.co.il/product/6846 אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-