כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי צריך כרטיס מסך בחיבור AGP. עד 300 ש"ח מKSP בלבד! הלך לו הקירור על הRIVA TNT ואנחנו לא מצאנו בבאר שבע והוא לא רוצה לקנות באינטרנט. הלכנו לאיזושהי חנות,אמרתי לו: יש לך 6200A? הוא אומר לי:איזה לוח אם זה? אני אומר לו:VIA של AMD SOCKET A הוא אומר לי:אי אפשר לשים על זה 6200A בגלל שזה AGP 8X,אפשר לשים מקסימום FX5200. בול שיט או נכון? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי חברים מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את האפשרות? בחור שלח לי תמונה ושמתי לב שאצלו רואים בGPU Z את הטמפרטורה של הזכרונות vrm temperature ואצלי לא. הנה תמונה, המחשב שלו מצד ימים gpu-z החלון הכי ימני למטה. גם רואים שבחלון שלו של החיישנים אפשר לגלול למטה ולמעלה ואצלי לא. הבנתי שזה קשור אולי לאיזה חיישן אבל בתוכנה hwinfo64 אני כן רואה. תמונה שווה 1000 מילים:
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אחרי דגם ה-HOF המאסיבי של GALAX, הגיע הזמן לערוך היכרות רשמית עם הדגם של ה-GeForce GTX 1080 Ti אותו פגשנו קודם בתמונות טיזר קטנות, שמעוניין גם הוא להפיל אתכם מהכיסא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אני צריך שתעזרו לי למצוא את הכרטיס המשתלם ביותר עד 700 ש"ח. הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP מצאתי את הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15235 שנראה טוב במיוחד ועוד של MSI, למרות שהצ'יפ יחסית מיושן נראה לי מחיר טוב לכרטיס חזק. ומישהו פעם הציע בפורום פה את זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9475096&g_kind=0 אבל הוא מוחלש אז לא יודע אם משתלם.. יש לכם המלצות אחרות? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים וההמלצות והתחלתי להתבלבל בין GS לGT, "פתיחת צינורות" וכיוצא בהללו... אז אולי אפשר קצת עזרה חבר'ה: יש לי AMD ATHLON 2600 עם 1GB זכרון, לוח-אם של Gigabyte וכרטיס מסך FX5700 עם 256MB. התקציב שלי להחלפת כרטיס המסך הוא עד 900 ש"ח וכמובן רק AGP. יש רעיונות מה הכי כדאי לי? תודה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Hello, i want to know what is the highest GPU Card that i can put in my comp without getting bottle neck? (after adding 1 giga more of DDR memory) Without considering about bottle neck, the 9800GT will make better performance than the 8800 GT for example? thx
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה. בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ? שאלה נוספת. נכון בדרישות של דום קיים הקטע של דרישת זכרון בכרטיס מסך ... אז איך אפשר להמליץ על R9800P 128MB ולא על R9600XT 256MB הרי ידוע שדום צורך בשביל הגדרות High = 256MB ובשביל הגדרות Medium = 128MB. אז השאלה הנשאלת איזה כרטיס מסך צ…
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה? חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מוזר אבל הייתי בטוח ש8800GT לא תומך בDIRECT X10.1 עד שאניבNOACOMP קולת כרטיס של INNO 8800GT שתומך ב :http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454s05:DIRECT X10.1
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Windows Vista ultimate דרייברים לא עידכנתי כבר חודשיים(לכרטיס מסך). מפרט בצד ואני משתמש ב WMP11 עם איזה קובץ REG שאיתו הצלחתי להפעיל פורמאט mkv. עכשיו ניתן לציין שיש לי על המחשב גם Windows XP Pro עם נגן VLC שהתופעה מתרחשת בו גם. יש למישהו רעיון? נ.ב אם אני מוריד רזולוציה אותו דבר קורה, הקירטועים לא מפסיקים.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול. לפני הפרמוט פאר קריי עבד מצוין עם הפורסוויר 71.90. לפני שעה התקנתי את הדרייבר הזה ואת פאר קריי, כיוונתי על ההגדרות שהיו לי לפני הפירמוט(רזולוציה, רמת פירוט וכו'...) וכשניסיתי לשחק היו כל מיני בעיות תצוגה כמו קירות זוהרים במין גוון צהוב כזה, כתמים שחורים ועוד כל מיני. בדקתי טמפרטורה והיא בסדר, וכמו כן ניסתי עוד דרייברים והבעיה נשארה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים כמו Assassin creed 2 / GTA IV וכו'... תקציב עד 600 שקלים מעבד I7 2600 ספק 520 של SEASONIC 8 ג'יגה זיכרון.. רזולוציה 1024X1280
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
X800 GTO/PRO SPEC: 128mb 256bit DDR1 390mhz core 700mhz mem 12 pipe lines 7300GS SPEC 256mb 256bit DDR2 550mhz core 700mhz mem 4pipelines מי מהם יותר טוב? יש לזכור שהGTO שלי בא עם די די אר 1. http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=568&model2=531&chart=196 מה יהיה ההבדל [לכמה FPS זה יגיע] אם אני יקח את ה GTO הזה ויסרס אותו במקום DDR3 לDDR1 ורק 700 ארץ ב Mem..? בערך....! יש לי כרטיס כזה, הוא מסורס אני רק רוצה לדעת מה הביצועים שלו לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הזמנתי למחשב שלי 8800GTS של LEADTEK אך המוכר אמר כי הכרטיס של LEADTEK אזל מן המלאי והוא לא יודע מתי יגיעו עוד. במקום זאת המוכר הציע להוסיף 100 ש"ח ולקחת במקום את ה- 8800GTS של ASUS. אני מאוד אוהב את ASUS אך בתחום כרטיסי המסך אין לי מושג איך הם. רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על ASUS 8800GTS מבחינת ביצועים,קירור,חום וכו' לעומת ה8800GTS של LEADTEK. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי יש לי היום RADEON 7000 ישן AGP שעובד עם CATALYST מלפני 3 שנים בערך... WIN XP המחשב שלי מחובר *רק* לטלויזיה דרך TV-OUT S-VIDEO אני מחליף את הכרטיס ל RADEON X1600PRO AGP, ורציתי לדעת: 1. אם אני פשוט מחליף כרטיסים, האם הדרייבר הישן יעבוד, ואני אראה תמונה במסך ה-TV ? 2. אני רוצה לעשות UPGRADE לדרייברים לגירסה האחרונה, באתר של ATI כתוב לעשות REMOVE לדרייברים הישנים לפני ההתקנה של החדשים. האם שאני אעשה REMOVE אני לא אקבל יותר תמונה ב-TV? כלומר... איך אוכל להתקין את הדרייבר החדש ? תודה
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את ה-LEADTEK 8800GTX והתקנתי את הדרייוורים של נווידיה ישירות מהאתר שלהם 158.22 ולא מהדיסק של לידטק. בנוסף התקנתי את NTUNE. הבעיה היא שגם עם הNTUNE וגם בלעדיה לא רואים שום דבר בחלון וזה תקף גם לכל התפריטים של הלוח בקרה. ראו תמונה. בכדי לבדוק אם הבעיה היא בדרייוור הסרתי אותו והתקנתי את הדרייוור שמסופק עם הכרטיס מסך והתקלה חזרה על עצמה. יש לי XP 32BIT בויסטה 32BIT אין את הבעיה הזאת רואים את כל מה שצריך להופיע כל האפשרויות של בלוח בקרה. מה יכולה להיות הבעיה עם ה-XP ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שמתי לב שבכרטיסים החדשים 9800GTX ומעלה כתוב DUAL SLOT , ובכרטיסים של סידרה 8XXX כתוב SINGLE SLOT רציתי לדעת מה זה בידיוק ומה ההבדל ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני משדרג את המעבד ואת לוח האם ויש לי ממש בעיה. לפני כשנה קניתי MSI Gefotce FX5900 VIVO שמצריך חריץ AGP. עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם באמת טוב - ולטובים יש כבר רק PCI-E... אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך מהחנות הבאה: http://www.alef-alef.co.il במחיר של עד 1500ש"ח (עדיפות למחיר הרבה יותר נמוך ועדיפות לכרטיס עם VIVO) שיתן ביצועים יותר טובים במשחקים ותצוגה מהביצועים שה FX5900 נותן. ורציתי גם לדעת אם ניתן למכור איפה שהוא את הכרטיס שיש לי עכשיו ואם כן בכמה בערך כדאי ואפשר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1100 ש"ח. איזה כרטיס מסך לגיימר הכי כדאי??
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מבחינת מותגים אני מדבר על אסוס או ג'יגהבייט. כרטיס מסך R9 290. האסוס יקר יותר ב-$40 דולר. ASUS Radeon R9 290 DirectCU II OC 4GB או Gigabyte Radeon R9 290 OC 4GB BF4 Bundle השיקול הוא מבחינת קירור, רעש ואיכות הלוח. או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים? (כמה חודשים לדעתכם יבוא הדור הבא?) אני נמצא שני דורות אחורה כך ששדרוג בהחלט לא יזיק אך יכול להיות שגם יהיה מיותר בהנחה שבקרוב מאד יגיע דור חדש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר על מסך( LCD דק) 19 אינץ' של חברת AOC, במחיר 1500 ש"ח.\ דגם המסך הינו LM965, חיפשתי חוות דעת באינטרנט על מסך זה אך קיבלתי תשובות מעורבות בעד ונגד. האם כדאי לרכוש מסך זה באופן כללי ואם כן האם המחיר ההצעה סביר ?! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם במשחקים כבדים כמו nfs c שר הטבעות 2 c&c3 שיהיה בעתיד -אני יוכל להריץ אותם חלק ועל הגדרות גרפיות ורזולציה במקסימום?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חבר'ה חשבתי לשדרג את המחשב ויחד עם זאת התלבטתי בין 2 מסכים... אני עברתי בין כל מיני מקומות והתרשמתי מ-2 מסכים עיקריים....: 1) מסך מחשב W2261VוLG 2) T220PוSamsungו בסוף בחרתי באפשרות הראשונה LG עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למסך שכזה... מי שלא מכיר אז זה 22 אינצ' lcd עם רזולוציה מקסימלית : 1920x1080 השאלה שלי היא האם ללכת על : Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 אוו Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 עכשיו ברור שה 4870 טוב יותר וחזק יותר השאלה שלי האם ה4850 יעשה את העבודה על המסך הזה.... המטרה העיקרית של הכרטיס תיהיה להפעיל משחקים כבדים וחזקים,סרטים,שירים,אינטרנט.... בקיצור אני מתכנן שידרוג גדול של המערכת ואני מחפש השקעה בטוחה וטובה עכשי…
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב (בעיקר עבור משחקים וסרטים ) וראיתי בשני אתרים את אותה מערכת רק באחת כרטיס המסך מדגם GeForce PCX-6200 256MB TURBO CACHE DDR+ TV OUT NVIDIA והכרטיס במערכת השנייה מדגם ATI Radeon X300 . איזה כרטיס נחשב ליותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-