כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מעבד פניום D 2.8 יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 9800GTX ?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב אני רואה שצריכת ההספק של הכרטיס מסך עולה בצורה די ליניארית ככל שהוא מתקדם וחזק יותר. השאר האם יש פיתרון לספק מתח משני לכרטיס המסך שלא יחובר ללוח אם אלה ישירות לכרטיס.כרטיס שצורך לבד 500 600 וואט לא יכול להתחבר לספק הראשי ולאפשר למחשב עם 4 דיסקים קשיחים בממוצע (שלי לפחות ) לעבוד בצורה חלקה. הבנתי שיש משהו כזה שיושב במפרצונים של ה CD ROM אבל לא התעמקתי כל כך בנושא. שאלה נוספת שלי האם במיקרה כזה צריך שני ספקי כח במחשב אחד לכרטיס מסך ואחד למחשב???
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני קונה את הגרסה של חברת ספירא והנה המפרט של המחשב שלי amd athlon 64 x2 dual core processor3800+ לוח אם k9n neo series (ms-7260 v1.x) atx mainboard ספק כוח עם 500W וראם OCZ VISTA UPGRADE EDITION XTC 2x1GB DDR2 800Mhz pc2-6400 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך x16 מחיר 400-500 מסך 22 משחק משחקים כבדים
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לדוגמא 9600M GT = 9600 GT שניהם DDR2 ושניהם 512 RAM
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מעבד e6300 והוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שיש לו עכשיו 7300GT האם יתאים לו 9600GT ? יש לו עכשיו גם רק גיגה זיכרון הוא יקנה עוד אחד של שתי ג'יגה
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עם יחס עלות ביצועים הכי משתלם שיש.אני מתלבט בין HD 4670 של Msi לבין sapphire http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6825 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ 2GB RAM OF Kingston Motherboard of Asus 945 ספק כוח 520 watt של gyro וכרטיס מסך 7300GT מסך "Sansung 20 השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק? ואם אחד מהכרטיסים הנל" משתלם?.או שעדיף ללכת על 9600GT OR 9800GT?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איך הדרייבר? ישפר בהרבה FPS במשחקים כבדים כמו קריסיס? הבנתי שהוא משנה מהירות מאווררים ל-50% (?) שווה לעדכן מגרסה 8.10 או שאין שיפור מהותי?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שלום מה כוונה שרשומים OC לגבי כרטיסי מסך לדוגמא: Innovision I-Chill AC Twin-Turbo 9800GT OC GDDR3 512MB PCI-E למה הם מתכוונים שהם רושמים OC שאלה נוספת כרטיסי המסך של Innovision הם טובים?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מתי תיהיה הירידת מחירים ל4870 ומה יהיה המחיר החדש שלו? האם פחות מ1000? תודה אריאל
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
שלום לחבר שלי יש HTPC בסלון והוא מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלו כדי שיוכל להריץ משחקים "כבדים" לטענתו, אני מחפש לו כרטיס מסך חזק בסביבות ה-800-900 שקל ושיהיה "קצר" כי בכל זאת יש לו מארז HTPC ממתין להמלצות שלכם מניסיון אישי תודה
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתחדש ב4850, עכשיו ראיתי כמה ואני קונה מIQPC ורק משם מסיבות שאין לי סיבה לפרט פה, והדגמים שם עם קירורים די צולעים אז אני רוצה לירכיבו לי את הקירור הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 אז רציתי לשאול אם אני יכול ללכת על הPALIT שהוא הכי זול ולא לקחת את הקירור שלהם או שאני כבר רלך על אסוס ג'יגהביט למרות המחיר הגבוה יותר, ועוד דבר, אני עדין מתלבט בין ה4850 ל4870 ואם מישהו פה יכול להביא לי השוואה של תוצאות 3DMARK של שני אלה ראש בראש. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי DELL E248WFP - מדובר במסך 24 אינטש (עד היום השתמשתי במסך 17"), והבנתי שלעיתים במסכים גדולים צריך כרטיס מסך חזק שיתמוך במשחקים ברזולוציה גבוהה. לוח האם הנוכחי שלי הוא ASUS P5B וכרטיס המסך הנוכחי הוא BFG Geforce 8800GT OC2 512MB - מספיק חזק? אם לא, אבקש המלצות לכרטיס בתקציב שרשמתי שמתאים למערכת שלי (בפרופיל כתוב המפרט המלא אם זה משנה).
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כותרת. תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם מוזמנים לראות את המפרט שלי חשוב לציין שהמעבד כבר לא באובר קלוק וגם לא הזכרונות... אז ככה אני מריץ את GTA IV על מסך 22 ברזולוציה של 1050X1680 המשחק רץ בצורה כמעט חלקה...כלומר יש תקיעות מעצבנות ,לפי מה שאני יודע מחשב כמו שלי ללא אובר קלוק אמור להפעיל את GTA ללא כל בעיה במיוחד שהחלפתי את הכרטיס מסך לPALIT 4870 אני אשמח על פתרונות אפשריות...חשוב לציין שמבחינת קרור אין לי בעיה.. במארז יש לי מאוורר קדמי 140 מ"מ שמכניס אוויר צד של 25 CM שמכניס..שניים אחוריים של 80 מ"מ שמוציאים ועוד 120מ"מ למעלה שמוציא...המעבד מתקרר על ידי ZALMAN 9700 (אני לא אהבתי אותו כלכך) .. פתרונות שלדעתי אפשרייות רציתי שתגידו מה דעתכם.... 1: לנקות את המשחה התרמית ולמרוח חדשה...על המעבד …
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ה-GTX295 מורכב משני כרטיסי ג'יפורס שחוברו יחדיו, ויהיה כנראה המהיר מסוגו בעולם המלחמה בין ATI ו-Nvidia על השליטה בשוק כרטיסי המסך מולידה מידי כמה חודשים מפלצות של ממש, ניסויים טכנולוגיים מסובכים ויקרים שרובנו לא נוכל לקנות - אך זו בהחלט איננה סיבה לא להתלהב מהם... גבירותיי ורבותיי, קבלו את ה-GTX295, המלך החדש של הגרפיקה התלת-מימדית - לפחות עד ש-ATI תענה לו במפלצת חדשה משלה. ה-GTX295 מורכב למעשה משני כרטיסים שחוברו להם יחדיו. לכל אחד מהכרטיסים האלה יש מעבד GTX 200 (אחד המהירים של Nvidia), ו-896 מגה-בייט של זיכרון DDR3. המערך המטורף הזה גם צורך לא מעט חשמל: 289 וואט, ליתר דיוק. מצד שני, בזכות טכנולוגיה חדישה שתוציא את המיטב מהחיבור בין שני הכרטיסים, ב-Nvidia מאמינים כי ברגע…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי הרבה עבור כרטיס מסך.. אבל זה מה שיש לי אני צריך כרטיס מסך שיעבוד בעיקרון טוב ושיחזיק משחקים דיי גדולים אני לא משחק בהרבה משחקים רק GTA IV החדש למי שלא מכיר.. וגם אולי COD5 וגם לפעמים קאנטר שזה שטויות זה יריץ לי בלי בעיה אני חושב הא וגם אני מעצב אתרים וזה אז שיהיה כרטיס מסך כאילו דיי טוב שיוכלו לראות את הצבעים בבירור וחדים.. אני לא יודע מה בדיוק להביא לכם אז אני יביא הכל.. המפרט של המחשב: והינה תמונה של הספק: http://www.siz.co.il/up.php?i=mmwfdoczyowz.jpg אמרו לי שזה ספק ג'נרי וגם 300W לא מבין בחרא הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11/amd-exec-says-physx-will-die/1 אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-