כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי הציע לי כרטיס מסך gt9600 1gb או כרטיס gt 9800 512mb המחיר הוא 60 שקל אני צריך לבחור 1 מהם אם אני רוצה עכשיו המחשב שזה הולך להיות מחובר זה i3 2100 bios star h61 4gb ram 400w ספק שימושי המחשב זה אינטרנט ואולי מחשקים שאני יתקין שם אבל לא רציני בתודה עדי
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו תמיד, היו גרסאות של כרטיסי מסך שהיו מוסיפים להם כמות זיכרון גדולה בכדי למשוך את הקונים לקנות את הכרטיס. למעשה, הזיכרון הזה לא מוסיף לכרטיס ביצועים. אני מדבר על כרטיסים כמו 6600 עם 512M, יש גם את X1300P עם 512M... הפעם, זה 7600GT עם 512M. הכרטיס הוא של חברת BioStar...אבל מה?הכרטיס עם 512M GDDR2. לא חושב שיש צורך לציין של GDDR2 יש פוטנציאל המהרה קטן מזה שיש ל GDDR3, מכן שלכרטיס החדש של Biostar מהירות הזיכרון היא רק 900MHZ! לעומת הכרטיס המקורי שבא עם מהירות זיכרון של 1400MHZ! המחיר יהיה אuתו המחיר שיש ל 7600GT רגיל לדעתי... בגלל שיש 512M של זיכרון... להתרחק!!! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3395 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3483 האם ההבדל ביניהם משמעותי?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הלוח אם שלי של אסוס COMMANDO תומך בקרוס פייר... מה עדיף לי להביא 8800GTS 640MB או ATI 2900 XT הלוח שלי לא תומך בSLI או שכן תומך אבל לא בצורה רשמית. חוץ מזה הבנתי שיש גם 2900 XTX מה הפרש המחירים בניהם?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול את ה TI4200 של inno3d, התקנתי הדרייברים האחרונים של nvidia, ויש בעייה כל שהיא עם הדירקט 3D, משחקים לא פועלים לי וב direct diagnostic הוא רושם לי כשאני מנסה לעשות את הבדיקה של הdirect 3d את השגיאות הבאות: Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) ניסיתי גם להוריד את דירקט אקס מחדש וזה לא עזר... עזרה מישהו?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני רגע לפני קניית מחשב ועומדת בפניי דילמה: ATI 5750HD של Sapphire גרסאת 1024MB לעומת NVIDIA GTS 450 של GainWard גרסאת 512MB 2 כרטיסים מדהימים לפי דעתי האישית, יותר אהבתי את ה450 של אנוידיה אבל הזכרון זה מה שמפריד ביני לבין ההחלטה הסופית.... עד כמה הוא משמעותי? אשמח למבחני ביצועים, דעה אישית וכולי....לא מעוניין בכרטיסים אחרים במחיר זהה או אחר. אלו האופציות היחידות. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה וביקשתי שישימו ליך כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 קיבלתי כרטיס מסך של חברת Leadtek דגם px8600GT האם זה באמת הכרטיס? חשבתי שאני אקבל INVIDIA... האם זה כרטיס טוב? תודה לעונים....
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המסך שלי הוא DELL 2209WA יש לי כרטיס HD4830 ורוצה לשדרג לכרטיס טוב יותר אבל עד גג 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות טוב יותר מהכרטיס הנוכחי שלי ושלא צריך ספק כח חזק - ולא מתחמם במיוחד כי לא רוצה להשקיע יותר ולקנות קירור. יש לכם המלצה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX7600GS TD256M GeForce 6600GT- 128MB Sapphire ATI Radeon X800GT 128MB DDR3 PCI Gigabyte ATI RADEON X1600PRO 256MB או שאולי שווה יותר להשקיע עוד 200 ב- Leadtek Geforce PX6800 256Mb או 300 ב- SAPPHIRE RADEON X800GTO PCI-E 512Mb
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מסך טוב וחשבתי על הכרטיס הזה... אז הנה המפרט שלו: PowerColor X850 XT R48-TVD3 Chipset - RADEON X850 XT Support Memory/memory bus width - 256MB GDDR3 SDRAM - 256 bit Connectors - Dual DVI -I - VIVO - HDTV http://www.tul.com.tw/webmaster/product/images/326_1.jpg ---- קישור לתמונה המחיר שלו נע בסביבות ה 2800 ל 3000 ש"ח יש לי צורך בכרטיס מסך טוב ואני רוצה שתיתנו לי חוות דעת עליו.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, בפתיחת השנה האזרחית החדשה החלטתי לקנות מסך חדש מכיוון שהישן כבר מקרטע, הלכתי לכמה חניות ובמסך וראיתי שהמסך שרואים בו בצורה הטובה ביותר הוא LG L1970HR LCD 19.. הרצתי עליו חיפוש קצר בפורום וראיתי ביקורות טובות. אך ראיתי שיש בעיית תאימות בין מסך לכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך G FORCE FX 5200, לפי דעתכם האם המסך יציג תמונה טובה ולא יהיו בעיות? האם עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך? במידה וכן אין לי חיבור PCI-E אלא רק AGPX4... והתקציב שלי לא יהיה גבוה במיוחד משהו כמו 500 שקל לקניית כקטיס מסך. מה מומלץ לי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בסביבות 1000 ש"ח בעיקר למשחקים. על מה עדיף ללכת NVIDIA או ATI?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאור מתקפת הכרטיסים המגיעים עם קירור פאסיבי ישירות מהמפעל, חשבתי לשאול מה אתם חושבים על זה. האם זה גימיק? האם יש מקום לכרטיסים כאלו גם מחוץ למחשבי מדיה? ואם אפשר לעשות איתם בכלל OC לדעתכם? (האא כן, וקחו עוד קצת תמונות של הכרטיס החדש של GeCube) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך למחשב בתקציב 2000 -2500 ומעונין שתהיה אפשרות גם לצפות בוידאו. תודה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הלוח אם יחסית ישן והשאלה היא האם אני יכול לשים כרטיס מסך PCI-E 2.0 והאם שווה להשקיע בכרטיס מסך טוב? כי אולי ביגלל שהלוח אם איטי זה יעט גם את הכרטיס מסך. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה בימים אילו לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 השאלה מה קורה לגבי החדשים של ATI דגמי ה 4000 ....מתי אמורים להגיע מה יהיה מחירם ומה ההבדל בביצועים (בערך כמובן) בינם למה שאני רוצה כרגע לקנות ?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי חברה, הנה לינק למפרט שלי: http://i.imgur.com/45F1p.jpg אני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס שיריץ לי משחקים על רמת הגרפיקה הכי גבוהה. נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ATI 4890 והוא כבר לא עומד בדרישות. אני אקנה את הכרטיס בארה"ב ככה שאין הגבלה של מחיר. אשמח להצעות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה איך הכרטיסים של leadtek כאלה זולים ראיתי 7800gtx ב 2500 בזמן שה 7800gt עולים 2500 בחברות אחרות זה הגיוני זה אומר משהו ?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ביום 8.7.02 התפרסמה באתר ידיעה שאמרה של Radeon 8500 le של Hercules היו תקלות רבות: ציטוט: "אחד הכרטיסים הפופולרים יותר של Hercules היה מבוסס על Radeon 8500LE ועקב סדרת כרטיסים פגומה עורר גלים רבים בציבור ופגע במוניטין החברה." ??? ??? ??? ??? ??? ??? האם מישהו מכם נתקל בתקלות כאלו? מה אני צריך לבדוק בכרטיס שרק קניתי? מחכה לעצותיכם המשכילות! :smoke: דרור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד amd x4 460 עם 4 גיגה זכרון ולוח אם של אסרוק עם כרטיס מובנה בנוסף קניתי כרטיס מסך gt210 עם 1 גיגה של חברת zogis. כשאני מחבר אותו למסך 19 עם כבל vga הכל עובד בסדר. אני מנגן עליו סרטים יחסית כבדים (4-40 גיגה) בלי שום בעיות או תקיעות. הבעיה היא שאני מחבר את המחשב עם כבל hdmi (איכותי לא של הבזול) לטלויזית לד 46 של סמסונג. אני רואה תמונה מאוד חדה וברורה כשאני בשולחן העבודה או מדפדף בתקיות. אבל שאני מנגן סרט כל שהוא (אותם סרטים) אחרי כמה שניות התמונה מתחילה לקרטע (לא משנה כמה שוקל הסרט) עד שבסוף המסך נכבה ונדלק שום והסרט ממשיך כמה שניות עד התקיעה הבאה ובשורת המשימות ליד השעון קופץ לי בלון שהדרייבר קרס ואיתחל את עצמו. הדרייבר שהיה שם זה 275 נקוד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס הבא http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3256&catcode=&AdCat=&parentid=#detailed ב-System Requirements כתוב Connection to the system power supply is required מה זה אומר? אני צריך לחבר מולקס מהספק לכרטיס? אם אין לי מולקס פנוי מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השימוש שלי הוא משחקים וסרטים אני לא מתכנן בזמן הקרוב ואפילו לא הרחוק לשים שניי כרטיסי מסך שאם אני לא טועה זה נקרא sli הלוח אם שאני אקנה כנראה יהיה Gigabyte GA-K8NF-9 nFrorce 4X . אז אני אשמח אם תעזור לי כי אני לא מבין בכלל וחשוב דבר אחד שיהיה יציאה לטלוויזיה ויהיה נחמד אם יהיה גם כניסת די וי... אני צריך בערך בסכום של 1200 שקל משהו כזה אפשר קצת לחרוג... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב, יש לי צורך להתקין דרייברים של כרטיס מסך במידה ואני לא משחק? זה יאיץ את המהירות? אולי דווקא יגרע? ישנה משהו? אקס פי, חבילת שירות 3, ראדאון 9600 פרו, מעבד אטלון אקס פי 2000 המחשב משמש לגלישה בדפדפן אוונט שמיעת קיבצי קול במדיה פלאיר ומסרים מידיים פידג'ין מידי פעם עריכה של קיבצי קול עם audacity מידי פעם המרת קיבצי מדיה לקיבצי קול עם free-wma-mp3-converter תודה, ה' יברך אתכם
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כמו הכותרת, אני צריך כרטיס PCI (ולא PCI E) של חברת ATI בלבד הזול ביותר... איזה כרטיס זה יהיה, עלות ומהיכן ניתן לקנות? אגב, מהאתר (newegg) אני יכול לקנות ב-25$ מישהו מכיר את האתר? האם משתלם לקנות משם כמה יעלה כולל משלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-