עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום כיום אני משתמש במסך CRT של LG עם כרטיס ענתיקה Matrox Millenium G450. אני מתכוון לקנות מסך דק VIEWSONIC VP930 בעיקר כדי להקל על העיניים בעבודה ממושכת מול המסך, ורוצה באותה הזדמנות לשדרג את כרטיס המסך, שיהיה לי משהו קצת מודרני יותר ושיתמוך ב- DVI על מנת למצות את המקסימום מהמסך החדש. אני במקצועי מתכנת פלאש, ועל כן רוב העבודה שלי היא עם טקסטים (כולל כמובן גלישה באינטרנט), אבל מסביב לזה גם עובד גם עם אנימציות פלאש, עיבוד תמונות בפוטושופ וכד'. אני לא גיימר, אבל מדי פעם צופה בסרטים במחשב. אני מחפש כרטיס מסך זול יחסית, (רצוי באיזור ה-300 ש"ח גג 400), שייתן לי תמורה כמה שיותר טובה, ויסייע לי למצות את המקסימום מהמסך החדש. אם יש כרטיס מסך שלא מתעלק על זיכרון המחשב - אז עדיף. נק…

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by huhxd,

מה ההבדל בין GT ל GS? מזה GS בעצם? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by shibby15,

אם יש לי כרטיס עם יציאה טובה(ראדון 9700 של ATI, או לצורך השוואה משהו טוב אחר כמו 4200/4600TI לידטק או גינוורד) אז כדאי לי לקנות DVD למחשב?? האיכות תהיה כמו DVD רגיל??

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by anri,

טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... אני כבר לא יודע מה להתקין ואני חייב עזרה, אי אפשר לשחק.... ואני כמעט משוכנע שזה מהדרייברים, ואני עם מערכת הפעלה VISTA 64 . זה המפרט שלי אגב... Q6600 ASUS P5ND SLI 9600GT XT X2 SLI 4 GB תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רכשתי מחשב חדש לפני יומיים עם הכרטיס הנ"ל. חשבתי שמדובר בכרטיס HIGH END אבל להפתעתי המשחקים שאני מריץ עובדים ממש גרוע על הגדרות מקסימליות כמו לדוגמא קרייסיס 2 ו Split second שהוא בכלל משחק ישן ולצערי עם הכרטיס הזה לא שחיק. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי בבית מחשב עם 6950 שמריץ הכל חלק על מקסימום .. חשבתי שהכרטיס הנל משתווה לו. תודה לעוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מתנצל מראש אם השאלה קצת מטומטמת אבל אני חייב לדעת. קניתי מחשב חדש ויש בו את הכרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL וקניתי גם מסך חדש: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכשיו רציתי לדעת איך עדיף לחבר בינהם? עם כבל HDMI או עם כבל DVI ?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב יחסית ישן כמעט בן 4 שנים, קניתי אותו בזמנו עם radeon X850XT אבל הוא כבר לא עובד. ורציתי לקנות כרטיס מסך שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כמו סטארקראפט 2 וכו' באיכות יחסית טובה. אני רוצה לקנות אותו בחנות(פיזית באיזור המרכז) אם תוכלו אולי לבדוק בלlogicpc או משהו כזה, זה יהיה אדיר. תודה.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by god_duke,

אני משדרג את המחשב שלי ולאחר הרבה שיטוט באינטרנט אני מסתפק בין הדגמים הבאים: 1050 gigabyte FX 6600GT 256MB PCE 875 Sapphire X600XT 256MB PCE א) מה לדעתכם כרטיס יותר טוב? ב) על איזה כרטיס אתם ממליצים במסגרת תקציב עד 1300 ש"ח

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  10. ואיך המסך הזה: AOC HT 751? בבקשה זה דחוף אני קונה היום וחייב המלצות!!!

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by amir69,

דבר ראשון קראתי את הנעוץ ולא מצאתי את המקום הזה אם הxml אם זה קשור אז אני בווינדוס ויסטה במצב רגילל בלי כלום הכרטיס על 75-80 מישהו יודע מהלעושת?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  12. יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה

13. היי, מישהו פעם בדק הבדלים באכות תצוגה על מסך הטלויזיה (LCD של Hitachi) בין ATI לNVIDIA ? האפשרות היא 8800GTS640 או HD2900XT. תודה!

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  14. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי פועל כ"כ חלש במשחקים חדשים? יכול להיות שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך? או שהמחשב התיישן וכדאי לי כבר לקנות מחשב חדש לגמרי בנוסף לכרטיס מסך? המפרט שלי זה: Model : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ Speed : 2.3GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. M2A-VM Total Memory : 2GB DIMM DDR2 Memory Bus Speed : 2x 329MHz (658MHz) Adapter : Radeon X1950 Series (PS3.0, VS3.0 499MHz, 256MB 594MHz, PCIe 1.00 x16) Operating System Windows System : Microsoft Windows Vista Ultimate 6.00.6001 (Service Pack 1) ספק כוח FSP 450 W output Model:ATX-45OPNR והציונים שאני מקבל ב3dmark הם: ב3d mark 05 10456 3DMarks CPU Score: 7689 CPUMarks 3d mark 06…

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  15. יש לי כרגע ג'יפורס 4 MX ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים למשך שנה בערך . אין לי תקציב גדול בערך 400 שקל אולי כצת יותר. ראיתי בחנות ג'יפורס FX 5500 שנראה סבבה אבל לא כתוב עליו הכל למשל לא כתוב כמה צבעים הוא מעבד וכמה צינורות יש לו וכו"... אני גם יכול לקנות ג'יפורס 4 TI 4400 יד שנייה שנדמה לי אמור להיות יותר חזק אבל בלי חלק מהתכנולוגיות החדשות שיש ב FX אז השאלה שלי מה כדאי יותר לקנות והאם התכנולוגיות החדשות שיש ב FX משמעותיות לעומת ה 4 TI ? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BNA הלינק ל FX

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  16. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  17. שלום לכולם , אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב מספיק כדי להפעיל משחקים כמו FIFA וכו'

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sma,

יש כרטיס למכירה ב-ebay של ATI RADEON X850 PRO 256 MB AGP GDDR3 Video Card. המחיר הוא 140$ לא כולל משלוח. לא הצלחתי למצוא את הכרטיס בארץ (בחיפוש באינטרנט). השאלה היא האם זה כרטיס טוב והאם המחיר זול? אני צריך כרטיס AGP - אם יש למישהו הצעה טובה יותר באותו סדר גודל מחיר, אני אשמח לדעת. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by mazam,

אני מתוקצב ב 700-800 שקל עדיף פחות אני צריך תכרטיס למטרת מחשקים NFS החדש וכאלה הגראפיקה חשובה לי אך לא עד כדי כך היה לי 6600GT שנשרף לי והוא הספיק לי אני צריך שהכרטיס יהיה 256 מגה עדיף שיהיה עליו מאורר!!! יש לי AGPX8 המעבד AMD Athlon 64 BIT 3500+ 2200MHZ לוח אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939

20. Started by arnon,

לצורך שימושים רגילים לחלונות 7 תודה

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  21. יש לי מחשב שנתיים הנה המפרט מעבד DUAL CORE משהו ישן לא זוכר את הדגם כרטיס 9500 GT ספק כוח גנרי ולח אם ישן אולי 945 G ו1GIGA RAM על איזה כרטיס אתם ממליצים לי ?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  22. אני מסתכל על ה Ti הזה והוא כזה ארוך!!! הוא נראה כמו הוודו 5 המגעילים האלה! זה מזה מבאס.. גם הרדאון ככה? אם לא אז לרדאון יש טכנולוגיה טובה יותר לא? הצליחו למזער כרטיס באותם ביצועים... זה גם ממש מסוכן.. הכרטיס ממש ארוך והסיכויים שחלק ממנו יפול או יתלש גבוהים בהרבה

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by koren10,

שלום לכולם, מצאתי את הכרטיס הזה ממש בזול.. 745 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1176 ואני מתלבט בינו לבין הכרטיס הזה- http://tms.co.il/product/5459 מישהו מכיר ויודע להמליץ על אחד מהם? איזה חברה נחשבת ליותר טובה (מבחינת אמינות/ביצועים וכו'..)? תודה!

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  24. יש קישור לאתר שאומר שהדרייבר 9.4 יותר טוב עבור כרטיסיי 4850 , מה דעתכם? http://www.tweaktown.com/articles/2764/ati_catalyst_9_5_vista_driver_analysis/index3.html

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  25. שלום, אחרי ת'רד ארוך לגבי החלטה על GTX260 מול HD4870, כעת שגם עלה המחיר של HD4870 המשתלם שהיה בTMSFOX ההחלטה שלי הייתה ברורה. כעת יש לי התלבטות קטנה ואחרונה ;D יש לי אפשרות לקנות את הGTX260 GOLDEN SAMPLE המהולל של GAINWARD, ב999 שקלים עם 216SP, אוברקלוק מהחנות וקירור איכותי או לקנות את GTX260 FREEZER X2 של INNO3D עם קירור הDHT המאסיבי, ב826 שקלים עם 192SP, ללא OC וקירור איכותי לא פחות מזה של GW. בהתחשבות בפוטנציאל אוברקלוק וביחס עלות/תועלת, איזה מבין הכרטיסים משתלם יותר?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.