עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב, כמעט סופי. מקסימום 400 שקל. אבל עדיף לדבוק לסכום בכותרת. בלי קומבינות - סתכלו במפרט שבפרופיל ותראו איזה כרטיס אני רוצה להחליף. רצוי אחד שיותר טוב ממנו. דידיאר 3 רצוי מאוד. מעדיף אייטיאיי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Director,

שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  3. היי, נכון להיום יש לי את המחשב הבא: Mainboard : Gigabyte 945P-S3 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Core 2 Duo E6300 @ 1866 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1950 Pro (PCIe) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N DVD-Rom Drive : WP1305I QVW813C SCSI CdRom Device Monitor Type : LG Electronics L1932S - 19 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c (May 2008) רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים ולאחרונה הוא קצת מגמגם במשחקים שדורשים גרפאיקה גבו…

4. אני רוצה המלצות על כרטיס מסך תומך FULL HD שלא יעשה בעיות בעיקר לסרטים המפרט של המחשב שלי: מעבד-E6750 INTEL זכרון-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ לוח אם-MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN כרטיס מסך-MSINX8800GTST2D320EOC מערכת הפעלה ויסטה אני רוצה שהכרטיס יתאים למסך הזה שאני מתכוון לקנות ביחד עם הכרטיס מסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch=w2261v

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
    • 4 תגובות
    • 748 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 512 של GIGABYTE אני קונה מחר טלויזייה של סוני FHD שהרזולוציה שלה היא 1920x1080p אני רוצה לחבר את ההטלוויזיה אל כרטיס המסך בכבל HDMI/HDMI האם כרטיס המסך יזהה את הטלוויזיה כמסך של מחשב? וייתן לי את האפשרות בהגדרות התצוגה להעלות או להוריד את הרזולוציה לפי רצוני? ואם הוא כן יזהה,אז אני יצטרך להוריד דרייבר מיוחד כמו למסך מחשב שלי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by חן מ,

השאלות הן: 1.האם הכרטיס יעשה צוואר בקבוק עם QX 9770?שאר המפרט הוא:2 ג'יגה זיכרון,320 גיגה HD,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם:X48... 2.הכרטיס יכנס כמו שצריך במארז SONATA FAMILY 3?אם אני קונה את הגירסא הכי בסיסית הוא לי ירתח לי שם בפנים ויתפוצץ בסוף? 3.מבחינת קירור-הגירסא הכי בסיסית של הכרטיס באה עם קירור נורמאלי?כמה תוספת כסף זה על גירסא עם קירור יותר טוב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by asdfasd,

תקשיבו אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יביא לי ביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות.. יהיה לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1920x1200. הכרטיסים : 2gb 4830 - cf 4850x2 1gb וגם אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין 2gb 4830 - cf ל 4830 cf- 1 gb ? תודה

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Doron404,

עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום חברים רציתי יעוץ קטן לפני שאני קונה כרטיס מסך עד סוף השבוע ! ראיתי תמחירים של ה 4870 ואמאתי ... עדיף כבר SLI ? מה הכי שווה לי עד 1200-1400 ש"ח 9800GTX OC 4870 4850 SLI 9800GT SLI איתי שבדגמים שאני רוצה לעשות SLI יש גם 512 וגם 1גיגה ההבדל כל כך משמעותי ???? ראיתי שיש גם את ה 9600GT SLI במחירים טובים אבל אני חושב שהוא הכי חלש אז לא רשמתי אותו. תודה לעוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.01.2009 בשעה 01:31:52 אגב אני חשבתי על ה 9800GT SLI

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Mcx_Lite,

אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by azaz,

כמה שאלות.. הכרטיס יתאים למחשב הזה : מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) וגיגה זיכרון ספק 500 ולח אם של גיגהבייט מסך 19 LCD שהרזולוציה הטבעית שלו 1280 על 1024 יתאים הכרטיס?? וכמה עולה הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ShaY-MoR,

טוב זו שאלה כללית מדיי אז אני אפרט את השימושים: בעיקר משחקי FPS FIFA GTA בלחץ אני משחק על מסך 26' ורוצה לקנות גג42'. האם הכרטיס הזה מספיק? יש לי אפשרות לSLI בעוד כמה חודשים שהמחיר שלו יתקרב ל 300 שקל ואני אולי אקנה עוד אחד נוסף. עד כמה SLI של הכרטיס ישפיע על הביצועים ועל היכולת שלו בעיקר על רזולוציות יותר גדולות? והאם שווה לי עכשיו להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את הGTX עם1 ג'יגה? או שההבדל בביצועים בינהם סתם בזבוז של כסף? תודה(: עריכה: אני כרגע לא יודע באיזו רזולוציה אני אשחק כי המחשב חדש ועוד לא הגיע אליי. אבל במסך 26' באיזו רזולוציה כדאי לי לשחק? וב42'? שאר המפרט שלי זה Q6600 ASUS P5ND 4GB RAM 750 GB HDD ENERMAX 82+MUODO

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רציתי המלצה על כרטיס מסך תומך full hd שיתמוך במסך הזה LG W2261V http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2658&CatCode=139 יש למישהו עוד המלצות לגבי מסך במחיר הזה? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן חברים היו ימים שהייתי הרבה יותר בקיא בחומרה אבל לצערי כבר לא התעסקתי בנושא כמה שנים טובות אז אני בא לכאן להתייעץ עם החכמים ממני אז ככה, אני עושה עבודה אולפנית באולפן ביתי קטן שיש לי, אני מביא מחשב חדש בקרוב ואני מתכנן על קניית 2 מסכי Samsung SyncMaster 2043BW (כל אחד 20 אינץ' widescreen) . אני מעוניין לחבר אותם במקביל, ואני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים באפשרות הזו. חשוב לציין שאני לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב, אבל יכול להיות שזה יקרה (המקסימום שאני אשחק בו זה Warcraft, נגיד. מבחינת ביצועים). העיקר שחשוב שזה יפעיל את שני המסכים בצורה נוחה, שיהיו צבעים טובים וכ'ו וכ'ו וכ'ו. התקציב שלי הוא משהו באיזור ה500 אבל אם יש משהו ממש טוב שחורג במעט אני אשמח לשמוע המלצות נ…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by ilay22,

לפני כמה ימים החלפתי את הכרטיס מסך ל HD4870 ויש איתו תופעה מוזרה: כל פעם בזמן טעינה של משהו עם גרפיקה, בעיקר משחקים, המסך קופץ, התמונה כאילו לשניה יורדת או עולה זה קורה כל הזמן במסך טעינה של CRYSIS ו CNC 3 וגם לפעמים עם סרטים או תמונות.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך עושים שזה לא יקרה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by torrentspy,

יש לי מסך סמסונג 730B פנטיום 4, 3 ג"יגה הרץ ג"יגה זיכרון פנימי (512*2)DDR2 אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים בצורה חזקה סגנון ג"יפורס GTX+ בבקשה תמליצו לי על כרטיס שירוץ אצלי חזק. יש לי היום ג"יפורס 7300GT תקציב 500-800 ש"ח. אני מודה לכם.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by devilh,

אני מתכונן לרכוש מחשב ואני מעוניין לדעת האם ההשימוש ב-CF יעלה את הביצועים או לא. אם לא,איזה כ.מסך לקחת שיהיה זול יותר וכן יעלה ביצועים ביחד עם 780G

19. קניתי את זה לפני 10 שנים עם הפנטיום 3 שהיה לי. אני זוכר שהיה ה'טופ' והיה ממש מגניב וכייף לשחק עם זה. והיו לי כל מיני סרטוני דמו תלת מימדים של 3DMARK. האם ניתן להתאים את זה איכשהו למחשב הנוכחי שלי בכדי לראות משחקים בתלת מימד? או שאין בכלל קשר לכרטיס מסך וזה 'תוספת' שניתן להתקין בכל מחשב. http://www.stereo3d.com/revelator.htm

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  20. יש לי כרגע מחשב intel core 2 duo 2.2 ghz... ויש לי כרגע כרטיס מסך של raedon xpress 200 series..כן אני יודע שהוא גרוע.. אני רוצה להחליף..השאלה שלי היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך שיש לי בכרטיס של nvidia..או שאני חייב להישאר עם radeon? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צריך עזרה במציאת כרטיס מסך לגיימינג חובבני.... שיתאים לוידיאו ומשחק איכותי (HIGH) ברזולוציה של מסך 22.... מבוסס 4850 ATI צריך שיהיה שקט, עם חיבורים חדישים כמה שיותר (HDMI 2XDVI וכד')... למעבד E8400.... תקציב עד 900 ש"ח גג... תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by azaz,

למה קוראים לכרטיסי המסך של HD ATI???

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Do you make these 6 mistakes when buying a video card? כתבה מצוינת http://www.hardware-revolution.com/mistakes-when-buying-video-card/

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

שאלה: האם כדאי לקנות מחשב נייד עם GeForce 9800M GS ויש לו משהו Dedicated או משהו כזה זה משנה או עדיף לקנות מחשב עם HD 4850 אבל לא Dedicated ומה זה בכלל? משהו עם ה-RAM לא הבנתי.. אם כן יש לי 4GB RAM עם ה-9800M GS אני אוכל לשחק CoD ומשחקים בסגנון הזה ברזולוציה מקסימלית?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים