כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי אני כרגע בונה מחשב חדש שיבוסס על מעבד i7 920 או Q9550 , מסך 22' של סמסונג T220P. רציתי שתייעצו לי על כרטיס מסך מבין השלושה , כמובן שהמחשב יהיה מיועד למטרות גיימינג קודם כל!! אז בבקשה שתפו אותי במחשבות שלכם. תודה רז.
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בכרטיס המסך שלי שני יציאות של DVI. לאיזה יציאה בדיוק לחבר את המסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו אני בהתלבטות קשה ביניהם מכיוון שירד המחיר של הgtx 260 ב200 שקל בskypc וראיתי בו עכשיו אופציה טובה.. כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1450 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe ¤1494 עכשיו ככה המשחקים שיותר חשובים לי זה - crysis, far cry 2, gta iv, UT 2007. איזה כרטיס יביא לי ביצועים יותר טובים במשחקים האלה? גם איך הקירור של ה260? וגם האם club3d חברה טובה ואמינה? (זו החברה היחידה בsky שיש לה את ה216..) תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי אישית יש מסך 26" ולפני כן הייתי משתמש בטלויזיה 32". אני תמיד רואה פה שנשאלת השאלה איזה מסך מדובר, במשחקים מגדירים אבל רזולוציה ומן הראוי שנשחק תמיד ברזולוציה המקסימלית לא ? אני למשל משתמש תמיד במקסימלית לשימוש רגיל (טוב יש לי גם 26" אז מן הסתם) וגם כשהיה לי 17" השתמשתי במקסימלית בשביל משחקים. אני רוצה להבין , האם יש קשר לגודל המסך לבין הביצועים ? או שהשאלה נשאלת כדי לשער איזו רזולוציה להשתמש ? כי למשל ה32" שלי היה רק HD READY ותמך רק 1366*768 לעומת ה26" שיש לי כרגע עם FULL HD - 1920*1200. אם אני לא טועה , דרישות הביצועים מהטלויזיה שהשתמשתי היו נמוכים יותר מהמסך הנוכחי - עקב הרזולוציה ומכאן נובעת השאלה מה זה משנה אם המסך הוא 22 או 24 שכן לשניהם יכול להיות FULL HD ?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש או 2 המערכת שלי היא : לוח אם : Asus P5NSLI מעבד : Pentium D 3.4Ghz זכרונות : Kingston 1GB 677Mhz DDR 2 X2 ו עוד אחד של 512 מאותו הסוג ספק : ג'נרי 500W ללא חיבורי 6PIN וכאלה הכרטיס הנוכחי : ATI Radeon 1650X והוא דיי חלש לפי מה שכבר הבנתם אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק במשחקים עם גרפיקה טובה וגבוהה בלי שזה ירוץ על 10 FPS אני בור בכרטיסי מסך וצורץ בעזרתכם אם זה כרטיס אחד או 2 שירוצו בSLI ומה בכלל ההיתרון ב SLI לפני שאני קונה כרטיסי מסך אני אקנה ספק טוב כך שאפשר להתעלם מבעיית חיבורי הכוח תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בנוגע לרכישת כרטיס מסך האם הכרטיס הבא HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E 2. יהיה נכון לקנות אותו למחשב שברושתי ואם הספק יחזיק ואתו יש לי מעבד Q9450[ללא O.C כלשהו] לוח אם ASUS P5QPRO ספק של אנרמקס PRO82+ 525W מסך 19' רחב 2GB OCZ memory 1HD WD160GB אשמח לשמוע הצעות אחרות לגבי כרטיס מסך במידה והכרטיס לא יהיה טוב בשבילי.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את לוח האם של Gigabyte דגם EX58-UD4P. נצא מנקודת הנחה שאני מעוניין אך ורק בכרטיס המסך GTX260 ולא ב-4870. (העבר שלי הרבה יותר מוצלח עם nVidia...) עכשיו, היצרניות Asus ו-Gigabyte ידועות מאוד באיכות שלהן, אך ההפרש מחירים בין כרטיסי המסך שלהן (GTX260) יחסית משמעותי (200-250 ש"ח) כאשר Asus הזולה מביניהן. השאלה שלי היא באיזה יצרנית לבחור במצב הנ"ל ? והאם העובדה שלוח-האם הוא של Gigabyte אז כרטיס המסך שלהם יפעל בצורה יותר טובה איתו ? תודה רבה למייעצים ולעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 7600GT אפשר לראות איתו סרטים באיכות HD(עם מסך תומך כמובן)?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם :] קניתי לראשונה לפני כמה חודשים את הכרטיס asus 8800gt- top 512mb עד שהתקלקל P: ולכן פניתי לאחריות. בתמורה הם הביאו לי את הכרטיס leadtek 8800gtx 768mb והוא נראה לי כרטיס הרבה יותר איכותי מהאסוס, לכן לא התעקשתי שיביאו לי את האסוס. כעת גם הוא נפגם לי ופניתי שוב לאחריות. כעת הם רוצים להביא לי את הכרטיס leadtek 8800gts 640mb. מה עליי לעשות? האם לקחת את הgts או לדרוש את האסוס הראשון? איזה מהם עדיף? תודה רבה D:
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי נושא לגבי זה שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על זה עכשיו זה אפשרי לשמים 2 כרטיסיס מסך במחשב 1? כאילו יש לי HD 2400 ואני הולך לקנות HD 4500 זה אפשרי לשים את שתיהם ביחד ואז זה יעבוד כאילו יותר טוב? או שאי אפשר לעשות דבר כזה? סליחה על הטימטום
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
התקשרתי לקבל הצעת מחיר עבור GTX295, הציעו לי ZOTAC ב2850 ש"ח, אמרתי שיש לי הצעה טובה יותר , אמרו שלח לינק ונתחרה בהם.... שלחתי לינק מFOXPC ב2600...מה הם אומרים לי? שלנו זה ZOTAC..... אם זה לא בלוף אז מה כן? לא עומדים בדיבורם...
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הי כולם. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני מתלבט אם לקצץ במעבד ולקחת HD4870X2 או לקחת מעבד חזק יותר ולהסתפק רק בHD4870 אחד...... בכל אופן, לא מצאתי לוח אם שיתמוך ב 2 ליבות של ה HD4870 אז אשמח אם מישו יעזור לי. אני מתכוון לקנות P43 אבל אם 45 כן תומך אז אני אלך עליו.............. ובכלל, אם מישו יכול קצת לספר לי על סוג החיבור וכמה וואט הכרטיס דורש. תודה מראש.....
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים דרייבר חדש, את ה185. הכל טוב ויפה, אבל כשניכנסתי לשחק בCALL OF DUTY 2 המשחק פעל בצורה מקורטעת (FPS 250 ואין לאגים) מקוטרע, הכוונה שזה עבד כאילו אני משחק על 40 FPS והייריה מאחרת לבוא (כ2 שניות אחרי שאני לוחץ על העכבר) ניסיתי להתקין דרייברים קודמים, וגם את 181.22 אבל זה לא הסתדר דרך אגב בדקתי גם אתה CALL OF DUTY 4 ולא ניראה שיש שם בעיות עם הדרייבר הזה עוד בעיה מעצבנת, שמאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, העכבר יוצא מהמסך בצד ימין. הכוונה, במחשב רגיל אם אני מושך את העכבר ימינה, עד לקצה המסך הוא יישאר שם, ולא ימשיך הלאה, אבל אצלי העכבר ממשיך גם מחוץ למסך, ואז צריך להחזיר אותו למסך. דרך אגב זה קורה רק בצד הימני ולא בשמאלי או למטה או למעלה. הכרטיס שלי הוא 8600GT
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
http://folding.stanford.edu/ מה התוכנה הזאת עושה , הייתי באתר ועדיין לא מבין
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום ! אבקש את המלצתכם לכרטיס מסך הצרכים הם אינטרנט, משחקים, כבדים וסרטים על מפרט לוח P5Q מעבד Q9550 המסך הוא אותו המסך המופיע במפרט שלי תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה שהבנתי ש- HDMI זה כבל חיבור למסך כמו ה-DVI וה- VGA.. (אם זה לא נכון תתקנו) עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא עושה את ההבדל? ובערך בכמה הוא יותר טוב. ^ צד שמאל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני רוצה להשדרג את המחשב והחלטתי שאני יכול להסתפק רק בלהחליף כרטיס מסך וספק כוח בשביל שיוכל לתמוך בו אז בעיקר אני רוצה את המחשב למשחקים ואני רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים(טוב לא כאלה חדשים אני מדבר על משחקים כמו AC,CRYSIS,COD5) חלק על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות על מדיום ואני לא מצפה להריץ אתGTA 4 זה המפרט שלי: אני לא הכי מבין בספקים רשום למעלה בגדול L&C ולמטה 400W real total output is 500W MAX א ולמעלה ליד ה L&C רשום Model:LC-B500E אז התקציב שלי לשדרוג זה באזור ה 1000 ש"ח עריכה:שחכתי צריך גם להוסיף 1GB RAM
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות... או לקחת X800 ב220 שקל יד שנייה או לקחת HD3650 ב400 שקל בSKYPC?? האם ההבדל בין הכרטיסים הוא מאוד משעותי ולכן כדאי ללכת על ה HD3650 או שיש הבדל קטן וכדאי ללכת על הX800 יד שנייה ב220 תעזרו לי בקשה תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בדיון שיש פה על תוכנת SOLIDWORKS 2009 צויין שאפשר לעשות מוד (שינוי בתוכנה ) לכרטיס HD2600 למעין FIERGL בסיסי.שאלתי היא האם שינוי זה ניתן באופן גורף לכל כרטיסי ATI או רק ל"יחידי סגולה" ???. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-