עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aracer,

מופיעה לי הודעה שאומרת לי שהגרפיק פרוססור הוריד את הביצועים של הכרטיס מסך לרמה שמאפשרת פעולה בטוחה וזה מאט לי לגמרי משחקים איך אני פותר את זה? בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  2. אני מתלבט בין שני כרטיסים: אחד הוא RADEON X700 LE 128MB PCI-E לא ברור לי איזה יציאות. והשני הוא ABIT RADEON RX600PRO 256MB PCI-E בעל יציאות:TV OUT, DVI המחירים זהים. איזה מהם כדאי לי לבחור?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום, אני כבר מזמן לא בעסק של המחשבים , פעם הייתי.... אבל זה היה מזמן.... בכל מקרה יש לי לוח אם של GIGABYTE m55plus_s3g עם כניסת PCIE ו 4 סלוטים של PCI 1. האם אתם מכירים כרטיס PCI עם יציאת SVIDEO בסביבות 300 שקל? 2. האם אפשר בלוח להשתמש ב AGP X8 ? (חפרתי בMANUAL ולא מצאתי). 3. מה חוות דעתכם על כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD2400Pro AGP 512MB DDR2. תודה רבה, ברדק.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by Boxster,

אהלן. שלשלום קניתי את הHD4850 גרסאת הTOXIC של SAPPHIRE...עלה לי 1070.. עכשיו יש לי ספק LED 12CMF 400W REAL EZCOOL.. אני לפעמים משחק CRYSIS וFARCRY 2 ברזולוציה והכל גבוה עד הסוף...עכשיו אני למשל משחק 5 דקות אז פתאום הכרטיס קורס יעני פתאום על הכרטיס מסך במארז יש נורה אדומה שנדלקת ואני צריך לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. יש איזה פתרון שאפשר לעשות בלי לפגוע ברזולוציה ובגראפיקה עצמה כדי שהכרטיס לא יקרוס...ואני לא רוצה להחליף ספק...יש איזה פתרון או משהו?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  5. היי... עד היום היה לי כרטיס מסך ATI X1900XT שמשלב כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה (בעזרתו אני רואה את המחשב ב-LCD וגם רואה את שידורי YES במחשב). חברת ATI החליטה שהם לא מוציאים עדכון לכרטיסים האלה ולכן אין תמיכה רשמית ל-Windows 7 ואחרי ההתקנה נותרתי ללא כרטיס מסך ו/או טלוויזיה.. לאחר פרסום הודעה פה לא הצלחתי עדיין לפתור את הבעיה משום שאין פתרון. הומלץ לי לקנות חדש שיהיה עם directx11 שתומך ב-Windows 7, אז הנני ;D אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שמשלב את שניהם - All In Wonder שיריץ משחקים בסבבה כמו הכרטיס הנוכחי שלי וגם שאני אוכל לראות Yes במחשב וכמובן להקליט.. טווח מחירים לא ממש ידוע... מקווה שלא יותר מדיי יקר.. כאילו גג 200-250 דולר... אבל אני אשמח מאוד לפחות... אבל כל המלצה …

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by prielgaier,

שלום לפני שנתיים וחצי ככה קניתי מחשב נייח ב10 אלף ש"ח: מעבד: Intel Core i5-3570K כרטיס מסך: AMD Radeon Sapphire HD 7970 3GB Opened for OverClocking לוח אם: GIGABYTE - GA-Z77X-D3H זיכרון: 16RAM עכשיו נשרף לי הכרטיס מסך וקיבלתי מהאחריות 50% מהמחיר ששילמתי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר טוב אבל שיעמוד בדרישות של המחשב שאני לא יצטרך להחליף חלקים של המחשב ואני רוצה שיריץ את המשחקים החדשים על איכות גבוהה עם MSAA. תקציב: בלי הגבלה רק שלא יגרום לי להחליף את שאר החלקים וראיתי יש כל מיני שיטות של crossfire לחבר שתי כרטיסי מסך אם אפשר תגידו לי מה לקנות יש לי תקציב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by matanm777,

שלום לכולם..! המחשב שלי הוא כזה: יש לי פנטיוםם 4 3.2 ג'יגה ארץ 512 מגה זכרון 120 ג'יגה כרטיס מסך radeon 9200 המסך של מרצד מאוד.. החלפתי מסך לסמסונג 20 אינץ' חדש והבעיה נמשכת ככה שזה כנראה הכרטיס מסך.. או שיש לכם השערה אחרת ? בעקרון אני רוצה מאוד לשדרג את הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה אכרטיס אני יכול... עזרה בבקשה :] :s05:

8. Started by gggil,

איזה כרטיס מסך יותר עדיף? 9800GTX? 8800GTS שקרוב בביצועיו ל9800GTX? או שני 9600GT בSLI אבל ששניהם יהיו בלוח אם שתומך רק במהירות של X8 בSLI? מה הכי עדיף? תודה מראש, גיל

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט אופטימי של הגדרות? קצת התבלבלתי עם המונחים של הדרייברים של הכרטיס החדש. בתודה מראש.

10. שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך. יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850. היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר? עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר. עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל. בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש. הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מעניין אותי האפשרות הבאה. שילוב CROSSFIRE של כמו TRI WAY בעצם 4870X2 שזה שני 4870 ולזה להוסיף 4870 רגיל מה דעתכם? אפשרי? האם DRIVERS יתמכו בזה? והאם יתן שיפור ביצועים בכלל במשהו?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  12. יש לי חבר בעל מחשב עם R9800 פרו 256 של power color ופתאום התחילו ללא סיבה ארטיפקטים וללא נסיון לOC ע"י בדיקה של הטמפ' היא נראית נורמאלית לחלוטין ( נגענו והכרטיס די פושר - כל המחשב בעל טמפ' רגילה) בנוסף יש פעמים שאין ארטיפקטים והמחשב פועל כרגיל ופתאום זה מתחיל בלי שום קשר לטמפ המחשב ( הוא פעל בסדר בטמפ' יותר גבוהה ) האם למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? זה הכרטיס השני שלו שזה קורה לו איתו (הכרטיס הקודם היה זהה) נקבל בשמחה כל נסיון לעזרה : :s05:

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by Tzach_n,

אהלן לכולם, חבר שלי לאחרונה החליף זוג כרטיסי 660Ti והוסיף עוד קצת כסף בשביל טיטאן. מכיוון שסדרה 800 קרובה, הוא שוקל למכור את הטיטאן לפני שהמחיר שלו ירד משמעותית כשיהיו כרטיסים חדשים יותר ולקנות את ה 880 כשיצא או את ה 880Ti. מבחינת ביצועים כמובן שהוא מרוצה הוא פשוט יודע שזה כרטיס שיהיה קשה למכור במיוחד כשיהיו עוד כמה כרטיסים חזקים יותר בשוק בעוד כמה חודשים. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DEMON HUNTER,

ראיתי בLAMIR את הכרטיס במחיר הזה וזה ניראה לי די משתלם שווה לי לקנות אותו עכשיו או לחסןך עוד קצת לRADEON 8500LE בגלל שיש לי GF2 MX מסכן ואני חייב כרטיס טוב ומהררררררררררררררררר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Adielion,

כי יש לי עדיין מחשב עם הפלטפורמה הזאת בבית, אולי יש לה עוד סיכוי לקום לתחייה?

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by guylederer0,

אהלן חבר רוצה לקנות מחשב חדש ( i5 +EP55 ) עכשיו רציתי לדעת מה יותר משתלם 5770 4890 מה יתן יותר ביצועים על מסך 32 אינץ HD READY ... אני כבר מלא זמן לא בתחום ... תודה על העזרה גיא

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כלומר שהוא ישתמש ב16 או 32 מהזיכרון של המחשב? כי אני מאוד רוצה לשנות את זה... המחשב הוא 900 עם 128 pc133

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by zuq,

השאלה בכותרת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  19. שלום. נדפק לי הכרטיס 5850 של SAPPHIRE הציעו לי באייבורי מחשבים 5850 של POWERCOLOR הוא הכי זול מכל החברות בחנות (GIGABYTE.SAPPHIRE)... והוא בא בגרסה מומהרת יותר מה VAPOR -X!! למישהו יש מושג למה? אני יכול לקחת גם את הגרסה של הVAPOR X אבל הבנתי שאי אפשר להשתמש בMSI AFTER BURNER http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=216 מישהו ממליץ מה לקחת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ashand,

שלום אני מחפש כרטיס מסך טוב שיתן גם תוצאות מעולות על מסך LCD , האמת שיש לי טלויזית LCD WIDE SCREEN 17 INCH עם יציאת לכרטיס מסך ( http://www.plasmatvs.com/plasmatvs/ph1717hdlcdt.html ) ואני צריך כרטיס תותח! כרגע יש לי FX5200 רואים טוב מאוד אבל אני רוצה תוצאות מעולות! כסף לא בעייה....

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by kip,

צריך בכלל לעדכן? גם לוח אם גם כרטיס מסך? סליחה על השאלה הירוקה.... שמעתי שלפעמים זה עושה בעיות בכל מיני דברים... אין לי זמן ליותר מדי בעיות כאלה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך X1800xt לבין X1900GT איזה כ.מסך עדיף לקחת ? הלכתי לכמה חנויות לקחת הצעות מחיר ואמרו לי שה - X1800xt זה כרטיס ישן ואין להם אותו יותר ... אה??? אם זה נכון , אז מה עדיף ? או שאולי כרטיס מסך לגמרי אחר ? ד"א , הכרטיס יהיה על לוח 965P-DS3 ומעבד E6300 ... תודה !

23. היי, יש לי מסך CRT של MAG בגודל "19 וכרטיס מסך ATI X1650 Pro עם דרייברים מעודכנים. לאחרונה אני מרגיש כאבי עיניים וחוסר נוחות לשבת זמן ממושך מול המסך. הרזולוציה במסך היא 1280X1024 וה Refresh Rate הוא 85 מגהרץ. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ע"מ שהתצוגה תהייה נעימה יותר לעין? ובכלל מהן ההגדרות האופטימליות? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  24. חג שמח ושנה טובה! יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 320 מגה הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר של NVIDIA 178.13 כמובן אני מסיר את הדרייבר הקודם כמו תמיד אך תוך כדי התקנה הוא כותב לי שגיאה ולא נותן לי להתקין אותו מישהו מכיר את הסיפור? למישהו זה קרה? תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by omri_ro,

שווה עוגייה? אני פשוט חייב כבר לקנות כ.מסך חדש (הנוחכי שלי הולך לשפוך מנוע בימים הקרובים וכבר עושה לי צרות עד מע הראש!) ואגב אני לא מתכנן OC או משהו כזה פשוט משהו שיחזיק מעמד שנה שנתיים בכבוד ויפעל כמו שצריך במשחקים פה ושם, נו מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.