עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by d0s,

שלום לכולם , יש לי במחשב כרטיס מסך , יחסית ישן אבל עושה את העבודה עד עכשיו מדגם ATI Radeon 4800 . לאחרונה שמתי לב שהמחשב מרעיש מאד אז עשיתי לו ניקוי מלא מאבק והא עדיין הרעיש אז החלטתי לבדוק את החום שלו ואת רמת העבודה של המאווררים . גיליתי שבמצב מנוחה ( עבודה משרדית כמו גלישה וכו' - ללא שום משחק ברגע ) הכרטיס עומד על 80 מעלות והמאוורר על 70% עבודה - וזה רק כשהמחשב עולה! וכשאני מפעיל משחק ( לדוגמא COD4 - שהוא משחק יחסית קל ) הוא תמיד עומד על 105 מעלות ומהירות מאוורר מקסימלית. רציתי לשאול האם זה תקין, ממה זה יכול לנבוע, והאם אפשר לטפל בזה. תודה, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by coolmeen,

אהלן חברה, אני מתכנן כנראה לקנות 7800gs. השאלה היא האם הכרטיס הנל יהווה "צוואר בקבוק" למעבד שלי שהוא athlon 3200+ xp רגיל, כמו כן אני אשמך אם תביאו לי חנויות עם המוצר הנל. תודה.

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by omery000,

הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by LinKinG,

??? איך הוא? Asus Radeon 9600XT VIVO DVI - 1400 שקל

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום! אני בונה מחשב חזק (אמנם לא לשימושי גראפיקה) ... ורוצה להוסיף כרטיס מסך ברמה נחמדה , שיתן תוצאות שמספקות את הדעת עבורי למטרות אינטרנט,מעט תפייה בסרטים,אופיס ואולי אולי (מה שלא היה עד היום) קצת משחקים...GTA וכד'... ת'אמת...אף פעם לא שיחקתי במשחקים על"ג המחשב...אני לא פריק של משחקים בכלל ומה שאני הייתי משחק תמיד ב-P.S היה FIFA\PES\GTA... כלומר , אם כאשר אשחק משחקים במחשב, יהיו אלו משחקי שאינם עתירי גראפיקה. כמו-כן, הכוונה היא גם להשתמש בכרטיס מסך שהוא לא ON BOARD... מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~44060~8~0.htm אם יש לכם מה להוסיף \ להמליץ ועוד ... אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 200ש"ח. תודה רבה!

6. Started by lazygecko,

שלום חברים וחברות. בעקבות רכישת מסך חדש בקרוב אני שוקל להחליף גם את הכרטיס מסך המתיישן שלי. משהו יכול להמליץ על כרטיס טוב עם DVI ? אני לא מריץ משחקים. תודה, שחר.

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום כרגע יש לי את הכרטיס X800GTO2 לא מנוצל 1024 RAM טרה וחצי של זכרון קשיח Lan party nF4 UT ultra d AMD athlon 64 vience 3000 ומסך של CMV CT720D עכשיו הכרטיס לא תומך בSM3, ולכן לא יריץ את C&C החדש, ריינבו סיקס, ועוד . אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך בSM3, ובעוד הגדרות חדשות שהמשחקים ידרשו. התקציב שלא יחרוג מ1500, שזה גם יותר מידי יקר, אז אם יש משהו יותר טוב ביותר זול, יתקבל בברכה! (אפילו 1200). אם עדיף מסך LCD אחר, תמליצו. כי אם לא, יקנו לי מקלדת של לוג'יטק elite תודה

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי Geforce 6600GT AGP*8 128 אני לא יודע מה יש לו הוא עבד מצוין עברה פחות משנה מאז שקניתי אותו הוא מהחברה XFX והוא בזמן האחרון מוציע ביצועים נוראים הוא עובד כמו גיפורס 4 מוציא FPS נמוך מאוד במשחקים שהוא אמור להוציא מעל 120 כשהוא עושה רק 40 בקושי תעזרו לי לסדר את הבעיה בבקשה

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by H-nover,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס Evga Geforce 7900 GT. משום מה אני מקבל במשחקים FPS נמוך (מתחת ל100), למרות שאדם עם כרטיס 7600 GT (כרטיס פחו?ת מהכרטיס שלי) מקבל באותם משחקים עם אותם הגדרות FPS הרבה יותר גבוהה (מעל 300). פתחתי את המחשב לבדוק שהכל בסדר, הכרטיס נראה מקורי והכל נראה מחובר כמו שצריך (מחובר עם מולקס ללוח אם). כמו כן הרצתי בדיקה של 3DMark ואלה התוצאות שקיבלתי: 3DMark Score: 4014 SM2.0 Score: 1997 HDR/SM3.0 Score: 1989 CPU Score: 764 אני לא יודע מה גורם לזה וזה ממש מרגיז אותי כבר. אשמח אם תעזרו לי לאתר את התקלה. תודה רבה! עריכה: שאר הרכיבים המשמעותיים במפרט שלי: P4 820 2.8 Ghz DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G (S-776+DDR2+SATA2+PCI-E)…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by americium,

הגעתי ליישורת האחרונה ונשארתי עם שלושת המסכים שבכותרת. אני מתאר לעצמי שאת הנתונים היבשים של כל אחד מן המסכים כולכם מכירים: ViewSonic E90F+SB (or E92F+SB/E95 if available) 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-86KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1600X1200@68Hz recommanded flicker free = 1280X1024@80Hz מחיר = 1400ש"ח (ללא משלוח, אין צורך כי החנות 5 דקות נסיעה מהבית שלי) ViewSonic G90F/FB 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-97KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1920X1440@64Hz recommanded flicker free = 1280X1024@90Hz מחיר = 1600ש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם יש Radeon HD 4850 2 GB בארץ?והאם יש אתר של חנות שמראה שיש לה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Coca Cola,

המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by edenbd,

אז ככה, שניהם כמעט אותו מחיר [ה 1950PRO יותר יקר] ושמעתי שהוא גם יותר טוב, השאלה שלי אם אני ינסה OC ל 8600GT האם הוא יהיה יותר חזק מה 1950PRO? והאם בכלל אפשר לעשות ל 1950PRO OC? תודה.

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  14. כרגע יש לי רק 6600GT ב PCI-E עם 128 מגה (זה כרטיס מסוג סינמה מיוחד עם מלא חיבורים ושלט) עכשיו די חבל לי על הכרטיס הזה מצד אחד ומצד שני אני רוצה יכולות גרפיות טובות יותר . יש לי לוח אם של ג'יגה בייט אני לא חושב שהוא תומך ב SLI . האם יש מתאם להפוך PCI רגיל ל PCI-E ולשים עוד 6600GT כדי לקבל תוספת ביצועים זולה וטובה יחד עם הכרטיס הקיים?

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by hen1235,

החוזק של הכרטיס פחות חשוב, כי הוא בקושי ישמש למשחקים... (פה ושם לילדים קטנים) יותר חשוב שיהיה שקט וחסכוני בצריכת חשמל. הספק לא צריך להדאיג אותכם, הוא לא ג'נרי... תודה!

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  16. מישהו מוכן להסביר לי למה אנוידיה לא עדכנו דריברים כבר 3 חודשים בערך? (4 אפילו!) אני לא מבין את זה... כל הזמן טוענים שאנוידיה טובים בדריברים.. אבל בשטח ATI דיי שולטים בתחום הזה

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Obi-Wan,

אהלן, רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין הכרטיסים בהנחה שההבדל במחיר הוא בערך פי 3 בעוד שה-8500 מגיע גם עם 512MB, השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים, תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שלום, יש לי כניסת FIRE WIRE בLAPTOP שלי אבל אני לא מצליח לסנכרן בין מצלמת הוידאו למחשב. חיפשתי בפורום מדריך כלשהוא אבל לא מצאתי. אם מישהו יכול להסביר לי או לתת לי לינק למדריך זה יהיה מצויין. תודה לכולם.

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by comandobx,

היי חברה, אני רוצה לוודא שהמחשב שלי תומך בGTX 680. ראשית יש לו סלוטים של PCI-E 2 ולא 3. האם זה עדיין בסדר ( כי שמתי לב שהכרטיסים החדשים משתמשים ב-3). בנוסף לזה, יש לך i7-920 (הסדרה הראשונה של סנדי בירדג') וספק כוח של 750W. האם הספק חזק מספיק בשביל הכרטיס GTX 680. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by d1v,

שלום כלום רכשתי מחשב חדש לפני כ 3-4 חודשים..מפרט בצד. התחלתח לעשות OC לכ.מסך(בלי באמת לדעת איך עושים את זה ). בהתחלה התחלתי לעשות גמו שצריך והעלתי הת המהירויות לאט לאט..עד שנמאס לי והעלתי הכל למקסימום. לאחר הטעות המפגרת הזאת,המחשב התחיל להשתגע ועשיתי לו ריסטרט. מאז הביצועים של המחשב הם גחצי ממה שהיה לי קודם לכן(השוותי מול חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי).. כמו לדוגמא ב CSS אם יש לו 300 FPS,לי יהיה 180 FPS.. גם רכשתי מסך 22" ואני בכלל לא יכול לשחק ברזולוצייה של המסך הזה בלל הביצועים הגרועים שלו.. דיברתי ים החברה ממנה נרכש המסך והם אומרים שצריך לשלוח להם לבדיקות. הגיוני שהם יגידו שאין שום תקלה במחשב ויחזירו אותו כמו שהוא ? תודה רבה מראש לעוזרים ! :-[

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by nush,

מפרט: E6750 P35-DS3l 8800GT 512 2GB OF RAM 2 מחשבים כאלה. לגבי הראשון קיבלתי ציון סביבות ה 10,500 ב 3DMARK06. לגבי החשמל שחיברתי לו, זה הכבל חשמל כמו בתמונה המצורפת. חיברתי את החשמל לכרטיס, אבל חשמל מהספק רק לאחד מהחיבורים. האם יש צורך לחבר לשני גם? בבקשה שרק מי שיודע שיענה. אני חיברתי רק לאחד מחשש לעשות נזק(תודה למי שהעלה את התמונה). לגבי המחשב השני, שם קיבלתי כמעט 11,000, ושם יש ספק אחר, ויש לי מהספק חיבור מיוחד לכרטיס. האם זה יותר טוב? ובגדול איך התוצאות? אני אמור לקבל יותר או שזה בסדר? תודה רבה ד"א, לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה, ולבסוף החלטתי לפתוח פה כי רב הבדיקה הזאת זה לגבי הגרפיקה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך כרטיס מסך ומסך רצוי רחב למחשב של גרפיקאי מקצועי. התוכנות שירוצו בוא 1 פוטושופ 2 פריאנד 3 קורלדרו וכדומה. סדר גודל של המחיר הוא 3500-4000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by 00Amir,

איזה כרטיס מסך של ATI (הכי טוב) אני יכול לחבר ל 400W של ליברטי?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by OVErDOS,

למשחקים חייב dual dvi אני בכיוון של ה geforce 8800 של sparkle אבל אני לא בטוח שזה dual dvi הצעות בקשה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by Parallel,

בלוח הבקרה שם בתצוגה נכנסתי לאופציה של המסך...אין שם שום אפשרות לשנות מעל ל-60 מגה הרץ ....לאחר שהורדתי שם את ה -V מהאופציה של "הסתר מצבים שהמסך לא יכול להציג".. כבר יכולתי לבחור בקצב רענון גבוה יותר ...אבל אחרי שבחרתי ב-70 מגה הרץ קיבלתי מסך שחור עם הודעה .. Sync Out Of range ניסיתי להתקין דרייברים כשאני מנסה להריץ את ההתקנה אני מקבל הודעה- RGSETUP caused a general protection fault in module setup9X.exe at 0001:9c30 תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.