כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
המלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלפתי מסך למסך LG די פשוט. הכטיס מסך שיש לי לא תומך במסך הזה בצורה טובה ואני מחפש כרטיס מסך הכי פשוט שיש, במחיר זול. הצורך העיקרי הוא אינטרנט. טל
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הזה עם המערכת: Geforce 8800 GT OC2 BFG intel q6600- GIGABAYTE-P35-DS3L 4X1GB KINGSTON 800 MHZ רציתי לדעת אם call od duty 4 אמור לעבוד לי חלק ברוזולוציה 1920X1200 עם 4XAA ?
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר טוב כי כרגע שלי ממש גרוע(7300GS),הכרטיס יהיה למשחקים יחסית קלים. התקציב שלי הוא עוד 500 שקל. הנה המפרט שלי: לוח אם:V2MSI INTEL 945GCM5-F 7.1 מעבד:E4300 2 גיגה ראם תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.geeks3d.com/?p=3292 בעיקרון מה שהתוכנה עושה היא מכריחה משחקים לנצל בכוח את CROSSFIRE מקור http://forums.vr-zone.com/news-around-web/395066-ati-crossfire-extension-v-1-0-here.html
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הלוח אם שלי : Gigabyte GA-8I945GZME-RH המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200) יש לי ספק 500 ואני חושב לקנות 9800 GT , אבל אני לא בטוח אם הקנייה תשתלם בכלל. ועוד משהו , יש לי קירור אוויר טוב של זלמן למעבד , כך שאני יכול לעשות OC למעבד. אז השאלה שלי היא כזאת , האם כדאי בכלל לקנות את הכרטיס מסך , או שזה לא יצא משתלם?
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מבקש המלצה בתקציב 600-700 ש"ח אני רוצה לקחת 9600GT או HD4830 עם 512mb. לא משנה לי איזה סוג, אני רק רוצה המלצה ליצרן מסויים שנותן כרטיס טוב ל-OC שלא יהיה רועש מדי ולא יתחמם מדי.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך משומש שיעלה סביב ה200 שקל לא יותר אין לי עוד תקציב גם בגלל המחשב החדש הלוח הוא I-NV3 ערכת שבבים של NV צי'פסט 610 כרגע יש לי תמובנה 7050 שלא עושה תעבודה גם לא ציפיתי ממנו לכלום בקיצור כמו שרשום בכותרת מה אני צריך לברר לפני שאני קונה מהבן אדם את הכרטיס? בדיקות מאמץ לכרטיס משהו שיאמץ אותו? איך אפשר לדעת אם יש ארכיפקטים נגיד? ובטוח יש עוד דברים שלא עולים לי בראש (הספק יחזיק כמו כלום יש לי כרגע E5200 בשילוב HD אחד עם ספק CM420 הפשוט שנותנים בפוקס כבאנדל עם המארז 334)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני מריץ 3DMARK06 עם המערכת הבאה: E5200 @ 3100 4GB G.SKILL 1000MHZ HD4830 @GPU:690 MEM:1180 ואני מקבל רק 12000 ב3DMARK06 כשאני ראיתי ביקורות שבהן ה9600GT מביא תוצאות כאלה בלי OC.... מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באינטרנט במשך זמן השוואה בין שני הכרטיסים הללו... מעניין אותי, מהו ההבדל בין שני הכרטיסים, והאם ההבדל הוא רציני... הסיבה היא, שרכשתי מחשב נייד שמכיל את ה Mobile Intel® GMA 4500MHD , כאשר יש מחשב שמקביל כמעט במחירו שמכיל את ה NVidia. האם יש הבדל ממשי בין שני הכרטיסים ? והאם כדאי להתחיל ולהסתבך עם נסיונות להחזיר את המחשב שכבר נקנה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול עבדתי על המחשב , לפתע קיבלתי מסך כחול ומאז אי אפשר לראות באחת מהיציאות DVI בדוס (לא בדיוק דוס אלא לפני שהמחשב נכנס לוינדוס) הלכתי לחנות שקניתי והם טוענים שיש בכרטיסים האלה DVI אחד שהוא ראשי ורק בו ניתן לראות בדוס, למרות שאני בטוח לחלוטין שהיציאה התקולה עבדה לפני כן בדוס כרגע המצב שבשתי היציאות רואים בוינדוס, ורק באחת רואים בדוס. אין להם כרטיס זהה לבדיקה והם לא מוכנים לפתוח כרטיס חדש זהה כדי לבדוק את העניין , איך מוכיחים להם את הטענה שלי ? זה הכרטיס? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H אולי יש למישהו כרטיס זהה שיוכל לבדוק את העניין עבורי?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש את הדרייברים ההכי עדכניים וטובים לכרטיס מסך, היצר זה גיגה בייט אם זה משנה, הבעיה היא שאני עובד עם 3DS MAX וקראתי ב - TOMSHARDWARE ש - MAX קורס בגלל בעיית בדרייברים של כרטיסה מסך וזה בדיוק מה שקורה לי, אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שמשתמע מהכותרת יש לי מסך LCD בגודל 19' שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024, ואני מתלבט אם לקנות Radeon HD4870 עם 1Gb זיכרון או "רק" 512Mb זיכרון. לכן, אני פונה אליכם בשאלה - האם ברזולוציה כזאת יש בכלל יתרון כלשהו לכרטיס בעל הזיכרון הגדול יותר? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר הרבה זמן אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך הזה, אבל כל פעם שאני מוריד דרייבר מהאתר של ATI ומנבה להתקין, אני מקבל הודעה שזה לא מתאים. לבסוף אני שוב מתקין את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק, כלומר-ישן מאד מאד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי היכן אני יכול להוריד את הדרייבר + CCC שמשום מה, לא עולה לי יותר במחשב, ולא משנה איזו גרסא אני מתקין. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מזה - Double Buffer ו - Triple Buffering אפשר הסבר? תודה אנשים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1638 אפשר לסמוך על TWINTECH? מעדיף לשמוע מכאלה שהיה להם כרטיס מסך שלהם
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia. אני יודע שאפשר עם powerstrip אבל זה לא עובד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך (אני רוצה להגיע לnative rate בlcd שלי ובnvidia הצלחתי) אחרי כל הסמטוחה הזאת אני חייב להחליף אותו ואני גם מוגבל לאותה חנות. יש להם את הדגם הזה: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=725 שהוא בסביבות המחיר של ה4830 שלי מה דעתכם על ההבדלים בין הכרטיסים?? ואולי בכלל כדאי ללכת על מוצר אחר של (לא 9800gt)- או שמא חברה אחרת ולאו דווקא palit בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס 4830 ואני רוצה לשנות את התזמונים שהוא מוציא לי (לא refresh rate) בnvidia יש אפשרות ליצור תזמונים שונים (gft dmt-למי שמכיר) שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בati (לא מוצא תשובות משמעיות בגוגל)- ובלי powerstrip כי הוא לא עובד טוב עם הכרטיס הזה. אני לא מצליח להגיע לnative rate עם הכרטיס כי אני לא יכול לשנות תזמונים מקווה שמישהו יודע כי אני מתייאש כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ספק שמגיע עם המארז (ספק בלבד שבמארז נמצא האירור שלו) מפרט: יש לי דואל של AMD 3800 2 גיגה זיכרון. מסך 1050 1650 רחב. תקציב, בסביבות 1000 אם זה שווה את זה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני בתהליכי רכישה של מחשב חדש, כנראה במפרט הבא בערך: Intel core 2 duo e7200 Gigabyte GA-EP43-S3L זכרון 2 סטיקים, 4GB סה"כ ברשותי מסך יחסית ישן 5 שנים, של proview 19", שאני מבסוט עליו.. אני מתלבט מאוד בנוגע לכרטיס המסך, אני רוצה אחד שיריץ טוב את ויסטה, גלישה באינטרנט וסרטים, והייתי מעוניין שיוכל להתמודד עם משחקים, לא כבדים מאוד ולא באיכות הכי גבוה. אשמח לקבל גם התייחסות לעניין של החברה, אם זה משנה את איכות הכרטיס... ומשום מה יש לי העדפה ל Nvidia תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
** בבקשה לא למחוק - לאחר חיפוש לא מצאתי את מה שחיפשתי ** כרטיס מסך Gainward 9400GT 1024MB מעבד גרפי: NVIDIA GeForce 9400GT מהירות מעבד גרפי: 550 MHz זכרון: 1024 DDR2 מהירות זכרון: 350 MHz Bandwidth: 12.6 GB/sec Ramdac: 400Mhz חיבור ללוח אם: PCI-Express קירור: Passive (SilentFX) Video-Features: HDMI-Output כניסות ויציאות: HDMI + DVI + VGA הוא עולה 299 ש"ח - זה התקציב שלי, השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים כן יעבדו? האם משחקים חזקים יעבדו על מינימום? אני לא מחפש מקסימום. בבקשה זה ממש דחוף, קיבלתי מחשב חדש ולא שמתי לב שהכניסה היא PCI-E. יש לי 2 כרטיסים: 1. ATI x1650 2. GeForce 6800 אבל הבעיה היא ששניהם AGP, לכן אני חייב PCI-E - דעתכם? תודה רבה לעזורים
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/item.php?item=16651&page=1 למרות שהמחיר הוא 2800+ שקל מענין איפה אפשר לקנות בארץ
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-