עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ב-AMD הצליחו ליצור דגמים מרשימים ומתקדמים בהחלט ביחס לכל הקודמים להם - ובו בעת גם מאכזבים לכתבה

2. היי, קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחצי בערך...מפרט שעונה על הדרישות שלי ואפילו החזיק יפה עם משחקים כבדים. לפני כמה ימים יצא The Witcher 2 ולפי דעתי הכרטיס מסך שלי לא סוחב (בקושי 20 FPS בהגדרות הכי נמוכות) המפרט שלי: GB RAM 64 bit win7 Geforce GT 240 Intel Core i5 750 @2.675 GHz 2.00 Ghz Motherboard P55 אני מעוניין לקנות כרטיס בסביבות ה700 שקל שיתאים לי טוב למפרט הזה (הכי חשוב שיריץ לי דה וויטצ'ר 2 כמו שצריך) תודה, גל

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by yovel,

שלום! לפני כמה שעות הייתי בחנות מחשבים והתעניינתי בקשר לכרטיס מסך. אז ככה, הציעו לי את זה: 9800GT של חברת ספיר ב750 ש"ח 4850HD של חברת ספיר 850 ש"ח בשביל ה4850HD אני צריך להחליף ספק כח, הציעו לי שני ספיקי כח: אחד של איזה מותג ב580 ש"ח והשני גם של איזה מותג ב470 ש"ח אני מעוניין לדעת למה כדאי לדרג. תודה, יובל.

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by coch,

נראה לי אחרי כל הדיבורים על AMD, צריך לתת גם קצת במה ~ לדשא הירוק. אז אני אעדכן את הדיון כל פעם שאמצא משהו מגניב במידת הצורך. או שלא.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SerpentMage,

ה Asus Top 7900GS (גרסה מומהרת), לפי בנצ'ים, שם את 7900GT מאחור בקלות ומגיע כמעט לרמה של 7950GT. אם אני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח, זה כדאי על פני 1950PRO?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by t0x87,

שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by froben,

שלום. אני מתלבט אם לקנות SLI של GTX 560 Ti או אם לקחת כרטיס אחד של GTX 570 . אני יודע שתיאורטית SLI של GTX 560 הוא חזק יותר מאשר כרטיס בודד של 570. אבל, מישהו אמר לי ש SLI זה סיוט ושיש מלא הסתבכויות עם זה ושאם אתה לא מבין בזה הרבה אז יש לך עם זה בעיות ושהרבה דברים יכולים להסתבך ולהידפק. השאלה שלי היא האם זה נכון שיש עם זה הסתבכויות, כי אני לא ממש מבין ב SLI ואני לא רוצה לקנות מחשב שאחרי חצי שנה יהיה לי איתו סיבוכים בגלל ה SLI. מה אתם אומרים? למישהו היה בעיות עם ה SLI? מה הסכנות ב SLI?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by *Roe.S,

שלום, 1. יש תאריך יציאה= לא דדוקא מדוייק אלא: חודש/ רבעון/ משו... א.לסידרת ה GF9XXX של NV י? ב. לסידרת ה 3XXX של ATI י? 2. א. אני יודע שלסידרה החדשה של ATI יהיה את המעבד הגרפי R700 אבל איך יקראו למעבד של NV י? G90 או G92 י? ב. מה ההבדל בין G90 ל G92 י? (הבנתי שה G92 יהיה בגלל בסידרה הנוכחית, יש מצב?)

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by theone89,

הכרטיס מיועד למחשב כזה מעבד-INTEL PENTIUM D 820 S775 לוח אם משהו של דל לא ידוע זיכרון 2GB DDR2 ספק כוח של 500W משהו ג'נרי אבל יספיק לכרטיס מסך הזה עכשיו לשאלות עד כמה הכרטיס הזה טוב ? למה אפשר להשוות אותו מי הכרטיסים של היום או דור 9 ? אבל העיקר לדעת עד כמה הוא שווה באמת הדגם כזה SAPPHIRE HD2600XT GDDR4 256MB 128KB PCI-E עכשיו אני יודע שהוא דיי מיושן אבל המחיר שלו 200 שקל לכן למה לא .

10. Started by F430,

אז ככה אני יכול לארשות לעצמי לקנות כרטיס בצ'ייקים ואני ממממש רוצה את ה5850 עכשיו חנות שמוכרת את הכרטיס לא רחוקמהבית שלי זאת אייבורי אבל במחיר לא שפוי של 1640 מה אתם מציעים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MoAv,

Hey guys I've got a big problem : My Albatron 6800GT drivers just won't work . Now the story begins when i've tried to change them to a 61.34 since they're faster , so i've d/l them from 3dguru and run setup . that just make all the options from the display pannel to dissapear , so i've tried manually from the device manager , and now it work , BUT everytime i do reset it just have a yellow remark on the device manager saying that : "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) " . So i've thought , ok when did i touch the regedit last , and then i've remembered i've updated the coolb…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by RadeonXt,

ערב טוב, הורדתי דריבר 4.8 של אומגה. לאחר ההתקנה המחשב בקושי זז..מחקתי אותו. הורדתי דרייבר 3.8 (כמו שהיה במקור) מהפורום והוא עושה בעיות. הוא מודיע שהאדפטר של ה-AGP לא מחובר ולכן , הוא לא מסוגל להמשיך בהתקנה. אחי (איש מחשבים..) , לא יודע מה הבעיה - בדקנו והכל מחובר.. מה עושים? (את הדרייבר המקורי אין לי - כי שכחו לתת לי אותו! אם לא תיהיה ברירה , אסע לקחת את הדיסק).

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  13. קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר למטרת סרטים ומוזיקה וכרגע יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB Graphic Video Card PCIe x16 שאין לו יציאת hdmi רק vga ו dvi . השאלה אם כדי שתעבור האיכות המקסימלית לרסיבר ומשם לטלויזיה אני חייב לקנות כרטיס מסך עם יציאת hdmi וכבל hdmi משני הצדדים. או מספיק לקנות כבל שמצד אחד הוא dvi מצד שני hdmi ולוותר בעצם על קניית כרטיס מסך חדש . (יש לציין שהאורך של הכבל הוא 6-7 מטר) . מה גם שלאחר עיון בשרשור הבא מתעוררת השאלה אם ה dvi יעביר אודיו 5.1 .. http://hwzone.co.il/community/threads/428494-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%93%D7%A8%D7%9A-DVI-%D7%91%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by uzi_sch,

חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by Omri4u,

& NV25's nfiniteFX II Vertex Shaders תסבירו לי בבקשה על שתי המאפיינים האלה אני פשוט קורא עליהם ולא מבין כלום תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אהלן, בפתיחת השנה האזרחית החדשה החלטתי לקנות מסך חדש מכיוון שהישן כבר מקרטע, הלכתי לכמה חניות ובמסך וראיתי שהמסך שרואים בו בצורה הטובה ביותר הוא LG L1970HR LCD 19.. הרצתי עליו חיפוש קצר בפורום וראיתי ביקורות טובות. אך ראיתי שיש בעיית תאימות בין מסך לכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך G FORCE FX 5200, לפי דעתכם האם המסך יציג תמונה טובה ולא יהיו בעיות? האם עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך? במידה וכן אין לי חיבור PCI-E אלא רק AGPX4... והתקציב שלי לא יהיה גבוה במיוחד משהו כמו 500 שקל לקניית כקטיס מסך. מה מומלץ לי לקנות?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  17. נו איזה דריברים. אני משתמש ב 28.32 . לפני שאני מתחיל לשנות - מה אתם ממליצים ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by xena2305,

קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  19. שלום חברים אני נמצא כרגע בתהליכים של תכנון מחשב חדש (הנוכחי נבנה ב-2008, ומבוסס על E8400 על לוח IP35 Pro XE של ABIT, עם כרטיס יחיד של HD4850 ) אני כבר מתכוונן לכיוון של i5-4570 ומנסה כרגע לבחור לוח, אבל לשם כך אני צריך להבין האם אני זקוק לתמיכת SLI/CF או לא מבחינת שימושים - אני משחק במשחקים שאני מניח שאפשר לכנות אותם mid-range כמו SC2, Diablo 3, PoE, SimCity ודומיהם, כלומר בד"כ לא FPS-ים, למרות שאני לא פוסל אפשרות שאכנס לדברים שדומים ל- Bioshock או Portal או GTA או GW2 (שיחקתי בעבר ב-WoW ו-GW1) אבל לא דברים כמו CoD או BF4 או וואטאבר אני כן אוהב להריץ את המשחקים ברזולוציה מקסימלית ועם אפשרויות-גרפיות מקסימליות ולא מוכן להתפשר על זה כמו כן, צופה בסרטים/סדרות ב-1080…

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by ag43,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 (כמובן בהנחה שהBLACK FRIDAY יהיה אטרקטיבי) הדגש הוא על יציאת HDMI ותמיכה טובה בCUDA. הכרטיס יחובר לפנטיום 4 עם COREAVC כך שעיקר העומס מתוכנן ליפול על הכרטיס. הרעש פחות חשוב לי. יש כרטיסים עדיפים באיזור המחירים הזה (שוב, BLACK FRIDAY)?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חיתוך משולש ייחודי ומקום עבור 12 שבבי זכרון מכל צד ממתינים בגרסת ה-Founders Edition של NVIDIA עבור כרטיס הדגל הגראפי הטרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. בוקר טוב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב ב SKYPC שבין היתר בחרתי ככרטיס מסך את nVIDIA GeForce GTX 275 היום התקשר אליי הטכנאי בחנות והודיע לי שהכרטיס נכנס ממש בצורה גבולית במארז שקניתי והוא מציא לי לקחת במקום את nVIDIA GeForce GTX 260 שנכנס במארז בצורה טובה. לטענתו הביצועים בשני הכרטיסים דומים ובכך אוכל גם לחסוך כסף. לשאלתי האם לא עדיף להחליף מארז , ענה כי הדבר אפשרי אך לא כדאי. נתתי את הסכמתי להחלפה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. אשמח לתגובות דחופות, שאולי אספיק להודיע לו על החלפת מארז טרם ההחלפה, במידה ויהיו תגובות מתאימות . תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amirx19,

שלום, שוקל להחליף את הכרטיס המתיישן שלי. השאלה העיקרית שלי היא האם שאר המחשב יעמוד בכך ולא יהיה צוואר בקבוק. אם יהיה צוואר בקבוק , מה הוא הכרטיס המקסימלי שהמחשב יוכל להכיל ללא צוואר בקבוק ? מפרט מחשב: mobo: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 cpu: Intel i7-6700K ram: Samsung DDR4 32GB 2133Mhz display card: Gigabyte GTX970 G1 GAMING HD:Samsung SSD EVO 850 250GB LG DVDRW X24 SATA Fractal Design Define R5 Black Fractal Design Water Cooling Kelvin S36 FSP Aurum PRO 1000W screen: dell u2414h 1920*1080 המטרה היא כמובן לעבור לרזולציית 4K גם בשימוש רגיל וגם במשחקים. תודה

24. אני מתלבט איזה מאיץ גרפי לקנות- אני צריך עזרה!!! האפשרויות שלי הן: MSI GeForce4 MX440 - T - שעולה 550 ש"ח. לבין: MSI GeForce4 MX420 - T - שעולה 440 ש"ח. תודה.... :saint:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שמועות על כך שהמחירים הרשמיים אותם הבטיחה לנו מפתחת השבבים עבור כרטיסי המסך מהדור החדש שלה עומדים להיעלם הלכה למעשה,ולפנות את מקומם לגרסאות בעיצובים ייעודיים שיהיו יקרות משמעותית גרמו לחברה להגיב במהירות - ולהבטיח כי הייצור ימשיך ללא מגבלת זמןלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.