עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by galgul,

שלום. קניתי כרטיס מסך sapphire x1650pro 256mb ddr2 pcie התיזמונים של הכרטיס: 600MHZ - CORE 400MHZ-MEMORY לפי האתר של sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Oh, it's pretty sad really. Basically, some guys on Guru3d figured out what Valve did to cripple nVidia cards. First off, you need 3dAnalyze. I'm assuming everyone knows that you can force HL2 to run in DX9 mode on FX cards, right? Only, you get artifacts in the water and other areas? Well, that's pretty easy to fix. Just have the 3dAnalyze util report your card as an ATI Radeon instead of a GeForce FX. *taddah* All the artifacts go away, and you get true DX9 reflections! Okay, but there IS a performance hit doing that. How to get around that? Well, the funny thing is that Valve coded Half-Life 2 to use FP24 shaders all the time every time. And it's really not…

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by iakovl,

6600GT Vs X800 במי לבחור?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by Inzagi,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות אני מבין שעוד מעט (מתי?) יוצאת סדרה או טכנולוגיה חדשה של כרטיסי מסך של NVIDIA חשבתי על שתי אפשרויות למחשב החדש שלי: 1. לקנות עכשיו 9600GT ויותר מאוחר לשדרג לכרטיס מהסדרה החדשה. 2. לקנות עכשיו 8800GTS ולשדרג רק עוד הרבה זמן אם בכלל. מה לדעתכם כדאי ולמה?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by alord,

כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤ 1,205.00 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe מקט: 28610 ¤ 1,331.00 האם שווה לקחת את ה1 GIGA??

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by Cosmic_Brain,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט נתוני מערכת : ASUS P5KPL-CM 4 Gb DDR2 800 Kingston Intel Core 2 Duo E7400 Windows 7 Ultimate x64 חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLING אשמח לעזרה תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eyal00,

היום קיבלתי את הכרטיס הנ"ל והגיע איתו חיבור לחשמל כזמו בתמונה המצורפת את השחור חיברתי לכרטיס מסך ואני אמור גם לחבר את שני המולקסים? כי חיברתי עם אחד והציון ב3DMARK 05 נמוך מידי(11500) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  8. http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2991 ראיתי המלצה על הכרטיס הזה בפורום וזה באמת נראה כמו קנייה משתלמת ביחס למחיר. השאלה למה המחיר נמוך יחסית למקומות אחרים, יש איזשהו הבדל בין הדגמים? דרך אגב למישהו יצא לקנות בטי.אמ.אס?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by tronado,

האם מעבד 2MB L2 800MHZ 3GHZ PRESCOTT מגביל את הכרטיס 7600GT שלי? כי אני מקבל איתו 5700 ב3DMARK05 בלי אוברקלוק, וגם באוברקלוק בערך אותו דבר.

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Googleness,

המממ.. משהו מוזר, הזזתי את המסך לפינה בשולחן ועכשיו הצד הימני העליון של המסך דהוי מעט בהשוואה לשאר המסך, ניסיתי להזיז חזרה וזה לא עוזר....

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by JUVEnivTUS,

מי הטוב מבין השניים?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  12. בוקר טוב לכולם, אז כמו שאמרתי עקב הפסקת חשמל נשרף לי הכרטיס מסך בנוסף איתו נשרף לי הספק כוח, היה לי ATI4870HD הייתי מרוצה ממנו מאוד הוא דרש גם הרבה כוח לכן הספק כוח שלי היה חזק (שכחתי איזה ספק היה לי) עכשיו במעבדת מחשבים הציעו לי לקחת GFORCE 440GT 2GB הוא אמר לי שגם הכרטיס הזה ידרוש הרבה פחות כוח לכן הוא יכול לשים לי ספק יותר חלש, כרגע הוא שם לי ZUMAX500 השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה יותר טוב? אני בעיקר רואה סרטים אבל מידי פעם אני גם משתמש במחשב למשחקים כמו COD החדש או BATTELFIELD3 או FEAR3 ודברים כאלה בעיקר, רציתי לדעת האם הכרטיס יהיה מספיק טוב כדי להריץ את המשחקים האלה על הרזולוציה הכי טובה? והאם הספק כוח שהוא הציע לי גם מספיק טוב בהתחשב בעובדה שאני אף פעם לא מכבה את המח…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tkhvbcht,

איך נחשב ה x800הרגיל? אני לא רוצה שיראו מדהים במשחקים אני רוצה שיראו טוב...זה יספק אותי? והאם הוא הרבה יותר טוב לעומת ה9600xt? תודה!

14. Started by RobiNooB,

מישהו מעוניין להחליף איתי (הכרטיס עושה לו בעיות עם איזה תוכנת עריכה משום מה...) את ה 8600GT החדש שקנה עם ה GTO 2 שלי שהגעתי איתו ל 530 ליבה ו 6400 נק' ב 3DMARK 05 השאלה האם ה8600GT מהיר יותר או פחות מהיר .... ??? תודה.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  15. 1)ATi Radeon 6058 2)ATI Radeon Drivers 7.73 3)CATALYST 7.72 ואם אני קונה ATI RADEON 8500 LE 128MB מתוצרת עצמית של ATI איזה דרייבר הכי טוב וחדש בשבילי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. הפנתי את השאלה לפורום מסכי LCD של הפורומים האלו אבל לא קיבלתי פיתרון. אולי באמת אני צריך לגשת לחנות מחשבים (הכרטיס מסך באחריות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238926.0 איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  17. שלום !! קניתי כבל RCA עשרה מטרים (זוג) ממוצע בעל חיבורים מוזהבים לא עבה ולא דק מדי. דרך מחשב פ3 עם GF2MX של POWERCOLOR בעל צ'יפ יציאת TV של CONEXANT BT868 הווידאו עובד חלק. דרך מחשב AMD אטלון 1200 עם GF3-TI200 של MSI בעל צ'יפ יציאת (וכניסת) TV של PHILIPS SAA7108 יש עם הווידאו שני רצועות עבות עם הפרעות מציקות שמדיי פעם קצת עולות ויורדות. אותו כרטיס עובד כמעט חלק עם כבל פשוט של מטר. 1) מישהו יודע מה יכול לגרום להפרעות דווקא על הכרטיס החדש יותר ?? (סה"כ מדובר באותו הכבל) 2) האם יש למישהו המלצה לכבל איכותי יותר (מסוכך) 10 מטר ? 3) האם אוכל לקחת קבל COAX מסוכך של רשת ולבעביר בעזרתו ווידאו דרך מתאמים מBNC ל RCA או הלחמת ראש RCA (האם זה בכלל אפשרי טכנית - מבחינת סוג כבל ואיך שהא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, יש לי כרטיס מסך GF6200TC והוא לא מזוהה ב Win7 (הבטא החדשה), גם כשהתקנתי ויסטה הכרטיס לא זוהה. הלוח אם שלי הוא asus p5rd1-vm , עשיתי לו עידכון ביוס (לגירסה האחרונה - שאינה בטא). הלוח אם כולל כרטיס מסך OB (שלא בשימוש) - בביוס ה- Boot Graphics Adapter Priority מוגדר כ- PEG/IGD. הכרטיס מסך לא מזוהה ב- Device Manager וגם ב- GPU-Z הוא לא מזוהה. (ב- XP הכל עובד טוב) כשאני מנסה להתקין דרייברים של nvidia אני מקבל את ההודעה הבאה: מה יכולה להיות הבעיה? תודה, אלי

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by albert,

שלום, אני הולך לקהות כרטיס ב1000 ש"ח (9600PRO) ויש לי שאלה: אני קונה את הכרטיס מהאתר של "נועה" (יש לינק לאתר למעלה באתר) ואני רוצה לדעת אם הוא פרו או לא (אני ממש לא רוצה ליט). אז ככה הנה שני כרטיסים הכי זולים שראיתי של 9600 (לא של פאוורכולור) והם: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=813&catcode=78 2.http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=263&catcode=78 עכשיו - מי מהם יותר טוב? לפי מה שראיתי אחד ליט ואחד C3 (אין לי מושג מה זה C3). מי עדיף? והאם שנייהם פרו או רק אחד (תכתבו לי בבקשה למשל: 1. פרו, 2. לא פרו). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by BigDragoon,

עד היום רציתי לקנות את ה 7600GS. היום ראיתי שבKSP יש את ה X1600XT של Powercolor בהפרש מחירים ממש קטן. רציתי לשאול אם הX1600XT טוב יותר מה 7600GS?? (אני יודע שהX1600 הרגיל פחות טוב בהרבה מה 7600GS) בנוסף, איך Powercolor?? תודה

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by nim901,

איזה לקוח מעצבן מחפש משהו כזה, הוא טוען שקוראים לזה fusion graphics או משהו כזה אבל אין לו שום מידע על הדבר הזה. הדברים היחידים שמצאתי הם ה Asus XG Station שלמיטב ידיעתי, אינו נמכר ו- http://www.villagetronic.com/vidock/techspecs.html שעליו אני לא יודע הרבה. מישהו שמע על מוצר נוסף? התנסה/יודע איך אחד מהשנים הנ"ל עובדים? בקיצור, כל עזרה מתקבלת

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Skyline GT-R34,

חברים שלום ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by ledan1991,

יש לי כרטיס מסך מדגם Geforce 9600GT 1GB 256Bit . משום מה, בכל תוכנה שיכולה לבדוק את המפרט של המחשב הוא מזוהה ככרטיס עם זיכרון של 512 וכדגם "9600 GSO" . זה נורא מציק שזה לא מופיע כמו שזה אמור להופיע. אצל חבר שקנה את אותו הכרטיס בדיוק מופיעה אותה הבעיה. לשתינו יש VISTA ULTIMATE ומחשבים טובים יחסית. אצלי המפרט הוא : E7400 core 2 duo 500GB HDD, 4GB RAM, וכל השאר גם כן טוב מאוד ולא אמורה להיות הבעיה הזאת. יכול להיות שצריך לעשות עידכון לביוס? או משהו שקשור לכך שהלוח אם לא מזהה אותו כמו שצריך? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?! תודה לכל העוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 21:39:41 תודה על ההעברה, חשבתי שזה אמור להיות בפורום תמיכה לחומרה. מצטער.

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  24. זה יותר יקר בשבילם ליצר אותו (בגלל התאמות לערוץ) והרווחים ממנו זניחים יחסית לPCI ?

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  25. שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם כדאי לי. התקציב הוא 700 שקל, המפרט: מעבד intel q6600 2400MHz לוח אם Gigabyte ga-ep35-ds3l זיכרון - 3GB, לא זכור לי מהירות או חברה, בכל מקרה אני מתכנן לבדוק ולשדרג ל-4 בהמשך ספק כוח - HEC winpower win 550UB מארז - HEC 6C28 Silver כרגע אני משתמש ב-Geforce 9600GT. בעתיד אני מתכנן לקנות גם קירור למעבד ולעשות OC קטן כדי להקטין צ.ב. המפרט יכול להחזיק את הכרטיס מסך? יהיה צוואר בקבוק רציני? אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשדרג? תודה מראש! נ.ב אני משתמש בו לגיימינג

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.