כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי כרגע את המחשב הזה: מסך רחב "19 שעובד ברזולוציה מקסימלית 1440X900 Q6600 עם 4GB RAM וכרטיס מסך Gigabyte 8800GTS 320mb. שמתי לב שבחלק מהמשחקים נראה שהכרטיס מסך לא מצליח לעבוד במקסימום, ואפילו בhigh לא תמיד. אני תוהה האם הסיבה היא כרטיס חלש שדורש שידרוג, או שיתכן שהמחשב עמוס (משתמש בvista 64) ולכן בעצם לא הכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק אלא מערכת ההפעלה ושאר הדברים שרצים ברקע. במידה וכן כדאי לשדרג - מה מומלץ בתקציב שבאזור 1500 שקל. (לגבי שדרוג מסך, אני מאוד מרוצה מהנוכחי שלי כרגע ולכן אני לא חושב בכיוון הזה) תודה
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני שנה אולי מחשב כמובן שהוא לא התייעץ איתי ודחפו לו באייבורי אינטל פנטיום D כלשהוא בכל מקרה הוא התלהב לראות אצלי NBA2k9 ורצה לשחק גם אצלו יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה וחשבתי שאפשר להציל את המצב עם איזה כרטיס מסך שיאפשר לו לשחק מה מומלץ במסגרת תקציב מצומצם ומגבלות החומרה הקיימת ? (כרטיס pci express כמובן)
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את הדיונים הקודמים פה בפורום לגבי 9800GTX+ VS HD4850 ונראה לי שאלך על ה-9800. המעבד שלי הוא E6400 והספק הוא Enermax Noisetaker2 420W. המסך שלי כרגע הוא 19", אבל יש מצב לשדרוג עתידי ל-22" או 24". הסיבה לשדרוג היא שאני כבר מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי כבר לא סוחב כמו שצריך (X1950PRO). מספר שאלות לפני שאני קונה: 1. האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? 2. האם יווצר צוואר בקבוק ע"י המעבד? 3. כבר הבנתי מדיונים קודמים שהביצועים יהיו סבבה במסך 22", אבל האם הכרטיסים יעבדו טוב גם עם מסך 24"? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום הממשק הוא אי גי פי,ככל הנראה נשרף לי ה 6800 גי טי.רציתי לשאול האם 7600 גי טי חזק ממנו? כי הבנתי שהוא רק 128 ביט לעומת 256 ביט של ה 6800,וגם יש לו רק 12 צינורות עיבוד לעומתץ 16 ב 6800... ו22.2 גיגה לשנייה מהירות העברת נתונים לעומת 32. משהו ב 6800..... אז מי מבינהם יותר טוב? המהיריות של ה 7600 גבוהות יותר בזיכרון.....האם ארגיש נפילת ביצועים ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אממ יש לי HD4870 1GB TOXIC, ואני לא כל כך מבין בהגדרות שבCATALYST אז באתי לשאול :] ואגב איך הטמפ'? בשביל TOXIC זה קצת חם לא ?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם radeon x800 GTO מתאים ללוח ASRock P4i456v?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
אני בונה כרגע מפרט והינה בנתיים מה שהרכבתי: התקציב הוא עד 800 ש"ח אך מומלץ ואף רצוי לא להגיע לסכום הזה (אני מניח שלא צריך). המסך הינו 19" רחב ברזולוציה של 1440x900. השימושים הם כמובן לגיימינג. המחשב נרכש מ www.skypc.co.il אז בבקשה להתאים כרטיס מסך שנמצא שמה. שימו לב שהמעבד יעבור OC! תודה
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הסרתי כרטיס Nvidia, התקנתי ATI בחרתי את האופציה בלי הקאטאליסט בשביל לא להתקין את הנט 2.0 והתקנתי WDM גם בנפרד ולא ראיתי שזה מופיע בהסרות או משהו כזה, בנווידה זה כן הופיע לי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך די ישן של 19 אינץ של ViewSonic 1280 על 1024 רזולוציה מעבד E7300 לוח אם DG31PR של אינטל ספק נצא מהנחה ש 300W אני יודע שהמסך גרוע אבל האיכות פחות חשובה לי פה מה שהכי חשוב לי שהמשחקים ירוצו בלי להיתקע בכלל. GTA SAN ANDREAS COD2 GTA 4 אלה המשחקים העיקריים. בנוגע לתקציב כמה שפחות יותר טוב , אך בלי להתפשר על הדרישות האלו: *שירוצו המשחקים חלק לגמרי *שלא יתקע ולא יעשה בעיות בכלל * שיהיה איכותי ויציב אשמח מאוד לעזרה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת... האם כבל כנ"ל כלול באריזה או שנדרש לקנות אותו בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מ. ובלי להתייעץ בפורום אני לא זז לשום מקום המפרט שלי הוא לוח: MSI NEO P35 מעבד: INTEL C2D E6600 זיכרונות : OCZ 1024MB 1066MHZ X 2 כרטיס מסך:GF8800GTS 320MB 256BIT ארדיסק 2 : IDE 160GB WD 8MB \ SATA 320GB 16MB WD ספק: 500w hec מסך: 22" samsung syncMaster t220p קראתי המלצה באתר לגביי ATI Radeon HD4870 1GB PCIeוClub 3d כדאי לי את זה או שיש המלצות נוספות? תקציב 1500 לא יותר אני כבר מחר רוצה לקנות השימוש בעיקר למשחקים וסרטים אני משחק הרבה ועוד שאלה אתם חושבים שצריך לשדרג גם את המעבד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי קשר לקנייה. אני שואל כי הבנתי שתלת מימד אוהב Hz גבוהים והCRT לוקח את הLCD בזה. עוד שאלה אם אני שם 60Hz בCRT מול ה60Hz של הLCD מי לוקח?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה המפרט חברה מעבד אינטל core 2due 1333/ 3.16GHZ/6M E 8500 לוח אם אינטל DG45ID ספק כוח Hec300AR הספק בנפרד מהמארז ddr2 2 gb זיכרון מסך 19 אינץ 190S8FB 19" 5 ms DVI/VGA Black? PHILIPS מארז hec (6AR6) התקציב הוא באזור ה 900 אבל מוכן לחרוג בעוד 100 חשבתי על ה 9800gtx 1gb שעולה 985 באיבורי האם הוא יכנס במארז ? אבל החשש הוא הספק האם הספק יחזיק? ואם לא איזה אפשרויות אחרות כדאי? תודה רבה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והחלטתי ללכת על כרטיס לא יקר ונחמד שיעשה את העבודה בנתיים.. ועוד שנה + לשדרג. התקציב לכרטיס הוא 300 שקל יש לי מסך 20 אינצ של chimei והמעבד למחשב זה q8200 אם זה נותן משהו. אני רוצה כרטיס שיריץ סבבה משחקים לא חדשים כל כך וגם חדשים ברזולוציות לא הכי גבוהות..
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם(: אני קונה מחשב חדש ונישארה לי היתלבטות אחרונה, לגבי הכרטיסים האלה איזה יותר כדי? ומאיזה חברה?.
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
במנוחה הכרטיס נמצא בדרך כלל על 75 מעלות והמאוורר על 30% כשאני משחק והמאוורר על אוטומטי אני יכול לשחק נגיד 15 דקות ואז המחשב יתקעע והצליל ברמקולים קופץ ממש מהר ואני מקבל מלא ארטיפקטים(פסים ציבוניעיים לאורך המסך שמכסים אותו לחלוטין)או שזאת התמונה עצמה נמרחת על המסך וזה קופץ ככה כמה שניות ואז המחשב מאתחל את עצמו...וכבר אחריי כל הזמן של האיתחול אני ממהר לראות מה טמפרטורת הכרטיס מסך והיא על 85...אותו הדבר קורה כשאני שם את המאוורר על 65% שזה המון רעש! רק שאז אני יכול לשחק חצי שעה- שעה רצוף...הבעיה נובעת מהכרטיס מסך?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, לחבר שנשרף לו הכרטיס הקודם - דרוש כרטיס חדש. המפרט שלו הוא: לוח: asus P5B deluxe מעבד: Intel Core2 1.86GHz 6300 (אני חושב) זיכרון: 2GB היה לו כרטיס GAINWARD 7950GT 256MB שנשרף היום, והוא מחפש תחליף מיועד לעבודת עריכה הגרפית - פוטושופ ופלאש בעיקר, תוכנות דו מימד. (הבנתי שפוטושופ CS4 כבר תומכת בעבודה ישירה מול כרטיסי מסך מהדור החדש, כלומר יכולה להשתמש במעבד של כ.המסך על מנת להיות מהירה יותר) הוא בעקרון עובד עם 2 מסכים, ומעוניין שהכרטיס (או זוג הכרטיסים) החדש, יהיה מסוגל לתת לו לעבוד עם 3 מסכים. אני מניח שהוא יזדקק לזוג כרטיסים ב crossfire או ב SLI בשביל לעבוד עם יותר מ-2 מסכים, או שיש פתרון בצורת מפצל כלשהו מכ.מסך בודד שיאפשר לחבר אליו יותר מ2 מסכים בו זמנית? זה…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ------------ ברשותי מחשב עם המפרט הבא: motherboard: intel 945 חיבור PCIe processor: 2 * intel pentium dual cpu e2140 1.66 GHz ram:1GB ספק כוח 450W מדגם לא ידוע. מחובר למסך טלויזיה HD 1080p. אני מתכנן להגדיל את הזיכרון ל 2GB. ומעדיף שלא לשדרג את הרכיבים האחרים. המטרה היא לראות סרטים ב HD (יציאת HDMI) ובנוסף לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה (אם אפשר HD אז נהדר) אני לא גיימר שיודע להתעסק עם overclocking וכדומה. השאלה היא איזה כרטיס מסך יהיה הטוב ביותר שבאמת יהיה מנוצל ע"י המחשב (המחשב לא יוכל לנצל כרטיס "חזק מידי" ) שמעתי דעות שכרטיס GeForce 9800GT יכול להתאים וגם שמעתי דעות שלא יותר מ GeForce 9600. אני מקווה שהעברתי את מירב האינפורמציה. אשמח להמלצה ספציפ…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי את ה2900GT ויש לי אפשרות לקנות 2900XT ב300שח שעבד שנה ולחסוך כסףאו ליקנות 4850 חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-