עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gilbar10,

שלום אני יודע שהרבה אנשים אומרים שעד אשר המשחק יצא אי אפשר לדעת ממש אבל לפי דעתכם האם עם כרטיס כמו gtx 570 oc core clock: 780 shader:1560 memory clock:3800 בכמה fps אתם מעריכים שאני אוכל להריץ אותו ועל איזה הגדרות (ultra/high) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shlomibandit,

החלטתי לקנות מסך lcd 32 לחדר.. לחבר אותו למחשב גם בטור מסך למחשב.. וגם בתור טלויזיה.. אני רוצה לקנות את המסך הזה : Samsung LA32R81B פרטים: מפרט טכני: DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מהפכני המשפר את איכות, חדות וצפיפות התמונה פי 6. High Definition. רזולוציה 1366X768 ניגודיות דינאמית: 1:8000 בהירות 500cd/m2 מהירות תגובה 8ms תצורת מסך 16:9 סריקה דיגיטלית פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה, מסך חצוי זווית צפייה 178º / 178º (אנכית ואופקית ) ארבעה מצבי תמונה חמישה מצבי צבע חמישה מצבי קול חמישה מצבי זום 1000 דפי טלטקסט הקפאת תמונה Still Picture טיימר הפעלה וכיבוי חיפוש ערוצים אוטומטי Plug& Play ניתנת לתלייה על הקיר שמע: צלילים SRS TruSurroundXT …

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  3. אני מחר הולך לקנות את הכרטיס הזה: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 אני עובד עם מסך 22" של סמסונג 2253BW מי שרוצה לראות את המפרט שלי אז כנסו ללינק בצד ימין מתחת לשם משתמש מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  4. חבר'ה, אני רוצה לקנות מסך דק. עכשיו, אני יודע שיש שני סוגים של מסכים דקים, TFT ו-LCD. מה ההבדלים ביניהם ??? והאם המסך TFT של Proview טוב? הציעו לי אותו במחיר ממש זול (אני חושב : ) . נ.ב - לא זוכר את הדגם המדויק של מסך ה-TFT המדובר, אך מצאתי תמונה שלו http://www.pcassist.co.uk/html/ProView_TFT.jpg תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. אהלן יש לי מחשב די פשוט עם מעבד dual 2.8 2 ג'יגה ראם מסך 22 ואני מחפש כרטיס לגיימיג קל סגנון league of legends , dota2 , guild wars 2 וכו' חשוב לי שמחיר הכרטיס לא יעלה על 350 ש"ח ושלא יהיה כרטיס חזק מידי שיצור צוואר בקבוק תודה רבה

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  6. שניהם של גייביט שניהם באחריות.. דגמים gv-n78twf3 retali 970 4gb oc n970wf3oc אז ככה אחד חייב לימכר כמובן. השאלה מה עדיף להשאיר? מכל הבחינות במיוחד לעתיד הקרב ובא מה יכול לשמש אותי טוב יותר..למרות שניראה לי 780ti חזק יותר בקצת אך עדיין דור פחות מתקדם .. משאיר תתשובות לכן באמת עם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תשובה ודאית מה להשאיר שאני אכן לא הצטער על כך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Rstech,

הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי... פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן) אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה: http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים, שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון תודה רבה לעונים חג שמח !

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אני שוקל לקנות את הכרטיס HD 5850 Vapor-X 2GB GDDR5 של SAPPHIRE בעיקר בגלל ה Eyefinity שמאפשרת לשחק על 3 מסכים (יש לי 3 מסכים) במשחקים תומכים וגם כי פשוט אפשר לחבר לו 3 מסכים בלי כרטיס מסך נוסף. כיום יש לי שני כרטיסים של HD 4850 שהם יחסית תנורים. יש המלצות ? *המפרט העדכני שלי מופיע בקישור בצד (המערכת הראשונה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kokoki,

שלום, ברשותי המערכת הבאה: i5 4690 8g ram s12ii seasonic 520w gtx 560ti מסך- 1680x1050 התכנון שלי הוא להחליף מסך+ כ.מסך ראויים כאשר יצא דור הפסקל, כעת אני מעוניין בכרטיס שיספק אותי לתקופת המעבר הזו. ראיתי שאת ה-7870xt מוכרים באזור ה- 600 ש"ח ויש באפשרותי לקנות גם את ה-gtx 960 2g במחיר דומה. השאלה שלי היא האם יש העדפה מסויימת לאחד משני הכרטיסים הנ"ל? ושאלה נוספת, האם יש כרטיס אחר זול יותר שיספק אותי ברזולוציה הנ"ל? יש לציין, שאני מעוניין לשחק בכותרים החדשים על הגדרות גבוהות (black ops 3, the witcher 3 וכדו'). תודה.

10. Started by m0sh,

טוב אני הולך לקנות מחשב חדש עכשיו אחרי שה6800 וX800 הציבו סטנדרטים חדשים בעולם הכרטיסים רציתי לדעת עם הכרטיס שהולכים לבוא לMID END הינו ה-6600 וX700 יהיו ביחס של מחיר ואיכות שווים ל9800 או עדיפים או עדיפים פחות... זה סתם מעניין אותי כי אם ה6800 הוא פי 2 מהיר מה5950 אז איך ה6600 יהיה מול ה5950 וגם ביחס למחיר... תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by deking,

שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by silky,

לאח שלי יש P4 PRESCOT 2.4 עם 256MB(לא יודע אפילו באיזו מהירות) עם GF4 440MX 64MB AGP( לא יודע אם זה X4 או X8). אח שלי שאל אותי איך הוא יכול לשדרג את המחשב בצורה הכי אפקטיבית למשחקים, אז הצעתי לו להחליף את הזכרון לצ'יפ אחד של 1GB( כיוון שאני מעריך שאין לו DUAL CHANNEL) ולשים איזה כרטיס מסך סטייל 6600GT 128 AGP. השאלה שלי היא האם זה ישפר בצורה משמעותית(עקב המעבד הלוח המיושן). הערה: המחשב בתיקון ולכן אני לא יודע פרטים מדוייקים יותר על המחשב. נ.ב- איזה זכרון מכרו עם פנטיום 2.4 סטנדרטי לפני 3.5 שנים? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

מתורגם

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  14. ותהו איך נוצר מצב שבו האסוס זול מconnect3d, בדקתי ומסתבר שהכרטיס מוחלש ב19mhz בליבה. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 - אסוס, 581mhz לליבה. http://www.connect3d.com/products/pcie_x1950pro.htm - connect3d - 600mhz לליבה.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  15. היי, קניתי מסך 730B של סאמסונג, עשיתי בדיקת פיקסלים ולא ראיתי פיקסלים מתים, אך אל רקע שחור ראיתי זליגת אור מהצדדים דבר שקראתי עליו בעבר בפורום. (כרגע אני על קונטרסט ובהירות בינוניים) השאלה אם יש מה לעשות בעניין? יש איזה כיוון שאפשר לעשות? יש טעם להחזיר את המסך ולקוות שהחדש יהי שונה? או שצריך ללמוד פשוט לחיות עם זה? יש לציין שהזליגה בולטת למדי שרואים סרטים. ??? תודה...

16. היי בכמה ימים האחרונים ניסיתי למצא איזה מאורר עושה לי רעש בהתחלה חשבתי שזה הזלמן על המעבד אבל עכשיו אחרי שעצרתי ביד אחד אחד מצאתי את האשם ! זה המאורר של הכרטיס מסך.... LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme יש דרך לשלוט במהירות העבודה של המאורר שלו???(תוכנה משהו...)

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by SUPER300,

שלום, אני קניתי את כרטיס המסך הזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX5802DI1536MD5/ רציתי לדעת האם הוא יותר טוב מכרטיס המסך הזה ומה ההבדל ביניהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121429 ומה ההבדל בין הכרטיס GTX 580 שלי לבין כרטיסי GTX 580 של EVGA ועוד חברות? (האם שלי נחשב לטוב ביניהם). ודרך אגב קניתי אותו מחברת OEM. האם זה משפיע במשהו על הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעיוניין לדעת אם ההסבר הזה על-Vertex Shader הוא נכון, והאם אפשר להוסיף לו מידע נוסף. שאלה: מה זה Vertex Shader תשובה: Vertex Shader זה בעצם הקודקודים, של הפינות של אותם משולשים, שכל עצם תלת-ממדי עשוי מהם. למעשה הקודקודים האלו הם החומר הווירטואלי עצמו, שעצם תלת-ממדי מורכב ממנו. כשמנוע המשחק מעביר אובייקט של תמונה, למעבד הגרפי של כרטיס המסך, הוא למעשה שולח את כל הקודקודים של העצם הזה. כל קודקוד נושא עימו הרבה מידע: ראשית הקורדינטות התלת-ממדיות: X, Y, Z ו-W. בנוסף ישנו הצבע שמנוסח לעיתים קרובות בצורה של פיזור, כמו גם צבעי קשת. המידע בקשר לצבעים מקודד בפורמט: RBGA הפשוט, עבור ה-אדום, ירוק, כחול ו-אלפא. בנוסף יש קורדינטות של מירקם: S, T, R ו-Q, שמייצגות את המרקם ואת …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by slip,

הם יקרים ברמות מה הקטע איתם

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by amitbatito,

מה יהיה יותר טוב וביצועים יותר טובים מערך של 2 8800gts sli או 8800GTX אחד ולמה תודה לעוזרים!@!!!

21. Started by The Ripper,

יש סיבה להעדיף אחד על השני? הבדלים בOC או ברעש של המאוורר? המחירים לשניהם זהים- XFX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 Leadtek http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2113 הריפר.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  22. היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by OR007,

אני בתהליך שדרוג המחשב לאחי הקטן, ואני לא מוצא סיבה לקנות לו כרטיס ב-1300 שקל (R9500 P), הוא בן 14 והמחשב ישמש בעיקר למשחקים, אז השאלה אם המערכת עם הכרטיס הבא תוכל להתמודד עם משחקים חדשים (כעקרון ברזולוציה של 1024*768 ורוב הפרטים על HIGH) בצורה מכובדת... P4 1.6A GA-SQ800 RADEON 9100 128MB WINBOND 3200 MB DDR כמובן ש-O/C ייעשה למעבד וגם לכ.מסך עוד שאלה היא האם לקחת 9000 פרו במקום ה-9100 ? תודה לכולכם

24. Started by nakarish,

שלום לכל חברי הפורום. בשעה טובה החלטתי להשתדרג קצת ולרכוש את ה- Radeon HD 7850. בדקתי שהספק כוח שלי מתאים (500 או 550 W) שהלוח אם תומך, שיש לי מספיק זיכרון ראם ורק על המעבד פסחתי... שאלתי: 1.האם קיים קשר הדוק בין המעבד לכ.גרפי (אני לא מדבר על מעבדים מתקופות חשוכות... אלא על המעבדים המודרנים של אינטל החל מכפולי הליבה שקדמו לסדרת ה i3 i5 i7.... 2. שאלה פרקטית יותר: יש לי מעבד מרובע ליבה q6600 האם צריך להיות איזשהו חשש לתפקוד תקין של הכ.מסך החדש? אודה מאוד לעזרתכם!! תמיר

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  25. באתר של MSI כתוב על הלוח (לגבי סלוט הAGP) One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V is not supported). והבנתי שהכרטיס צורך 1.5 וולט בקיצור האם זה אומר שהכרטיס לא יעבוד אצלי או מה? HELLLLLLLLLLLLLP ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.