כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב ישן של אחי הקטן, להלן המפרט שלו: INTEL DUAL CORE (מהישנים ) 3GHZ 2GB CROSS AIR SDRAM 133 RADEON 9700 PRO וזהו ... אני לא זוכר איזה לוח אם יש שם אבל יש לוח אם של ASUS עם AGPX8... עכשיו הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך בצורה כזאת שהוא יוכל להריץ משחקים עכשוויים משהו כמו הנסיך הפרסי החדש וכו'..(לא באיכות הכי טובה! כלומר MEDIUM +- ולא HIGH) העיקר לעבור ל PIXEL SHADER 3. עכשיו עומדות בפני כמה שאלות... האם הצעד הזה שווה? האם המעבד יוכל בכלל להריץ משחקים עכשוויים או שהוא כבר איטי מידי ועבר זמנו? אם ללא איזה כרטיס מסך מומלץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה יביא לי יותר ביצועים יש לי 24 אינץ power color hd4890 1gb או gigabyte hd4870 1gb או xfx giforce gtx260 מעבד:E8400 BOX לוח אם:ASUS P5QL PRO דיסק קשיח:WESTERN DIGITAL 640GB 32MB זיכרון:G.SKILL DDR2 4GB 1066MHZ 5-5-5-15 ספק כוח:CORSAIR 750TX מארז:COLOR MASTER CM690 קירור למעבד:ARCTIC COOLING FREEZER XTREME
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם הכרטיס מסך הנ"ל Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 מומלץ במחיר הזה או שכדאי כרטיס מסך אחר באותו הסכום? והאם הכרטיס מסך מצריך ספק כוח יותר חזק וחיבורים אחרים מאשר הספק כוח הג'נרי שלי?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך מינימלי שיתאים למסך 20 אינצ' (סמסונג t200 רזולוציה 1680x1050) עם חצי ג'יגה שיוכל להעלות לי את ה-gta iv+crysis+far cry על VH כולל כל הפילטרים במהירות נורמלית לא צריך משהו ממש תותח המפרט שלי עדיין לא בנוי אך יהיה לי מעבד q6700 ספק hec ויותר או שווה ל-500W... לוח אם p43 של gigabyte מארז cm 690, וזיכרון 2/4 ג'יגה 800MHz, פשוט אני חשבתי על ה-9800GT בגרסת ה-oc של ג'יגה בייט אך אבי אומר שמספיק ה-9400GT... דרך אגב אני גם רוצה שכל המשחקים שיצאו השנה אני יוכל להריץ מינימום ה-H... תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בדילמה רצינית: האם לעשות HYBRID CF כלומר שילוב של כרטיס מסך מובנה+כ"מ חיצוני חלש יחסית וזול או כרטיס מסך חזק יותר בתוספת של 100 ש"ח. שילוב של HD3450 וHD3200 ב190 ש"ח. או 4650 ב370 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך יד שניה ישנו 3dclub 4850 oc ו- Inno3D Geforce 9800GTX ישנם שני אנשים המוכרים את ה-3dclub וזה קצת מפחיד אותי שאולי יש בעיה איתו ומחפשים להתפטר ממנו איך חברת Inno3D. הבנתי שהיא חדשה בתחום. האם איכותית??. האם מאוורר שקט ???? תודה על כל עזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הבא: Sapphire - Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב יחד עם הכרטיס מסך החדש המחשב אינו עולה בכלל, ניסיתי להחזיר חזרה לכרטיס מסך הישן והמחשב כן עולה. יש לי מחשב יחסית ישן, לוח אם: P4VXASD מעבד פנטיום 4 בקיצור הלוח אם תומך בAGP אבל משום מה הכרטיס מסך הזה לא פועל, ניסיתי את הכרטיס מסך הזה (החדש) על מחשב אחר גם לא הכי חדש עם מתאם AGP ושם הוא כן עבד. גלשתי קצת בגוגל והבנתי שיש סוגים של AGP.. החלפת הלוח האם לסוג שמתאים ללא ספק תעזור אך אני רוצה לפעול בדרך אחרת.. תודה ענקית לעוזרים. --------------------------------------------- עריכה --------------------------------------------- באתר החברה של הכרטיס מסך מצאתי במה תומך הלוח אם שלי והמתאם…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס HD 4670 אבל כרגע מותקן אצלי על המחשב DX 9 יש טעם להתקין DX 10? מה הוא בעצם עושה ואם זה משפר ביצועים או משו?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, בבבעלותי מחשב יחסית חדש עם כרטיס מסך Geforce 9600GT, לכרטיס יס 2 יציאות dvi שאחת מהן מומרת ל-VGA ודרכה מתחבר המסך שלי, אני מעוניין להשתמש ביציאה השלישית S-video בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שהתמונה שמוצגת על המחשב תוצג גם בטלוויזיה, יש לי כבל אבל כשאני מחבר אותו לא קורה דבר על מסך הטלוויזיה, איך אני יכול לגרום לתמונה לצאת גם מיציאת ה-dvi וגם מה-s-video?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הזמנתי היום ב KSP מחשב, אז ביקשתי GTX 260 ו P31, המוכר אמר לי שהכרטיס לא ינוצל במלואו ובגלל זה כדי לקחת P43 שתומך בחיבור 2.0... אז הקשבתי לו ולקחתי P43. האם באמת יש שינוי בין P31 ל P43 עם כרטיס מסך שכזה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אחרי שהצלחתי לשרוף את הישן (inno3d 8600gt) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402121.10 זה אחרי ששידרגתי קירור מארז וזכרון. ניסיתי לקחת את הקירור הישן של המעבד ולהלביש אותו במקום הקירור של הכרטיס מסך, מה שנתן תוצאה של 20 מעלות פחות, אבל משום מה החלטתי שאני מנסה לחזק את האחיזה של הצלעות קירור וכנראה שאיכשהו משהו נשרף / קוצר . אני מכניס את הכרטיס בחזרה לתושבת המחשב לא נדלק , מוציא נדלק... מקווה שכלום לא קרה ללוח... אז ככה דפדפתי בשלושה ארבעה דפים אחורה פלוס ביקורות וראיתי המלצות חמות על ה260gtx (שכן אני נוטה ל NVIDIA כל הכרטיסים שעברתי היו שלהם) שימוש : בתקופה הקרובה אני לא יהיה משתמש כבד קצת משחקים פוטושופ ועריכת וידיאו בקטנה... אבל אני …
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בינוני בביצועים. המפרט הוא כך: מעבד:e6400 ספק:300w ראם 2 ג'יגה ולוח אם:msi g31 (עכשיו. אני יודע שיש הרבה מה לצחוק על המפרט) אבל אני מבקש שתישארו עניינים ונסו לעזור לי. (אני רוצה כבר מחר בבוקר לקנות כרטיס מסך) יש לי תקציב או ל: Zotac GeForce 9600GT 512mb או ל:ati Radeon HD4670 512MB DDR3 מה אתם ממליצים ספציפית? האם המחשב שלי תומך ב:ddr3 או בכלל הספק לא יצליח לתחזק אחד משני הכרטיסי מסך האלו? נסו לעזור לי תודה.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי חברים! אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 1,000 שקל, אפשרות לחריגה קטנה. המפרט שלי: Q6600 Gigabyte DS3 4GB ddr2 800mhz Cooler Master eXtreme 500W מסך 22" רזולוציה 1680X1050. 1) חשבתי על 4870, שווה להשקיע כ-200 שקל בשביל גירסת 1GB לעומת ה-512? 2) המלצות?
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום! הכרטיס אמור לתמוך בVIVO עם אני לא טועה.. ככה גם כתוב עליו, אין לי את הכבל המיוחד של הVIVO יש מצב לעשות VIVO בחיבור SVIDOE ישיר?? שנית נניח וצריך את הכבל המיוחד, אז הכרטיס אמור להזתהות במובי מייקר ככרטיס עריכה?. תודה לעוזרים. והאם זה אותו דבר צריך להיות ל8400GS ו4200TI??
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב כי אני קונה מסך 26" רציתי לדעת מה יתן לי יותר ביצועים התקציב שלי הוא 2500 שקל או שאני קונה לוח אם חזק לOC + ספק חדש + זכרונות ועושה OC מקסימלי למעבד שברשותי E8400 או שאני קונה לוח אם שעולה פחות אבל תומך CF , ספק חזק יותר ועוד כרטיס של 4870 כמו שלי , ואם ישאר כסף זכרונות יותר טובים בגלל שאני יותר מתמקד בעניין של הכרטיס מסך אני פתחתי את זה , אם זה שיך לפורום אחר נא להעביר . כמו כן אני פתוח להצעות לשידרוג בסך 2600 שקל , המסך אני קונה בנפרד לתקציב שהזכרתי .. עוד שאלה הכרטיס שברשותי בעל 512MB זכרון , אם אני אקנה כרטיס בעל 1GB ויעשה ביניהם CF האם זה יהווה בעיה? או שבכלל עדיף לשדרג לוח אם ומעבד לI7? כמו כן אם שדרוג של CF חשבתי על המפרט הבא: לוח אם ASUS …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש תוכלו ליראות פה את המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.new#new ורציתי להגדיר בGTA IV את כל הדברים על הכי גבוהה שיש... תיראו מה זה כתב לי: http://img149.imageshack.us/img149/4561/aaaaaaaaaaaaaaa.jpg יכול להיות שהכרטיס שלי מוגבל בGTA?\= או שיש דרך אחרת שאני אשמח לישמוע אליה... (ואני מקווה שזה קשור לפורום הזה).
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כותרת יש לי את הכרטיס HD4870 1GB דרייבר CATALYST 9.4 אם זה עוזר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
משתמש ב2 מסכים - 19 ו 22 מחפש לשדרג לכרטיס חזק לטובת גרפיקה ( אוטוקד ותוכנות תלת מימד ) , וצפייה בסרטים מדי פעם ראיתי כמה אפשרויות , האם יש למישהו עצה ? א.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4547 ב.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3930 ג.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4801 כמה זיכרון אני צריך על הכרטיס ? איזה מעבד הכי נכון לקחת ? אני בגדול כמעט ולא משחק אז אין חשיבות רבה ליכולות במשחקים .. תודה ! ספק כח של קרוסייר 550
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין ברכישת כרטיס מסך ושמתי לב שלכרטיס שהמליצו לי למשחקים ואוברקלוק (GTX260) יש כמה מחירים, נע מאיזור 950 ש"ח לאיזור 1600 ש"ח. מה שאני לא מבין זה, אם אותו כרטיס נמכר בכמה מחירים למה לי לא ללכת על הכרטיס הזול ביותר וזהו? זה הדגם המלא שהומלץ לי: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GEFORCE GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL 1561 ש"ח. יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר או שלהישאר עם זה וזהו? אני לא קונה את הכרטיס בארץ, כך שאוכל להשיג אותו במחיר מוזל יותר אז אם יש לכם הצעות לכרטיס טוב יותר מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואוברקלוק עד כמה שאפשר לתקציב של עד 2000 שקל אפילו אני אשמח, רק של NVIDIA. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤1100 כרטיס מס…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שאלה שלא יודע אם שייכת לפורום כאן..אבל זה הכי נראה לי..אם יש בעיה אז אנא העבירו לפורום המתאם. ברשותי כרגע לוח אם עם כרטי מסך מובנה : GIGABYTE GA-G31M-ES2L ומסך 19 אינץ' LG אני מעוניין להחליף את המסך במסך 22 אינץ' של סמסונג 2230EW ולא יודע האם חובה יהיה לשדרג גם את הכרטיס מסך ה-OB שלי , לכרטיס נפרד שאינו מובנה . כלומר האם בגלל המעבר למסך 22 והשארות עם הכרטיס המובה , איכות התמונה תשתנה ממה שקיימת היום (שמספיקה לי בהחלט לשימושי גלישה וסרטים) בגלל שאצטרך כרטיס עם תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר למסך ?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם: MSI 4850 512M 1) הצלחתי לעשות אוברקלוק דרך תוכנת הדרייבר החדש: 790/1100 האם אפשר יותר למפרט הבא? מעבד: Q6600 זכרון 4G 1066 לוח אינטל DG45ID HD Seagate 1.5 TB Blueray combo DVDRW Pioneer 2) איזו חוות דעת אתם נותנים על הכרטיס שלי ובאיזה רמה הוא מבחינת כרטיסי geforce? 3) האם יש איזשהי תוכנה שמפעילה את אפשרות הHD? או שהוא פשוט יתמוך בהקרנת הסרט HD? 4) יש משחקי HD כיום? 5) מה ההבדל בין HDMI לבין FULL HD והאם זה קשור לכרטיס שלי?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שזאת ההתלבטות הגדולה והעיקרית של כולנו.... אני לפני רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל שהבנתי שהם הכי מומלצים בתווח המחירים הנ"ל 9600gt 9800gt hd4830 השימוש של הכרטיס יהיה בעיקר לסרטי FULLHD והמסך ישודרג בעתיד הקרוב לתומך בהתאם כמובן שצריך 2 יציאות אחת לLCD והשנייה למסך המחשב. כמו כן חשוב לי תמיכה במשחקים החדשים והעתידיים, אני לא מחפש FPS או פיצרים ובונוסים מיוחדים, רק שיפעיל בסבבה משחקים אם יש כרטיס מסך אחר בתקציב הנ"ל אני מוכן לשקול אם יש כרטיס אחר בתוספת סמלית שמאוד מצדיק את ההפרש אז גם אין בעיה (אני לא מוגבל בתקציב אבל לא רוצה להשתגע) הבנתי שאין הבדל בין היצרנים של הכרטיסים, האם יש חברות שהם לא מומלצות בכלל, או להפך כאלו שכן מומלצות…
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-